9. apríla 2011 10:25:00 CEST
me zacatky byly pro me velmi zvlastni ,jine holky chodily s klukama a vodily se za rucicky me to nebavilo ,da se rict ,ze libani napr...po krku ja to nazyvala otravnym slintanim ,me to nebavilo,kdyz jsme si hrali na indiany ,delalo mi dobre byt zajatcem a podobne ,kdyz jsme se svazovali jakoze u totemu atd ,libilo se mi koukat na filmy kde nekoho veznily a kde je svazali a nechali v nevedomi nekde zavrene a vubec to by bylo na dlouho ,takze proste tech poznatku z mladi ,tedy mam dost :),ale abych pokracovala ,nejak jsem se tech kluku stranila nebavili me co se chozeni tyka ,pak jsem v 18 a pul letech zacala chodit s klukem ,ktery byl o 7 let starsi a ,snim to zacalo to chozeni byt zajimavejsi ,dokazal si me prichytit za vlasy a chytit pevne ruce atd...,no kdyz melo dojit na prvni sex ,tak je pravdou jsem ho oslovila a poprosila zda by me u toho nemoh pevneji drzet nebo zda by mne snad nemohl i privazat ,ruce ,a tady je videt ze komunikace v kazdem vztahu je nutna ,jelikoz z neho ,najednou vyslo ,ze je dominantni ,ale predtim ze mi to nechtel rict¨, aby me nestratil a zacal mi rikat o BDSM a ja nejak podvedomne vedela ,ze je to to co me chybi ,a ,mel doma zarizenou malou mucirnu a muj prvni sex a vse s tim spojene bylo ve stylu BDSM a muj prvni orgasmus v zivote na krizi ,byla to dlouha noc a bylo to super ,jsem rada nekdo to hleda cely zivot nekdo to proste najde casem a ja to mam od pocatku ,jeste dodatek zila jsem s nim rok a pul ,ale zit s dominantem ...se .....no to uz je jina kapitola ...,preji kazdemu ,aby nasel to co hleda ,to co ho naplneuje ,je krasne byt osvobozenym volnym ...._)