Forums » Nekategorizováno

Top 100 slave

• 2 posts
    29. septembra 2008 1:52:35 CEST
    Povedala by som ze nazvat cloveka o 4 roky mladsieho maldikom nie je prave zdvorile.
    Fakt mi toto ale silne zavana reklamou a ked tu nemienis napisat nic viac ako reklamu na svoje stranky tak ti to zmazem. Najme ked na toch strankach skoro nic nie je.
    • 5 posts
    30. septembra 2008 10:27:26 CEST
    ..koho mi to len pripomina?????
  • 29. septembra 2008 22:10:01 CEST
    Nejsem člověk, který by se urážel. Omlouvám se všem, ale znovu vás upozorňuji, že se nejedná o reklamu, ale dobrou vůli. Reklamu nepotřebuji.
    Vám, co my píšete, děkuji, ale pokud budete chtít ,víte, kde mne najít. Tyto stránky jsou podle mého útočištěm nevyzrálých a velmi zamindrákovaných jedinců,kteří nemají co na práci,tak alespon urážejí druhé.
    Bylo to myšleno jako dobrá vůle, protože já nepotřebuji nikoho nahánět.
    Proto své- jak vy říkáte reklamy mažu, a přeji tobě Nenufer, a i tomu "mladíkovi", aby jednou rozeznali dobrý skutek od reklamní kampaně,
    Sbohem všem
    Madame Malvina
    • 2 posts
    29. septembra 2008 18:03:40 CEST
    Ja tu aktivnejsich ludi len a len vitam ale pod aktivitou si tu nepredstavujem reklamu na vlastne stranky. Ked chces reklamu tak si ju zaplat, myslim ze to admini len a len uvitaju. Ale tahat ludi na nejake podivne stranky na freewebe mi nepripada ako seriozne.
    Ked som sa pozrela na tvoje prispevky na domine tak snad okrem prispevkov do fotky mesiaca nie je tu ziadny ktory by nezavanal reklamou.
    Zaujimalo by ma co vlastne tymi strankami sledujes lebo blahom subikov mna neoblafnes.
  • 29. septembra 2008 17:15:40 CEST
    Mate ale probleeeemy ...