Forums » Nekategorizováno

Muz ci zena

• 10. apríla 2008 2:15:23 CEST
    Jsem přesvědčena o tom, že jedinci, kteří si "hrají" pouze v alkoholovém opojení, nemají dostatek odvahy aby si stejně tak "hráli" i ve střízlivém stavu. Protože alkohol dodává kuráž, odbourává zábrany a otupuje smyslové vnímání, pak je mnohem snažší připustit si svoji "úchylku", být perverzní, odvážný, něco vydržet atd. S čistou hlavou je pro některé jedince tohle problém.
    Pokud si občas někdo dá skleničku, nic proti. Rozhodně ale chlast ve větším množství, nemá při těchto praktikách co pohledávat, obzvláště pak, pokud partnera neznáme příliš dobře.
  • 9. apríla 2008 22:39:17 CEST
    my sme s partnerkou takmer vzdy zacinali svoje 'orgie' nejakym pitim, nase najoblubenejsie - ruzovy perlivy sekt, 1 niekedy 2 flasky a stale zijem a nie som alkoholik. a po cca 10 rokoch skusenosti mozem povedat, ze moje naj/perverznejsie zazitky su prave z tychto pripitych sesions...
  • 9. apríla 2008 22:00:55 CEST
    a co teraz?
  • 12. marca 2008 17:04:00 CET
    no ved sak nejde o celu flasu cely cas sa snazim hovorit o pohariku max 2 kde sa clovek dostane do nalady a nie ze ozraty jak delo budu obaja sak viem si predstavit ako by to dopadlo. konecny zaver POHARIK NA UVOLNENIE ANO VIAC RADSEJ KOLI BEZPECNOSTI NIE.
    • 2 posts
    12. marca 2008 14:40:56 CET
    mozno sa mylim ale 3 je uz pekna opica a nie dva pohare vina. Takze poharik vina na uvolnenie ano, flaska ani nahodou. ono je to prave o tom co hovoril smallslave, horsi odhad a ten je nebezpecny v oboch roliach.
  • 11. marca 2008 19:16:47 CET
    Blahoželám,drž sa,ja abstinujem 7 rok.
    Samozrejme,že o jeden pohárik nejde,ale už 3-4 môžu pri netrénovanom jedincovi spustiť neadekvátne reakcie.
    Takže na alkohol vo väčšom množstve POZOR.
    P.S.Pozeral som Tvoju stránku-pekné.
  • 11. marca 2008 17:12:11 CET
    Už několikrát jsem se zabýval rozporem mezi pocity přímo během akce a tím, jak na ni později vzpomínám. Že ve vzpomínkách se zdá všechno lepší, než bylo ve skutečnosti. Nebudu to zde opakovat.
    Měl jsem asitak desetileté období, možná o něco delší, kdy můj vztah k alkoholu nešlo nenazvat závislostí. Snad jsem z toho už venku, abstinuju déle než rok.
    Proto mám se sexem pod vlivem opravdu velice bohaté zkušenosti. Měl bych výhrady proti tomu, aby byl dominantní protějšek během akce ve stavu, v jakém jsem se běžně nalézal já. Nicméně já už měl vypěstovanou k alkoholu velice silnou toleranci, budiž mi omluvou, že jsem ohrožoval pouze sám sebe.
    Ve stavu nestřízlivém silně stoupala má schopnost snášet bolest. Cítil jsem ji, ale neměl jsem z ní nikdy nepříjemný pocit, což se mi stává za střízliva. Naše nejpovedenější výpraskové seance se odehrály ve stavu mé opilosti. Dodnes si občas vzpomenu, co jsem byl schopen snést, ale nelituji toho, že se tomu dnes nedokážu přiblížit, jsem rád, že jsem z toho venku.
    Jsem přesvědčen, že alkohol v rozumné míře (ta má takovou ovšem v žádném případě nebyla), nijak zásadně nezvýší nebezpečí vážného úrazu. Jak z vlastní tak ze svěděcké zkušenosti vím, že alkohol uvolňuje a zahání trému. Na obou stranách. Myslím, že argument "nemohu si dát skleničku, čeká mne bdsm" je hovadina. Ale já už si ji nedám.
  • 11. marca 2008 12:28:07 CET
    boze ludia sak nie vtedy ked budem mat vsebe 3 promile jeden dva pohariky vinka este nikomu neublizili dokonca ani mne nie ja sa dostanem do nalady a o naladu ide nie o to ze sa ozerem ako prasa tak typujem 50% subikov ked ide na stretnutie s dominou si isto nieco uhne aby z neho opadla trema a mozno aj strach neozera sa len si uhne jedno poldeci trebarz aj to niekomu staci ale ok vy znace ja nic ja muzikant
  • 11. marca 2008 11:07:53 CET
    "sex okoreny BDSM praktikami preco nie vtedy je clovek povolnejsi a da sa na collkovek nahovorit a o to ide"/10.3. o 23:51/
    A práve to je čas,kedy Ti prestáva pracovať zdravý rozum,lebo si zmanipulovaný drogou/aj alkohol je droga/.V takomto opojení je prúser na dosah ruky,pokiaľ prevádzaš praktiky BDSM.Pokiaľ sa chceš ožratý vanilkovo hrať,nech sa páči,len sa neudus peknou nôžkou v hrdle.
    Už Ťa viac pisateľov upozorňovalo,že alkohol a praktiky BDSM sa nemajú radi a Ty si stále hudieš svoje.
  • 10. marca 2008 23:51:36 CET
    nemusi to byt hned d/s ja mam rad lizanie topanok a cmulanie noziciek a tak ale keby mi niekto do toho hucal ako to mam robit asi by som ho sejmul mam rad BDSM praktiky ale nie v klasicko D/S ponimani. to znamena ze sa mi to paci ale nemam rad ked mi niekto rozkazuje proste ako spestrenie v ramci sexu hmm a alkohol s niem je to rovnako uvolnovac ako pre D/S vztah asi velmi nedoporuceny ale pre klasicky sex okoreny BDSM praktikami preco nie vtedy je clovek povolnejsi a da sa na collkovek nahovorit a o to ide
  • 10. marca 2008 17:40:34 CET
    No právě.. a to je ten problém..
  • 10. marca 2008 13:43:11 CET
    lze jen těžko dosáhnout zásadního pravidla pro D/s vztahy = bezpečně, rozumně, po dohodě...
  • 10. marca 2008 13:32:00 CET
    Omlouvám se, ale Tvou formulaci v 11:57 jsem nepochopil.

