16. marca 2008 17:10:15 CET
ALTHOAS O MĚ:
......jedná se o osobu s velmi patologickým chováním...
... Pokud kdy i psychologii formálně studovala, tak bych řekl, že místo studia někde vyšukávala a že si teď akorát snaží podobným způsobem = hraním si na dominu ještě něco peněz zaopatřit na podzim života a na dominu si hraje jen proto, že o běžný sex s někým tak ohavným (viz její fota na http://www.madamsombsa.webgarden.cz/galerie) by nikdo již zájem neměl... Když se člověk podívá na to jak vypadá, tak má spíš pocit, že vidí ženskou, která si odseděla minimálně patnáct let ve vězení a kdybych ji potkal v seřelé ulicí určitě zahodím peněženku a začnu rychle utíkat... Takto si "velmi empatickou bytost" určitě nepředstavuji...
Byl bych jinak opravdu rád, kdybys Sombso už konečně i se svými multiidentitami (slušní lidé prominou) táhla do prdele...
Dále:
A komu budu a komu nebudu říkat paní je moje věc, určitě né nějaké pochybné amatérské šlapce jako jsi Ty...
Co mi vadí jsou různé amatérky, které často ignorují i elementární zdravotní zásady. Vadí mi, když se v poslední době vynořují různé stárnoucí tetky z vidlákova, které si myslí, že když si navléknou rybářské boty na podpatku a koženkovou podprdu a ověší si zeď v obýváku řetězy od krav, tak že jsou z nich dominy a můžou si tím lehce přividělávat na důchod
Pro mne nejsi paní Švarcová, pro mne jsi jen Švarcová = obyčejné pometlo, které se pokouší vydělávat si na obživu sexuálními službami a chováš se tak, že nemám důvod přistupovat Tobě jinak, než jak bych přistupoval k jakékoliv jiné šlapce, víš děvenko..
Invalidní důchodkyně Švarcová si jej pozve někam úplně jinam, submisivní jedinec je samozřejmě nastaven myšlenkově tak, že nechce dominu Švarcovou naštvat, tak možná bude zaskočen, že není v mučírně, ale třeba u paní Švarcové doma nebo u nějaké její kámošky a co pak? Jaké budou skutečné služby takovéto dominy??? Obávám se, že velmi amatérské... U člověka který je v invalidním důchodu aniž známe blíže na základě jakého onemocnění získal onu invaliditu se můžeme obávat ledasčehos: co když trpíš třeba epileptickými záchvaty? Někoho svážeš, nasadíš mu roubík a odpotácíš se někam do bezvědomí... nebo můžeš být těžký kardiak nebo diabetik, ono invalidní důchody se nedávají jen tak kvůli něčemu nepodstatnému... Takže ty se snažíš poskytovat sexuální služby v oboru, který je velmi specifický a kam patří i např. omezování hybnosti klienta a přitom můžeš být jen na základě svého onemocnění tomu klientovi nebezpečná aniž on něco takového tuší. A to mne z hlediska potencionální společnské nebezpečnosti Tvého konání už hodně vadí a zajímá - nenechává lhostejným.
A JÁ SE PTÁM:JE ČLOVĚK S TAKOVÝMTO SMÝŠLENÍM A S TAKOVÝMTO SLOVNÍKEM VŮČI ŽENĚ, KTEROU NAVÍC ANI NEZNÁ HODEN TOHO DĚLAT KNĚZE?PODLE MÉHO NÁZORU BY ZŘEJMĚ OD SVÉHO PŘEDSTAVENÉHO DOSTAL NEJEN VYNADÁNO. a TY SE "OTČE IGNACIUSI" NEVYMLOUVEJ NA BOHA, BŮH ´BY BYL TEN PRVNÍ, KTERÝ BY TĚ ZA TATO SLOVA UKŘIŽOVAL VLASTNÍMA RUKAMA.
TÍM K TOMUTO TÉMATU KONČÍM A POKUD TĚ ALTHOASI NENAPADNE, CO BYS MĚL ASI UDĚLAT, PAK SE PODLE TOHO ZAŘÍDÍM I JÁ, TO SE SPOLEHNI.A NIKDY NEMLUVÍM DO VĚTRU.