Forums » Nekategorizováno

MONEYSLAVE

• 22. novembra 2008 11:32:12 CET
    ako som zacal prispievat do fora, ktore malo chybu v nazve, ozvalo sa mi par ludi na sukromne spravy a tiez boli zaujimave reakcie aj vo fore. Zalozil som preto nove forum so spravnym nazvom a dufam, ze don prestanu prispievat ti,ktorym to nic nehovori ..staci ked si to precitaju aby videli, aki sme my cudaci..uz som to pocul xkrat a nie pre Vas to zakladam aby ste mi to zas vysvetlovali. Chel by som to vysvetlit tym, ktori o to zaujem maju. Tiez by som uvital skusenosti inych s tymto fetisom. ..kladne hlavne :)
    • 5 posts
    13. januára 2009 21:04:08 CET
    stym aj ja suhlasim ze Domina nieje dobrocinna organizacia a znicoho musi nakupovat inventar ktorym potom rozmaznava subikov :)
  • 13. januára 2009 19:04:50 CET
    Stále je aktuálne príslovie: "Kto chce kam, pomôžme mu tam!" Presne som predpokladala, že po zviditeľnení moneyslavingu vzrastie počet princezien.
    Súhlasim aj s Kentaurikou, má pravdu. Prečo má všetko mať domina, keď je to pre subíka? Niektorí "otroci" fakt chcú od dominy len uspokojenie ich potrieb.To radšej nech idú k profesionálkam.
    • 5 posts
    13. januára 2009 10:36:24 CET
    Aký bol zamer je nepodstatne .Faktom ostava že zoznamka sa zacina zaplnat inzeratmi kde kazda chce uz len peniaze a luxus anic preto nespravit .
  • 12. januára 2009 22:40:58 CET
    v tuto pokrocilou hodinu po narocnem dni uz nejsem s to pojmout tvuj vznosny sloh, slo by to rict proste cesky? :-D Jinak stihnul jsi tenkrat ten vlak?
  • 12. januára 2009 20:11:38 CET
    Zdá sa že pôvodným zámerom crowlie-ho bolo urobiť reklamu tejto forme, to sa mu podarilo.
  • 12. januára 2009 19:49:46 CET
    a nepřispívá k negativnímu hodnocení subíků počáteční neověřené podcenění dominantních Dam vůči jejich "myslivnám" ???
  • 12. januára 2009 17:54:34 CET
    rada se zase trochu vzdelam :-)
  • 12. januára 2009 17:01:13 CET
    no na nete je dostatok moznosti najst si ako tie vyrazy prelozit. problematickejsie to bude skor tym ze tie vyrazy su specificke v tom ktorom jazyku a mozno by doslovnym prekladom do slovenciny skor stratili...jednoduchsie je najst si vyrazy vlastne...ale ak chces tak ten popis ti mozem rad prelozit aj ja...
  • 12. januára 2009 11:19:24 CET
    Docela jsi Me pobavil. Az na vyjimky je naprosto zbytecne ocekavat od subiku, ze budou myslet ;-) Oni by nejradeji, kdyby dominantni strana udelala vsechno za ne :-/ Bohuzel Moje vlastni zkusenost. Viz napriklad - napdala jsem zakladateli fora SS, ze nevladnu nemeckym jazykem a myslim si, ze nejsem jedina, a ze na CS foru by ty terminy mohl prelozit. Je to uz pomerne dlouho, ale neodpovedel ani ve zprave, ani akci, tedy prelozenim tech nemeckych vyrazu.
    • 5 posts
    11. januára 2009 21:16:17 CET
    Mas pravdu ale aj subikovia by sa mali zamysliet nadtym ze kde je hranica odktorej to je uz len tahanie penazi a prizivnictvo
  • 11. januára 2009 12:43:29 CET
    suhlasim
  • 10. januára 2009 19:40:45 CET
    ....od mojich otrokov ma vždy potešilo, ked mi doniesli nejakú maličkosť, ale peniaze som nikdy neprijala, aj ked tak som rozmýšlala, že domina ma aj nejaké náklady, aby mala všetko pre otroka, fetisch oblečenie,obuv, pomôcky, mnohokrat poskytuje svoje priestory- svoj byt, používa sa voda, elektrina apodobne....otrok si prinesie len svoju holú ehm.....a k tomu mu ešte venuje svoj čas nad rámec, torý tiež môže využiť užitočnejšie....
