Forums » Nekategorizováno

...ako sme začínali....

• 29. marca 2010 11:26:01 CEST
    snáď sú tie naše baby dostatočne kultivované aby prijali svoj údel
    platí všeobecná zásada, nepohybovať sa v neznámom terene, kde za dverami môže číhať nevrlá, nabrúsená dominantná žienka domáca

Osvedčilo sa, pre prípad potencialneho zvratu situácie ( voči drtivej presile ) mať korbáč priviazaný ku zápestiu lankom 8)
    A baby uvedomte si, že sa môžete prezliecť aj 10 krát za sebou, máte ku tomu možnosť, ale mi musíme prečkať pondelok v jednom obleku
  • 29. marca 2010 9:27:46 CEST
    Len aby sa to nezvrhlo v okradanie malych chlapcov ... v snahe ziskat novy trestaci nastroj:-)
  • 29. marca 2010 8:24:42 CEST
    No blíži sa nám krásny sviatok ktorý nám je veľmi blízky 8)
  • 24. marca 2010 10:18:51 CET
    loool kamarat, toto co tu vidis je este nic, pockaj az na nich dolahne opat nejaka starecka kriza a zacnu sa poriadne hadat to az pak bude zabava citat :DD
  • 23. marca 2010 17:00:51 CET
    ...to je pravda, v mojom veku je to už skôr diagnóza :o)
    ešte šťastie že som sa dotkol len 20%, keby som označil drvivú väčšinu, asi by mi naozaj niekto právom vynadal :o)
    • 5 posts
    23. marca 2010 10:02:21 CET
    ....blbej ten vyrok je, ale do foru ma dost daleko :-/
  • 22. marca 2010 17:16:35 CET
    Uznaj,ze ako blbý fór to je dobré :-).
    Myslím ten výrok somlensvoj-a.
  • 21. marca 2010 22:11:21 CET
    som tu sice novy, ale zato mi to nebrani sa celkom prijemne bavit na vasich reakciach...
  • 21. marca 2010 21:51:38 CET
    ...hm, uz sice viem, ze slovo "dement" tu nie je nadavka, ale na teba je prislabe... takze stracam rec.
  • 20. marca 2010 22:57:50 CET
    a pritom len každá piata má to šťastie byť týraná
  • 20. marca 2010 22:36:48 CET
    ...drviva vacsina zien je prirodzene submisivna. A co sa tyka vedenia partnerskeho vztahu... je jedna vec robit, co sa zene paci a druha, co musi (velmi rozsirena nemoznost spolahnut sa na chlapa) ,-)
    • 6 posts
    18. marca 2010 17:39:56 CET
    no pekne, čítam tieto vaše referáty a možno by som niečo aj ja napísal, ale kedže som sub od narodenia tak asi nieje o čom :o)
    • 13 posts
    16. marca 2010 23:58:54 CET
    ja som začínal s rákoskou požičanou od Badesama :o)
  • 13. marca 2010 20:12:24 CET
    posúvam
    • 2 posts
    4. marca 2009 9:15:27 CET
    Zaujimava tema a citanie.Zo svojej skusenosti mozem povedat ze prve na co si matne spominam zo svojho detstva je ze moja babka nemala automaticku pracku a vzdy ked namocila pradlo do vane a tam ho pravala tak mala spravenu igelitovu zasteru a ja som jej chcel vzdy pomahat a tak mi urobila rovnaku iba ze v mensom vydani.Vtedy som zistil ze sa mi to akosi paci a citim sa v tom dobre.Neskor po pade zeleznej opony ked som mal 10 zaujimalo ma ake by to bolo keby som sa obliekol ako zena.Co bolo zaujimave zazil som vtedy nieco co nikdy pred tym a myslel som si ze nieco nieje OK a keby som mal viac rokov tak by som skoncil asi podobne ako pisala ze by skoncila Linia.Z casu na cas ked som bol doma sam skusal som experimentovat a vyrabal som si kusy odevu s igelitu.Prichodom internetu sa vela zmenilo a moje poznanie bolo hlbsie a zistil som ze niesom sam a preco si z toho robit hlavu ked je to vlastne prijemna stranka a korenie zivota.Mal som partnerku s ktorou som bol vyse 6 rokov a nas vtah bol najskor "vanilkovy" a neskor som sa jej priznal k comu inklinujem a ze som skor submisivny, skusili sme to no neoslovilo ju to a domina by s nej asi nebola.Rozisli sme sa aj ked som ju mal velmi rad ale nebolo to iba koli D/S vztahu /v tejto oblasti sa snazila nadovsetko/ ale skor nazoru na dalsi spolocny zivot.Teraz som pochopil ze najst si zenu vanilku nebude to prave a tak zoznamit sa mimo komunitu bdsm asi nebude najrozumnejsie.Neviem vsak ako zacat a ak mate navod usmernite ma prosim. vdaka
  • 3. marca 2009 16:04:20 CET
    Stale mas stastie, ze si to zistila pokial je to este len tvoj priatel a nie uz manzel. Bud sa ti ho podari spravne nasmerovat, alebo budes zit dvojaky zivot alebo zmenis partnera .... Z dlhodobeho hladiska asi ina cesta ani nie je mozna
    • 5 posts
    3. marca 2009 10:21:05 CET
