Forums » Nekategorizováno

Jak na to v manželství???

• 15. septembra 2008 14:40:58 CEST
    Marně přemýšlím....
  • 26. novembra 2008 12:30:26 CET
    ak to ju vzrušuje a tebe sa to páči, treba ju pomaly a postupne k tomu privieť
  • 25. novembra 2008 19:22:38 CET
    s partnerkou žijeme už niekolko rokou spolu a ked to vidí niekde v telke alebo na nete tak ju to tiež vzrušuje ale praktizovať sa to neodváži a nerád by som o nu prišiel keby som na ňu tlačil aby to vyskušala za každu cenu
  • 23. novembra 2008 14:02:38 CET
    Aj ja som rád, že to zo mna vytiahla. Náš vzťah je omnoho volnejší, otvorenejší než kedykolvek predtým. Chce to ale vážne netlačit na pilu. Mne trvalo dva roky lež som ju prehovoril napr. na korzet. Stálo to však za to. A mimochodom,čo píše Irma je fakt pravda.
  • 22. novembra 2008 21:06:23 CET
    Já jí to právě nechtěl říct,abych ji neztratil,proto to ze mě tahala hodinu.Kdyby byla míň zvědavá možná hledám dominu pořád a manželství by nebylo tak veselé.
  • 22. novembra 2008 20:32:01 CET
    Potvrzuje to teorii mé bývalé přítelkyně (nu a samozřejmě i mojí teorii), že každá žena je dominka. I subinka.
    Jinak já mám opačný problém s komunikací. Já se naopak o tom bavit chci a to až do té míry, že si mnohdy neuvědomuji, že méně může být více. Ne každá žena je připravená to okamžitě přijmout a mnohdy je třeba sdělovat své představy po kapkách. Bohužel, mám spíš sklon tlačit na pilu a tím ztrácet i jak dobře našlápnuté vztahy.
  • 22. novembra 2008 18:52:28 CET
    U mě to bylo vcelku jednoduché(oproti ostatním věcem v životě).Strašně dlouho jsem se seznamoval,ale nemohl najít žádnou vhodnou partnerku,až jednou.Klasická láska na první pohled jako ve filmu.Problém nastal v momentě,kdy jsem byl už totálně beznadějně zamilovaný.V posteli jsem nadhodil něco že jsem jako úhylák .Vůbec jsem se o tom nechtěl bavit,ale ona to ze mě páčila a zkoušela různými dotazy to ze mě dostat.Asi po hodině ze mě vypadlo,že se mě líbí třeba její havraní vlasy a to jak vypadá dominantně a že chci být jejím otrokem,že chci sloužit ženám atd.
    Rozzářili se jí oči a nastala reakce kterou jsem nečekal.Místo aby mě zavrhla řekla,že je ráda,že nejsem nekrofil,nebo pedofil a že ani zvířátka mě nevzrušují.
    Do této doby kromě vzhledu neměla žádný projev dominance.Následovalo první svázání(pro mě dokonce v životě),první mučení atd.docela se jí to začalo líbit.Postupem času se jí zvedlo sebevědomí a začla se projevovat její dominace(dalo by se říct,že jsem se snažil ji tak vychovat).
    Nyní je silně dominantní,krutá,nesmlouvavá,panovačná a hlavně je to manželka a matky mých dvou dětí .(Je taky zaregistrovaná tady na domině)
    Já jí to řekl půl roku před svatbou.
  • 22. novembra 2008 8:52:54 CET
    mluvte, mluvte,
    nikdo jiny nezna vase zeny natolik, aby vam mohl radit jak na to, na to si musite prijit sami a sami taky musite vedet, jestli to vyjde, nebo nevyjde.
    Jedinne co vam muzu poradit, je to ze spousta mych kamaradek povazuje chatovani za jejich zady za neveru, at uz jsou ta vase pismenka v siti jakkoliv nevinna...ale opravdu jsou nevinna...napadlo vas kolik zlatokopek je ochotno pro vase prachy udelat cokoliv...zmalovat vam zadek, povidat vam jak vas miluje, znicit vam rodunu, ktera vam najednou prijde na obtiz a zcela zbytecna...a hlavne vas zrujnovat tak, ze uz se ani nebudete moct vratit....
  • 8. novembra 2008 9:36:42 CET
    Ako to povedať manželke ? S touto dilemou som žil 12 rokov. Zlom nastal keď sa náš sexuálny život začal rúcať. Proste v mysli som bol niekde inde a sex čoraz častejšie končil neúspešne. Najviac sa to vo mne dostávalo na povrch počas manželkinho trojmesačného kurzu keď chodila domov iba na víkendy. Asi som bol nejaký iný alebo čo. Samozrejme žena je tvor vnímavý a tak začala so mňa ťahať či mám nejaký problém. Že či? Ako „správny“ muž som tvrdil, že som v pohode a všetko je ok. Proste som nemal odvahu. Táto dusná atmosféra sa ťahala asi dva mesiace. Vtedy mi na jednej služobnej ceste kolega podal časopis Tabu, že on ho už čítal. Našiel som tam článok o nejakej právničke ktorá bola odfotená v sexi oblečení, s bičom v ruke, ktorej sa okrem paragrafov zapáčilo aj nasekať chlapom na holú a pod. V očakávaní neviem čoho, som to Tabu bol kúpiť a doma ho zaradil medzi naše čítanie. Keď manželka čítala dotyčný článok, zrazu padla otázka či sa aj mne nepáči niečo z toho. Niečo hej, priznal som ako v nejakom tranze. Nasledujúce asi 3-4 hodiny tu nebudem rozpitvávať. Vyzeralo to všelijako len nie dobre. Neviem, či pomohlo 12 rokov pekného manželstva, dve deti, spoločné pôžičky atď., ale keď to trochu predýchala, začala zisťovať aký veľký „úchylák“ vlastne som. Keď zistila, že chcem aby nahodená v lodičkách, čiernej mini sukni, korzete, mi dala výprask na zadok, skonštatovala, že v tom nevidí až taký problém, vraj ma mohla už 12 rokov „drať jak hada“. Bola ale nahnevaná, že toľko rokov som ju podľa nej klamal a nedôveroval jej, že by to pochopila. Neveril by si ako mi odľahlo, že je to vonku. Ľutujem len, že keď povedala : „dúfam že to nepotrebuješ i opačne !“, už som nenašiel odvahu priznať, že áno. Zdalo sa mi, že to by bola už prisilná káva. Aj tak, skôr by som chcel vyplatiť na holú inú, než svoju ženu. Asi chápeš, že ? Teraz už druhý rok postupne prenikáme do tajov spankingu ale ide to veľmi pomaly.
