Forums » Nekategorizováno

Money Slavery

• 15. marca 2008 22:53:34 CET
    Velmi mě zajímá váš názor, proč myslíte, že nám lidé posílají dárky a peníze??
    M.S.
  • 18. marca 2008 14:25:06 CET
    už si si robila IQ test?Jaj,ved Ty ani nevieš,čo to je.To sa odpovedá na také otázky,vieš.Ale s vrecom na hlave to nejde,len si ho,prosím Ťa nedaj dolu,lebo naľakáš ostatných účastníkov.
  • 18. marca 2008 12:49:00 CET
    Bohuzel v nekterych prispevcich je zcela evidentne znat rukopis cloveka, ktery se se svymi komplexy doposud nevyrovnal :-/ Kdyby tento clovek radeji na svych komplexech zapracoval, vlastne zapracovala, bylo by to mnohem uzitecnejsi, prinosnejsi a ve vysledku i prijemnejsi nejen pro ostatni uzivatele Domina.sk, ale predevsim pro ni samotnou...
  • 18. marca 2008 12:25:15 CET
    každý nějaké má,nebo měl, kdo nemá, lže sám sobě.

• 17. marca 2008 16:48:29 CET
    Stále tuším nechápeš,že tým,čo tu produkuješ tlačíš ľudí,aby sa k Tebe správali,ako sa správajú.Ked sa Ti to nepáči,načo sem chodíš??
  • 17. marca 2008 10:30:18 CET
    tak som sa zasmiala a možem isť pracovať :o))
  • 17. marca 2008 9:56:30 CET
    hm ja ze nikde nemam svoju fotku? uz viem preco si na invalidnom mas problemy z ocami :D a kvoli tomu hrubym pismom
  • 17. marca 2008 9:30:20 CET
    nevieš žiť?Dodáva Ti to"dôležitosť dominy?"Ale ked to inak nevieš,sorry.
    Ty si taká špeciálna "submisívna domina"/ked Ti nick začína malým písmenom/.
  • 17. marca 2008 2:17:43 CET
    Já už jsem odpověděla sMALLsLAVovi .

U mne neplatí pravidlo, že mi pouze platí a nesetkají se se mnou, to v žádném případě!!!!!

M.S.
  • 17. marca 2008 2:11:58 CET
    Ano, takhle to začalo u mne, že mne asi 3 subíci začali finančne podporovat a nosili ni dárky a dělají ro do dnes.

