13. mája 2008 17:17:31 CEST
vsade kde je dopyt vacsi ako ponuka existuju ludia co pytaju prachy.ci uz za sex,alebo bdsm,alebo hocico ine.
na profi domine co si dava platit neni nic zle,ani taxikar neodvezie cloveka zadarmo.
komu sa to nepaci, nech take neoslovuje.je tu dost fajn bab co to neponukaju za prachy,kto hlada najde.staci spravny pristup.
okrem toho na zaklade vlastnych skusenosti ako biletar v bordeli viem, ze aj slapka da rada peknemu chalanovi zadara a niekedy velmi rada.kazda hlada dakoho,na kom by jej zalezalo, teda pokial nie je vyslovene moralna zumpa.
navyse, naozaj ponuknut predom prachy za sex,alebo dajme tomu daky bdsm vyprask je chudactvo.ci uz je to 1000sk alebo 100 000SK bez ohladu ci su tie prachy pre cloveka co ich ponuka bagatel alebo vsetko co ma.tym sa dotycny sam stavia do role uboziaka, co si babu kupuje.ja osobne by som chudak co ma za sex ci cokolvek take platit, v zivote nebol.mna nadchyna naivita daktory osob co si myslia zre by im clovek zaplatil.na druhej strane niet divu, ze povazuju tych co za to platia za menejcenny odpad.osobne som videl korespondenciu mojej kamosky profi dominy co mi dala heslo od jej nicku a ked som videl tie SS od subikov, smial som sa ze slzy tiekli ako kobylie hovna.
a napodiv aj profi domina je dakedy ochotna davat prachy od otrokov svojmu svitchovi,ze?
dominy,subici z TN okolia-ponuka prenajmu priestorov.za akciu 1500SK.nemusite sa tahat na hotel. v pripade castejsich navstev zlava.