14. januára 2009 12:06:38 CET
vahal som , ze ci prispiet do tohto fora, alebo nie , lebo v minulosti sa vzdy auditko s podobnym zameranim zmenilo len na propagovanie urcitej dominy, jej nutenymi lokajmi, resp. nou samou, ale zatial to ma celkom dobry priebeh- dufam ze som to tymto nezakrikol.
Nelyss- poznam z jedneho posedenia mozem potvrdit je skutocne sympaticka/aj ked do vysnivaneho modelu dominy: vek 22, vyska 175 , vaha max 60 , prsia 4, aj to na polovicu vonku z kozeneho korzetu ako bolo raz spomenute v jednom fore, ma daleko/, je u nej urcita davka charizmi, ktora ju robi pritazlivou a dobre sa s nou komunikuje.
Pri tom posedeni dost znacnu davku casu sme venovali aj problematike bdsm, ukazala mi svoj s-m salon , ktory na slovenske a ceske pomery je vybaveny znacne nadstandartne, lebo mnoho ludi si mysli, ze ked zkrizia dve dosky a pricapnu to 8 hmozdinkami na stenu , tak, ze uz maju muciaren. Tejto muciarni sa da vycitat asi len to, ze nie je sklepni/ mna beru viac take autenticke/, ale to je kazdeho individualny vkus. Co sa tyka vybavenia je naprosto dokonale , nie len na oblast spankingu , co rajcuje mna , ale aj na klinik, co mu sa zase moc nerozumiem ja, ale dostal som celkom fundovany vyklad a myslim si ze ani zdravotne osetrovne nie su tak dobre vybavene ako tento salon, pridu si na svoje aj rozni vyznavaci fetisizmu.
Nezabudol som sa porozpravat aj aj na komerncu otazku/ ked uz niekde som , tak sa vzdy snazim ziskat maximum informacii/. Vybavenie sm salonu som odhadol na 100-150 000 ceskych korun,a chcel som vediet ci je tam vobec nejaka aj navratnost vynalozenych prostriedkov. Aj v tomto ma pristup Nelys milo prekvapil, je realisticka nema velke oci,a ceny u nej su polovicne az tretinove oproti dominam co maju,, velke oci" , tym padom , aj klientov ma primerane mnozstvo, to znamena, ze sa jej zvoncek na dverach neptretrhne , ale na prezitie to staci.
Zabrdnem aj do tabuizovanej temy: profi domina a sex. Takmer kazda , vam prisaha ze so svojimi subikmi- klientmi sex nema, ale z roznych suskandiek viem ze to vzdy tak nie je a za prachy je ochotna mat s klientom aj sex: Pri Nellys som vnutorne presvedceny ze sex s klientom- subikom skutocne nema. Mozno to odradi mnohych subikov , ale tym netreba dokonaly sm- salon , kvalitnu dominu, ale staci im kazdy druhy privat v blave , kde kazda druha prostitutka ma v stoliku najake pletene dutky a dostanu aj sex.
pre subikov , ktory nechcu do bdsm vztahu investovat maximum- nemyslim financie ale celeho seba , svoj cas , svoj cely zivot , ochotu zmenit pracu pokial to bude nutne , ochotu sa prestahovat ked to bude nutne , zmenit svoje rodinne vazby ked to bude nutne, nebyt len na pritaz domine, ale vediet ju aj chapat a aj ked si subik , a ona domina , usmernit, viest ju beznym zivotom , skratka zit s nou aj tom dobrom aj tom horsom, je navsteva profi sm salonu ovela jednoduchsia ako tu vysedavat a a zabijat hodiny a tyzdne na roznych chatoch a dufat ze si najde dominu , ku ktorej odbehne vo stvrtok medzi 15-17 hod ,ked manzelka ma aerobik.
Zaver klady Nelyss:
1. vyborna dostupnost /centrum Brno/
2. zarucena diskretnost/aj ked vas niekto uvidi pri vstupe do vchodu , nikoho nenapadne ze idete do sm salonu/
3. kvalitne vybaveny salon
4.prijemna domina so skusenostami
5. velmi dobry pomer cena/sluzba
par rad na zaver: nevolajte z clirka, ak sa objednate , tak aj pridte , alebo aspon oznamte vcas ze nemozete, lebo za dverami ma zoznam s cislami neserioznych zakaznikov a druhy krat vas hovor moze byt uz uplne ignorovany.