  • 11. októbra 2008 0:53:21 CEST
    Tak postupně pročítám vaše příběhy, návody atd. v tomto foru. Těžko soudit, kdo má pravdu, kdo ne. Je třeba si srovnat v životě priority a dle toho se řídit v rozhodování. Já jsem svou sub povahu pociťoval tak od 17 let. Ze začátku to nebylo nic, co by mě nějak omezovalo při klasickém sexu. Postupem času jsem si začal více uvědomovat své zaměření. Bohužel v tu dobu ještě internet byl v plátěných plenkách. Zkoušel jsem to na všechny své přítelkyně vybalit různými metodami. Výsledky byly také různorodé, ale u jedné jsem našel výrazné pochopení v mé orientaci. Byla ochotná mne nechat doma chodit v dámském prádle, botách apod. a dokonce se jí to i líbilo. Nechtěla ale, abych jí sloužil a ona mne trestala jinak než slovně. Vzít do ruky bič byl pro ní problém. Bohužel já jsem v tu dobu nebyl dostatečně vyzrálý a neuvědomil jsem si, že těžko budu mít větší štěstí. Mít krásnou, inteligentní, chápavou, tolerantní atd. Vztah jsem nakonec ukončil... Postupem času se ve mě prohloubila sub povaha více, ale také jsem toužil po normální rodině, ženě, vztahu, který bude mít hlubší celoživotní rozměr. Nakonec vyhrála rodina, mám skvělou ženu, super potomka a vše je OK. Jediné, co mi schází, je větší pochopení pro D/s... Kdo, z několika miliard lidí na světě, má vše co chce??????????
  • 24. septembra 2008 20:11:02 CEST
    Ja som na to išiel pomaly. Zo začiatku sme mávali "klasický" sex ale potom po rokoch som si začal uvedomovať, že sa mi páči niečo iné. Tak som začal postupne. Občas sme sa bavili aký dávali v TV za erotický film a čo tam robili, tak som jej hovoril, že napr. nejaká pekná sleča nútila svojho partnera aby jej bozkával nohy a či by to tiež nechcela skúsiť a pod. Niekedy som jej doniesol vytlačené nejaké erotické príbehy s prvkami BDSM a rôzne podobne. A tak som sledoval či sa postupne chytí. Ženy chcú v mužovi cítiť oporu a podvedome ho považujú za svojho živiteľa a ochrancu a tak sa im submisívny muž do tohto ponímania nehodí. Chce to asi veľa trpezlivosti a prestavivosti a postupných krokov. My sme teraz na začiatku cesty. Vie o mne že sa rád hrám na jej sexuálneho sluhu a pod. Postupne to vydedukovala aj sama. Praktické prevedenie zatiaľ pokrivkáva ale pracuje sa na tom.
  • 17. septembra 2008 22:51:45 CEST
    Jde o to jak Tě manželka miluje a jak je ocohotná připustit alternativní hrátky. Poprvé to nebylo možné ani jsem to nezkoušel. Podruhé jsem to vybalil hned při první schůzce. Že se nejlépe vzruším a uspokojím při svázání. KOukala, ale přijala to, a potom př
    išlo další. Případně pošta.
  • 17. septembra 2008 7:24:29 CEST
    Opravdu dobrý nápad....Děkuju :o)) Trpělivost je třebná a bude to dlouhodobá záležitost. Věřím, že se s tímto problémem potkává hodně lidí tady. V každém případě dám vědět jak vše dopadlo.... hlavně kvůli zkušenostem pro lidi stejného problému :o)))
  • 17. septembra 2008 7:09:13 CEST
    vsetko som si pozorne precital, moj pripad je ze este niesom zenaty ale mam priatelku ktoru mam rad a nerad by som o nu prisiel, sice vie co sa mi paci ale jej zas nie.kde ste sa napriklad zoznamili vy s partnerom ktory vam vyhovuje a klape vam to aj v partnersom sexualnom bdsm zivote ? dakujem
  • 16. septembra 2008 19:34:02 CEST
    S tím políbením nohy je to dobrý nápad.
  • 16. septembra 2008 17:16:44 CEST
    Francoas chce nieco od svojej manzelky, preto by ju IMHO nemal hned poziadat, aby ho sputala. Vobec polozenie otazky "Milacik, pacilo by sa ti, keby som bol sputany?", je prilis rizikove. Mohla by odpovedat nie, a Francoas by bol v slepej ulicke. Ak by nahodou suhlasila, mohlo by jej sposobit problemy samotne zvazovanie, lebo sa moze obavat, ako to vobec urobit (dievcata sa zvycajne nehraju na indianov a nemaju velke skusenosti so zvazovanim ludi), aky povraz, aky uzol, ako silno stiahnut... A ak to nahodou vsetko zvladne, mozno si nebude vediet co si pocat s balickom, ktory prave uspesne zviazala. Najma ak bola zvyknuta na klasicky model, kde je muz aktivnejsi. Neviem, nepoznam ju, to musi posudit Francoas, ci by to zvladla.