Zkusím se nad tím zamyslet později v klidu, třeba to pochopím později...
  • 10. marca 2008 11:57:34 CET
    a ako myslis ze ked sa napijes myslis na to ze sa ti moze nieco stat? no cosi ani na to nemyslis
    • 6 posts
    10. marca 2008 11:33:08 CET
    Zvláště v D/s vztahu a při různých např. hybnost omezujících etc praktikách bych se spíš snažil vyhýbat se látkám vedoucím k jinému vnímání, pod jejich vlivem by totiž bylo možné ledascos přehnat na stav z něhož už nebývá návratu...
  • 10. marca 2008 4:07:01 CET
    v podstate ma ta slecna pani dzifce pravdu na vsetko treba mat chut chut skusat experimentovat a nalada je este dolezitejsia nemusi to byt zrovna mala kupelne. co s nami robi taky alkohol po nom sme kazdy iny odviazany a vtedy je uplne jedno co robime vsetkych a vsetko mame na haku ako som cital v jednej sexualnej prirucke hry s alkoholom su naj ak vieme ten alkohol pouzit lebo alkouhol uvolnuje vsak niektorych az natolko ze uvolnuju sami ale o tom som nechel po pouziti a poziti alkouholu si myslim ze vtedy je zvratene vsetko co nas napadne a sem tam sme zvrateny aj my samotny
  • 9. marca 2008 23:46:26 CET
    To byl pro mne velmi zajímavý příběh i názor, díky moc
  • 9. marca 2008 17:30:31 CET
    myslim, ze kazdy sa stane "zvrhlikom" natolko, nakolko ma k tomu moznosti, vedomosti a kolko zabran sa mu podari hodit za hlavu. ked sa dostanes do varu, ide to akosi same od seba...len sa tam dostat. mam take male prirovnanie, nie som ziaden sadista, zvieratka mam rada, ale raz sa mi stalo, ze som sa dostla sama do malej kupelne s mysou, ta mala mrcha ma tak vytocila, ze som ju nahanala, pokial som ju neubila topankou...bolo to total sibnute a nakoniec mi bolo z toho nagrc. ale keby som nebola nastvana, keby ta kupelna bola inak riesena tak si myska zije a ja neviem o pocite, ako sa clovek lahko necha uniest a v afekte robi co normalne povazuje za "uchylne"....xixixi...inak deti su v poriadku, zive, zdrave a aj pri laskonke sa snazim ovladat....
    takze moja osobna skusenost je, ze ked je "nalada" tabu ide bokom, nielen pri chytani mysi ...
  • 8. marca 2008 20:43:07 CET
    U toho si tedy ani já nejsem moc jistý co napsat...

Budeme-li uvažovat v půměru současných společnských konvencí, tak je zvrácená už existence našich diskusí zde...

Řekněme, že existuje určitý standard chování (v intimním chování), který je společensky všeobecný, tedy vlastně společenský stereotyp, tento stereotyp může být něčím co bych nazval historickou pamětí, něco co se všeobecně přijímá a používá, je to pohodlné a nezatěžuje to myšlení. To, co z toho vybočuje, to je ze společenského hlediska extrém (zvrácenost) - ale občas se vnímání norem posouvá, to co by bylo zvráceností před sto, či před padesáti lety se postupně od zvráceného stává lechtivě zajímavým, vzrušujícím, až to dosáhne do míry natolik obvyklé, že se to stane běžným, normou...

