Forums » Nekategorizováno

Dominanti

• 16. januára 2009 8:35:17 CET
    noo, ja som skor myslela, ze takymito sluzbami len pre zeny by si nezarobil ani na slanu vodu :) a vobec neodsudzujem ziadnu zienku co si za sluzby zaplati, je to jej vec, pokial sa nerozhodne moj drahy cosi take ponukat- potom by som bola veeelmi zla...xixi...
    • 7 posts
    16. januára 2009 8:23:11 CET
    Nielen že len čo vletíš na Dominu sa ani nerozhliadneš a už založíš nové forum a ešte si myslíš,že si požral všetku múdrosť sveta. Ked chceš trochu spoznať BDSM komunitu v BA,prídi dnes na stretko.
  • 15. januára 2009 23:03:58 CET
    Domina.sk je v pohodě. Jo, takový průvodce.cz nebo mageo.cz '99 - '01, to byly flejmy :-)
    • 9 posts
    15. januára 2009 22:26:17 CET
    Pred časom som založil podobne fórum a výsledok bol rovnaký :-). Skôr alebo neskôr každé fórum odboči od témy.
    Nelyss tu poslednú vetu by mal niekto vytesat do kameňa. Zvlášť tu na domine by ju mal mať kazdy ako povinné čítanie.
  • 15. januára 2009 20:15:56 CET
    "ked my zeny k tomu potrebujeme mat pocit, ze tomu prisnemu,mudremu,peknemu,sexi D aj na nas zalezi"

Nejen vy ženy ;-)
  • 15. januára 2009 19:56:12 CET
    jsou i když spíše nabízejí své služby pro gaye, nicméně fungují i pro ženy, určitě se najdou i takové ženy, které si raději jednou za čas zaplatí než-li by riskovaly rozbití fungující rodiny či svůj kariérní vzestup, prac.vytíženost(těch důvodů může být spousta).Je známo, že úspěšné ženy nechtějí obětovat svůj čas a postavení,nechtějí se vázat a investovat do vztahu a tak je mnohem snažší si za určité služby zaplatit.Není to v dnešní době nic neobvyklého a pro mě ani nepochopitelného.
    Co nevyhovuje mě, neznamená že to tak musí být u každého a rozhodně nikoho neodsuzuji.Každý člověk je individualitou a měli bychom být trochu tolerantnější a uznalejší:-))
  • 15. januára 2009 17:37:35 CET
    ze profi dominant :) dobreee
    asi by sa chudak neuzivil takto. fakt si neviem predstavit ziadnu zo zien co poznam, zeby si za cosi take zaplatila... este tak na striptera by sme obetovali nejaku tu korunku, ci euracik, alebo nech to cert berie mozno aj v bare vyyynimocne by sme zacvakali nejaky ten drink, ale za profi dominanta si platit... to eee...ked my zeny k tomu potrebujeme mat pocit, ze tomu prisnemu,mudremu,peknemu,sexi D aj na nas zalezi a to za prachy nekupis...
    • 5 posts
    15. januára 2009 17:01:03 CET
    KEd si pozries forum o dominach tiez to tam obcas uklzne .KEd sme pritom spominaju sa tam profi dominy alebo dominatne damy ktore sa daju navstivit . ukaz mi profi domonantov ?? ja som ziadneho profi dominanta nevidel. hmm zeby ponich nebol taky dopyt ?
    • 5 posts
    15. januára 2009 16:57:59 CET
    Vobec niesu zeny spolahlivejsie . cim viacej ich poznam tym mam horsiu mienku . Som rad ze je par svetlych vinimiek ale je ich malo . Dokonca ani zeny ktore povazujem za priatelky sa nespravaju spolohlivo voci mne .
  • 15. januára 2009 16:42:31 CET
    do tohto fora mali prispievat submisivne zeny tak ako je to vo fore ,,profesionalne dominy" kde prispievaju submisivni muzi zatial to tu vsak okupujete vy... keby vase prispevky boli aspon k teme
    • 9 posts
    15. januára 2009 14:11:13 CET
    Asi som Ta zle pochopil. Samozrejme s Tebou môžem a musím len súhlasiť.
    Ja som myslel skôr výšku IQ. Niekedy je doslova čitateľná.
    • 5 posts
    15. januára 2009 14:01:07 CET
    ..mno tak potom pochybuju o jeho dominancii .....nepovazujem za dominanta cloveka, ktory vyuziva len to, ze ma fyzicku prevahu nad zenou, to podla mna nie je dominant, ale blbec, ktory si lieci nejake komplexy a jedine na co si trufne je zena ...
    • 9 posts
    15. januára 2009 13:58:21 CET
    Aj dominant môže môže byť tupý :-).
    • 5 posts
    15. januára 2009 13:49:41 CET
    samozrejme, že hladajú, ....len otvorenie nejakeho fora, alebo inzerovanie svedci spise o niecom inom, nez o tom, ze to je dominant
    • 9 posts
    15. januára 2009 12:31:55 CET
    Možno sa budeš čudovať,ale hľadajú aj dominanti. Niekedy. NELYSS záruka to nieje,ale predpokladám ze ak si niekto dá námahu tých pár riadkov napísať,tak to myslí aspoň trochu vážne. Určite je tu veľa ľudí ktorý sú len zvedavý na úchylov a vyplnia len povinné kolónky.
    • 5 posts
    15. januára 2009 11:38:13 CET
    hm, v čom som trepal maličká? ....znam veľa subiniek, ale žiadna nie je taký zúfalec, aby hladala na nete týmto zpôsobom. Takto vedia hladať len subíci, resp. kvázisubíci. ...bohužial tým dosť kazí renomé mužom
  • 15. januára 2009 11:36:18 CET
    nám sice může ledacos napovědět ale ještě neznamená záruku serióznosti.

• 9 posts
    15. januára 2009 10:37:15 CET
    Keby mal kazdy vyplnený profil tak ako Ty,bola by to paráda. A nemyslím len subinky a subikov.
    • 9 posts
    15. januára 2009 10:26:45 CET
    , feši bez veku, bez profilu zaregistrovaný pár dní vletí na fórum a cíti potrebu ukázať,aký je samec.
    Ak by som bola subinka, aspoň viem, koho si vybrať za pána nemám :-D
    • 9 posts
    15. januára 2009 9:45:23 CET
    Vystihla si to presne :-). Určite sú rýchlejšie spôsoby ako tu nájsť subinku. Ale je pravda ze príspevky píšu viac muzi.
    • 9 posts
    15. januára 2009 9:36:31 CET
    netrep
    • 9 posts
    15. januára 2009 9:11:22 CET
    Možno by stačilo keby nemali profil ako čínske noviny. Aspoň do kolónky CO HĽADÁM keby niečo napísali. Ked si tam prečítam ze NIČ,tak nebudem otravovať. Alebo ked tam bude niečo konkrétne a mňa sa to netýka .
    • 5 posts
    15. januára 2009 7:13:16 CET
    Ono to bude o tom, že forum zaklada muž a nie žena, takže každý vidí, že chlap si chce čeknut subinky, pretože sa nechce namáhať nejakým hladaním a normálnou konverzáciou.
    • 9 posts
    14. januára 2009 16:58:05 CET
    Alebo samé nevedia co chcú :-). Česť výnimkám. Veď tu sa môžu vyjadriť co očakávajú a ako si vzťah alebo komunikáciu s dominantným mužom predstavujú. Radi sa necháme poučiť.
    • 9 posts
    14. januára 2009 16:14:34 CET
    to bude asi tym ze zeny su diskretnejsie a spolahlivejsie