Forums » Nekategorizováno

...ako sme začínali....

• 19. januára 2009 18:00:36 CET
    ja som sa zoznamil s prijemnou zenou, mne bolo 25 a jej 38. Pri nasich stretnutiach sa nedalo nepovsimnut ako rada prebera taktovku nad vsetkym co sa deje nehovoriac o jej vnucujucom spravanisa pocas sexu.Casom sa odvazila povedat viac a moja zvedavost dopomohla k tomu ze som skoncil poviazany a uzil som si rozne praktiky na ktorych sme sa dohodli... odvtedy sa ich neviem vzdat :)
  • 18. januára 2009 11:49:05 CET
    Když mi bylo asi 10 let, hrál jsem ve školním divadle rádce královny. K mé roli patřilo galantní chování a takové to uklánění se před spolužačkou-královnou. Zjistil jsem že se mi líbí chovat se před dívkou poníženě a tak jsem na zkouškách přidával líbání ručky královně a klečení u její nohou. Učitel-režisér byl s mým pojetím role spokojený, mne se to moc líbilo a taky jsem pochopil že něco je se mnou (proti mainstreamu) nějak jinak.
    Ve školním divadle jsem potom hrál často, ale tak krásnou roli jsem už nikdy nedostal
    • 7 posts
    17. januára 2009 15:40:03 CET
    ja ze ked forum, tak forum...teda niekto nieco napise a druhy s nim k tej teme komunikuje
    inak by to pripadalo ako zbierka referatov
    Inak ja som taky sirokopasmovy od rise Hagiel az do pohranicia kralovstva Olemenovho...
    v beznej reci teda viacmenej vanilkovy (ak dobre chapem vyznam toho pojmu) ale so zaberom do soft dominancie. Som ten pripad, ktoreho z vanilkovej linie dostala svojho casu partnerka. Teda to ako pisem sa dnes snazi vela ludi, odvanilkovat partnera, ja som bol odvanilkovany...
    • 7 posts
    17. januára 2009 15:25:39 CET
    Ved píš,o čom je toto forum,teda o tom,ako si začínal,každé forum má svoju tématiku,tak sa jej snaž držať.
    • 7 posts
    17. januára 2009 15:22:02 CET
    ide o to co by Ta zaujimalo, neviem co by zaujimalo ostatnych na mne, preto sa nejak nerozpisujem...
    • 7 posts
    17. januára 2009 15:18:42 CET
    čo keby si napísal niečo o sebe,bolo by to užitočnejšie,nerob zo seba velkého psychologa.
    • 7 posts
    17. januára 2009 15:10:32 CET
    kdyby te tak cetl Hausmann (autor Knihy Muzsky sovinizmus) asi by ho...
    No ale mozme to vziat tak, ze mas vlastne stastie ako subik po tom tuzis,
    pac vetsine zen ani nemusis hovorit ze si submisiv (a je jedno ci si alebo nie si) a skusia to tahat v manzelstve dominantnym smerom (pripadne pomuze tchyne)
    vlastne : kup si toho Hausmanna, dobre cteni:)
  • 14. januára 2009 7:56:41 CET
    Nuž Kentaurika ozaj začala skvelú tému. Ja som taktiež od detstva mal podobne predstavy, ako priviazujem spolužiačky, ak ich veznim na svojom hrade a podobne predstavy patriace k tomu veku, časom to prešlo do prvých pokusov s priatelkami, skusiť zaviazat oči, zviazat ruky, a postupne som svoje predstavy začinal v ramci možnosti aj realizovat- Stale to bolo ale len "blbnutie" a zabavka, až po objaveni prvych stranok na nete (bdsm.cz, a konferencii na Mageu a Xchate)som si začal uvedomovat že tie predstavy maju nieaky zaklad. No a pootm to už bolo len o skušani a skušani čo je prijemne, čo sa pači čo nie.
  • 14. januára 2009 1:35:14 CET
    To sa ti na 99% v zivote nepodari .. Musis to spajat ..
  • 11. januára 2009 11:15:58 CET
    Mě se to jako snad jediná věc v životě podařilo.Se svojí paní jsme 6let manželé a ona je dominantní.Když jsme se potkali byla něco jako Liina.Kluci se jí báli,hlavně proto,že je vysoká a to mě přitahovalo.Když jsme spolu začli chodit měl jsem starch jí něco říct,protože ona se nijak dominantně neprojevovala...byl jsem trošku zklamaný.Po nějaké době jsem jí to řekl a že jsem submisivní a že chci být jejím otrokem a nebránila se.Kupodivu už někteří její pertneři chtěli být přivazováni.Začlo to docela nevině a pokračuje to tím že je mnohem sebvědomější,otroků má několik(ne na sex-to by byla nevěra) a naučila se tak panovačně žít a dokonce si myslím,že se jí to mučení mužů líbí čímdál víc.
    Akorát je problém skloubit takový D/S život skloubit s tím rodinným.Člověk by totiž chtěl být pořád v moci toho druhého,ale zároveň chce být s dětma atd.a ještě to musí udělat tak,aby děti a okolí nic nepoznalo.Je to docela komplikované...lekce dostávám hlavně po večerech kdy děti spí,atd.
