Forums » Nekategorizováno

• 4. februára 2008 18:21:48 CET
    preco sa inzeraty typu za odmenu poskytujem vyskytuju aj inych kategoriach, ako nic v zlom, proste slecny uz nevedia ako nalakat zakaznikov :Dmate svoju kategoriu "prostitutok" tak sa prejavte tam
  • 21. marca 2008 16:17:04 CET
    moj príspevok nepatril len vám, snažím sa len o jedno, sme Dominy a pokial sa budeme prepierať na verejnosti určite naši subíci si nás nebudú vážiť viac ako kofy na tržnici. preto som prosila všetky dominy, nedehonestujme sa navzájom. ďakujem za pochopenie.
    • 2 posts
    21. marca 2008 15:51:03 CET
    Do nikoho se neopírám-to dělají slaboši .A je mi líto, žes to tak pochopila,protože jsem chěla tím udělat jakýsi krok ke smíru ve válce, která je úplně zbytečná a s prominutím nechutná a jen jsem se ti to celé snažila vysvětlit.

Řekni čím jsem konkrétně tebe urazila a já se ti mileráda omluvím, Ted promin, mám tu klienta.
    Madam Sombsa
    • 2 posts
    21. marca 2008 15:47:19 CET
    suhlas .-) navyse ja nie som konkurencia pretoze ja mam len svojho milacka a nikoho ineho ani nehladam a ani nepotrebujem :-)
  • 21. marca 2008 15:26:14 CET
    ako si nás majú vážiť subíci, keď takto verejne sa "prepierate" prosím, už s tým prestaňte. nie ste len vy dve alebo tri dominy na sk. ok.? ďakujem TEXA. všetko sa dá inteligentnejšie riešiť. pa
    • 2 posts
    21. marca 2008 14:59:34 CET
    takze ja som uz zase ta zla? Ty na niekoho zautocis, on ti odpovie, ty to svoje zmazes a on je zrazu ten zly. Dovolim si ta ale upozornit ze tvoje utoky si archivujem, holt ma to prestalo bavit :-)
    Talkze budem strane rada ked sa prestanes do kohokolvek opierat a ja nebudem musiet na teba reagovat.
  • 21. marca 2008 11:38:53 CET
    Nejsem uražena, ani nijak dotčena. Není třeba omlouvat se mi.
  • 21. marca 2008 9:26:31 CET
    prečo sa všetci napádate, toto nie je fórum o boji, každá domina a každý subík je osobitý, tak prečo to ludkovia robíte??? nestačí, že naše okolie nás napáda pre našu orientáciu? načo sú tieto rozbroje dobré aj vo vnútri našej komunity. ignorujte čo sa vám nepáči a hotovo. keď je m. sombsa taká za akú ju považujete, jednoducho to ignorujte, asi som dala zlý príklad, ale ja to takto cítim. uznajte, sme iní ako ostatní, zmierte sa s tým a nebojujte tam, kde to nemá ten správny efekt. TEXA10
  • 21. marca 2008 9:03:58 CET
    Vyhrožování trestními oznámeními, policií a soudy patří v bdsm komunitě mezi oblíbené sporty. Mám s tím své zkušenosti ;-)
    • 2 posts
    21. marca 2008 7:08:23 CET
    odkedy si prisla na tieto stranky tak sa len stazujes ako ti tu kazdy ublizuje. Takze v tom pripade nechapem tvoj masochizmus ze sem stale lezies, ja sa netrepem tam kde nie som vitana.
    Tvoje vychadzania so mnou v dobrom sa datuje od momentu ked som ti dokazala ze som schopna ti nechat zablokovat IP adresu - len tak mimochodom, definitivne rozhodnutie o tomto spravili majitelia tejto stranky a nie ja, ja som im len k tomu povedala svoj nazor. Odvtedy som si precitala mnoho nevyberanych utokov na svoju osobu v poste zo strany tvojich akoze priatelov Straky a Davodoffky.Vratanie vyhrazania sa policiou CR a sudmi.
    To ze som vecsinou s tebou komunikovala slusne napriek tomu vsetkemu ma na svedomi moja vychova. Obcas mi ale s tebou dojde trpezlivost a napisem ti nieco ostre. Lenze ja po sebe nemazem stopy ako ty a ani nevytahujem na verejno sukromnu postu coho si sa viackrat dopustila bez suhlasu druhej strany.
    Na tieto stranky chodis cez rozne anonymizery a keby som aj niekedy nieco blokovala (ako ze by to bolo na zaklade niecoho viac ako utokov len na moju adresu - a aj to jedine zo suhlasom majitelov stranky) tak urcite nie toto pretoze to by sa dotklo aj inych uzivatelov, nielen tvojich multakov.
    Vies pri prvych tvojich prispevkoch som si myslela ze ti skutocne niekto ublizuje ale svojim naslednym spravanim si ma priviedla k tomu ze ked nahodou netrpis stihomamom tak ti dotycna osoba len vracia tvoje spravanie.
  • 21. marca 2008 6:55:48 CET
    Musím říci, že Tě neznám, je mi vlastně úplně jedno, co děláš nebo neděláš a to, co jsem psala jsem psala v obecné rovině. To, že je to pak někým bráno osobně - má se tady diskutovat. Já pochopitelně mohu mít svůj názor na věc, ale to neznamená, že na tom názoru stojí svět. Nestojí. Každý žijeme svůj život, je jenom na nás, jaký je a zda se nám líbí. A pokud svobody druhého nezasáhnou do svobod mých, pak ať dělá to, co se mu líbí, já to tak dělám také.

