Forums » Nekategorizováno

Intekligence na prvním místě,že,Madam Nelyss?

• jka
    8. marca 2008 9:23:34 CET
    Z příspěvků mám pocit, že už i Chocholouškovi klienti mají přístup k internetu. D/s vztah musí být hrou dvou dospělých lidí většinou různého pohlaví a přiměřeného věku. Zda za úplatu nebo zadarmo není rozhodující. Madam Nelyss neznám, nikdy jsem ji neviděl a určitě ani neuvidím, ale zdejší útoky si určitě nezaslouží. D/s vztah je hra a ona určila pravidla. Komu se to nelíbí tak může jít o dům dál, ale urážet ji není zrovna vhodné.
  • 7. marca 2008 23:25:27 CET
    Nevím,zda se smát,či brečet.Madam Nelyss je Nejlepší Madam a absurdní žvatlání od nul,co jí nesahají ani po kotníky působí komicky.Chlapečci křičící primitivita.....
  • 7. marca 2008 19:42:58 CET
    Domina, která má nějakou pověst-tím myslím dobrou,nemá za potřebí si dávat dvakrát do měsíce inzeráty na seznámení se subíky.
    je to zakomplexovaná ženská, která neví, koho by dřív pošpinila a vybrala si Madam Sombsu, protože náhodou vyhrála v žebříčku, kterej je stejně k hovnu
  • 7. marca 2008 19:36:57 CET
    a to jsi asi jeden z mála přečti si na jejích stránkách příspěvek od jakéhosi AntiDomina, pokud ho už nesmazala,jak je jejím zvykem
  • 7. marca 2008 19:34:39 CET
    Což ty evidentně děláš často-kecáš do všeho a urážíš kdekoho,že?
    Ne, jen ji upozornit na to, že nejen já a ostatní klienti mé Paní stojíme při ní, protože ji na rozdíl od vás všech, co na ní kydáte hnůj známe osobně.
  • 7. marca 2008 18:27:29 CET
    I já mám z Madam Nelyss velice dobrý pocit.
    Líbí se mi a ke své radosti jsem nalezl několik míst, kde se Její a mé fantazie protínají.
    Jsem rád, že jsou zde registrovány Dámy, jako je Ona.
  • 7. marca 2008 18:08:39 CET
    Toto fórum mělo evidentně původně posloužit ke kydání špíny na Nelyss...

Na rozdíl od Sombsy/Švarcové je -pro mne osobně- na Nelyss ledascos zajímavého, přítažlivého, příjemného - aniž bych ji znal osobně. Soudím sice jen z jejích stránek a pár vzkazů, ale mám z ní pozitivní pocit...
  • 7. marca 2008 17:58:02 CET
    nevidím nic, co by k tomu v mém předchozím příspěvku směřovalo... Ty tam něco takového vidíš???

A pokud zakládáš veřejnou diskusi, tak musíš počítat i s názory jiných lidí, tedy i s tím, že se Ti do toho budou plést i lidé s opačnými názory...
  • 7. marca 2008 17:31:38 CET
    To si nemyslím,mám veľa chýb,ako každý človek.Myslím si,že by sme mohli ukončiť túto bezhlavú debatu.
  • 7. marca 2008 16:02:16 CET
    no, hlavne že ty jsi bez chyby
  • 7. marca 2008 13:51:43 CET
    S takou úrovňou byť Tvojou dominou,sa na Teba ani škarede nepozriem.Myslím,že jej dáme na vedomie,čo tu produkuješ.
    Tá Tvoje INTEKLIGENCE v názve fóra,asi tiež pokulháva.
  • 7. marca 2008 13:43:47 CET
    ty ses mojí pani naurážel dost, takl se do toho neplet, tvoje názory baví tak ty pisalky tady, me neurazíš
  • 7. marca 2008 12:39:43 CET
    otrok739 07.03.2008 v 12:00 napsal:

"vite co? POLIBTE MI PRDEL VSICHNI"

.....................................

No prima reakce, tak proč zakládáš další specifické švarcová-sombsa-fetiš fórum, když pak nesneseš opačné nazory?
  • 7. marca 2008 12:03:50 CET
    Nezlobte se nestacim zasnou, vsem co maji vyhrady proti Madam Nelyss,znate ji osobne? Prosim,opet prosim,nekazme si naladu ani portal urceny jiste k zabave a odbornym vecem.Ani ja nemusim nic dodavat.dekuji vsem rozumnym at jsou dominy nebo otroci.dekuji za pochopeni a nejlepsi je ignorovat.
  • 7. marca 2008 12:00:28 CET
    POLIBTE MI PRDEL VSICHNI
  • 7. marca 2008 11:11:53 CET
    tak si to vybav cez SS,prípadne mailom a ked si prečítaš príspevky v ostatných fórach,čo o tomto diskutovali,zistíš,že to vážne nikoho nezaujíma.
  • 7. marca 2008 8:40:33 CET
    "Navrhujem adminovi,aby nové fóra mohol zakladať len nick,ktorý má povedzme 50 príspevkov." -
    naprostej souhlas. Odstupňování přístupu k funkčnostem webu podle kreditu tady navrhuju už douho.
  • 7. marca 2008 8:29:16 CET
    Za 1. kecáš do každýho fora, tak tohle vynech nikdo o to nestojí
    za2. ta ženská nebude urážet mojí paní
    a za 3.kdyby nezrušila diskuse na jejích stránkách, vyřídil bych to tam,ale moji paní uráží především tady, tak at každej ví, co je to za "dámu"
    Sbohem
  • 7. marca 2008 5:36:35 CET
    neviem načo zase vyťahuješ takéto bahno.Je to záležitosť ich,myslím si,že to ostatných nezaujíma.Navrhujem adminovi,aby nové fóra mohol zakladať len nick,ktorý má povedzme 50 príspevkov.
    • 1 posts
    7. marca 2008 0:54:15 CET
    Je tak ubohá, že než by nám odpověděla, tak všechny příspěvky smaže a začne nadávat mé Paní
    A na stránkách mojí paní je skoro denne a kouká, co by zkopírovala, to už dělá pěkně dlouho a ted si hraje na nevinnou a nadává té nepravé. At vynadá mě, jestli na to má

nemůže překousnout, že na ní každej v tom zasranym žebříčku sere
  • 6. marca 2008 23:10:32 CET
    a... čo bolo potom??? Alebo vlastne radšej predtým :o))
  • 6. marca 2008 21:38:38 CET
    Moje Paní ani nevěděla, že vám někdo psal,jen pro přesnost