Forums » Nekategorizováno

Dominant a jeho otrokyna

• 9 posts
    12. decembra 2008 8:46:52 CET
    .:-)
    • 9 posts
    18. októbra 2008 9:49:06 CEST
    Vďaka Nenufer je chyba opravena. Šak zme neni nigdo dokonalý :-D
    Keby sme boli,tak veľa diskusii by tu vôbec nebolo.
    Ale chápem ze je veľmi ľahké vynadať niekomu v správe. Veď aj tak je tu veľa ľudí v anonymite, ktora zaručuje beztrestnosť.
  • 17. októbra 2008 20:07:37 CEST
    To mas pravdu...ak niekto nevie zniest odmietnutie na chate...tak v reali to moze aj zle dopadnut. Sice subinky laka riziko...no ist na stretko s dominantom, kt. je uz na chate majetnicky a netolerantny...je obrovsky hazard.
  • 17. októbra 2008 20:03:58 CEST
    tak ale ta gram. chyba je taka mila... to by na tomto fore kde sa toto slovo sklonuje v kazdom texte...bolo moc nudne...keby nebola
    • 9 posts
    17. októbra 2008 7:59:48 CEST
    Píšem aj surfujem z mobilu a niekedy sa príliš spolieham na T9 takže chyba sa vyskytne. MI.LENKA. BA niektorý asi nevedia prehltnúť odmietnutie. Ak sa takto chovajú po jednej správe,ako sa chovajú v reale!? Tiež som občas hovädo ale písať sa snažím slušne. :-D
    • 13 posts
    17. októbra 2008 6:31:18 CEST
    Nie som zástancom otvárania nových fór, a aj toto sa určite prepadne do zabudnutia, ale je faktom, že sa na DOMIN-e preberajú hlavne FEM-DOM vzťahy, takže za pokus to stojí. Možno sa dominanti a subinky ozvú.
    Jedno ti ale musím napísať. Všetci občas urobíme gramatickú chybu. Ale vynasnažme sa ich vyvarovať aspoň v nadpise.
    • 13 posts
    17. októbra 2008 6:23:46 CEST
    Čo sa týka vyplnenia profilu tak ty si zase extrém z opačnej strany a nadržaných chlapov priam vyzývaš, aby ti skúšali písať, takže sa zase veľmi nečuduj že skúšajú.
  • 17. októbra 2008 3:34:29 CEST
    No myslim, že si to vystihla spravne. Ja som pracovne dosť vytazena a nemam čas cele dni len sediet na nete a odpisovat na domine. Niektory muži to celkom nechapu a v tej chvili ako im neodpoviem do par minut alebo napisem ze nemam zaujem ci cas...zmenia okamzite svoje spravane...no hned z poslusneho subika sa stane riadny hajzlik- Dominant:-)Pride mi to az komicke...

No a k tomu, že tu maju ženy- subinky malo vyplneny profil poviem len jedno... ak ma žena, to je fuk ci sub. alebo dom. , čo i len trochu viac napisane o sebe...denne musi selektovat spravy od naruzivych napadnikov.
    • 9 posts
    16. októbra 2008 21:45:24 CEST
    Možno ich láka ta erotická fotka co tam máš :-D
    Tiež chodím na niektoré profily viac krát,hlavne ked ma zaujme príspevok do niektoreho fóra a chcem o autorovi vedieť niečo viac. Niekedy si nepamätám či som už jeho profil videl.
    • 9 posts
    16. októbra 2008 17:29:32 CEST
    nejprve omluva,pisi z dcerina notase a nejsme zatim moc kamaradi, tak to bude bez diakritiky.

Moje zkusenost s temi, kteri pisi do posty. Vetsina ocekava, ze jim podrobne popises, co jim udelas, aby tzv.udelali vse pro svou pani a obavam se, ze pokud bys to napsala, pak si u Tve odpovedi hezky vyhoni a maji, co chteli.
    ¨To byl take duvod,proc jsem vyplnila svuj profil tak, jak jej mam :-) .... a mam v podstate klid. Kdo uz by psal nejake stare,protivne carodejnici, ktera je navic asi metr vysoka a asi metr siroka :-))) coz sice neni tak docela pravda, ale no a co.

