Forums » Nekategorizováno

hľadám

• 2. februára 2008 15:51:05 CET
    ...hľadám pre svoju Pani subíka, ktorý by k nej chodil na zavolanie a pomáhal jej pri zvezovaní a podávaní nástrojov pri výpraskoch..., bol by iba psom a sluhom ktorý by podával náradie, alebo asistoval pri priväzovaní...bez nároku na čokolvek !!!
    Podmienka je 100% poslušnosť !!!!
    Ak sa osvedčí tak po čase ( rok !) možno i viac. Neklad si žiadne podmienky !!! . nebudú akceptované !!! a ani Moju Pani nezaujíma čo by si ty chcel !!!
    Odpovedz mi sem , alebo na moju adresu [email protected] kde dostaneš bližšie informácie , prípadne budeš pozvaný na výber.

sluha
  • 7. februára 2008 15:01:46 CET
  • 6. februára 2008 19:31:15 CET
    No, ono je IMHO SSC, stejně jako třeba stopka, nezbytností u jednorázových akcí, nebo v začátcích. U dlouhodobějších partnerů (a tím spíše životních) se již tak nějak automaticky stávají poněkud upozaděnou, ale přesto naprostou přirozeností. Jasně, že něco "edge play" je vzrušující a vítané, ale vždy je to v mezích SSC.
  • 6. februára 2008 13:21:43 CET
    ano tvoj nazor je vseobecne uznavany a aj odporucany, viem ze s diskusiou na tuto temu sa vydavam na ,,velmi tenky lad" , ktory sa moze prelomit,a potopit ma , ale nestalo sa ti uz niekedy, ze si tie principy porusil a s odstupom casu si na to spominas ako na nieco vynimocne, co ozaj stalo za to a nie len ty , ale aj tvoj partner. Uznavam ze hranica aby to nevypalilo zle je ozaj velmi-velmi tenka.
  • 5. februára 2008 21:01:03 CET
    To bude tím, že fórum, které jsem založil já, bylo nekonfrontačně laděné ;-) Opravdu jsem se snažil rozběhnout diskusi o seriózním seznamování a umožnit každému, kdo se snaží o seriózní seznámení, aby mohl jasně a nedvojsmyslně svoji serióznost deklarovat. Opravdu nemám problém (a myslím, že nejenom já) kohokoliv slušně v poště oslovit, nicméně si nejsem jistý, nakolik jsou oslovené dámy přesvědčené o serióznosti toho, kdo je oslovuje. Běžně doporučovaným postupem je, aby se člověk nejprve prezentoval v diskusích na fórech a pak, s určitým již vybudovaným profilem a pověstí, teprve psal soukromé zpráva. To bylo smyslem tohoto fóra, ne ani tak pro mě, neboť můj profil je poměrně známý, nýbrž pro všechny kteří touží po seriózním seznámení.
  • 5. februára 2008 19:50:25 CET
    Ja predsa pripustam, ze Asdareel by sa nebranil zoznameniu. Ale on chcel na tuto temu diskutovat a poznat nazory ostatnych. Na to je podla mna urcene forum. Druha vec je, ze par for s podobnou tematikou uz bolo zalozenych (napriklad "Zoznamka?", "Kam to speje cele preboha ?, "REALNE DOMINY", "Reál", "První pomoc pro začínající subíky", "Myslíte že sa tu dá nájsť domina?", dost sa o vztahoch popisalo aj vo fore "Je to nevera?" a v neposlednom rade fora "Internetoví honiči" a "Oddelme zrno od pliev" sa venuju teme ako sa zoznamit).