  • 11. januára 2009 1:13:09 CET
    ja akosi stale neviem najst zenu,ktora by ma nilovala azaroven bola mojou dominou a pouzivala by ma ako svoju spinavu rohozku.. je to tazke.. najst svoje sny :(((
  • 11. januára 2009 1:12:31 CET
    ja akosi stale neviem najst zenu,ktora by ma nilovala azaroven bola mojou dominou a pouzivala by ma ako svoju spinavu rohozku.. je to tazke.. najst svoje sny :(((
  • 11. januára 2009 0:46:31 CET
    Presne takýto problém mám aj ja.Túžim niečo také zažiť ale bola by to asi nevera a za to mi to nestojí!A navyše mám tak zakódované všetko tajiť že by som bol totálne stuhnutý nervózny aj pred Dominou.
  • 11. januára 2009 0:39:36 CET
    Ja som podla všetkeho switch.Samozrejme že som skúšal túto tému doma otvoriť no podla všetkého to mojej žienke nič nehovorí.Ale počas sexu som sa pasoval do úlohy dominanta držal som jej ruky aby sa nemohla akože brániť a zjavne sa jej to páčilo byť ovládaná.Aspoň trošku.
    • 9 posts
    10. januára 2009 23:33:12 CET
    esteze v totalite som mal 5 rokov a ani o sebe poriadne neveddel... horsie je to teraz :o) aj ked s priatelkou som uz 7 rokov, a vie ze milujem footfetish, a akceptuje mi to, aj tak mi stale nieco chyba... ponizenie... a viem, ze by som ho nechcel zazit snou, pretoze si to ani neviem predstavit... tuzim to zazit s niekym inym, ale neviem ci by mi to stalo zato podviest partnerku.. teda viem- nestalo... ale zase tuzim to zazit... proste zacarovany kruh :o) ale berem to s humorom... na svete je kopec horsich osudov :o)
    • 9 posts
    10. januára 2009 22:37:06 CET
    Ja som tiež ženatý s vanilkou. Mám dojem ze by z nej bola domina ako bič,lenže na to som prišiel neskoro. A vlastne aj na to ze do vzťahu potrebujem submisivnu zenu. Je to na porazenie :-) A samozrejme moje okolie ani netuší o mojej dominancii. Este ze mame Dominu.sk . Aspoň tu sa môžem v slobodne prejaviť. A adúfam ze sa mi niekedy podarí navstivit nejaké stretnutie BDSM pozitívnych ľudí.
  • 10. januára 2009 20:07:33 CET
    Zkoušel jsi o tom se svojí manželkou promluvit? Jsi si jistý, že je to úplná, 100% vanilka? Třeba není a třeba byste mohli oba spokojeně prožívat své sny.
  • 10. januára 2009 19:51:27 CET
    Už od malička som mával zvrátené sny že som v moci dvoch dievčat.Postupom času som začal objavovať svoje telo.Často som si zväzoval na noc nohy čo ma dosť vzrušovalo.Nechápal som o čo ide a hanbil som sa zato.Potom prišla "demokracia" časopisy a internet.Som už v obraze ale všetky moje sny úzkostlivo tajím.Som už ženatý s ako Vy hovoríte vanilkou.Mám ju rád klape nám to no manželka o mne nič netuší.Tak občas keď som sám využijem volnú chvýlu a oddám sa svojej zálube.Skúšam všetko čo je premňa nové.
  • 10. januára 2009 19:29:37 CET
    Já mám své submisivní a masochistické fantazie asi od 4 - 6 let a asi od 10 let znám, coby dítko zvídavé, i název své "úchylky." Nikdy jsem neměl problém sám se sebou, nikdy mě ani nenapadlo, že bych toho snad mohl nechat. Řešil jsem spíše praktické otázky, v čase dospívání jsem se ostýchal o svém zaměření mluvit a ani jsek neměl ty komunikační dovednosti, které mám dnes. Takže když jsem líbal dívkám ruce, narážel jsem na značné nepochopení. Sám jsem své jednání maskoval jako "výraznou galantnost." Později, po objevení internetu odpadly i tyto komunikační problémy, zůstal jen jeden, zato ale kardinální - najít partnerku, která by chtěla být zároveň milující a milovanou celoživotní partnerkou a zároveň přísnou dominou.
  • 10. januára 2009 19:00:16 CET
    I za totality nás bylo hodně:) jen jsme se trochu složitěji hledali a zatraceně jsme si dávali pozor, abychom se nějak neprozradili:)) BDSM pozitivita byla v té době diagnóza. Faktem je, že já osobně jsem měla největší problémy se vyrovnat sama se sebou, protože když mi bylo "..náct" měla hodně problémů se vztahy - kluci se mě většinou báli a připadala jsem jim příliš panovačná, nebo jsme se velmi brzy rozcházeli pro neustálé střety... Takže když mi bylo něco kolem sedmnácti, rozhodovala jsem se, jestli budu úchyl, nebo alkoholik. Naštěstí jsem narazila na někoho, kdo mi řekl oč jde, že nejsem divná a ani nebezpečná... no prostě alkoholikem jsem se nestala:)
    I když musím přiznat, že několik neúspěšných pokusů toho nechat mám za sebou také.
    • 9 posts
    10. januára 2009 11:37:26 CET
    V dnešnej dobe je to relativne jednoduché. Na nete nájdeš všetko. Horšie to bolo za totality. Ked som sa ako -nast ročný dostal k biedne čitateľným kópiam erotických poviedok v ktorých boli náznaky BDSM bolo to ako by som objavil nový svet. Nastal problém,co s tým? Neboli zoznamky,inzerát by nikde neuverejnili. Az po revolúcii sa objavili časopisy s bdsm. Vtedy som prišiel na to ze je nás veľa.