Ale vratim sa k tomu, s cim som zacala.

Francoas, ak od manzelky nieco chces, urob najprv nieco ty pre nu. Podla moznosti nieco prijemne. ;) A prijemne mozu byt aj drobnosti...masaz chodidiel pri pozerani TV (ak ste uz dlhsie spolu a zacnes experimentovat vo faze, ked ona ocakava znamy scenar, nemusi sa to stretnut s pochopenim), popros ju, ci jej smies dat bozk na nohy...

Dalsich prijemnosti by bolo "za furik", ale verim, ze mas dostatocnu invenciu... Nechci od nej hned nieco na oplatku... K tomu zvazovaniu sa urcite dopracujete...mozes sa napriklad zatvarit, ze ti nieco zislo PRAVE TERAZ na um a vytiahnut zo skrine par kravat. Pri spravnom podani to bude brat ako zabavu, nebude to vyzerat nijako nebezpecne a ty si uzijes aspon iluziu bezmocnosti. Zdoraznujem PRAVE TERAZ. Suhlasim s Liinou, ze ak si doteraz mlcal, mohla by sa citit oklamana, lebo si jej nieco mozno dlhe roky tajil. Omnoho lepsie bude, ak bude mat pocit, ze nieco nove, zaujimave a vzrusujuce objavujete spolu. Ak sa dostanes az sem, uz budes, podla mna, vediet na com si. Bud to manzelku chyti a zacne sama experimentovat...alebo ju to nechyti... No verim, ze vyjde ta prva moznost.
    VSETKO DOBRE A VELA TRPEZLIVOSTI! ;)
  • 16. septembra 2008 12:19:04 CEST
    " Baby v minisukni najlepšie koženej s jazdeckým bicíkom vzrušia každého chlapa"