Ja jeste krome nahlizeni do profilu koukam i na to, kdo se dival na ten muj. Nekolikrat jsem pak napsala tem, kteri nahledli vice, nez 20x otazku, co je vede k tomu ten profil videt tolikrat, ale kloudne odpovedi jsem se v podstate nedockala, cili proc se vlastne unavovat psanim do posty :-)
    • 9 posts
    16. októbra 2008 13:17:06 CEST
    Vynasnažím sa to napraviť . Dik za upozornenie. Ten profil je tu už nejaké roky :-)
  • 16. októbra 2008 11:06:49 CEST
    Mam len drobnu poznamku ku komunikacii.

Casto sa stretavam s tym, ze muzi, ak zistia, ze sa u mna nedockaju ziadnej lekcie, zmenia retoriku, automaticky prejdu na tykanie (hoci ich nikto neprosil ani o vykanie) alebo dokonca zacnu byt doslova sprosti.
    Alebo sa stane tak, ako som sa docitala dnes, "naco pises, ked nemas zaujem". Pritom to, ze nemam zaujem bolo jasne hned v mojej druhej reakcii. Zda sa, ze som vlastne dotycneho obtazovala, tym ze som odpovedala na jeho spravu.

Takze pani, co cakate? Myslim si, ze podobne skusenosti maju viacere damy bez ohladu na orientaciu. Zda sa, ze my sme povinne odpisovat na zaplavu niekedy doslova vlezlych sprav (cest vynimkam). Ak vsak nasa odpoved nezodpoveda predstavam dotycneho, je dotknuty...
    Najst niekoho na normalnu komunikaciu je tazke. Myslim, ze komunikovat sa da aj s clovekom, od ktoreho neocakavam ziadne dalsie intimity... A ze sa to da, dokazuje tych niekolko fajn ludi, ktorych som tu spoznala.
    • 2 posts
    16. októbra 2008 11:04:46 CEST
    a hlavne v tom tvojom profile nie je v podstate nic co by si napisal svojimi slovami, to tiez vzdy vela zavazi :-)
  • 16. októbra 2008 10:55:40 CEST
    skor ako sa zacnes stazovat na nevyplnene profily...co tak ist prikladom svojim vlastnym...niezeby si tam nemal nic ale ani nejak vela toho tam tiez nie je:D

• 9 posts
    16. októbra 2008 10:45:46 CEST
    Samozrejme ze si pozriem profil. Ale takmer vždy sa dozviem toľko ako z čínskych novín :-). Pokiaľ ma niekto v profile napísané ze nikoho nehľadá a nemá záujem komunikovať tak ho neotravujem.
    • 2 posts
    16. októbra 2008 8:55:09 CEST
    Pri 5 PM denne? vecsine sa uz proiste nechce. Navyse ked niekomu pises pozries si jeho profil? Vecsina ludi zial nie
    • 9 posts
    16. októbra 2008 7:57:45 CEST
    To by bola fakt blbosť. Ak by to niekto aj žiadal tak ho zaradím k IH . Ale aspoň zo slušnosti by mohli by mohli odpovedať ,napr. NEMÁM ZÁUJEM,alebo niečo podobne.
    • 2 posts
    16. októbra 2008 1:23:20 CEST
    Ono je dost tazke vediet co clovek ocakava ale silne pochybujem ze je to hotovy scenar. To je totiz podla mna riadna blbost :-)
    Kazdy vztah je interakciou daneho paru a preto je jedinecny. Vsetci mame svoje preferencie, tvrde i makke limity a podla nich sa potom musi riadit aj dianie v danom pare ci uz pri scenke alebo v zivote. Ono je aj dost otazne nakolko napriklad dana dvojica necha zasahovat BDSM do svojho zivota mimo spalnu ked to tak nazvem. Ono ale toto sa tu uz mnohokrat preberalo ak sa nemylim aj ked z pohladu subika a dominy ale zas az taky rozdiel v tom nie je.
    • 9 posts
    15. októbra 2008 18:44:11 CEST
    To asi ani sám neviem :-) Subiniek tu nieje veľa a ak sú tak z profilu sa človek nič nedozvie. Asi zo zásady na SS nereagujú a tak keby sa aspoň občas vyjadrili vo fóre. Myslím ze nečakajú hneď podrobný scenár eventuálneho stretnutia,ale možno sa mýlim. Škoda ze niesom na chlapov,s tými taký problém nieje a je ich tu oveľa,oveľa viac :-(
    • 2 posts
    15. októbra 2008 17:21:08 CEST
    No a co keby si aspon na uvod napisal ty co ocakavas? :-)
    • 9 posts
    15. októbra 2008 17:06:19 CEST
    Takže nikto nič.... Ale aspoň to hodím dopredu...:-)