    Tak take fin. príspevky by podla mna neboli od veci, ale fin. zdieranie- to už nie.
  • 6. januára 2009 10:33:53 CET
    no ide o to, že otrok by z toho mal mať pôžitok, čo u platičov dane viditeľne chýba - haha.
    Myslím, že aj u nás už princezničky prišli na to, ako najrýchlejšie a najľahšie prísť k peniazom. Videla som viac takých profilov. Aj ked BaDeSaM neverí, ja myslím že fin. otroctvo beží aj u nás.
    • 5 posts
    5. januára 2009 20:04:42 CET
    No ale z platenim dane sa da narabat a vo svoj prospech vyuzivat ked niekto vie ako :)). Ked niekto odovzda peniaze sovej domine uz stym nic nenarobi.
    • 5 posts
    5. januára 2009 14:49:39 CET
    Myslím, že taký moneyslave je skoro každý občan a to dokonca nedobrovoľne. Najväčšia "bohyňa" je štát, každý z nás odvádza polovicu svojho príjmu na "jej" zábavu a uspokojenie potrieb. A táto "bohyňa" nás odmeňuje obrázkami typu: prominenti.
    • 5 posts
    5. januára 2009 12:36:42 CET
    ked sa natom obaja dohodnu a subik si splni co ma je aj Madam povinna zato si plnit svoje povinnosti a dopriat mu to ocom vie ze ho tesi . a nielen zobrat peniaze a kaslat na subika . to uz nazyvam inac take osoby .
  • 2. januára 2009 1:37:10 CET
    Je to vôbec legálne? Alebo aj z toho treba odvádzať dane?
  • 2. januára 2009 1:35:54 CET
    Jediné čo sa mi pri tejto forme nepáči,je ak finančný otrok už posiela aj to čo potrebuje na svoj bežný životný štýl. Asi som málo krutá. Finančné otroctvo by malo tešiť tých, ktorí na to majú.
  • 1. januára 2009 19:19:33 CET
    v tom původním slova smyslu mě neoslovilo, ztotožňuji se s názorem kdysi tady na fóru publikovaném, že ... holka byla tak líná, že se stala finanční dominou . Ale každý jsme jiný, kus od kusu.
    Přiznám se k tomu, že svojí přítelkyni - domince, se kterou máme dneska už dlohodobý vtah, dávám za určité "výkony" finanční odměnu. Je to pozůstatek z našich d/s začátků, ona to už samozřejmě nepožaduje, ale dělám to rád (dělá mi to dobře) a ona má z příspěvku (snad) taky radost. A protože to se mnou samozřejmě umí, zajdeme čas od času i do zlatnictví. Ale i v tom zlatnictví ji mohu aspoň držet za ruku .
    • 7 posts
    31. decembra 2008 9:09:23 CET
    ved tu všetci,okrem spiron,len snívate o nereálnych veciach-aspoň u nás.
  • 31. decembra 2008 9:05:20 CET
    Táto forma otroctva by ma tešila, len v prípade, že by som otrokovi posielala obrázky krásnych vecí, ktoré som si kúpila za jeho peniaze. Všetko by musel pochváliť, hlavne môj vkus a MŇA!!
  • 31. decembra 2008 0:26:18 CET
    myslim si ze fin. otroctvo patri k ds vztahu, ale s mierou... madam musi uvazit realne naco jej otrok ma, nie nezmyselne pozadovat.. mna osobne by bavilo zarabat na potreby madam
  • 1. decembra 2008 11:07:25 CET
    tiež si myslím, že je málo finančných otrokov, skôr je veľa takých, čo si povedia, že je to to isté, ako ísť k profi domine...
  • 1. decembra 2008 7:37:33 CET
    kraasa!
  • 30. novembra 2008 17:05:46 CET
    no opät ma napadá príhoda z môjho pohnutého života... ex mi posielal celú svoju mizernú výplatu na účet ku ktorému nemal prístup...mal vreckové... ani som nevedela že je to finančné otroctvo... podľa mňa normálne hospodárenie v manželstve, xixi. nikdy neprotestoval...