M.S
  • 17. marca 2008 0:32:57 CET
    motivaci vyznavačů toho přístupu si vysvětluji tak, že moneyslava uspokojuje to, že veškerou práci, kterou koná za peníze, které poskytne své moneymistress, koná vlastně pro ni. Možná se cítí být otrokem, který pracuje bez nároku na mzdu jen pro svou paní. Nechci být strohým soudcem, ale myslím, že mezi osobami, které poskytují tuto službu-neslužbu, bude vysoké procento osob, jež nazýváme vyčůranými. O Dámách, které moneyslaving inzerují jako svou stěžejní službu, nemám vysoké mínění. Ovšem dovedu pochopit argumentaci, že sub Dámě navrhl tento způsob vztahu a ona na něj přistoupila. Vlastně si dovedu představit, že by tím i získala mou hlubokou úctu - kdyby podotkla, že takto získané peníze rozdává potřebným. Pro doplnění - nepovažuji se za potřebného.
  • 16. marca 2008 22:09:22 CET
    jak je popsane na nekterych webech (domina ma moneyslava ciste jen jako bankomat, nikdy se s nim nesetka osobne, moneyslave ani nezna jeji hlas, pouze mailem nebo formou SMS dostava prikaz, kolik ma prevest na ucet), je vec pro Me osobne nepochopitelna, nicmene pokud to moneyslavum vyhovuje, proc ne. Smutne je, ze urcite nadpolovicni vetsina muzu vydavajicich se za submisivy (ve skutecnosti IH) ma od seriozne hledajicich Dam daleko vetsi vyhody, nez maji moneslavove (diskuse, sposuty vymenenych PM, nase fotografie do jejich sbirek, moznost zavolat nam ohledne domluvy prvniho nezavazneho setkani, ktere nam slibuji, ackoliv vedi, ze jim staci uspokojit se nad fotkami, ktere si vyprosi, a slibuji nam tedy nemozne). Bohuzel jim nedochazi, ze takto pouze Damy okradaji o cas i o iluze ze je jeste dostatek serioznich subiku. Nebo to mozna delaji zamerne??? Maji i ostatni Damy obdobne zkusenosti?
  • 16. marca 2008 21:36:53 CET
    precital sa som si tento topic ako nic zlom ale ten knaz ci aky panbickar ma pravdu v istych veciach , ako ta m.sombsa vyzera strasna moj nazor sory ,ale tiez je pravda ze zadara nikto dnes nic nebude robit, podla mna ak sa niekto tymto zivy alebo to prevazdkuje casto mal by platit dane,je to normal poznam par bab co su evidovane ako nezamestnane a ziju velmi slusne..neviem sice ja si tiez obcas prilepsim,netajim sa tym,myslim ze ponukam za tie peniaze kvalitu ...
    ono to ma 2 uhly pohladu je na kazdom na ktory sa paci
    • 2 posts
    16. marca 2008 19:09:06 CET
    Amen :-) Myslím, že jsi to vystihla přesně.
    • 2 posts
    16. marca 2008 19:04:55 CET
    prepac ale pri tvojom pristupe a absolutnom nepochopeni co to cirkev je a ze existuje aj nejaka ina cirkev ako rimsko-katolicka sa s tebou na tuto temu bavit ani neda. Takze ty nerozpravaj o laske k bohu na jednej strane a o svojom ateizme na strane druhej. Tieto dve veci sa vylucuju.
    A utocit na niekoho ako to robis ty za jeho sluzbu k Bohu mi pripada za jednu z najubohejsich veci ktore si nam tu zatial predviedla a ze tych ubohosti uz bolo kopa.
    • 2 posts
    16. marca 2008 18:21:13 CET
    Myslím, že ukřižování a z mrtvých vstání Ježíše bylo usmíření Boha s lidmi. To jen my, lidé jej v podstatě démonizujeme.
    A jen tak, mimochodem, je legrační, kolik lidí používá větu...jsem ateista, Bohu díky.
    Já nejsem ateista. Kněz - vzhledem k tomu, že v mnoha církvích se mohou kněží ženit, předpokládám, že budou provozovat i sex.
    A mimochodem, všichni jsme jen lidé, i kněží.
    • 2 posts
    16. marca 2008 17:28:08 CET
    Boh je laska tak z neho nerob strasidlo Sombsa :-)
  • 16. marca 2008 17:27:03 CET
    finanční otroctví v jinde popisovaných článcích...tak jak by mělo skutečně vypadat....nikdy. požadovat po někom...i po "otrocké nule", aby jen posílala peníze....nechápu a beru jako silně patologickou "úchylku"...ve smyslu vyělávej a dávej. Ten, myšleno otrok, který na toto přistoupí....je buď zcela nenormální blázen, lépe šílenec nebo nemyslící bytost....anebo skutečně (o čem pochybuji) osoba, které "to dělá dobře" = tomu prostě nevěřím. A otázka na závěr....ZNÁTE NĚKOHO VŮBEC VE SKUTEČNOSTI?????
  • 16. marca 2008 17:10:15 CET
    ALTHOAS O MĚ:

......jedná se o osobu s velmi patologickým chováním...
    ... Pokud kdy i psychologii formálně studovala, tak bych řekl, že místo studia někde vyšukávala a že si teď akorát snaží podobným způsobem = hraním si na dominu ještě něco peněz zaopatřit na podzim života a na dominu si hraje jen proto, že o běžný sex s někým tak ohavným (viz její fota na http://www.madamsombsa.webgarden.cz/galerie) by nikdo již zájem neměl... Když se člověk podívá na to jak vypadá, tak má spíš pocit, že vidí ženskou, která si odseděla minimálně patnáct let ve vězení a kdybych ji potkal v seřelé ulicí určitě zahodím peněženku a začnu rychle utíkat... Takto si "velmi empatickou bytost" určitě nepředstavuji...
    Byl bych jinak opravdu rád, kdybys Sombso už konečně i se svými multiidentitami (slušní lidé prominou) táhla do prdele...