Jinak, pokud jde o věk, vzhledem k tomu, že jsem maturovala v době, kdy černé uhlí ještě bylo pralesem, nemyslím, že je třeba se věkem ohánět.
    Znám tady hodně lidí o 15-25 let mladších, než jsem já osobně, ale jejich názorů si vážím a to, že jsou mladší neberu jako automatické posunutí do role já jsem stará, tak už něco vím a vy jste mladí a úplně blbí.

Pokud jde o studium psychologie a strašení sebevraždami, dám k dobru jiný příklad. Znala jsem jednu psycholožku (osobně), ta se časem tak hroutila ze svých případů, že začala polykat kvanta prášků, nakonec skončila na odvykací kůře, když těch prášků omylem spolkla víc a zapila to vínečkem.

Tím chci říci, že to, co jsme ten který studovali nebo nestudovali nám nedává patent na rozum. Znám spoustu studovaných lidí, kteří jsou naprosto nepoužitelní k čemukoliv, co je spojeno se slovem práce nebo život, ale myslí si, že jsou nejchytřejší na celém světě, na druhou stranu znám i několik havířů, kteří jsou sečtělí, chytří, s obrovským přehledem. Moudrost, inteligence a vzdělání nemusí jít ruku v ruce - u nikoho z nás.
    • 2 posts
    20. marca 2008 22:27:34 CET
    slubovala si prestat z utokmi, to uz zase neplati?
    • 0 posts
    20. marca 2008 19:57:02 CET
    Asi je to opravdu jenom tvůj pocit. Na multiidentity tu jsi přeborník ty. Já tu jsem sám za sebe. Mám své názory, za kterými si stojím. To, že se v něčem můžou shodovat s Althoasovými, je snad přirozené.

Máš pravdu, jediným mým cílem bylo rozeštvat dominy proti sobě. Ty jsi opravdu intelektuální gigant.

A to, že mám v profilu tebou citovanou větu? Pominu, že jsi ji vytrhla z kontextu, protože jsi už prostě taková. Myslíš, že se se submisivitou neslučuje sebevědomí? Já na to mám opačný názor. Moje přítelkyně je zároveň i moje Paní. Myslíš, že by ve chvílích, kdy mezi námi neprobíhá BDSM hra, chtěla za partnera nějakého hloupého, nesebevědomého hňupa? K čemu by jí asi byl? Když by si s ním nemohla popovídat, když by ji nedokázal ochránit, zabezpečit, povzbudit? Stejně tak i při BDSM hře jistě raději krotí jedince, který ví, jaké jsou jeho přednosti a který dokáže rozumně uvažovat.

O totéž prosím i tebe - zkus rozumně uvažovat.
  • 20. marca 2008 13:58:32 CET
    Osobně je mi jedno, zda někdo tyto služby poskytuje nebo neposkytuje. Je mi jedno, zda hledá vztah, nebo jen sex. A také je mi úplně jedno, zda budu za blbou nebo ne.
  • 20. marca 2008 13:55:10 CET
    Škála poskytovaných služeb je široká (od běžných až po perverzní praktiky)

