Forums » Nekategorizováno

Feminizácia! Roztomilý chlapec!

• 10. januára 2010 20:38:22 CET
    je len malo chlapov ktory maju sexy zensku postavu ...

k tomu ci to je o potlacani homosexuality ... tiez viem ze to tak nie je ... ja mam priatelku a damske pradlo sa mi len paci je to celkom prijemne mat to na sebe ... a este ked uvazime ze zeny maju z coho vyberat :)) sme proste ochudobneny :))
  • 20. decembra 2009 10:39:05 CET
    WENA
    ty snad citas moje myslienky
  • 20. decembra 2009 9:57:10 CET
    No ja tiez nemam zrovna dvakart zensku postavu no co uz.
  • 19. decembra 2009 16:04:16 CET
    Ako som pisal, znie to velmi zaujimavo, len skoda ze nemam postavu a moznost zahrat sa na sexi cubku...
  • 16. decembra 2009 17:52:53 CET
    Tiez som stim mal svoje problemy ale da sa to zvladnut.
  • 16. decembra 2009 17:49:47 CET
    Ja vysoké podpätky milujem, treba len skúsiť a chcieť, mne sa chodí výborne, ono to len tak vyzerá že by si sa zabil. Trochu cviku a sexi chôdza je na svete. Krátka suknička a tangáče, hmm, servíroval by som hneď, a potom sa predkloniť ...
  • 16. decembra 2009 17:20:30 CET
    Alebo Pana
  • 16. decembra 2009 14:30:38 CET
    nic neni krajsie ako krasne uspokojit svoju madam, toto milujem
  • 16. decembra 2009 8:01:03 CET
    pekna predstava okrem varenia beriem vsetko ostatne
  • 14. decembra 2009 22:35:32 CET
    Je to lakava predstava pre mnohych, a aj pre mna... Ale na peknu kurvicku nemam asi moc vhodnu postavu...
    Varit sice viem, ale na vysokych opatkoch by som sa asi zabil. Ten koniec znel asi najlepsie...
  • 14. decembra 2009 17:33:06 CET
    Veru velmy pekna to predstava
  • 14. decembra 2009 16:41:21 CET
    taka shemale oblecena v kratkej suknicke, tangach a na vysokych opatkoch pobiehajuca v kuchyni servirujuc jedlo a potom opichana ako posledna kurvicka

...hmmm....ano, je to fajn
  • 1. decembra 2009 20:50:30 CET
    Mam jednu malu teoriu ( ako toto forum poznam, dostanem len negativnu odozvu ). Myslim si ze vacsinu chlapov vzrusuju lesbicke akcie, ci uz sa jedna o sexualne hratky alebo BDSM. Osobne im niekedy zavidim, dve (alebo aj viac ) peknych zien si poriadne uziva, dokonale si spolu rozumeju a vedia to poriadne rozbalit. Verim ze nejeden chlap by sa s jednou z nich rad vymenil. Podla mna dava feminizacia priestor na prave aj realizaciu takychto a podobnych predstav.
    • 2 posts
    24. novembra 2009 18:48:59 CET
    si este mlada a myslim si ,ze nepoznas muza ako takeho...a ani to co znamena analna stimulacia...ale to by si sa mala naucit najprv poznat svoje sexualne hranice ,objavovat nove prijemne veci,ktore ti dava tvoje telo...
  • 2. novembra 2009 12:36:23 CET
    súhlasím a sám slúžim 2 paniam ako kurvička... Ony si ma ustroja a tešia sa z toho, že som iba ich a pre nich. Vymýšľajú milé hry a minule mi priviedli chlapa, ktorý obšťastňoval obe a ja som musel obšťastňovať jeho a nerobilo mi to žiadny problém... Je to hra v ktorej som ja žena-kurvička a tá sa predsa stará o to aby bol chlap uspokojený a tak som používala aj pusu aj pičku, ktorú mám aby bol spokojný... A bola to super zábava! nemá to žiadny súvis s homosexualitou, skôr o pocitoch ako byť použitý, zneužitý či využitý a to subíkovi dáva tú radosť o ktorú sa uchádza... Nie?
  • 2. novembra 2009 12:11:12 CET
    Nesuhlasim sti co si povedal. Toto nieje o nepriznani si homosexuality, je to o uplne niecom inom, ja napr niesom ani bi ani homo chlapi ma vobe ale vobec v ziadnom pripade nepritahuju ale pokial som v sub pozicii tak nemam problem sexualne sluzit, je to skvor o ponizeni ktore ma vzrusuje. Pre mna je proste vrchol ponizenia ked musim sexualne uspokojovat muza obleceny ak zenska kurvicka. Zaujimave na tom je to ze musi bit pri tom splnene urcite podmienky ako napr to ze musim bit v zenskom obleceny. Spravit to len tak ze v aute alebo nejaka rychlovka urcite nepripada v uvahu. Preto si myslim ze to neni o potlacani homoxesualiti alebo bi. Mam 100 percenty heterosexualny vztah v ktorom som stastny. Neteuzim homosxeualanom vztahu z muzom ani po neznom milovany, ked taki vztah tak len v sfere bdsm sub verzus dominant.
  • 18. júla 2009 11:29:12 CEST
    HerMaster:
    vdaka,tie comics od xaviera su super (okrem tych homosexualnych scen - to nemusim) ale inak super
  • 12. júna 2009 9:47:37 CEST
    st:
    Skus hladat "lustomic", alebo "xavier duvet" cez google ;)

advantage32:
    Nebud taky homofobny. :) Analna stimulacia sa mi paci, chlapi nie.
  • 1. júna 2009 15:56:57 CEST
    Ale opačne to dáva zmysel, nie? :o)))
  • 1. júna 2009 14:24:56 CEST
    Nemyslim drazdenie analu, je tu kopec fotiek domin, ktore strkaju umely penis subikom do ust, mal som na mysli skor podobne predstavy
  • 1. júna 2009 13:22:02 CEST
    Zajímají takové praktiky i ženy? Tedy myslím to, mít takovou "otrokyni"?
  • 31. mája 2009 16:14:31 CEST
    suhlasim s tebou onlyzero. Nevidim medzi tym ziaden suvis, a spojit fakt ze ma muz rad drazdenie analu s homosexualitou je uplny nezmysel
  • 31. mája 2009 15:34:37 CEST
    neviem preco by som mal byt homo alebo bi ked sa mi paci razdenie analu... Podla mna to ziadny suvis nema
  • 31. mája 2009 13:46:55 CEST
    advantage32: no možné to je...
    Když píšu, že to neumím se ženami - tak třeba lákavá představa je, že si paní vezme připínací penis, sváže mne a tím penisem ošuká se slovy "Když ty nevíš, jak zacházet se ženami, tak já ti ukážu, jak mají ženy zacházet s tebou"...
  • 31. mája 2009 13:36:18 CEST
    k teme feminizacia.. myslim ze ide vo vacsine pripadov o jedincov, ktori v sebe potlacaju homosexualnu orientaciu resp nechcu si ju priznat/ alebo mozno bi/ . To iste si myslim o strapon.. nemyslim ze by to bolo pre ktorehokolvek sub hetero muza prijemne