Forums » Nekategorizováno

...ako sme začínali....

• 9. januára 2009 19:21:12 CET
    Ja som žila 18 rokov vo vanilkovom manželstve, ktoré mi neklapalo. Myslela som si, že nie som normálna, lebo v tomto vzťahu mi stále niečo chýbalo - priťahovalo ma pri rozkoši pocitovať boleť a poníženie.
    Všimla som si na jednej stránke, že je tam nejaká miestnosť, kde som našla spoločnú reč s kecajúcimi a potom to už išlo rýchlo....sama som sa vybrala na stretko, kde som bola pozvaná a čuduj sa svete, dopadlo to dobre.Sú to moji najmilší priatelia a niektorí aj dôverníci.
  • 17. marca 2012 13:09:09 CET
  • 17. marca 2012 8:40:03 CET
    po čase som zistila, že s každým novým partnerom som akoby na začiatku, je to zvláštne, lebo som už nabrala nejaké reálne skúsenosti s rôznymi partnermi, ale každý bol iný a pri každom som sa naučila niečo nové......je neuveriteľné, koľko variácií a možností a spoznávania nám dáva bdsm...
  • 16. júla 2011 19:30:27 CEST
    No ked uz ste teda vsetci poprispievali, podelim sa aj ja kedze to vyzera, ze na tomto fore by o to aj bol zaujem.

Zacalo to cele tak, ze som v sebe este ako dieta zacal objavovat nejake tie fetise, ale dost dlho sa mi moje tuzby darilo utlmovat vanilkovym sposobom...teda ako som sa o sebe par krat dopocul a ako bolo mozne vidiet na vzorke zien, co sa na mna lepili, posobil som skor dominantne. Daky ten alkohol, kus testosteronu...bavilo ma to celkom dlho ale od uspokojenia a naplnenia sa to uberalo uplne opacnym smerom. Potom prisla faza, ked mi konecne docvaklo, ze je to sice sranda ale cely zivot sa na nieco hrat proste neda. Nasledne obdobie bolo perne, plne tapania a kixov. Po case som sa dokopal prist na stretko k Zemanovi, kde sa znenazdajky na schodoch zjavila malaDomina. S touto uzasnou zenou budem (ignorujuc par peknych kixov) v auguste 3 roky.

Poucenie...

1. Treba zdvihnut rit a dovalit sa na stretko, dominantna zena je stale zena a nie polozka na e-Bay, kde si vies cenu a podmienky dodania dohodnut na webe.

