Forums » Nekategorizováno

skřipec, natahovací zařízení, rack

• 13. januára 2009 17:18:54 CET
    Jsem na poli BDSM studií začátečník, jak vidno v mém profilu. BDSM hrátkám se sice za ta léta se svými slečnami věnuji již poměrně dlouho, ale mým velkým snem je vyzkoušet být natažený (a přitom mučený skutečnou Madam) na opravdový skřipec - přivázání na délku k posteli je samozřejmě krásné, ale chtěl bych zažít být natažen na tomto opravdovém mučícím stroji...

Jaké máte s tímto zkušenosti Vy?
  • 13. júna 2014 23:56:58 CEST
    ja mam na rebrine hrazdu na hrazde mam dve hrube lana na ruky vsuniem do lan ruky a spustim sa dole a trosku visim s nohami nad zemou sice telo sa dobre natiahne keby neboleli zapestia tak vydrzim viset aj 30min ale tak max 5 minale skripec boh vie
  • 22. januára 2009 13:30:34 CET
    Na základě této diskuze, jsem si řekl, že by nebylo špatné si zase po letech zkusit pocity při natahování na skřipec. Je to šikmý skřipec, natahovací mechanizmus v horní části.
    Prvním zážitkem po ulehnutí na žebčík bylo to, že mě začaly tlačit šprušle do zad. Byl jsem uvázán koženými pouty k napíbacím provazům,mezi nohama jsem měl rozporku a nohy byly uvázány ka spodní části žebříku s malinkou volností. Do plného natažení rukou se nic zvláštního nedělo. Pak začaly bolet ruce v místě pout, ale tak vcelku "normálně". Tím jak se ruce začaly po centimetrech zvedat nahoru, narůstala bolest jednak v místě pout a jednak se začala rozlévat do svalů na rukou. Když tah přešel i do oblasti hrudníku, tak tam už moc bolesti nezpůsobi. Cítil jsem, jak se mi natahuje už celé tělo včetně nohou, až se konečně paty zvedly ze spodní příčky a napnuly se i spodní provazy. Byl jsem totálně natažen, absolutně neschopen žádného pohybu. Jediné čeho jsem byl schopen byly zoufalé pohyby hlavou, které samozřejmě k ničemu nevedly. Šílená bolest v rukou až po ramena. Po chvilce jsem si uvědomil, že natažením svalů na hrudníku se mi špatně dýchá. Šlo to, ale cítil jsem, že mě dýchání stojí více námahy. Navíc jsem dostal svorky na bradavky. Po napnutí kůže to bylo více bolestivé než obvykle.
    Nevím jak dlouho jsem byl takto natažen, ale odhaduji to tak 15-20 min. Na jednu stranu to bylo velmi příjemné (ta nemožnost čehokoli), na druhou stranu bolest v rukou byla hodně silná. Když přestal jsem cokoli cítit ve svých odkrvených modrých rukou a tak jsem si přes roubík vyhuhňal milost a uvolnění.
    Ruce byly od zápěstí dál totálně odkrvené a nastalo hodně silné a dlouhé mravenčení. Na ostatnímch částech těla jsem neshledával žádné následky, snad jen příjemný pocit protažení v místě ramen a dnes s odstupem pár dní cítím při doteku citlivější místa (otlačené od šprušlí).

Takže tolik mé čerstvé zážitky ze šikmého skřipce (tedy nic zajímavého pro bondagelovera :-). Hodnotím to spíš jako příjemný a zajímavý zážitek, určitě lepší než ten první před pěti lety, kdy jsem říkal, že "už nikdy!" Ale třeba takové pověšení za nohy hlavou dolů je nesrovnatelně lepší zážitek, krásně se protáhne páteř.
  • 16. januára 2009 11:28:23 CET
    Aha, tys myslel vodorovný skřipec. Tak ten jsem zažil také v jednom klubu v Německu a bylo to o ničem. Bylo to jako když tě někdo tahá zvlášt za ruce a nohy, na to aby se to projevilo v celém těle by bylo potřeba hodně velké síly. V tomhle je daleko lepší šikmý skřipec, kde ten tah a napnutí do těla pocítíš daleko dřív.
    V porovnání s vytahováním na kladce je šikmý skřipec daleko lepší (ne že bych zavrhoval kladku, s tou je taky parádní zábava) v tom, že je další opora (omezení) pod zády.
    Jinak dál rozvíjej sexuální fantazie, jen nevím když to zažiješ, jestli budeš přemýšlet o tom, jak se distribuje krev nebo přijdeš na to, že to co jsis vysnil, skutečně bolí. Třeba pro mne to bylo napoprvé docela nemilé překvapení. Až později jsem přišel na to, že bolest může být fajn.
  • 15. januára 2009 20:46:20 CET
    Ano uznávám, utloukl jste mě argumenty:-))
    Teď ale vážně.Nezbývá mi než s Vámi souhlasit v případě polohy a lidově řečeno odkrvení končetin v případě kladky. Nicméně, i když může vypadat poloha na skřipci v porovnání s kladkou pohodlněji, při důkladném natažení nemůže být o pohodlíčku žádná řeč a rovněž nesouhlasím s tím, že si pak dokážete užívat slastně i bolest z jiného mučení, neboť ji přehluší vjemy ze samotného natažení.
    Tím samozřejmě nechci plivat na skřipec, také jsem po něm toužila ale bohužel na něj nemám místo.Vzhledem k tomu, že jsem ale člověk hravý s pořádnou dávkou neutuchající kreativity, různě experimentuji. Skřipec si vynahrazuji trestnou lavicí a kladkou,včetně nosných trámů či jen trestnou lavicí a provazy atd.Pokud jde o přístupnost celého těla bez možnosti pohybu, neřeší to pouze skřipec.Ani pokud jde o torturu chodidel:-))
    • 7 posts
    15. januára 2009 12:20:29 CET
    Dobré poledne Madam Nelyss, je mi obrovskou ctí, že Vás mohu přivítat v diskusi. Dovolím si s Vámi ale nesouhlasit (snad se mi to jednou nevymstí :). Tady nejde o rozdíl mezi kladkou a skřipcem jen z hlediska středověkého nádechu, ale hlavně o celkové poloze. Při použití kladky dochází k jiné redistribuci krve na periferii a díky tomu k jiné citlivosti nervových zakončení, která chcete mučením (např. lechtáním, vakuem, elektrem atd.) dráždit...