Sluha321 hlada celkom konkretneho cloveka. Zaujimave je, ze debata, o ktoru sa snazil Asdareel, sa rozbehla na fore, ktore bolo zalozene za ucelom najdenia jedneho, jasne definovaneho cloveka.
  • 5. februára 2008 18:58:28 CET
    Předpokládám, že svým názorem nemíníš navádět k ignoranci SSC ... Protože jasně formulovat požadavky a chovat se v rámci SSC, to se absolutně nevylučuje ... Naopak. A pokud snad pokládáš SSC za něco nepatřičného, tak to by snad ani nepatřilo na BDSM portál ...
  • 5. februára 2008 18:07:00 CET
    Teda aby bylo jasno, nemyslel jsem to tak, ani nemám ten pocit, že by zrovna Asdareel měl potřebu seznamovat se tak, že založí fórum a čeká na nabídky, které se pohrnou.
    Takže Asdareel dával prostor ostatním. Věřte tomu, že když se bude chtít Asdareel s někým seznamovat, prostě ho osloví a nebude podávat inzeráty. Ani takhle maskované.
  • 5. februára 2008 12:04:42 CET
    Nemyslim si, ze mas uplnu pravdu, obidve fora boli zalozene za ucelom zoznamenia, len to bolo inak podane, mylim si, ze sa malo zasiahnut rovnako aj na tom prvom fore, ked uz sa zasiahlo hned na druhom.
  • 5. februára 2008 9:51:40 CET
    Myslim, ze si odpovedal aj na to spominane Asdareelove forum. Preco je tu pretlak muzov a preco je problem najst niekoho, kto to mysli vazne.

A este poznamka k debate o opodstatneni for "hladam" a "Seznamka Domina"- tak ako uz povedal sMALLsLAVE aj sub_Filip - Je jasne, ze Asdareel mal aj zistne umysly pri zakladni fora (ruku na srdce, kto z nas nema...), no myslim, ze mal predovsetkym v umysle podnietit debatu na temu seriozny Ds vztah. Oproti tomu sluha321 takyto umysel nemal...ved hned v prvom prispevku uviedol e-mailovu adresu, kde ocakava odpovede. A preto Nenufer opravnene reagovala, ze to patri do zoznamky. Aj ked nemam dovod pochybovat, ze to so svojim hladanim mysli vazne.
  • 4. februára 2008 23:01:39 CET
    je tu viac než dosť,usilovne píšu,aký majú záujem,ako to chcú,ako po tom túžia,ale keď má prísť na REÁL,zdupkajú ako gáfor.Oni vedia,na ktorých to platí!!!
  • 4. februára 2008 20:30:28 CET
    Ahoj.
    vidim ze sa tu do teba vsetci pustili , a prepac ze si pridam svoju trochu aj ja ,napriek tomu ze sa osobne pozname.
    V minulosti si niekolkokrat zvladol dat inzerat do rubriky seznamka -tam kde aj patria , tak tvoje tvrdenie, ze si ,, neznaly pomerov" moc neobstoji , skor je to tym ze tam by zapadol do zabudnutia a tu sa o nom vo velkom diskusie.
    K tvojmu formulovaniu nemam nic , je to jasne napisane co chces tak vycitky Linii typu,, kam pak sa podelo SSC," by som si nevsimal , je vzdy lespie ked ludia formuluju jasne svoje poziadavky , ako ked druhych zavadzaju, ci uz niekomu Tvoje poziadavky budu vyhovovat je otazne.
  • 4. februára 2008 18:23:28 CET
    já nevim, jak nenufer, ale já mam kolikrát pocit, že si koleduješ :) Už jsem to tady psal. Tak trochu nenecháváš nikoho než souhlasit s tim, cos napsal. Nechci to dloubat, ale vim o čem mluvim, dělám to taky. Na druhou stranu je fakt, že nenufer sahá po šutru zásadně bez otálení.
  • 4. februára 2008 18:19:39 CET
    Já mam pocit, že má Sub_Filip pravdu. To Asdareelovo fórum má s tímhle hodně společného. Musim říct, že jsem z něj taky neměl dobrej pocit. Je ale fakt, že mu asi šlo spíš o rozjetí debaty, kterážto snaha mohla být inspirována našim neustálým ponoukáním chronických bědovačů, co si nemůžou najít protějšek, "pište o sobě, komunikujte, dejte o sobě vědět". Takže to třeba nemusel s těma inzerátama napsat tak natvrdo, ovšem stejně bychom všichni věděli, jak to myslí.
    Nicméně Asdareelovo fórum můžem popsat jako "pojďte se sem seznamovat", mělo za cíl diskusi, nabídky a reakce na ně. Tohle bylo založeno inzerátem, snad ani nepočítalo s reakcemi (jo, to "pište mi sem" tam vidim taky, ale stejně si nedovedu představit, že by někdo odpověděl na inzerát takhle)
  • 4. februára 2008 13:24:17 CET
    pozri, to ci mas s niekym taku komunikaciu alebo taku a ci ho upozornujes xy krat, je v tomto pripade uplne jedno. Ide tu o to, ze ked uz mas nejaku tu nadriadenost ako spominas tak treba byt objektivny ci je to niekto kto sa zaregistruje pred pol hodinou a je tu novy, alebo je to niekto kto je tu zaregistrovany od zaciatku.
    Mas pravdu ze asdareel, nedal na to forum rovno inzerat, ale bolo zalozene tym umyslom co napisal v prvom prispevku a bola len nahoda, ze tam hned niekto nedal inzerat potom. jedinny rozdiel je v tom ze toto forum, bolo zalozene inzeratom a v tom druhom bolo napisane, ze bude sluzit na inzeraty, ale podstata je uplne ta ista, to zas musis uznat, respektive z pohladu objektivnosti by si mala....a nie napisat dôvod ze si cakala ci si to nevsimne niekto iny.-)
  • 4. februára 2008 12:26:14 CET
    "Navyse do Asdareela sijem v kazdom druhom svojom prispevku "

