Forums » Nekategorizováno

Intekligence na prvním místě,že,Madam Nelyss?

• 27. marca 2008 1:58:43 CET
    prosim.. povedz mi s kym mam velmi nahodne pribuznu ip

edit: preco testujes mazanie len tych prispevkov v ktorych si hlupy a vulgarny?
    • 2 posts
    21. marca 2008 17:56:42 CET
    nebudu to komentovat...

chytrému stačí napovědět...
  • 21. marca 2008 17:43:36 CET
    Prejav dobrej vole ... pokus.. ake su to velmi nahodne pribuzne ip?
    • 6 posts
    19. marca 2008 0:34:41 CET
    Jak vidím, každý projev dobré vůle je po zásluze znevážen, byl to pokus - "lakmusový papírek" jaká bude reakce, abych viděl zda to s určitými příspěvky učinit všude.

Když však vidím výsledek, dále v tom pokračovat nebudu, protože to bylo opět pochopeno jako projev slabosti a ne jako projev dobré vůle.

Škoda pro toho, kdo se mými příspěvky cítil být poškozován, ať už s ním máš něco společného nebo jen velmi náhodně příbuzné IP :o)))...
    • 6 posts
    18. marca 2008 21:25:51 CET
    Přestaň se do mě navážet, vůbec mě neznáš, jen z těch keců tady a nic jsem ti neudělala, tak si své výlevy nech pro sebe.Máš zvláštní zálibu v tom někoho urážet, ale ujištuji tě, že to umím taky, i když to nedělám ráda, proto ti píši SS.

Rozmysli si, s kým to vlastmńě bojuješ a proč!

Písala mi "madam" aniž by som jej pisala cokolvek tu alebo v ss
  • 18. marca 2008 19:20:31 CET
    Preco si vymazal svoje prispevky? Uz nie si hrdy na to ze si knaz alebo nie si hrdy na svoje prispevky? Alebo sa tvoje ovecky pohorsovali?
  • 18. marca 2008 14:17:51 CET
    Ti sa zviditelňuješ čím ďalej v horšom svetle.Vôbec sa nedivím nikomu,kto Ťa tam pošle,kam patríš.Si trapná ako deravá ponožka.A ešte sa divíš,ako sa k Tebe ľudia správajú?Čo sledujem Tvoju story,si fakt chorá.Prepáč,ale akože dominu s takými koplexami,ako máš Ty,neviem či by sme ešte našli.Asi si spokojná vo svojom živote s vulgarizmami,ohováraním,protirečením,vyrábaním zla.Ty nikdy nebudeš spokojná,do konca Tvojho chudobného života.
  • 18. marca 2008 0:20:24 CET
    napada ma jedna veta z čiernych baronov....."chce se mi zvracet"
  • 17. marca 2008 10:10:33 CET
    Uz jsem se nechtel k tomuto vyjadrovat,ale jeste jednou vsechny prosim,ukoncem tuto neplodnou a neinteligentni debatu prichazi svatky jara,nejhezci cas roku,tak se je nekazme. Kazdy prece ma klady i zapory,nikdo neni ideal. Madam Nelyss je opravdu fajn a nezaslouzi si naprosto pomluvy.Madam Sombsu neznam,ale je zajimave ze ma vzdycky nazory opacne jak vetsina. I ji preji hezky jarni cas a fakt,uzavreme jiz tuto kapitolu,moc prosim Vas vsechy,Dik.
  • 16. marca 2008 23:18:50 CET
    Vy si naozaj myslite ze althoas je knaz? :))
  • 15. marca 2008 22:07:03 CET
    Taky spojuji BDSM a duchovní život. Nejsem ovšem křesťan ;-)
  • 15. marca 2008 4:04:06 CET
    skor by ho cakalo nieco tvrdsie :-)
  • 14. marca 2008 15:46:42 CET
    akurat som len tak zo zvedavosti kukol do sekcie rebricku domin...
    @Admin, odkial mate to foto aktualnej vitazky? ono su fotky z trestneho registra volne pristupne?
  • 9. marca 2008 22:47:35 CET
    Á potrefená husa zakejhala. Jen slepý nebo hlupák nevidí, co se zde v posledním období děje a je velmi obtížné rozeznat co je svoboda projevu a co úmysl někomu škodit nebo něco kazit. To jseš takový mistr, že to tak lehce rozeznáš????? Je upřimně líto, co se s tímto servrem za poslední přibližně rok stalo.
  • 9. marca 2008 22:25:17 CET
    Nevýhoda svobody projevu spočívá v tom, že se svobodně projeví i ten, na koho nejsme zvědaví. Nikdo nám ovšem neupírá naši svobodu ho ignorovat.
    O tom, co bude na tomto webu, rozhoduje jeho provozovatel. Nechme proto rozhodnutí o tom, co zde bude a co nebude, na něm.
  • 9. marca 2008 21:25:53 CET
    Nejvyšší čas celou stránku zavřít, když to admine a spol. nejste schopni uřídit a zvládat nebo je to vaše práce ?
  • 8. marca 2008 21:08:29 CET
    na tieto fóra - s témami ktorá Domina je sviňa a ktorá tak len vyzerá - zriadiť nejakú samostatnú sekciu aby sa to neplietlo medzi normálne témy - tých fór je okolo 30 a prispieva do nich 10 ľudí
  • 8. marca 2008 17:22:08 CET
    Zajímavá otázka od někoho, kdo píše: "Intekligence na prvním místě"
  • 8. marca 2008 13:15:41 CET
    A ešte na úrovni 10 ročného retadovaného decka.A že si chudák?To už dávno vieme.
  • 8. marca 2008 12:15:39 CET
    A ještě malý příspěvek od jednoho pisatele na adresu Nelyss:

HNUS!!! (AntiDomin, 04. 03. 2008 08:42)
    Ti co k tobě chodí jsou chudáci, škaredá a tlustá ženská, fuj
  • 8. marca 2008 12:05:04 CET
    debatou skončili,si natoľko INTEKLIGENTNÝ,že to pochopíš.Vidím,že som sa veľmi mýlil a je mi ľúto,že na tieto celkom fajn stránky sa dostane taký neandrtálsky buran ako si Ty.BDSM je doménou ľudí,ktorých úroveň je na určitej výške a tak sa pýtam,čo tu Ty robíš?Z Tvojich príspevkov ani nie je jasné,či kydáš na Sombsu,alebo na Nellys,ale to je úplne jedno,aj tak to nikoho nezaujíma.Ale z druhej stránky je fajn,že sem sem-tam vbehne taký exot,aspoň si máme s koho robiť srandu.Po tomto príspevku je na Tvojej INTEKLIGENCI,či sa ešte ozveš.
  • 8. marca 2008 11:32:02 CET
    moje poslední reakce na tebe- JDI DO PRDELE I SE SVEJMA KECAMA
  • 8. marca 2008 11:30:49 CET
    že se jí zastane,to chápu, jinak by dostal po čuni, ale nevím, komu má co nadávat do nul? Jaký máš vzdělání,čubko???
  • 8. marca 2008 11:27:42 CET
    tys je možná nežádal o názor, ale já například si příspěvky cubka petra a jka přečtu rád.
  • jka
    8. marca 2008 10:20:20 CET
    nikdo vás o názor nežádal