Právě proto je mým snem vyzkoušet právě polohu horizontálního natažení, kdy je člověk sice zbavený možnosti se kamkoliv o milimetr pohnout, ale současně může svými smysly (a tedy hlavně superficiálními nociceptory) vnímat plnou krásu mučení, ne mít smysly zastřené tím, že kvůli hypoxii tkání člověk dané partie již lidově řečeno "necítí"...

Dále na horizontálním natažení vidím další výhody: lepší přístup ke kompletnímu tělu klienta (např. při zavěšení na kladce se těžko provede mnou představovaný foottorture) a zadruhé také psychický výhoda, kdy při horizontálním natažení je vaše tělo situované POD Madam a ta NAD ním (doslova) má plnou moc...
    • 7 posts
    15. januára 2009 11:39:31 CET
    vyskúšam to s mojím kladkostrojom a napíšem,ako to obete prežívali.
  • 15. januára 2009 10:45:54 CET
    Ono je hodně rozdíl si něco přečíst, vysnít si to a pak to zažít doopravdy. V představách je každá bolest příjemná, v reále to může být trochu jiné. Hodně zázeží na tom, jak moc jsi natažen, pokud je to spíš náznakově, tak je to velmi příjemná poloha, pokud tě někdo protáhne o 20cm, tak je to něčem jiném. Ne že by se ti něco stalo, ale nepříjemné zážitky převažují nad těmi příjemnými.

Vím jen o jednom studiu, ale to je de facto nepřístupné "veřejnosti", takže prakticky pradit, kde to můžeš zažít, neumím.
  • 15. januára 2009 1:14:15 CET
    že stejně dobře poslouží i kladka. Dokonale natáhnout a zbecmocnit jde i bez skřipce, i když rozhodně nepopírám, že má skřipec své kouzlo s nádechem středověku:-).
  • 14. januára 2009 23:26:29 CET
    vzpomnela jsem si na to jmeno - je to Madam Eva. Jinak ale pomerne stejne poslouzi kladka, kterou maji v ve dvou prazskych mucirnach, ktere znam, napis kdyz tak soukr. zpravu.
  • 14. januára 2009 22:29:39 CET
    Jak to zde vyprávíte, tak na to mám stále větší touhu to vyzkoušet - myslím si, že to je jedna z nejsubmisivnějších a nejodevzdanějších poloh vůbec, člověk se nemůže hnout (a ničemu uhnout) ani o milimetr, úžasné...

Ale kromě posledního příspěvku (za který děkuji, i když mne to příliš nenasměrovalo) tu nikdo konkrétní studio nedoporučil - to nikde v českých luzích a hajích není tento krásný mučící nástroj?
  • 13. januára 2009 22:23:43 CET
    si konkretne na jmeno, ale skripec ma ve Svem studiu jedna Madam, ktera pusobi v Praze nedaleko hotelu Olsanka, smerem k zizzkovske TV vezi. Je i na strankach dominy.cz, prezentuje se tam se Svoji subinkou. Pronajem studia 1000,- na hodinu, kolik si uctuje za lekci, to nevim, kdyz Ja Jeji sluzby nejak nevyuziju :-)
  • 13. januára 2009 21:44:26 CET
    Hodně "hnusný" zážitek, hlavně bolí ruce. Ale jsem rád, že jsem si to zkusil.
    • 8 posts
    13. januára 2009 20:31:28 CET
    Ahoj je to strasne strasne a obzvlast ked si tak natiahnuty dlhsi cas nevies co ta viacej boli ci chrbat, alebo ruky... a po takej hodinke pridu krce do ruk, chrbta a nikdy by som nebol povedal ze sa da clovek donutit skemrat iba natiahnutim na skripci... je to fakt strasne bolestive...
  • 13. januára 2009 19:52:41 CET
    je to fakt super pocit nemozes sa pohnut a mne to pomohlo aj na chrbticu take natahovanie:)
    najhorsie to u mna niesli ruky.