    ..staci malicko sledovat, a citat fora, ja alebo blacksun sme schopni sa stretnut aj mimo stretiek, ked chces byt uvedeny do komunity, staci len napisat sukromnu spravu mne, alebo blackiemu. ......a davame s dostatocnym predstihom spravy kedy budu stretka :-)
    • 2 posts
    3. marca 2009 10:12:57 CET
    konkretne nasmerovnaie tie nikto neda pretoze navyse je pre vecsinu nepouzitelne, kazdy sme iny a vseobecne pravdy neplatia. Dalsie stretko je 13.3. tak snad to uz vies dostatocne dopredu :-)
  • 3. marca 2009 9:46:27 CET
    no, čakal som, že tu budú možno konkrétne adresy či nasmerovania - my sa snažíme už dlhšie vstúpiť do tejto komunity, no žiadne príležitosti - iba samé plané kecy..... stretká u Zemana sme zatiaľ nestihli - vždy sme ich zistili až po akcii, a zatiaľ nič moc..... dajte prosím nejaké konkrétne rady! Diky ;-)
  • 28. februára 2009 18:44:34 CET
    mam priatela ktoreho miluejm a necem opustit no som skor dominantna ja pritom by som brala pravy opak
  • 2. februára 2009 15:52:17 CET
    v začiatkoch som skúšal všetko nové, hlavne po "objaveníí" internetu ako zdroja BDSM napadov a inšpirácie, časom sa kopa roznych praktik zmenila na par veci ktoré preferujem a pačia sa mi, na par veci ktore spravim ak sa t pači partnerke a na kopu veci ktoré dobre vyzeraju na fotke ale v reali ich nerobim, nepraktizujem. Kazda aktivita chce svoj čas a "vyzretie" aby sa človek ustálil v praktikach, po búrlivom období skušania všetkého na čo naďabí na inteernete. Doba pred internetom bola velmi dobrá v jednom, naša fantazia pracovala omnoho viac, lebo nebola zahlcovana "hotovym materialom" vo forme videa a fotky z netu.
  • 1. februára 2009 18:11:47 CET
    Ako to tu tak čítam musím prispieť aj ja. Tiež som s tej kategórie čo začala svoje Ds pocity zisťovať už v rannom veku 5 :)
    V 7mich som bol na prázdninách a stretol som tam moju vtedy 13ročnú sesternicu, ktorá vždy keď sme boli sami ma chcela priväzovať a stále niečo skúšala v rámci hry a keďže mne sa to páčilo tak stále išla ďalej a ďalej za hranice. Toto som si uvedomil až neskôr keď som si na to spomenul. No a hneď ako som zistil aký je rozdiel medzi babami a chalanmi :) tak som vedel, že niečo je so mnou inak. Z babami som nemal nikdy nijaké trampoty lebo som rýchlo pocjopil, že sa netreba pred nimi hanbiť a robiť zo seba niekoho iného. Po rôznych skúsenostiach a prvom sexe asi v 17tich som sa stretol s 21ročnou slečnou, s ktorou sme prekecali dlhé večeri a obaja zistili čo sa nám páči. Tento vzťah síce skončil no každá baba, s ktorou som kedy chodil vedela tak po 2 týždňoch čo sa mi páči. A môžem povedať, že každej sa to páčilo a každá to so mnou skúsila dnes mám 27 a 4roky chodím z mojou nastávajúcou aj ona to vie a nachádza v tom zalúbenie čím ďalej tým viac. A tak si teraz spokojne žijem a viem, že ak človek po niečom túži musí to tomu druhému povedať. Čím viac si dá záležať tým väčšia je pravdepodobnosť, že svoju túžbu zrealizuje. Tak to je asi všetko a majte sa tu pekne
    • 7 posts
    29. januára 2009 14:54:17 CET
    jej sa to zapáčilo a pokračovala v tom dalej.Ostali sme kamoši a hovoril som jej,že ma zaujíma elektrina a tak ma odkázala na Eleferno.Odtial bol už len maličký kúsok k BDSM a tak som sa asi pred dvomi rokmi ocitol na plese BDSM v Moodyse,začal zbierať skúsenosti,kupoval si pekné hračky a zrazu som tam,kde som.
  • 23. januára 2009 15:46:11 CET
    Zažívala som ds vzťah od prvého vážneho vzťahu, len som tomu tak nehovorila. Zdalo sa mi trošku zvláštne ,že mám od nejakých 13 ,úplne iné predstavy o vzťahu než moje kamarátky ,ale nebrala som to tragicky proste som iná, ostatne ako vždy :-) Prvýkrát som sa o tom tak viac porozprávala s jednou kamoškou, zdala sa mi rovnaká, a trafila som sa. Pozrela som sa na net, hodne neskôr som prišla na stretko a len som to, čo som cítila pomenovala. Odvtedy to bolo o "ochutnávaní" Ds, až som zistila čo vlastne potrebujem a teraz som spokojná :-)
  • 22. januára 2009 20:22:05 CET
    nuž a ked som sa už konečne našla a okúsila prvé skusenosti, začala som si hladať trvalého partnera na dlhodobý vzťah.....nebolo to jednoduché, lebo som prežila trápne, miestami až komické situácie s "vanilkami", čo si mysleli, že je to vybočenie zo stereotypu a dobrodružstvo..
    potom som si dala inzerát na nemenovanú stránku, a čuduj sa svete, po xy reakcií sa ozval ten môj.....s ktorým sme spolu už pomaly 5 rokov.....