Dále:
    A komu budu a komu nebudu říkat paní je moje věc, určitě né nějaké pochybné amatérské šlapce jako jsi Ty...
    Co mi vadí jsou různé amatérky, které často ignorují i elementární zdravotní zásady. Vadí mi, když se v poslední době vynořují různé stárnoucí tetky z vidlákova, které si myslí, že když si navléknou rybářské boty na podpatku a koženkovou podprdu a ověší si zeď v obýváku řetězy od krav, tak že jsou z nich dominy a můžou si tím lehce přividělávat na důchod
    Pro mne nejsi paní Švarcová, pro mne jsi jen Švarcová = obyčejné pometlo, které se pokouší vydělávat si na obživu sexuálními službami a chováš se tak, že nemám důvod přistupovat Tobě jinak, než jak bych přistupoval k jakékoliv jiné šlapce, víš děvenko..

Invalidní důchodkyně Švarcová si jej pozve někam úplně jinam, submisivní jedinec je samozřejmě nastaven myšlenkově tak, že nechce dominu Švarcovou naštvat, tak možná bude zaskočen, že není v mučírně, ale třeba u paní Švarcové doma nebo u nějaké její kámošky a co pak? Jaké budou skutečné služby takovéto dominy??? Obávám se, že velmi amatérské... U člověka který je v invalidním důchodu aniž známe blíže na základě jakého onemocnění získal onu invaliditu se můžeme obávat ledasčehos: co když trpíš třeba epileptickými záchvaty? Někoho svážeš, nasadíš mu roubík a odpotácíš se někam do bezvědomí... nebo můžeš být těžký kardiak nebo diabetik, ono invalidní důchody se nedávají jen tak kvůli něčemu nepodstatnému... Takže ty se snažíš poskytovat sexuální služby v oboru, který je velmi specifický a kam patří i např. omezování hybnosti klienta a přitom můžeš být jen na základě svého onemocnění tomu klientovi nebezpečná aniž on něco takového tuší. A to mne z hlediska potencionální společnské nebezpečnosti Tvého konání už hodně vadí a zajímá - nenechává lhostejným.

A JÁ SE PTÁM:JE ČLOVĚK S TAKOVÝMTO SMÝŠLENÍM A S TAKOVÝMTO SLOVNÍKEM VŮČI ŽENĚ, KTEROU NAVÍC ANI NEZNÁ HODEN TOHO DĚLAT KNĚZE?PODLE MÉHO NÁZORU BY ZŘEJMĚ OD SVÉHO PŘEDSTAVENÉHO DOSTAL NEJEN VYNADÁNO. a TY SE "OTČE IGNACIUSI" NEVYMLOUVEJ NA BOHA, BŮH ´BY BYL TEN PRVNÍ, KTERÝ BY TĚ ZA TATO SLOVA UKŘIŽOVAL VLASTNÍMA RUKAMA.

TÍM K TOMUTO TÉMATU KONČÍM A POKUD TĚ ALTHOASI NENAPADNE, CO BYS MĚL ASI UDĚLAT, PAK SE PODLE TOHO ZAŘÍDÍM I JÁ, TO SE SPOLEHNI.A NIKDY NEMLUVÍM DO VĚTRU.
    • 2 posts
    16. marca 2008 16:12:13 CET
    Damy nejak nechapem preco mate taky obrovsky problem s Althoasom ktory priznal ze je knaz. Robit z knazov uchylakov pedovilov je rovnake ako robit patologickych sadistov uchylakov z BDSM pozitivnych ludi.
    A doporucujem nepovazovat rovno kazdeho muzskeho jedinca za submisiva :-) Nikde na tychto strankach nie je napisane ze su len pre dom damy a sub muzov.
    • 2 posts
    16. marca 2008 16:08:30 CET
    "Hříšné ovečky" zde nehledám, protože soudobé tradiční vnímání hříchu je silně deformováno sektářstvím do něhož v minulých staletích křesťanství (ale z části i židovství) upadlo a já D/s vztahy na principu dobrovolnosti (a nim patřící sexualitu) za hříšné nepovažuji.

