Forums » Nekategorizováno

OBTAZOVANIE V ss

• 16. marca 2008 19:55:17 CET
    CHCEM SA OPYTAT BABY JE TO NORMAL ABY VAS TU SUBICI OBTAZOVALI V SS ,POSIELALI 10SPRAV ZA DEN CO CHCU ,NEDA SA TO NEJAK BLOKNUT,LEZU MI TYM NA NERVY
  • 18. marca 2008 18:14:44 CET
    musis to brat tak, ze im na Tebe zaliezi ;) A ze keby ta tak necheli tak sa Ti nik neozve a zostanes na ocot.
  • 18. marca 2008 14:55:14 CET
    Je ťažké oponovať niekomu, kto celú debatu vedie v štýle hľadania a písania dehonestujúcich vlastností toho druhého.
    Nakoniec sa to tvoje hľadanie tak vystupňuje, že už nebudeš vedieť ako ma nazvať a aké vlastnosti mi prideliť.

No možno sa mýlim a tvoja zásoba invektív je nekonečná.

Btw.to s tým "napadnutím" poriadne zveličuješ ale ako sa hovorí "kto chce psa biť, palicu si nájde".
  • 18. marca 2008 14:07:41 CET
    s tými SS by si sa "pekne"uviedla,na to ani nepomysli.Každé podnikanie má svoje úskalia,ktorým sa treba postaviť a nie tu nariekať.Návod si už dostala.Ked si tu dáš inzerát,ani nemôžeš inú reakciu čakať,je tu hromada IH/intern.honičov/,ale tým sa musíš prehrýzť.Veľa trpezlivosti Ti prajem.
  • 18. marca 2008 13:34:17 CET
    ako nechapem preco sa tu hadate, mne vadi len to ze vecina vypisuje svoje masturbacne predstavy ,pokial sa preklikam k serioznim zaujemcom stravim tu aj hodinu

Pokial by som chcela byt zla, tak vsetky tie SS zavesim na nejaku stranku aj s fotkami tych subikov ...ale nie som sibnuta ani nepotrebujem dakomu ublizovat :D
  • 18. marca 2008 12:42:51 CET
    Uvedom si nicmene, ze jako prvni jsi naprosto bezduvodne napadl lady.bayu ty - nebo jsi snad mel opravneny duvod nazvat ji "chudaciskem"? Pokud by se ti jednalo o debatu, ktera obsahuje nejake prispevky k veci, nemel bys snad potrebu napadat nekoho jineho. Vnimam to ale tak, ze si svymi prispevky spise dohanis potrebu lidi ve svem okoli urazet - mozna proto, ze to vnimas jako "tezce dominantni" postoj? Promin, ale pripomina mi to z tve strany blafani bezzubeho psika -cim neme je schopnny kousnout, tim vetsi ramus bude delat.
  • 18. marca 2008 12:04:09 CET
    Po tom, čo som si dovolil ironicky reagovať na sťažnosť autorky fóra o otravovaní subíkmi, mala nasledovať debata v tom duchu, či je jej sťažnosť oprávnená, alebo nie.

Myslim, že to dobre vystihol "minvtvs" vo fóre "Drahé dominy!!!", v príspevku "Týmto sa ospravedlnujem vsetkym slusným".

Ale tu sa to zvrhlo na okamžité útoky na moju osobu - že som blondiačik, ba aj niečo viac,namyslený mastodont,vylepšujem si sebavedomie...

Čo dodať?!
  • 18. marca 2008 11:15:03 CET
    my uz jsme spolu debatili v SS a opravdu si myslim, ze tvoje prehnane sebevedomi nestoji na pevnych zakladech - nekdo, kdo zna svoji hodnotu, nema tak extremni potrebu si svoje sebevedomi zrovna takto vylepsovat :-/ Neber to opet jako invektivu (vicemene se mi zda, ze ty nic jineho neumis, nez brat si jakekoliv vyjadreni jako utok proti sobe), ale jako dobre minenou radu, ze by stalo za to trochu zmenit tvuj pristup k lidem...
  • 17. marca 2008 23:58:44 CET
    Som sice submisiv a Damy prosim o prepacenie. Moj nazor, na ktory mozno nie je nikto zvedavy vychadza z toho, ze aj ja som Lady Baya napísal ss. ALE NA INZERAT. Ak nechcem aby mi ludia pisali, nedam si inzerat. Prepacte Lady Baya, ale naozaj ste ma zaujala a nechcel som obtazovat. Ani subik sa nemoze napit tam kde nie je pramen. A ludkovia: ci D alebo s, piste cisto to co si myslite, nie to co by ste chceli aby si druhí mysleli.....
  • 17. marca 2008 22:13:35 CET
    Ak si ma chcela vytrestat (zosmiešniť) za moju jemnú iróniu voči spomínanej Dáme, mala si si zvoliť úplne inú formu.

