Forums » Nekategorizováno

Intekligence na prvním místě,že,Madam Nelyss?

• 6. marca 2008 21:37:21 CET
    Svědomí (Nelyss, 06. 03. 2008 16:42)
    Ano, to je něco, co zrovna ty by jsi vůbec neměla vypustit z huby Sombso.Na co si to pořád hraješ pane bože. V Národním divadle by to s tebou vyhráli díky tvému širokému záběru.Od komedií až po dramata.Zatím jsi se nevalně proslavila na prknech internetu a protože tě všichni velmi dobře znají, co dokážeš, tak se máš potřebu schovávat za různé nicky.To, že k tobě domů chodí 100 lidí, že máš tolik přátel je pouze tvůj sen ale nikdo, vč.mě ti tohle nesežere.Soudě dle časových intervalů přispívaní do diskusí a matlaním mých stránek, by s tebou museli tvý fiktivní přátelé i bydlet:-)))a tak velkou stáj nemáš.Běž se bodnout i s celou svou armádou.Já se tě nebojím, piš si co chceš a kde chceš,třeba na chodník před parlamentem.Fotka o které byla řeč, nebyla volně přístupná k odcizení či přivlastnění ale pouze k nahlédnutí a to v mém albumu na centrumu pod mým nickem.Když jsi tak chytrá jak o sobě všude tvrdíš, nehrej si na blbou.Mimochodem, myslíš si, že jsou tvé stránky snad v něčem pro mě tak zajímavé, že bych na ně musela lozit tak jako ty na moje:-)?A i kdyby, jsou volně přístupné.Tohle je odemně vše.

Myslím,že nemusím nic dodávat.
    otrok739
  • 9. apríla 2008 9:38:31 CEST
    nic vtipnějšího tě nemohlo napadnout
  • 9. apríla 2008 3:40:32 CEST
    ze :) bavia sa tu o vsetkom moznom len o tebe nie :)
  • 8. apríla 2008 22:15:30 CEST
    to už je Velebnosti do nebe volající

A takovej to byl skvělej web............
  • 7. apríla 2008 19:36:46 CEST
  • 7. apríla 2008 18:37:52 CEST
    Vy "přispěvatelé", běžte už do ... Zbytečně tady prudíte. Z
  • 7. apríla 2008 8:40:06 CEST
    Kdo si založil konto sombsa.m. nevím, ale nechte mě už laskavě všichni napokoji, já si vás tyky nevšímám. Své věci si vyřídím sama
    ten falešný účet laskavě smažte, nejsem to já, kdo píše jako sombsa.m !!!!!!!!!!!

octore myslím, že víš,kdo ho založil, že??
  • 7. apríla 2008 2:48:49 CEST
    :-) dobre.. ked sa musis hadat o slovicka... tu sa nema zovseobecnovat :) tak napisem to presnejsie.. neziskova organizacia poskytujuca vseobecne prospesne sluzby.. nenapisem to vsak presne aby ma nikto nemohol identifikovat a nasledne nicit zivot... takze o tomto som hovorila.. ospravedlnujem sa za nespravny nazov.. nie charita ale neziskova organizacia poskytujuca vseobecne prospesne sluzby... :))

octor

tu sa hovori o intekligenci madam nellys na prvnim miste.. dalej sa tu nadava.. napriklad aj ty.. pisu sa tu mena telefonne cisla adresy urazaju sa tu ludia vyhrazaju sa jeden druhemu.. opisuju sa inzeraty tak sa velmi ospravedlnujem je tazke vyznat sa v tom co sem patri a co nie heh
  • 6. apríla 2008 23:08:24 CEST
  • 6. apríla 2008 22:28:54 CEST
    ospravedlň sa všetkým,bez rozdielu,čo si ich tu niekedy urazila!
  • 6. apríla 2008 22:16:01 CEST
    udělám co si přeješ
  • 6. apríla 2008 22:00:02 CEST
    prídi sem,dostaneš po holom zadku a podľa toho,koľko znesieš Ti umožním prijímací pohovor.
  • 6. apríla 2008 21:50:49 CEST
    toužím po tobě a ty mně pořád nechápeš
  • 6. apríla 2008 21:49:06 CEST
    len pozor,aby z nešťastnej lásky nebol pokus o sebevraždu/.Ja Ťa nechcem ked robíš fajky za 150.-svojím otrokom/.
  • 6. apríla 2008 21:44:29 CEST
    miluju tě
  • 6. apríla 2008 21:38:22 CEST
    Tebe nestačilo,chod medzi ho...
    Ty ČESTNÝ INTERNETOVÝ HONIČ.
  • 6. apríla 2008 21:32:32 CEST
  • 6. apríla 2008 20:38:25 CEST
    Charita je mezinárodní ochranná známka - název humanitárních projektů a zařízení výhradně katolické církve.

Může se tak tedy nazývat pouze organizace, učelově zřizovaná výhradně katolickou církví a registrovat ji může pouze místní statutární orgán katolické církve = arcibiskupství či biskupství. Jakékoliv jiné používání slova charita je zavádějící.
  • 6. apríla 2008 20:28:57 CEST
    Děkuji Ti za dostatečné poskytnutí vzorku dikce a oblíbené argumentace, ostatním se za provokování v posledních hodinách omlouvám... Nárocná Pani už mezitím zopakovala vše, co dříve různě tvrdila a posléze odmazávala sombsa... více už tedy na Nárocnou Pani asi ani reagovat netřeba
  • 6. apríla 2008 19:25:39 CEST
    Asi nie si moc náročná,ked dokážeš písať veci na stránky,ktoré sem nepatria,pletieš si pojmy s dojmami.Myslíš si,že si vtipná?Skôr trápna.
  • 6. apríla 2008 19:17:13 CEST
    zosombsovitel si sa :)
  • 6. apríla 2008 19:12:32 CEST
    Vám už úplne preskakuje?O čo sa tu snažíte?Takéto sprostosti tu vážne nemajú čo hľadať.
    Tuším sa sombsa opäť realizuje,ale ved na to má zvláštnu stránku.
  • 6. apríla 2008 18:28:22 CEST
    akosi sa ta to dotklo :) ty z fajcenia udu za 300 odvadzas dane? prosim neporovnavaj sklon k sadomaso s pohlavnou naklonnostou k detom co je navyse trestne... podivnym sposobom obhajujes pedofilov... a co dodat k tomu komunizmu? asi len tolko ze to nie je dovod spajania pedofilie s cirkvou.. tym pravym dovodom su prave ciny nasej cirkvi.. docitas sa o tom v dennej tlaci malicky
  • 6. apríla 2008 18:25:23 CEST
    cirkev je charita a charita je cirkev? cirkev sa ako charita tvari.. oni bezdomovca z pred kostola vyzenu my ho prichylime.. navarime.. my pracujeme dobrovolne a zadarmo pre nich .. na produkovanie hnusu su tu ini
  • 6. apríla 2008 17:42:37 CEST
    dr.kalina, čo by verný spojenec Sombsy v podstate obhajuje Althoasa - jej akože úhlavného nepriateľa...

..žeby mali tí traja niečo spoločné?...

• 6. apríla 2008 14:31:47 CEST
    mnoooo, ja ma na cirkev svoj nazor a nikomu neodopieram aby mal svoj tiez...tot vsjo k tomuto a dost