Samozřejmě, všichni máme tyto sklony v sobě, někdo víc, někdo míň. Ale jen někteří si to dokážou přiznat :-)
  • 16. septembra 2008 12:13:30 CEST
    V 90% českých rodinách - a domnívám se, že na Slovensku je to obdobné - vládne žena. Bohužel se většinou jedná o tzv. kuchyňský matriarchát, kdy žena sice vládne, ale nechce ani slyšet o bdsm, neboť to považuje za úchylku. Znám dominantní ženy, které se právě takto projevovaly, ale dokázaly zablokování dané výchovou překonat. Byly pak velice spokojené, když se staly dominami i v bdsm smyslu.

Takže vycházej z toho, že tvoje manželka předpoklady pro bdsm dominanci v sobě má a nyní jde jen o to, zvolit vhodnou strategii potřebnou k tomu, abys jí je pomohl uvolnit. Jak ti radí Liina - zkus nejprve navrhnout nějaké drobné oživení erozických her - třeba se jí zeptej, jak by se jí líbilo, kdybys byl spoutaný a ona tě měla úplně ve své moci.
  • 16. septembra 2008 10:56:51 CEST
    Díky za radu...ostatním taky. Mně připadá, že v běžném životě se snad dominantně chová (ikdyž to bych zrovna nepotřeboval :o)), ale spíš bych to potřeboval v sexuálním životě, který hodně upadá :o(( To je situace. To už bude asi pro psychologa :o)))
  • 16. septembra 2008 10:33:34 CEST
    Ovšem v případě Francoase nejde o to, jak ho vnímá okolí, ale o to, aby jeho manželka, dosud neznalá BDSM v něm nepřestala vidět chlapa, když to mám napsat polopatě:)) To je totiž ten největší problém, to je ten důvod, proč ženy velmi často nechtějí o submisivních představách svých partnerů ani slyšet.. Tedy osobně bych doporučovala vyvarovat se názvů jako BDSM, D/s a podobně a pouze si chtít "hrát", nebo "experimentovat".
    NAvrhuji vrátit diskuzi tam, kde začala, tedy jak to říct manželce a opustit téma obecného pohlížení na BDSM pozitivitu. A od celebrit a jejich stylizace pro média bych se držela raději dál:))
    • 9 posts
    16. septembra 2008 0:25:43 CEST
    Baby v minisukni najlepšie koženej s jazdeckým bicíkom vzrušia každého chlapa ( okrem 4%) ale sú to profi fotky a presne na to určené. Nie aby ukázali ze ona je BDSM + A co tak nejaká XYZ na trestnej koze.....!?
    Wau.,... :-P
  • 15. septembra 2008 23:34:05 CEST
    Ale ony už první vlaštovky se ukazují - právě u těch celebrit. Občas vidíme nějako celebritu s bičíkem apod..
    • 9 posts
    15. septembra 2008 23:23:43 CEST
    Neviem si predstaviť reakciu verejnosti keby nejaký účastník super,alebo inej star vyhlásil ze je dominantný a najradsej podvezuje otrokini prsia. Alebo naopak ze je sub a nemôže Sa dočkat kedy svojej Madam očisti jazykom topánky. U nejakej už známej celebrity o tom môžeme iba snívať aj keby mala doma harem otrokov.
  • 15. septembra 2008 23:03:46 CEST
    My se musíme tvrdě emancipovat a nabýt stejné sebevědomí a rozhodnost, jakou mají právě gayové.
    • 9 posts
    15. septembra 2008 22:51:15 CEST
    Asi je to problém veľkej skupiny BDSM + ,JE jedno na ktoru stranu patria. A nie vseci dominanti sa tak správajú aj na verejnosti,doma,v práci ... Este dlho bude trvať kým nás začnú akceptovať ako napríklad gaiov a lesbicky. To by z toho nejaká fakt celebrita musela urobiť módu. Ale to zas by bolo o inom.
  • 15. septembra 2008 21:54:08 CEST
    To je někdy problém bdsm-submisivů: jejich okolí v nich prostě vidí subíky a podle toho s nimi jedná, takže musejí vynaložit více úsilí při dobývání společenského postavení, než dominanti, kterým do jisté míry dělá cestu jejich zaměření.