13. januára 2009 12:42:39 CET
Domina, ktera je pod nickem .... dom.sl, radeji se ji vyhnete, chce v predsíni hned otrockou dan 2.000,- CZK, dal vas neuvede, a po svlečení s eptá čím ji ulahodíte, neni vubec komunikativní, nemaá obleky, pomucky je placačku a rakosku..... no nestojí to ani zadarmo
14. januára 2009 8:37:28 CET
ja som bol u madam esperanze a poviem pravdu ze som bol sklamany.neprofesionalna bola.
13. januára 2009 22:31:14 CET
špatná služba pro Kobo1? Může si za to sám, proč ale kvůli tomu bečet na netu, že lezl kam neměl? Zásada je nelést tam, kde netuším vůbec do čeho jdu. Evidentně ani nebyl u dominy.
Takže ani nemá zkušenost s špatnou dominou, ale lehkou slečnou hledající nové zdroje. Profidominy, které jsou opravdové dominy toto nedělají.
takže toto forum mělo mít název: ZKUŠENOSTI S ŽENAMI, KTERÉ SE JEN ZA DOMINY VYDÁVAJÍ
13. januára 2009 22:30:54 CET
a nielen citanie o subikoch a ich vykonoch ale aj ich rozhorcene prispevky ako si to dotycna dovoluje :)
13. januára 2009 21:30:25 CET
vsetko je otazka odberu a dopytu . ludia najviac zhanaju dominatne zeny . Preto sa kazdy one zaujima a kazdy ich hlada . ked ma dama problem zo subikom napise hned ma citanie na pol roka a moze si vyberat a neriesi to
13. januára 2009 18:22:33 CET
samozrejme.. mal by dostat to za co si zaplati.... ale ja som nevravela o navsteve profi.... je tu forum o profi a ke som si precitala i toto forum uz som sa musela ozvat ved to urazanie zien a hlupost chlapov nema obdoby
13. januára 2009 17:42:50 CET
Monita,
v tom kobo1 ma pravdu, ze ak zaplati za nieco, tak opravnene caka lekciu na urovni. S vanilkovym vztahom sa neda porovnat platena lekcia... Doraz je na slove "vztah" alebo "sluzba za financnu odmenu", z tohto hladiska je to jedno, ci ide o sex pri Slovnafte alebo o BDSM lekciu u profi dominy. Obidve su platene sluzby, a ked za to clovek plati, ma narok nieco dostat.
Samozrejme mas pravdu, ale on nepisal o vztahu. Inac, tiez neviem preco kobo otvoril novu temu ked uz taku mame.
13. januára 2009 14:41:04 CET
Neviem o com sa stale bavite. Je to to iste ako vo vanilkovom vztahu. Zena sa s vami vyspi len ak s nou mate vztah alebo ju ukecate a na to musite vyzerat. Myslite si ze preto ze ide o sm tak si pridete na internet niekomu napisete a idete si po sex ci lekciu?
13. januára 2009 14:20:13 CET
Podobne skusenosti mam aj ja. Tzv. dominy sa na to len hraju. Chceli by len brat, nic pre to nedat a neurobit. Uplna bieda. Robia to len pre peniaze. Cest vynimkam, su, ale je ich malo. Ja som na gumu a latex a to je este biednejsie. Tak maximalne nejake gumove rukavice. Su to vlastne ubohe stvorenia. Gumak