15. decembra 2009 7:37:26 CET
krásne si to napísala
to: All
Nefungujem na týchto stránkach dlho, no stačí mi to na to aby som sa už zorientoval. Čo sa týka vybavenia, veľa ľudí tu si myslí akosi automaticky, že keď prídu k domine, tak len otvoria dvere a od úžasu padnú na zadok a hrôzou sa im zježia vlasy na hlave s arzenálu pomôcok, ktoré budú všade navôkol - no to zo žiadnej ženy neurobí dominu. Ak to dotyčná v sebe nemá, tak aj tak odídu sklamaní. Netvrdím, že domina čo sa tým živí nemá mať žiadne pomôcky - niektoré jej uľahčujú "prácu" a hlavne šetria čas a o čas v tomto prípade zväčša ide. A tiež je to otázka akéhosi imidžu a akože "profesionality", keď už chce za to peniaze, nebude ma predsa mlátiť pravítkom ktoré vytiahne synovi zo školskej aktovky
No od dominy, ktorá to robí pre potešenie to určite vyžadovať nebudem. Veď stačí trochu improvizovať, zapojiť fantáziu a dá sa všetko. A o tej fantázii to je, o tom, že skutočná domina ma vie pekne potrápiť bez toho aby som jej dopredu napísal presný scenár a nebodaj ešte v priebehu jej našepkával, čo a ako má robiť. Stačí sa na začiatku trochu porozprávať a potom sa už len nechať prekvapiť. A u skutočnej dominy to potom nebude nepríjemné prekvapenie. Odídem spokojný a vôbec si neuvedomím, či používala pri tom "profesionálne" pomôcky alebo nie. Tu na domine sa prezentujem ako submisív, doma to mám opačne, takže sa viem na niektoré veci pozrieť aj z tej druhej strany a tiež už nepatrím medzi tínedžerov, takže som dávno prešiel od kvantity ku kvalite. Medzi SKUTOČNÝMI dominami preferujem skôr tie, čo to robia pre potešenie ako profesionálky (nie pre peniaze, veď aj amatérku poteší nejaký darček), ale určite vopred nehádžem všetky profesionálne dominy do jedného vreca, treba hľadať a radšej OSOBNE si zistiť či vám daná domina vyhovuje, ako sa spoliehať na to, že keď si niečo prečítam na nete je to Písmo Sväté. Len pri hľadaní treba trochu zapojiť aj mozgové závity, nie len hormóny