Forums » Nekategorizováno

hľadám

• 3. februára 2008 10:40:54 CET
    ...som vdačný za odpoveď a dakujem aj za názor...a som rád že sú ľudia ktorí majú názor aj iný ako ja...ale nemyslím si , že by som mal na nich chrliť jedovaté sliny len preto, že robia niečo ináč ako je zvykom....a nechcel by som viesť dialog tímto smerom....tvoju pripomienku som do úvahy zobral, ďakujem Ti za ňu...ale rozhodol som sa mať aj vlastný názor...myslím, že pochopíš...aj ked nesúhlasíš...s úctou...sluha
    • 2 posts
    3. februára 2008 9:50:39 CET
    ze ja tie pravidla prepisem :-)
    inak slusnost by ti mala dat na vybner ked je tu miesto na inzerciu ze asi ta inzercia sa potom nema flakat vsade ale to je na teba asi moc pochopit
  • 3. februára 2008 9:38:15 CET
    ...nikde som nenašiel žiadne pravidlá alebo zákazy, ktoré by stanovovali čo sem smiem dať alebo nie..., ak sa chceš vyjadriť , budem vďačný ak sa vyjadríš k obsahu...ak sa ti nezdá miesto kde som to dal a máš pocit, že som ti stúpil na otlak hľadaj chybu vo svojom myslení...
    ...textík o je o subíkoch...už sa mi hlásili mnohí..ale každý si zatiaľ vždy kladie nejaké podmienky...a o tomto to tak trocha je...chcem tu zberejniť mená všetkých tých čo sa ako subíci tvária ale v konečnom dôsledku si kladú podmienky, vyhovárajú sa , sú vulgárni a agresívni ked nie je zrazu naplnené ich subícke ego... tak trošku aj o tom by chcl byť tento príspevok....- o skúsenostiach v tejto oblasti...dakujem že si to takto pochopil....
  • 3. februára 2008 8:19:16 CET
    NEPÁČILO. Pro tu formu, jakou se to objevuje. Vlezlost. Vrazíš to na fórum a ještě k tomu si na to založíš vlastní thread. Což beru jako pokus o reklamu takovým způsobem, aby si ji přečetli i lidi, kteří inzeráty nečtou. Sorry, ale u takových inzerátů, reklam zvažuji dřív odpudivost a vlezlost kampaně a teprve potom kvalitu nabídky.
  • 2. februára 2008 23:38:11 CET
    ...ospravedlnujem sa za tento text v tejto oblasti..som trochu neskúsený a nevedel som sa dostať do inzerátov...ale napriek tomu by ma zaujalo či by sa to subíkom takto páčilo...
    • 2 posts
    2. februára 2008 16:17:28 CET
    nepripada ti ze inzercia nepatri do fora?