• 20. marca 2008 7:22:35 CET
    Netvrdím, že žena (muž), poskytující služby v oblasti BDSM sexuality nemůže být dáma, gentleman.
    Jen si myslím, že nikdo, kdo o sobě tvrdí, že je dominantní nemá právo všechny ostatní brát jako by byli ničím. Sexuálně submisivní člověk může být v oblasti běžného života velmi úspěšný, může být v oblasti běžného života člověkem vzdělaným, třeba na řídící úrovni.Jen jej například vzruší výprask, být déle svázaný a podobně.
    Jistě, ve chvíli, kdy začne sexuální hra na moc a ponížení, pak je dominant ten, kdo je v rámci hry něčím více, podle domluvených pravidel. Na druhou stranu, pokud by se k sexuálně submisivnímu člověku přistupovalo povýšeně i v běžném životě, myslím, že by měl plné právo poslat každého, kdo se k němu takto chová do míst, kde záda ztratila své dobré jméno.
    A platí to při přímém, osobním setkání stejně, jako na internetu.
  • 20. marca 2008 6:53:58 CET
    C) V posledních letech se rozšířil počet žen, které provozují svoji prostituci ve vlastních bytech, často za spoluúčasti svých manželů či druhů. Škála poskytovaných služeb je široká (od běžných až po perverzní praktiky), stejně jako klientela (od sousedů a stálých zákazníků, přes klientelu získanou prostřednictvím inzerátů či telefonu pro klienty z inzerce Internetu).
  • 20. marca 2008 6:52:15 CET
    http://www.icm.cz/prostituce-charakteristika
  • 20. marca 2008 0:05:59 CET
    krasne receno. Pokusim se zkopirovat, co uz jsem psala v jine diskusi - o vaznosti nebo nevaznosti seznameni... Pokud sub. muz pojme dom. zenu za manzelku, investuje do ni daleko vice penez, nez do protitutky, ktera se navlece do latexu a do ruky popadne bicik i s tim rizikem, ze se jim sama zrani, protoze jejim vyrobnim prostredkem je jeji telo, presneji jen nektere jeji casti :-) O investicich jineho druhu (citovych) v manzelstvi nebo beznem vztahu ani nemluvim. Zjednodusene - muz investuje do jakehokoliv "interakcneni" se zenou, a u latexove prostitutky je to JEN financni investice :-D Jeste jinak receno - nejdrazsi veci jsou ty, ktere jsou zadarmo - to plati nejen v podnikani, obchode, ale i v soukromem zivote... Jenze to si spousta muzu nemini uvedomit - pokud se nechteji oddat cele, nechteji tedy platit tou nejvysi cenou, je vcelku logicke, ze svou Damu radi a s uctou, ne-li dokonce laskou, budou obdarovavat...
  • 19. marca 2008 23:28:31 CET
    Podľa mňa je submisívny jedinec ten,čo si želá,aby sa jeho Pani,Vládkyňa,Bohyňa mala dobre hlavne mimo mučiarne,preto jej poskytuje prostriedky,nemusia to byť len peniaze,aby tomu tak bolo.Aspoň ja to vnímam takto a nie ako iba nejaké služby.Ja k svojem Pani chcem chodiť s pocitom,že jej niečo dávam pre jej blaho,a nie,že platím za služby.Správny subík neplatí,ale dáva,správna Dáma neúčtuje,ale prijíma dary,lebo subíka to uspokojuje.Ak by v bdsm mal byť nejaký cenník ako na E 55,tak by to nedávalo zmysel o nejakom vzťahu...
  • 19. marca 2008 22:58:02 CET
    a orechový košíček si neskúsil?, no to musíš!!
    Inak krásne si uvolnil pomerne napätú atmosféru, aj to dakedy treba.
  • 19. marca 2008 22:43:09 CET
    tak už som tu s vami bubadielkami, keby ste vedeli ako som sa dobre bumbulal vo všeliakých fajnových košíkoch ale najviac sa mi páčilo v makovom košíku ale aj lekvárový bol celkom dobrý
  • 19. marca 2008 22:14:02 CET
    Súhlasíš s tým, že si TEXA10 necháva za svoje služby platiť, akurát ťa strašne štve, že si myslí, že sa nepredáva a že si nemyslí, že je prostitútka.

Počuj kámo, prečo asi ťa to tak strašne žerie, či áno, alebo nie?

Čo tým docieliš, ak budeš napádať dominantnú Dámu za to, že v konečnom dôsledku uspokojuje túžby a sny ľuďom, ktorí bez toho aj tak nevedia žiť a radi za to zaplatia?
  • 19. marca 2008 21:30:20 CET
    moja odpoveď už sem nepatrí, odpovedala som cez ss. je na ňom či sa odhodlá na odpoveď
    • 0 posts
    19. marca 2008 21:16:59 CET
    No, a už je to tady. To, že nejsem proletář jsem předeslal hned v začátku, abych tě ušetřil podobných výstřelů do tmy. Nepochopila jsi to, měl jsme ti to snad namalovat? Bylo by to srozumitelnější?

Všechno co jsi popsala jistě něco stojí, já to chápu. Jak jsem psal, nevadí mi, že za to tvoji návštěvníci platí. Je mi to dokonce jedno. Ty nabízíš službu, oni platí. Přesně tak, jak jsi to vystihla. Stejně tak to funguje na pumpě, nebo v bordelu. A jako ten, kdo prodává benzin, je pumpař, a ten, kdo prodává sebe v bordelu je prostitut, stejně tak jsi prostitutka i ty. Je to jen terminus technicu - není to nic hanlivého. To se pouze obecně vžilu a přeneslo. Já mluvím o voze a ty o koze. Ty mluvíš o tom, že je v pořádku nechat si svoji službu zaplatit. Já s tím souhlasím, pouze mi vadí, že si myslíš, že se neprodáváš. Ok?
  • 19. marca 2008 21:05:54 CET
    teraz fakt neviem s čím máš problém. podla teba mám fin. 120 m štvr. od vykurovania a osvetlenia, dezinf., nákupu noviniek, kladiek, dildá, vibrátory a pod... len za tým účelom, aby prišiel sub, aby sa dobre cítil, ale pozor nesmie mu byť dobre, lebo už sa staviam do pozície prostitútky. podla tvojho má domina všetko fin. a sub má prísť na hotové, vydezinfikované, samozrejme totál upravenú a naladenú dominu a potom si má odkráčať spokojný domov. hm tak si to skús vyskúšať napr. na benz. pumpe, alebo v bordely, to je tvoj oblúbený výraz. určite ta všade obslúžia zadarmo! bože kde žiješ. kopeš na všetky strany lebo na to nemáš, príď máš to u mňa zadara ty proletár!