Zbabrala si začiatok a potom si už začala lavírovať.
    Vyzerá to tak, že som pre teba pomerne ťažký kaliber na výmenu názorov a to ťa dosť zaskočilo.:))
    • 2 posts
    17. marca 2008 21:57:19 CET
    Nějak jsi přešel své slovní výpady vůči lady.baya

Nebo si je nepřipouštíš?
  • 17. marca 2008 21:52:04 CET
    "namyšlené mastodonty", to by som si nedovolil tvrdiť o niekom, koho vôbec nepoznám.

a propos, nejak ti zamŕzol ten úsmev:))
  • 17. marca 2008 21:34:36 CET
    Nemám ráda namyšlené mastodonty, rádoby vtipné slovní výpady (invetivy) jsi zde začal Ty vůči lady.baya

Možná jsi však jen tak zahleděný do sebe, že Ti to ani nedošlo.
  • 17. marca 2008 21:25:33 CET
    Tak,tak veru, ak logika hapruje, nasledujú invektíva.
  • 17. marca 2008 21:21:37 CET
    hm... nezklamal jsi, ty jsi víc než jen blonďáček
  • 17. marca 2008 21:19:37 CET
    No, aspoň že si pochopila, že balancuješ na tenkom ľade a nerozvíjaš to ďalej.
  • 17. marca 2008 21:15:07 CET
    porozmýšľaj sam
  • 17. marca 2008 21:04:06 CET
    možno som, možno nie..

Chceš tým vari povedať niečo konkrétne?
    A majú sa teda všetky blondýny, resp. blondiaci uraziť, alebo jasať?

• 17. marca 2008 20:46:43 CET
    lady.baya určitě není blondýna.

Ale Ty jsi možná blonďáček
  • 17. marca 2008 20:34:14 CET
    chudáčisko, no čo už len s tebou...
    preukrutne otravujú tí subíci...

Je ešte jeden spôsob, ako to "bloknúť" so 100%nou účinnosťou, ale ten ti nemôžem poradiť, porozmýšľaj sama.

• 17. marca 2008 19:58:58 CET
    Ignorace je opravdu dobře míněná rada, ovšem není úplně praktická pokud máš ve vzkazníku padesát i více zpráv za den, to uznávám...

Pak je asi dobré poučit se u zde déle působících. Např. LadyJesika má velmi podrobný profil ve kterém má dobře vyspecifikováno co chce a co nechce a proč.

To je podle mne rozumná praxe, neboť alespoň někteří, kteří se Tě jinak budou snažit oslovit si to přečtou a třeba pochopí, že psát Ti hovadiny nemá smysl.

Myslím, že u Tebe navíc působí i efekt "nového dítěte v ulici", takže někteří testují Tvoji "odolnost", zda by se z Tebe nemohla nějakým způsobem stát hezká hračka, tedy zda nepřistoupíš na psaní si s nimi a je to bude nějak rajcovat, zatím co Ty budeš ztrácet čas...

Z mého pohledu jsi sice ve stylu psaní trochu hušky (divoká), ale nejsi hloupá - naopak, velmi rychle jsi se zde zorientovala a tak věřím, že si dokážeš poradit i s nežádoucí poštou.

Přeji trpělivost
  • 16. marca 2008 20:46:44 CET
    hm no dik si am potesila
  • 16. marca 2008 20:36:43 CET
    Ahoj!

Normalne to nie je, ale je to bezne.

Zbavis sa ich jednoducho. Otvoris profil dotycneho a kliknes na "pridaj do Ignore listu".

Zelam zaujimave a podnetne pismenkovanie s tymi ostatnymi.
  • 16. marca 2008 20:35:15 CET
    dik ako to sa naklikam :D
  • 16. marca 2008 20:24:35 CET
    Stačí kliknout na profil uživatele, kde je odkaz, umožňující jeho ignorování