2. Oplati sa splnit si sny a prestat zit dvojity zivot, pokial je to aspon trochu mozne, stoji to za to.

Tym co maju gratulujem, tym co hladaju drzim place!!!
  • 24. mája 2011 12:16:00 CEST
    Je veľmi zujímavé čítať vaše príspevky. Ja som mala vždy problém s chlapmi, na jednej strane mám rada tvrdých a rozhodných chlapov na druhej strane som mala vždy pocit , že ma chcú ovládať. Bola (a ešte aj som) príšerná, vyvolávala som hádky a snažila som sa ich ponížiť pri každej príležitosti. Samozrejme, že moje vzťahy vždy skončili aj ked paradoxne z mojej strany.
    Nakoniec som si našla partnera, ktorý mi ukázal , že sex sa dá oddeliť od súkromia. Takže aj ked mi raz za čas dovolí aby som sa k nemu správala tvrdšie ako náhle je po sexe správam sa k nemu ako milujúca partnerka. Chápem aj ľudí ktorí majú problém porozprávať sa o týchto veciach s partnerom.Niekedy len prekvapený pohlad dokáže vyvolať také pochybnosti, že viac sa k tej téme človek radšej nevráti. V minulosti sa mi to stalo a radšej som tú tému radšej zvrtla na žart.
    Držím teda palce každému kto väčšinu svojich chúťok musí tajiť, lebo partnera ktorý vás príjme so všetkým je skoro nemožné nájsť, ale dá sa to, aj ked je to asi skôr náhoda. :-)
  • 21. mája 2011 17:05:23 CEST
    Su to nase sny, ktore v nas vzbudzuju tuzby. Vacsinu nasich snov si nepamatame a nase podvedomie sa nam snazi povedat, cim vlastne sme. Viacero ludi tento nocny sepot ich podvedomia odmieta v ramci ich vychovy kym sa neodhodlaju to vyskusat. Bohuzial, niektori to prijmu az velmi neskoro...
  • 27. apríla 2011 10:35:52 CEST
    Este zopar navodov sa da najst __TU__, http://boundanna.com
    Ale mnoho z tychto scenarov je vo forme fantazie a mozu byt dost nebezpecne. Takze ak sa rozhodne niekto nieco skusat, poriadne si to premyslite.
    • 13 posts
    21. apríla 2011 21:51:04 CEST
    lenkabd.com
    kink.com
  • 21. apríla 2011 20:54:00 CEST
    Aka je ta stranka lenkabd? Ake stranky pouzivate na inspiraciu?
  • 21. apríla 2011 17:20:01 CEST
    stránka lenkabd je naozaj výborná.....čerpám z nej info dodnes...
  • 13. apríla 2011 18:49:47 CEST
    Vsetko to zacalo tym, ze ma rodicia varovali pred ludmi, ako som teraz ja. V puberte sa rozbehla stranka lenkabd, takze som skusal selfbondage a teraz mam milujucu priatelku s ktorou sa vieme poriadne vyblaznit
    • 13 posts
    12. apríla 2011 22:41:32 CEST
    ...je... jej....sťaby... šafránu :)
  • 10. apríla 2011 17:28:35 CEST
    jasné... no každý si robí obraz podľa svojich skúseností a zážitkov. Ja poznám osobne asi 5 ľudí, ktorý sú BDSM +, nieje to veľa, ale sú úplny experti v oblasti ktorej sa pohybujú a považujem ich za vzdelaných ľudí a zhodou okolností som o tom aj niekde čítal... a práve preto si to aj myslím... ale nejak zásadne na tom netrvám, takže pokiaľ je niečo ako štatistika vzdelaných ľudí v rámci BDSM+ tak super a teším sa z nej...
  • 9. apríla 2011 12:20:53 CEST
    s tim s tebou naprosto souhlasim:)
  • 9. apríla 2011 12:10:09 CEST
    nechcem vam tu narusovat poniektorych masturbacie ega o "brutalne inteligentnej vacsine BDSM + orientovanych", ale uz to tu citam za posledny tyzden asi treti krat a neda mi to nereagovat.. otazka patri kazdemu co sa tym ohana: "Kde ste k tomuto nazoru dospeli?"
    Staci si pozriet statistiky, ktore sa mierne lisia, ale vysokoskolsky vzdelanych respondentov, nieje vo vacsine pripadov ani len polovica.. nehovoriac o tom, ze VS vo vseobecnosti vobec o nejakej "brutalnej inteligencii" ani zdaleka nenasvedcuje. tak o akej vacsine sa tu bavime? ale ked uz sme pri tom, tak inteligentny clovek k tomu nepotrebuje ziadne statistiky.. staci ked sa pozrie okolo seba
    ---
    prip. zaujemcom o dalsiu diskusiu odporucam prestudovat si vedecke prace na tuto temu a nie sa ohanat vycuckom z paty ci tym co mi povedal kamarat, alebo som si niekde blbo interpretoval
  • 9. apríla 2011 10:25:00 CEST
    me zacatky byly pro me velmi zvlastni ,jine holky chodily s klukama a vodily se za rucicky me to nebavilo ,da se rict ,ze libani napr...po krku ja to nazyvala otravnym slintanim ,me to nebavilo,kdyz jsme si hrali na indiany ,delalo mi dobre byt zajatcem a podobne ,kdyz jsme se svazovali jakoze u totemu atd ,libilo se mi koukat na filmy kde nekoho veznily a kde je svazali a nechali v nevedomi nekde zavrene a vubec to by bylo na dlouho ,takze proste tech poznatku z mladi ,tedy mam dost :),ale abych pokracovala ,nejak jsem se tech kluku stranila nebavili me co se chozeni tyka ,pak jsem v 18 a pul letech zacala chodit s klukem ,ktery byl o 7 let starsi a ,snim to zacalo to chozeni byt zajimavejsi ,dokazal si me prichytit za vlasy a chytit pevne ruce atd...,no kdyz melo dojit na prvni sex ,tak je pravdou jsem ho oslovila a poprosila zda by me u toho nemoh pevneji drzet nebo zda by mne snad nemohl i privazat ,ruce ,a tady je videt ze komunikace v kazdem vztahu je nutna ,jelikoz z neho ,najednou vyslo ,ze je dominantni ,ale predtim ze mi to nechtel rict¨, aby me nestratil a zacal mi rikat o BDSM a ja nejak podvedomne vedela ,ze je to to co me chybi ,a ,mel doma zarizenou malou mucirnu a muj prvni sex a vse s tim spojene bylo ve stylu BDSM a muj prvni orgasmus v zivote na krizi ,byla to dlouha noc a bylo to super ,jsem rada nekdo to hleda cely zivot nekdo to proste najde casem a ja to mam od pocatku ,jeste dodatek zila jsem s nim rok a pul ,ale zit s dominantem ...se .....no to uz je jina kapitola ...,preji kazdemu ,aby nasel to co hleda ,to co ho naplneuje ,je krasne byt osvobozenym volnym ...._)
  • 7. apríla 2011 18:22:35 CEST
    ...dostal som raz facku od učiteľky, bola to bomba, a hambil som sa za to ako prasa, ale to iba pred spolužiakmi, inak by som sa nechal fackať celý deň :-) neskôr som videl BDSM časopis a bol som až zdesený ako som sa videl v tých článkoch, komentároch, a scénach ... to bolo niečo ako keď máte na jednom ramene diabla a na druhom anjela...diabol hovorí choď a anjel stoj :-))) až na nete som zistil, že takýchto ľudí je kvantum a navyše to niesú žiadny blbci... väčšina BDSM + sú brutálne inteligentný.....
  • 7. apríla 2011 16:04:17 CEST
    ktovie aky podnet vyvolal vo mne moje sucasne sklony. Kazdopadne na prisnejsie spoluziacky a ich nohy v silonkach si spominam dodnes.
  • 7. apríla 2011 15:08:30 CEST
    raz sa ma navsteva pytala, ked som bola mala,akeho muza by som chcela..a ja ze co mi bude varit a prat...mama mi potom povedala ze to nemozem hovorit neviem preco :)
  • 7. apríla 2011 14:42:33 CEST
    presne ako pises.. rozdiel je iba v intenzite a preferenciach. este som nestretol zenu, ktora by tym co sa jej paci istym sposobom nespadala do BDSM, ale samozrejme velmi zalezi aj na partnerovi ci to dokaze v tom druhom prebudit a spravne usmernit
  • 7. apríla 2011 1:16:41 CEST
    Ako u mnohých iných aj v mojom prípade "to" začalo v detstve na zákl. škole. (Jasné, že vtedy som netušil o čo vlastne ide.) Keď ma učiteľka za trest posadila k spolužiačke do prvej lavice po istom čase mi dala jednu poza ucho. (Niečo som jej vyparatil, už neviem čo.) Mal som z tej facky neskutočne dobrý pocit, až radosť. Tak som ju z času na čas zámerne poškádlil, aby ma nejako mohla "strestať". Zaujímavé bolo, že občas som mal potrebu chovať sa ku nej naopak, teda dominantne. Kupodivu to akceptovala. V tej chvíli sa správala takmer ako submisívny jedinec. Táto skrytá hra nám alebo mne, to neviem posúdiť dodnes, vydržala až do siedmej triedy. Potom sa začala pomaličky "meniť v ženu" (nástup puberty) a upustila od tohoto spôsobu našej "komunikácie". Až neskôr, niekedy okolo 17r. som si na to vzpomenul a vlastne som pochopil čo to malo asi znamenať.

