Forums » Nekategorizováno

Money Slavery

• 16. marca 2008 13:04:24 CET
    Jsem velmi znechucena vypady Althoase oproti Madam Sombse – jak se tento pristup slucuje s tim, ze se proklamuje byt submisivem? Take Me zarazi jeho velmi scestne nazory, ZVLASTE od nej, ktery ma submisivni potreby, ale není schopen diky sve vazanosti manželským slibem jiné zene bezezbytku vyplnovat potreby dominantni Madame. TU NEJVYSSI CENU jiz plati jinde – sve manzelce, takze darecky i finance jsou tim nejmenším, co Domince krome oddanosti, ucty, obdivu atd. muze ve vymezenem case poskytnout!!! Ocekavat od nej neustalou podporu, pochopeni a dalsi investice, které by mel odevzdavat do plnohodnotneho vztahu, pochopitelne nelze. Podle jeho logiky by mela manzelka priznavat financaku darky, kterými ji jeji muz udela radost? A vztah Domina – subik je take vztah, pravda s mnoha odlisnymi pravidly, ale take se jedna o vztah muze a zeny, a neznam zenu, natoz DOMINANTNI zenu, ktera by se nerada dobře oblekala, obouvala, nechtela se libit a nerada by prijimala nejen zaslouzene komplimenty, ale i darecky. Dalsi vec je ta, ze „tematicke“ obleceni i pomucky nestoji zrovna malo, a je dost naivni ocekavat, ze tyto naklady ponese na Svych bedrech Madam. Ja osobne nemam problem s tim, ze bych se osobne dostala do „dom polohy“ jen v pripade, kdy budu tematicky oblecena a s bicikem v ruce, ale k hratkám i toto patri, a jsem presvedcena, ze i toto v subikovi jeste umocni jeho prozitek. Tedy verim i tomu, ze vetsina Dam se obejde bez techto atributu, ale jestlize subik napise „a budete na mit na sobe tamto nebo ono?“, tak at Mi to ci ono koupi…

• 16. marca 2008 12:06:52 CET
    Spíš to je velmi naivní forma jak předstírat, že to nejsou příjmy z prostituce

To je ovšem chyba legislativního systému, kdyby tento systém legalisoval prostituci, tak by se "dárky" změnily (musely změnit) na položky zapsané na příjmovém dokladu a tedy i řádně zdanitelné.

Takto by ovšem i za současné situace stejně každý dar měl být zaznamenán a zdaňován jako dar, neboť množství darů jedné osobě od více osob je evidentně jen jiná forma příjmu získaného za poskytování služeb.

Chápu, že každá prostitutka, která investuje do zařízení určitých prostor, jejich vytápění, osvětlení a dodávek vody, která investuje do svého "služebního" oděvu, pomůcek etc má finanční vstupy a tyto vstupy by měly mít adekvátní návratnost.

Chápu, že živit se prostitucí je nevděčná živnost omezená věkem, zdravím etc... tedy, že každý kdo se tímto živí musí myslet na budoucnost a měl by se zajišťovat nějakým spořením na které si bude odkládat část svých příjmů... Prostituce existovala vždy a někdy funguje i jako bezpečnostní ventil u lidí, kteří jinou možnost sexuality nejsou schopni najít, nebo ani hledat nechtějí. Proto démonizování a omezování prostituce je hloupé, neboť ji dostává do temných zákoutí a pak se na ni navazuje zločinnost. Naopak legální prostituce regulovaná daňovými a zdravotními normami může fungovat jako specifická veřejná služba řešící pro určité skupiny obyvatelstva jejich osobní problém a s ním spojené i možné vnitřní napětí.

Pokud někomu stačí kupovat si "divadlo" a "emoce" na objednávku, pak je logikou trhu, že za to musí i platit. Mělo by však být vždy naprosto jasné, že si kupuje prostitutku, která zřejmě většinou jen hraje zákazníkem očekávanou roli, tedy že nezískává ani upřímnost v jejím chování ani přirozenou reakci v jejím sexuálním projevu...
  • 16. marca 2008 11:38:37 CET
    zo všetkým súhlasím, len sa vám čudujem, že vás udivuje nejaký kňaz, veď všetci poznáme prípady "kňazov´= pedofilov = ÚCHYLÁKOV" mimochodom, čo taký kňaz hladá na tejto stránke? že by som sa ja pomýlila a teraz vypisujem do biblie?! som ateistka, takže vážený kresťania, pokial chcete sem písať, najprv popremýšlajte - čo tu hladáte?!
  • 16. marca 2008 10:48:11 CET
    Máte pravdu. také nemíním platit vše sama, zvlášt když to dělám pro někoho jiného a pomůcky atd jsou také drahé.

Že jsem tu byla pěkně ponižována, to už mi ani tak nevadí, víte proč? Protože já vím své, vím, že taková nejsem a lidé co mne znají to vědí také, takže je to jen ubohý výkřik do tmy od nudících se lidí. Je mi jich celkem líto, hlavně mne velmi překvapilo, jakými slovy mne nazývá Althoas, který je knězem,a to asi církev je opravdu na tom špatně. Když bere každého.
    Ale to jen na vysvětlenou a nechci už o tom mluvit, tohle forum je o financích, tak se jim věnujme.
    Děkuji za příspěvek,
    M.S
  • 16. marca 2008 8:02:42 CET
    bola ste tu prepraná až až, ale presto všetko vám chcem vysvetliť-prečo nemienim svoje hobby prevádzkovať tak povediac zadara. moja mučiareň nestála ani tisícinu toho čo majú panelákové dominy, postavila som si vedla rod. domu další dom v ktorej mám mučiareň, prevádzkovanie a údržba toho ma stojí nemalé peniaze, už len vykurovanie 120 m štvor. je pálka, nech sa vyjadria subíci. prečo by som mala financovať všetko len ja, im pri lekcii nie je tak isto dobre ako aj mne??? na hlúpe a detinské reakcie nech nikto nečaká odpoveď! ende