Forums » Nekategorizováno

nerozumiem

• 9. januára 2009 0:23:12 CET
    nerozumiem tomu je tu milion for vzdy vznikaju nove a nove kde kazdy pise co sa mu paci svoje vlastne zazitky je to super aspon clovek vie ze nie je jediny ale preco ked niekomu napisem tak nepride ziadna odpoved. nerozumiem tomu a budem rad ked mi to niekto vysvetli dominy za peniaze je to trapne clovek vacsinou nenajde to co hlada. hmm proste nerozumiem
    • 9 posts
    10. januára 2009 8:25:15 CET
    Niekedy veta bez čiarok a botiek nedáva zmysel . Alebo dava úplne iný. Najčastejšie nezmysel.
  • 9. januára 2009 19:06:13 CET
    informuj sa, kde sa konajú informatívne stretká komunity BDSM a skus na nejaké prísť, vyjsť z anonymity- aj ked je to pre mnohých ťažké, ale ak to myslíš vážne, tak budeš hladať aj takýmto sposobom,
    a od toho sa potom môžeš odpychnúť, lebo už nebudeš iba nick , ale konkrétna osôbka.....
    a vtedy už ani s komunikáciou so skvelými ludmi z komunity nebudeš mať problém
  • 9. januára 2009 19:02:08 CET
    ludia v komunite BDSM majú zväčša zlé skúsenosti s písaním, mne konkrétne vadí, ked si niekto napíše, že niekoho hľadá, a potom ked aj začne nejaká písomná komunikácia, začnú trápne otázky...ako to máš rada, čo robíš s otrokmi, čo je toto a čo zas ono, a prečo nie tak, alebo onak.....skrátka vyzerá to skor na ťahanie osobných informácií.....
    a potom záleží aj na tom, ako dotyčného človeka oslovíš, a ako si na tom so skúsenosťami v BDSM
    nikto ťa za ručičku nepovedie......
  • 9. januára 2009 16:19:17 CET
    nakop ho do prdele a posli do pric
  • 9. januára 2009 16:18:40 CET
    bodky ciarky si domyslite sme na nete nie na hodinach pravopisu
    • 9 posts
    9. januára 2009 15:58:43 CET
    Najprv prosí, aby som to s ním skúsila, že je úprimný, spoľahlivý a po dvoch týždňoch, ked som na neho dobrá, nepočúva ma, aj ked je môj otrok..
    Mám ho držať stále na krátko????
    • 9 posts
    9. januára 2009 14:26:31 CET
    Keby si občas použil bodky a čiarky,tak by to možno aj dávalo nejaký zmysel :-)
  • 9. januára 2009 13:51:37 CET
    sex kamosenie :)))
  • 9. januára 2009 10:28:30 CET
    tu frasku z toho delas ty.mozna premyslis rychle, ale bylo by fajn tem myslenkam, ktere ti viri hlavou, dat nejaky tvar, nez je vrhnes na papis, resp, na monitor :-)
  • 9. januára 2009 0:35:00 CET
    nemylsim ze nie je potrebne prave naopak ked niekoho hladam ci uz to na sex stretko kamosenie alebo len pisanie idem tam kde sa dotycny clovek takeho ci onakeho zamerania zdrziava no nie? a prides tu a to je jedna velak fraska
    • 13 posts
    9. januára 2009 0:32:01 CET
    Toto tvoje nové fórum ozaj nie je potrebné.