Všiml jsem si a otevřeně ti řeknu, že mě to mrzí, neboť tvé příspěvky na moji adresu pokládám za komunikaci ad hominem. Nechci se hádat, ale zajímal by mě důvod, zvlášť když před lety v době bojů na českých serverech jsme si, pokud si vzpomínám, celkem dobře rozuměli.
  • 4. februára 2008 8:26:49 CET
    SSC - jsou základní stavební kameny BDSM. Je to zkratka anglických slov
    SAVE - bezpečně
    SANE - s rozumem
    CONSENSUAL - na základě vzájemné dohody.

• 2 posts
    4. februára 2008 7:50:05 CET
    To mi pripadalo ako diskusne forum kym toto je vyslovene inzerat ak sa nemylim. Navyse do Asdareela sijem v kazdom druhom svojom prispevku tak som si povedala ze obcas by ho na to mohol upoornit aj niekto iny.
    Navyse ak si vsimnes tak otvorene priznavam ze mam nejake nadprava na tejto stranke len asi 2 tyzdne, dovtedy som sice mala rypacie poznamky ale vela ludi ich vazne nebralo :-)
  • 4. februára 2008 0:54:22 CET
    citat prvej vety z toho fora: Toto fórum by mělo sloužit nejenom pro inzeráty (to samozřejmě také), ale ved inzeraty patria do zoznamky nie? A na tomto fore to nikomu nevadilo, ale ak to zalozil niekto iny uz je problem...
  • 4. februára 2008 0:50:56 CET
    Môzem sa ta spytat, preco si neprotestovala hned, ked sa zalozilo tu na forum zoznamka s nazvom Seznamka Domina? Zalozil to asdareel. Nepoznam ho a ani nie je to mierene proti nemu, len obcas si tu clovek vsima, ze par vyvolenych môze nieco a ostatni nie...Netvrdim, ze sluha321, mal zalozit toto forum a dat sem inzerat, ale tak ako si hned stopla jeho si mala stopnut aj asdareela, ktory jasne v prvom prispevku ako prioritu uviedol, ze je to forum na podavanie serioznych inzeratov.....Urcite budes argumentovat zas tisicimi dôvodmi, cim sa to lisi a podobne, ale zamysli sa nad tym a zistis, ze je to jedno a to iste...
  • 3. februára 2008 22:18:05 CET
    A ty si myslíš, že si subíci nemoho klást žádné podmínky, jinak to nejsou subíci? A ještě chceš jejich SOUKROMOU POŠTOU zaslané nabídky ZVEŘEJNIT s jejich nicky??