Tedy i v sexualitě existují trendy, např. ještě před dvaceti lety by žena vyholená ve vaginální oblasti byla považována za divnou nebo rovnou za úchylačku, dnes kdejaká maloměstská slípka kvoká jak je nečisté a nepřirozené, pokud nějaká žena není vyholená nebo alespoň částečně vyholením upravená...

Tedy zvrácenost je podle mne vždy věcí pohledu určité společenské skupiny a v ní platících trendů...

Trendy evidentně doléhají i na D/s vztahy (komunitu) a také zde se tedy určitě vyskytují různé vrstvy více a méně přijímaných "norem"...

Nemyslím si, že by muži či ženy měli více či méně sklon k extremnějšímu chování, myslím, že každá tato skupina má sice své určité snad dokonce biologicky predestinované preference, ale ani ty nelze příliš paušalisovat...

V intimním chování je vše záležitostí individuálních pocitů a odvahy dokázat své sny rozdělit na nerealistické příjemné představy a na realistické technicky proveditelné tělesné úkony... a pak už je "jen" to nejdůležitější, najít někoho dalšího, kdo je naladěn tak blízko na stejné intimní vlně, aby to co je realisticky technicky proveditelné bylo s kým praktikovat a aby to ty, kdo to dělají bavilo a dávalo jim to radost
  • jka
    8. marca 2008 10:36:27 CET
    To hej, je to riziko vzdy, aj ked toho cloveka poznas. Ale prave to riziko je vzrusujuce. Urcite by som to neskusal s nikym komu by som nedoveroval :)
  • 8. marca 2008 0:48:33 CET
    no to je zaujimavy nazor alebo ty co sa tak radi dusia igelitom a ponorenim hlavy pod vodu ty tiez musia riadne doverovat tomu co um to robi ty kokos to by som zase ja nemohol to uz je moc na moj zaludok jeden spatny pohyb alebo o trochu dlhsie ho nechas a kaput
  • 8. marca 2008 0:08:50 CET
    Ked uz sme pri tom...tak mna zase laka kebyze ma zena tu moznost to ukoncit. Nie ze by som to chcel, to teda nie :))) ale hm, predstava ze moj zivot je v rukach niekoho ineho, a ja sa nemozem ucinne branit, je hm, lakava. Napr. mat noz na krku...lezat na gilotine a zena ma ruku na "spusti" a pod...

Je to dost zvratene??
  • 7. marca 2008 18:39:16 CET
    o tom, že něco je typicky ženské a něco jiného typicky mužské myšlení. I když je mi jasné, že v průměru (dá-li se hovořit o průměrování), bychom nějaká obvyklá převažující schémata nalezli, většinou tyto úvahy odmítám, protože často končí u nestravitelně generalizovaných klišé.
    Navíc i zvrácenost je kvalita natolik subjektivní, že považuji za nemožné, aby se na nějakém závěru k tématu tohoto fóra shodl více než jeden člověk.
    Dokonce si myslím, že spíš než zvrácenost jednotlivce můžem vypozorovat rozdíly v míře ochoty, s jakou se muž nebo žena k něčemu, co je považováno za zvrácenost, přihlásí. Ovšem to není podle mne dáno rozdílem povah, ale rozdílnou tolerancí společnosti k projevům zvrácenosti u muže a u ženy. No a to jsme v Evropě.
  • 7. marca 2008 17:41:08 CET
    ved jasne kazdy povazujeme za normalne nieco ine. je aj pravda to ze zeny to tak na sebe vediet nedaju coz je chyba tbaria sa ja nic ja nic a zrazu sa z nej vykluje pekny expert my muzi to aspon povieme narovinu pozry zlato to a to mam rad a mysli ci chces teda aspon ja som to tak povedal tej svojej. ta najprv ake som a tak a teraz najnovsie aj ona odhalila par svojich "zvratenych" tuzob a predstav.
  • 7. marca 2008 14:07:09 CET
    "zvratene je uz len pozerat sa na niekoho pri prezliekani a tak."

Fakt??? Kedze ma nevzrusuje pohlad na prezliekajuceho sa maloleteho chlapca...nemyslim, ze by to bolo zvratene. Definuj, co je zvratene, resp. normalne, a co nie. Aj ten kaviar a animal sex niektori ludia povazuju za normalne. Vzdy zalezi od uhla pohladu. Nezabudaj, ze vacsina populacie povazuje samotne BDSM v akejkolvek forme za uchylku.

Preto neodpoviem na tvoju otazku o zvratenych predstavach. Poviem to inymi slovami: za normalne povazujem to, co vyhovuje vsetkym zucastnenym a nikomu neublizuje (tym sa chcem zastat tych zvierat).