Pokud jde o prostituci, myslím, že jsem ve svém příspěvku 16.03.2008 v 12:06 jasně dal na jevo, že mi transparantní prostituce jako forma živnosti problém nedělá a považuji ji v mnoha případech i za užitečnou.

To co mi vadí je netransparentní a často i velmi neprofesionální prostituce na kterou se mohou nabalovat různé formy kriminality.

Držím se zásady nazývat věci pravými jmény, když někdo někoho jiného dovede za úplatu k sexuálnímu uspokojení, pak to je prostě prostituce ať již při tom dojde k přímému sexuálnímu kontaktu /tělo na tělo/ nebo ne...
  • 16. marca 2008 15:54:18 CET
    To Althoas,

prosim nemiesaj vieru a BDSM. Prisiel si sem obracat hriesne ovecky? Cely ten spor s Mme Sombsou, hlavne jeho medializacia, je nechutny, pretoze 95% citatelov nevie, kde je pravda. Na "prostituciu" sa skus pozriet tak, ze existuje trhovy dopyt, tak sa vytvorila ponuka. A mimochodom, nie su to zidovsko-krestanske nabozenske teorie, ktore sa snazia sex obmedzovat a tabuizovat?

To MMe Sombsa:
    Ak je spokojny, plati a bude platit. Je to vecou jeho vnimania "kvality sluzieb".Ak je presvedceny, ze dostava nieco, co ma pre neho vacsiu hodnotu ako honorar, ma pcit, ze ziskal.Inak cisto financne otroctvo nie je moj zaujem, ale urcite su aj taki, ktori vidia zmysel BDSM v tomto.

• 16. marca 2008 14:59:15 CET
    Stejne jsem nepochopila, proc tato tva snaha, resp. odkud prameni, ale netykase Me to - neresim. A jsem presveddcena o tom, ze priznat vlastni omyl nebo pochybeni neni projevem nedominantnosti, mozna spise naopak ;-) Takto "neustupne" (tedy s neochotou priznat vlastni chybu) se spise chovaji lide s minimalnim nebo nulovym sebevedomim, kteri si mysli, ze timto projevem "radobydominance" si svoji sebeduveru a sebevedomi zvysi... ALE TED UZ OPRAVDU ZPET K TEMATU :-D
  • 16. marca 2008 14:04:55 CET
    Velmi si vážím, když někdo dokáže uznat, že se spletl. Takže máš mé upřímné díky i respekt.

Své důvody, proč jsem v posledních týdnech "prosnásledoval" Švarcovou (Sombsu) jsem dost podrobně vysvětlil v diskusi „co ocakavate“ 16.03.2008 v 00:15.

Necítím k ní žádnou osobní zášť, nikdy jsem se s ní osobně nesetkal a nikdy bych ani o něco takového ani neusiloval (nějakou dobu jsem se naopak snažil pochopit její "složitou" situaci a její chování zde). Svými -uznávám že- někdy velmi tvrdými "výpady" jsem jí jen chtěl nastavit zrcadlo jejího vlastního chování zde.

Byl to pokus, který se -bohužel- nezdařil. Žádný takový pokus nemůže trvat věčně... Nyní již opět reaguji -tak jak je mým zvykem- jen na naprosto věcné (faktické) diskuse.
  • 16. marca 2008 13:33:10 CET
    Beru, nepodivala jsem se na tvuj profil, ale diky tvym vypadum proti jedne z dominantnich Dam i diky svym zkusenostem jsem usoudila, ze se chovas presne jako Ji odmitnuty subik, kteremu Madam dovolila nahlednout do Jejiho soukromi, ale o tve sluzby jiz z jakehokoliv duvodu nestala a ty se Ji ted snazis mstit. Ale to je opet mimo tema tohoto fora, takze timto koncime. Jen proste tve jednani nechapu :-/ Pokud chces jeste neco vysvetlovat, je to spise na PM.
  • 16. marca 2008 13:23:27 CET
    měla by sis lépe prohlídnout můj profil než začneš něco psát já o sobě netvrdím, že jsem submisivní