Poznámka na záver: Ako čas plynie zisťujem,väčšinou nepriamo a náhodne, aké pomerne veľké množstvo ľudí má záľubu v bdsm. Drvivá väčšina ale viacmenej toreticky a len s jednou alebo malým počtom reálnych skúseností.
  • 6. apríla 2011 23:05:31 CEST
    moj prvy realny zazitok bol s chlapom, dal mi vyprask na zadok a mne odlahlo ze niesom jediny iny na tomto svete, uz je tomu dakych 16 rokov a zoznamili sme sa cez casopis PERVERS.
    • 5 posts
    15. januára 2011 0:55:38 CET
    Mna na zakladnej bila jedna spoluziacka :) Bola to ista forma lasky, ale nikdy sme spolu nechodili. Ak si to dovolili chalani, bolo zle nedobre. Co je to D\s som zistil az ked som mal 23. A ona? Je niekde na vysokej, ale pochybujem zeby bola Domina
  • 15. januára 2011 0:00:21 CET
    Tak trochu matne si spomínam, ako ma už v detstve vedeli vzrušiť veci ktoré si moji vrstovníci ani na ženách nevšimli.. ako šiel čas, tak som si to skúšal definovať. Ale tá doba keď som zisťoval že som iný, ako moji spolužiaci mi dala veľa, bohužiaľ aj v negatívnom slova zmysle. Ale som tu :-)
  • 14. januára 2011 22:24:39 CET
    v prvej triede sme sa hrali s kamaratkou na macochu a popolusku, dodnes si pamatam ten prijemny pocit ked som od nej dostala po zadku....v puberte som onanovala vzdy pri predstave ze ma muci a znasilnuje cudzi chlap....na vyske som stretla partnera ktory je v svojej podstate dominantny a vzbudzuje respekt prirodzenym sposobom vsade kam pride....sme spolu dodnes..
  • 6. apríla 2010 8:05:19 CEST
    Tak ako dopadol veľký pondelok, už majú drahé polovičky spočítané prúžky