17. januára 2009 16:04:06 CET
Trošku delší příspěvek :) Co odstavec, to můj postoj k různým tématům, které zde byli zmiňovány:
Myslím si, že si stačí projít fórum a zjistíte, že pokus o oslovení subinek je zcela marný :) Jen minimum z nich vůbec kdy přispělo.
Co se týče hledání na netu, já se považuji za dominantního, na netu jsem spíš kvůli rozšiřování obzorů, ale nikdy se nebráním poznání nových lidí - potencionálních kamarádů. Ale to je tak vše. S žádnou slečnou nezačínám komunikaci s tím, že bych jí chtěl jako mojí subinku, vždyť o ní nic nevím! Akorát bych byl za zoufalce. Ale možná časem, až budeme nějakou dobu kamarádi/přátelé, budu o tom uvažovat. => Proč by dominant nemohl hledat na netu lidi, dokud to dělá s důstojností hodnou svého "titulu"?
Pokud jde o to, jak by měl správný dominant vypadat... když se zeptám mých kamarádek, spousta z nich by mi řekla, že mužskou dominanci si právě představují jako demonstraci fyzické nadvlády. Takže je hezké, že muži považují čistě fyzickou dominanci za něco podřadného (i já radši ovládám ženu aniž bych musel použít mojí fyzickou sílu a myslím si, že každý dominant by toho alespoň měl být schopen), ale otázka je, jestli to ženy chtějí :) Mluvím o ženách všeobecně. Já tento druh nazívám pro mé potřeby vzpurnou subinkou, tedy žena se silně dominantní osobností, která je sexuálně submisivní, ale zachovává si svou hrdost. A okolo sebe tento typ vidím hodně často.
A otázka profesionálních dominantů... jsou tu dva hlavní problémy:
1) Žena se většinou v otázkách BDSM cítí lépe s jinou ženou. Takže může jít za profi dominou - ta jí kolikrát poskytne služby zdarma, protože subinky jsou vzácné zboží :)
2) Pokud jde o úspěšnou ženu, která se nechce vázat, stačí jí najmout si společníka. Myslíte si, že když ho požádá o trochu drsnější sex, že jí odmítne? Ano, nejde o D/s vztah v pravém smyslu, ale otázka je, jestli jakýkoli "profesionální" vztah ho dokáže nabídnout.
S NELYSS musím souhlasit v jedné věci, měli bychom být víc tolerantnější. Kolikrát mě až udivuje, jak BDSM komunita, která křičí, jak by všichni ostatní měli být tolerantní, nedokáže být tolerantní k lidem ve svých řadách. Nejsme sázeni podle vzoru, každý jsme jiný, ale pořád jsme všichni lidé a měli bychom na odpovídající úrovni komunikovat.