Forums » Nekategorizováno

foot worship

• 5. apríla 2008 18:11:48 CEST
    uz sa vam stalo ze vsetci po telesnej odisli a viste tam ostali otvoril som dievcensku skrinku a ich telesne a k ustam a k nosu som si prilozil krasne prepotene ponozki
  • 14. apríla 2008 15:07:54 CEST
    dominu som sice nemal ale moja priatelka to obcas pre mna urobi ze si natiahne pancusky a da si topanky na opatkoch je to sexi a vzrusujuce ja to milujem a ona to vie. nerobi to casto ale stoji to za to stale
  • 14. apríla 2008 15:01:08 CEST
    Super téma, milujem to aj ja, žiaľ zatiaľ iba pozerám po nádherných nôžkach a predstavujem si ako pri nich ležím, voniam..olizujem...nemáte niekto skúsenosti real..aj s dominou?
  • 14. apríla 2008 11:39:33 CEST
    priznajte si to...smrdi to ale paci sa nam to hehe ja viem :o) to je proste ine a krasne
  • 13. apríla 2008 23:11:55 CEST
    ano je to super ovoniavat a olizovat prepoten topanocky ale pancusky a pancusky aj na zenskych nohach je to vazne super
  • 13. apríla 2008 14:05:15 CEST
    je to krasa, milujem to. najma ked pridu priatelkine kamosky,oni kecaju v kuchyni a ja s ich topanockami v kupelni
  • 5. apríla 2008 21:13:17 CEST
    stalo sa mi to už vela krát, treba využívať všetky ponúkané situácie a okolnosti, kým nepojdeš do niečoho ostrejšieho.
    Je to nádhera, mať také šťastie, ako prísť ku od potu voňavučkým ponožkám a teniskám či už v šatni, alebo pri jazere...
    Aj na chate je to dobré...
    Milujem to.