Forums » Nekategorizováno

Muz ci zena

• 7. marca 2008 11:53:45 CET
    Mna napriklad laka myslienka to vsetko ukoncit rukami nejakej Zeny, ktorej by to az tak nevadilo ze ma dorazi uplne ))
  • 7. marca 2008 11:52:43 CET
    A co si pod tym konkretne predstavujes ? ))
  • 7. marca 2008 6:01:47 CET
    hm......nikdy som si nemyslela že ma dokáže priťahovať "absolutné ovládnutie"
    • 1 posts
    7. marca 2008 0:33:38 CET
    Hlavne by som nepovedal ze muzom staci vidiet zenu v topankach na opatku...to co sa paci tebe, nemusi sa vsetkym.

Podla mna su obe pohlavia zvratene cca. rovnako, ibaze od zien (jakozto neznejsie pohlavie) to znie drsnejsie...muzi su vseobecne pokladani za "prasata" (s cim zasadne nesuhlasime :))) zovseobecnovanie je zla vec), ale jaksi to od nich znie ocakavanejsie ako od zien.

Z mojej skusenosti, hm, stretol som zenu ktora postupne odhalila svoje (na prvy pohlad) zvratene myslienky...no a hm, netrvalo to dlho a uz som ju v tom dohnal aj ja, takze uz su to aj moje zvratene myslienky :)))
  • 6. marca 2008 23:48:39 CET
    tak este rozmyslam kto prisiel vlastne prvi s praktikami typu kaviar alebo animal ktore su fest zvratene na to musi mat clovek silnu povahu
  • 6. marca 2008 23:18:06 CET
    zvratene je uz len pozerat sa na niekoho pri prezliekani a tak. mne ide o to aby tu niekto aj nieco napisal zvratene ja mam rad foot a to je pre niekoho zvratene len chcem vediet ako su na tom zeny a ako muzi a myslim si ze zeny su zvratene a fest
  • 6. marca 2008 15:38:18 CET
    Myslim ze zvratenejsie su Zenske - ale nedaju to poznat ))
  • 6. marca 2008 14:11:20 CET
    ked už zakladáš nové fórum,mal by si napísať nejaké svoje zvrátené predstavy a nie len tak niečo trepnúť a čakať.