Forums » Nekategorizováno

• 24. januára 2009 22:07:19 CET
    mna mučila teta zo sestrenicou a vychutnali si to, a z ponižovana musel som pred nimi chodit v damskom spodnom pradle v ich a urobeli na mne piss a kaviar.
  • 4. februára 2009 14:14:51 CET
    oncest je fajn
    • 5 posts
    31. januára 2009 13:42:01 CET
    no aj SM maj uradi babi môžu ho vykonavat aj na členovi rodiny ked chcu aj na inych, nie ako si tu niekto mysli nevravim teba že iba nečlena, to by potom nikto nemal take chutky každy dakoho ma, ekd neni sam ked mu všetci nezomreli.
  • 31. januára 2009 7:00:11 CET
    Ja som ani slovom nespomenul že s členom rodiny mal som len poznámku

kde sú
    normálne babi ktore radi blbnu a majú radi SM

Asi ma niekto zle pochopil
  • 30. januára 2009 21:34:53 CET
    Ospravedlňnujem sa,že sa nevyjadrujem k téme,ale k príspevku o gramatike...to ma skutočne zaujalo takéto vysvetlenie gramatiky,vidno,že si gramatiku treba vážiť.V skutočnosti ale ide o cudzie slovo,ktoré pochádza z gréckeho jazyka a znamená o.i.sústava pravidiel a zákonov o obmieňaní slov a ich spájaní do viet/nie som taký múdry,na pomoc som si vzal slovník cudzích slov/,v slovenskom jazyku sa rozdeľuje gra-ma-ti-ka...Takže ani váženie,ani matika,ale prevzaté slovo z cudzieho jazyka to je...a je už len na Tebe,či toto vysvetlenie prijímeš,alebo nie...
  • 30. januára 2009 20:50:50 CET
    dakto sa tu oziva, a sam nevie pisat, vravi sa na marse, a nie na marsu, to je že si bol na marsu, a nie maš na masu ale maš na marse. Dakto tu nevie sklonovat, a vravi že nieviem gramatiku, pravopis, tu ich je takych dosť čo nevedia gramatiku. Ja som nevedal že sa da matika vyvažovaž. Gram- matika, a čo ma matika z pisanim zo slovami, v matike sa počita, rata.
  • 30. januára 2009 19:00:21 CET
    Teba napadlo? no tam ich mam kopu, aj na severke, aj ne mesiaci by sa našla. a Ty maš kde dominy?
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:17:37 CET
    ..teraz ma napadlo ....na Marsu už si mal tiež nejaku dominu?
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:06:21 CET
    no už tu na mňa prečo prispevky nepišete? hmm by mňa zaujimalo, Lebo pišem pravdu preto. Ste si to asi uvedomili, trebalo vam to vysvetliť, lebo vi pomali chapete. Neverite že aj iny maju dominy a nie iba vy. Ako som pisal ja nemam take ktore to robia pre paniaze, maju salony atd, ale ktore poznam čo maju take chutky. Ktore to robia pre svoje potešenie.... a nie pre peniaze.
    • 5 posts
    29. januára 2009 12:58:19 CET
    čo členom ordiny to je lepšie ten ta pozna, vie čo si môže dovoliť a čo nie, tak približne vie čo maš rad a čo nie, lahšie sa stretnete. ked si pri členovi rodiny sam z nim alebo ešte dalžia žena to nieje podozrive to si ako unich na navšteve, nikto nevie čo v nutry robite. Ako keby tam cudzi ku nim išiel susedia by sa pitali kto to bol, odkial je bol vas navštivit atd.
  • 27. januára 2009 21:16:45 CET
    Z RODINOU JE TO HNUS...
  • 27. januára 2009 20:47:35 CET
    maš pravdu baby ktore maju rady SM možu to robit aj člen rodiny to môže mat rad a robit to, člena rodiny pozna ako cudzemu to robit alebo koho moc nepoznaju. Tu daktory neveria lebo im to nikto nerobil ani neurobi, ekd sa daktory neuvedonia podrobnosti nebudu
    • 8 posts
    27. januára 2009 9:11:35 CET
    Bab je vsade vela, staci sa iba rozzhliadnut okolo seba... Ja mam jednu switch doma a jednu fakt dobru DOM kamosku... a poznam kopec dalsich bab... je to len vecou hladania... a ja musim povedat ze uz par rokou nehladam bo mam...teda nehladam nejak aktivne...
  • 26. januára 2009 22:58:38 CET
    normalne babi ktore radi blbnu a maju radi SM
    • 8 posts
    26. januára 2009 22:42:18 CET
    Fuuuuhaa.. toto je teda dost nechutne forum... uz tu iba chiba niekto kto napise ze ho ponizovala dcera, alebo matka... cak sa spametajte blbnut to ano, ale s rodinou..., naco s nejakou sesternicov ked je x normalnych bab ktore radi blbnu a maju radi SM?
  • 26. januára 2009 20:59:05 CET
    Ja mam susedku asi 19 rocnu a casto chodim k nim na Navstevu lebo s jej bratom som kamarat... oni maju prepojeny zachod a kupelnu no a v kupelni maju topanky a na zemi veci do pracky... sem tam idem na Wc ze ma strasne boli brucho a voniam setky tie preotene silonky ponozky topanky Vselijake cimyicky teraz a este mokre s vonku v lete su tam slapky proste jedna baasen...
  • 26. januára 2009 17:39:30 CET
    ked neveriš tak načo chodim ku teta ked je sama doma alebo z cerou, len na kavu alebo im kundy vylizat, aj to kundy vylizat, najrv je sex a potom si svoje chutky vykonaju, a ty by si sa nedala od člana rodiny mučit??? teba asi nikdo nikdy nemučil len sa vchališ.
  • 26. januára 2009 17:36:30 CET
    a čo sa ti pačilo aj ty chceš aby ta dajaka žena-y z rodiny mučila
  • 26. januára 2009 17:34:53 CET
    no udialo sa to no to mam rodinku ktora ma dominantne chutky
  • 25. januára 2009 10:56:14 CET
    myslím že to nie je o "viere" ale o pocitoch....
    • 2 posts
    25. januára 2009 2:43:04 CET
    tu je este niekto kto nieco ssuuubbbovi veri? :-)))
  • 25. januára 2009 1:41:36 CET
    ...ale mne by sa to celkom páčilo....
  • 25. januára 2009 0:28:37 CET
    No, mně když bylo asi 13, tak mě o prázdninách taky mučily a ponižovaly dvě sestřenky :-) nejzajímavější na tom bylo, že jsem se všemožně snažil nedat najevo, jak mě to vzrušuje, což v době léta, kdy člověk toho nemá moc na sobě, nebylo právě jednoduché :-)
  • 24. januára 2009 23:23:11 CET
    moc tomu sice neverim, ale ak sa tak naozaj udialo - tomu hovorim akcna familia