19. marca 2008 20:09:14 CET
Sombso i TEXAo :-), ten mladík psal, že ženy, které chtějí za své služby platit, by měly inzerovat v k tomu určených kategoriích a ne na seznamce v normální (nekomerční) kategorii Ona hledá jeho (například). To, že jste profi dominy, rovná se prostituci (viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostituce). Já s tím problém nemám, navíc chápu, že když nabízí profina zákazníkovi jisté prostředí a často i svoji invenci k ukojení jeho choutek, tak si za to nechá zaplatit.
Problém mám s tím, že se věci nenazývají pravými jmény. Jakákoliv sexuální praktika prováděná za úplatu JE prostituce. Dále mi také vadí, že hafo profesionálně dominantních žen si hledá své zákazníky ve zcela nekomerčních seznamkách. Potom se stane, že stejně jako dominy nemají náladu hledat subíky, protože net je plný IH, tak stejně tak subíci jsou rozčarovaní a zklamaní, protože časem zjistí, že skoro každá žena hledající D/s vztah vlastně hledá pouze snadný výdělek (daný vysokou poptávkou a nízkou nabídkou).
A kdo je na tom nejvíc bit? (krom těch, co si za to zapaltí?:-))) Dívky, ženy, chlapci a muži, kteří hledají partnera a partnerku, která s nimi bude provozovat cokoliv z BDSM čistě proto, že to má rád(a).
Na závěr, abych předešel nějakým amatérským psychologickým rozborům nebo něčemu podobnému: parnterku mám a chudý zrovna taky nejsem. Takže výpady typu jsi zamindrákovaný nebo na nás nemáš jsou zcela mimo mísu.
Jsem žádostiv, jak mě oblažíte vaším intelektem.