Forums » Nekategorizováno

Self-spanking

• 29. decembra 2008 21:35:37 CET
    Skusali ste to niekedy? Vzrusilo vas to? Co si o tom myslite? Ako je na to najlepsie ist? a moja otazocka: Ako dpsiahnut ozaj cerveny zadocek s ranami po palici atd?
  • 2. januára 2009 17:26:18 CET
    Vela peknych a relativne lacnych veci sa da zohnat na ebay.com
    • 5 posts
    1. januára 2009 17:02:18 CET
    Vyskusat nieco sam nasebe nije zle ale zdaleko to nieje tak prijemne ako ked sa to odohrava medzi 2 a viacerimi partnermi. Clovek sa mozno nieco dozvie ale zdaleko ho to natolko neuspokoji .
    • 2 posts
    1. januára 2009 11:18:58 CET
    kocurik co maju tvoje masturbacne predstavy spolocne so selfspankingom?
  • 31. decembra 2008 15:35:12 CET
    Ja som robil kaviar tym ze som si nad nim cupol,po som sa nad nim vystal,snazil som sa trafat na ksycht.po som ho vyplieskal po ksychte nech mu to zejde dolu zaludkom,spravil mi perfektnu masaz chodidiel,ja som fajcil v kresle tabak a on bol aj moj popolnik,od tej chvile ma laka dominancia na sposob kaviar..
    • 7 posts
    31. decembra 2008 9:14:40 CET
    Popíšte aj další svoje skúsenosti
    • 7 posts
    30. decembra 2008 10:22:47 CET
    Skúšal som to na začiatku,ako som sa začal o spanking zaujímať.Je to celkom v pohode,dá sa to robiť s kopou vecí,rukou,varechou,ping-pongovou raketou,lopárikom,ale aj prútikom,či trstenicou.Kúpil som rákosky v Baumaxe a po stojačky,cez chrbát som si narobil nielen červený zadok,ale aj modriny.Ked chceš niečo kvalitnejšie,objednaj si v BDSM obchode z tejto stránky,je tam kvalitné spankové náradie za prijatelné ceny.