Liino, vyjádřila jsi to naprosto přesně, máš můj potlesk na otevřené scéně.
  • 3. februára 2008 19:49:21 CET
    želám pekný večer Lady....ďakujeme za Vaše riadky ...myslím si, že rešpektujeme názor subíkov...- majú právo sa neozvať, vyhnúť sa oblúkom tejto ponuke,alebo sa informovať a rozhodnúť...v každom prípade , neviem prečo , som presvedčený , že keď sa ozvú malo by to mať hlavu a pätu a aspoň kúsok úcty, či slušnosti...a hlavne nemali by si klásť podmienky typu: ...chcem, prídem..ale-napr:... je to daleko.. ,nemám peniaze.. , chcem pri tom vidieť Pani na bradavky.., bude pani holá...,potom chcem pani pretiahnuť... a podobne...
    ---O tom tak tak trochu chceli byť naše riadky...ale je možné,že sme sa presne nevyjadrili a úprimne sa za to všetkým ospravedlňujem.
    s úctou
    sluha
  • 3. februára 2008 19:34:51 CET
    ...ďakujem Vám za Vaše myšlienky...a dovolím si zareagovať, aj keď som presvedčený , že viete o čom hovoríte... nechceme nič zatraktívňovať...žial,stáva sa nám príliš často, že presne sformulujeme to, čo si želáme, ale tesne pred reálnym stretnutím s niekym kto sa tvári, alebo hovorí si subík, či otrok však vypáli zo seba desiatku požiadaviek a obmedzení ,a to napriek tomu , že sme si predtým jasne vymedzili hranice toho čo očakávame a čo ponúkame... ked slušne odpovieme, že je mimo, spravidla to končí vulgarizmami...v lepšom prípade sa viac neozve.
    ....viem, že aj subíci majú svoje potreby - tiež som jedným z nich a plním denno denne želania svojej Pani - ale práve preto viem, že by som nemal vstupovať do priestoru o ktorom dopredu viem ,že tam nepatrím,alebo že v podstate nehodlám splniť to čo sa odo mna žiada...-A myslím si , že väčina subíkov, ktorí sa k tomu slovu hlásia sú v skutočnosti manipulátori bez dostatočnej úcty k tomu pojmu...aj ked sám na sebe viem, že subíkom - sluhom - otrokom , sa človek stáva postupne a je to zložitý a dlhý proces sebapoznávania a sebakontroly , ktorý je úspešný spravidla vtedy ked dotyčný ma šťastie na stretnutie s niekym kto si dominant len nehovorí ,ale ním aj v skutočnosti je...
    ...ešte prosím ( prepáčte že som neznalý ),keby ste boli taká laskavá a pomohli mi dešifrivať skratku ktorú ste použili :
    Kampak se nám podělo SSC?:)) - budem Vám úprimne vďačný za poučenie a vysvetlenie.
    Na záver Vám úctivo želám pekný deň a ďakujem Vám že ste si našli čas na názor.
    s úctou
    sluha
  • 3. februára 2008 18:06:18 CET
    Přesně jsi to vystihla. Nějak je v tom zapomenuto na to, že všichni mají své meze, za které zajít je jízdenka v lepším případě ke zhroucení. A nebrat ohledy na to, že druhá strana může mít nějaké podmínky - nu, být submisivním mužem, asi bych se právě takovéto nabídce vyhnula obloukem.
  • 3. februára 2008 15:44:44 CET
    No proč z toho neudělat diskuzi:)) Zaujalo mě tohle:"Neklad si žiadne podmienky !!!. nebudú akceptované !!! a ani Moju Pani nezaujíma čo by si ty chcel"
    Kampak se nám podělo SSC?:)) Nebo je záměrem absolutní absencí ohledů na potřeby sub. "zatraktivnit" nabídku?:)

Konečně - takové to "udělám všechno, nedělám to i pro sebe a jde mi jen a pouze o blaho a potřeby paní" je jedním z poznávacích znamení internetového honiče - viz patřičné fórum:))
    • 2 posts
    3. februára 2008 11:25:19 CET
    Pochop ze forum je na diskusiu a zoznamka na inzerciu. Ked to kazdy bude robit ako ty tak za chvilu bude forum plne inzercie a strati svoj diskusny charakter.