Forums » Nekategorizováno

real Ds

• 13. februára 2009 20:44:35 CET
    ...Prepac, toto som nepochopila... ake mam predstavy??
    • 5 posts
    13. februára 2009 18:06:18 CET
    Tvoj vztah sa da sklbit s tvojim D/S zivotom ,ale obavam ze nie z predstavami ktore maš :)
  • 13. februára 2009 17:02:08 CET
    Je tu vela roznych nazorov ja zijem v realnom ds vztahu a tvrdim ked si partneri rozumeju je mozne vsetko a je tazko hovorit o tom ci to deti ovplyvni.
    Ja som to doma nevidel a som tu:)
  • 13. februára 2009 14:16:11 CET
    Ja som len konstatoval, ved ty si sa pytala na zaciatku tejto debaty ci je mozny pri detoch 24/7 DS vztah bez toho aby boli v buducnosti nejako ovplyvnene. Ja hovorim, ze to mozne nie je.
    Ak si ty myslis, ze to mozne je tak sama uvidis v buducnosti vysledok ci to mozne je alebo nie a ako to tvoje deti ovplyvnilo. Nic viac, nic menej. Je to predsa tvoj zivot a je len na tebe ako ho budes zit.
    • 9 posts
    13. februára 2009 13:55:59 CET
    Asi sa zhodneme na tom ze je to značne problematické. Ak nie nemožné.
    Reálny je kompromis,ked deti niesú doma,tak si domina a ked doma sú,tak ste normálna rodinka...
  • 13. februára 2009 13:04:54 CET
    Toto uz je hlboka filozofia, do ktorej sa mne nechce. Mne sa moj vztah s detmi paci. Len trochu vaham, ci sa da sklbit s mojim Ds zivotom.
    • 9 posts
    13. februára 2009 12:56:57 CET
    O správnej výchove detí sa už toľko popísalo a nahovorilo. Este nikto exaktne nedokázal ze má pravdu. Ani mi nebudeme výnimky. A tý maly zasrani z toho ako sa ich snažíme správne vychovať maju akurát riadnu srandu :-). Este si to pamätám z môjho detstva.
  • 13. februára 2009 12:55:22 CET
    Pri vsetkej ucte, precitaj si, prosim, celu debatu a potom mi zopakuj, co presne sa ma pytas. Dakujem.
  • 13. februára 2009 12:49:11 CET
    K vychove deti:
    Vsetko co si napisala k vychove deti je pravda a musim s tym uplne suhlasit. Ale nehovor mi, ze tvoje dieta si nevsimne, ze tvoj partner pozera tv tak, ze lezi pri tvojich nohach. Ty si myslis, ze v jeho hlave sa nezjavi velky otaznik, preco to ten tatino robi?
    Myslis si, ze si nevsimne, ze vzdy TY musis mat pravdu? Ze nazor jeho otca je vzdy ubity? ....Sama si hovorila, ze deti bysa nemali podcenovat.
    Podla mna 24/7 vztah pri detoch nie je mozny a ako tu niekto napisal je to len rozpravka, sci-fi ...
    • 9 posts
    13. februára 2009 12:46:26 CET
    Ok, tak az budem velka, spomeniem si na tvoje varovanie a poviem si, ze moj nazor bol zly :-)
    • 9 posts
    13. februára 2009 12:22:05 CET
    V momente ako s nimi zacnes obchodovat,alebo sa im podvolis,začnú to zneužívať. A čím dalej tým viac. Ked si to uvedomíš tak už Ti nepomôže ani výchovná .... Ver ze toto nieje teória,ale skúsenosť :-(
  • 13. februára 2009 11:50:37 CET
    Mno hej, vtedy mam smolu. Bud skusit vyobchodovat zmenu planu, abo hram clovece :-(
    • 9 posts
    13. februára 2009 11:41:45 CET
    Rovnako ako deti. Ked ti oznámia,ze nechcú zmrzlinu,ale aby si s nimi hrala človeče? Veď si to vcera sľúbila !
  • 13. februára 2009 11:28:51 CET
    Ak je v praci tazky den, do toho ma vytoci partner a vyskocim na kamaratku, tak riesenie je "decka, ideme von, koho hodinu neuvidim, dostane zmrzlinu" :-D ...Kazdy obcas nevladze. To je normalne. Tiez nemam nervy zo zeleza, skor prave naopak, som velmi naladova :-o
    • 9 posts
    13. februára 2009 11:25:37 CET
    No,ako teória je to pekné a súhlasím s v Tebou. Otázne je ako to uviesť úspešne do praxe :-)
    • 9 posts
    13. februára 2009 11:20:50 CET
    O vychove deti? ,-) ...Nebit, neklamat, dodrziavat sluby, podporovat a hlavne chapat, ze deti su len male, nie blbe. Ano, su veci, ktore je lepsie zamlcat, alebo odpovedat "vysvetlim ti to, ked budes starsi". Ale vo vseobecnosti je to plnohodnotny clovek so vsetkymi pravami na nazory, pocity, skusenosti a neskusenosti a teda sa tak k nemu treba aj spravat. Ano, su chvile, kedy jednoducho musi prijat moj nazor. Ale povazujem za spravne mu ho vysvetlit a povedat, preco je to tak a preco od neho chcem to, co od neho chcem. Nespravat sa k nemu ako k vojakovi "toto urob, tam chod, hento povedz". Nevravim, ze je to lahke. Ale podla mna spravne.
    • 9 posts
    13. februára 2009 11:03:55 CET
    Prepáč,ze som taký smelý,ale aké sú Tvoje predstavy o výchove?
    • 5 posts
    13. februára 2009 10:43:05 CET
    :-) to bohuzial nespada do mojej predstavy o vychove :-)
    • 5 posts
    12. februára 2009 22:46:49 CET
    Sak tak povec pred detmi drahy mas uplne pravdu :) a sprav si aj tak posvojom :))))
  • 12. februára 2009 22:46:01 CET
    pozri sa na to komlexne
    isteze nie je vhodne aby deti ziskavali inspiraciu k DS od svojich rodicov, zvlast nie v case ked to este nemozu plne rozumovo obsiahnut...
    takze 24/7 patri medzi rozpravky a svojej zalube sa treba venovat spravne po krestansky:) teda aby "druhi" nevideli
    No ked tak citam subikov vlastne stastni to ludia, zenska dominancia ich vzrusuje.Ti ostatny cely zivot odolavaju vrodenej snahe zien dostat ich pod pantoflu, raz menej ci viac uspesne...minule sa u mna kamarat opil, ked sa dosiel postazoval, ze schytal od svojej starej zaucho...ach ta jeho rachomejtla...
  • 12. februára 2009 22:29:58 CET
    :-D hej, deti su ta najlepsia antikoncepcia aj vo vanilkovom svete :-D ...a samozrejme patrim k ludom, ktori dost dobre chapu, co je D/s a teda aj nerealnost 24/7. Ale na druhej strane sa mi stava, ze si trebars s partnerom vymiename nazory a ked ja nechcem ustupit a on stale trva na svojom, dostanem pusu s vetou "ako poviete, madam" :-D (zvacsa neskor zistim, ze pravdu mal on :-D) ...a toto su detaily, ktore si nie som ista, ci by mali decka vidiet (samozrejme bez toho oslovenia). Logicky nie v kazdej normalnej beznej debate je vyhrazka "ak sa budes hadat, v noci dostanes", ale ak je partnerovi prirodzene vychadzat mi v ustrety, asi si to deti vsimnu. Do akej miery je to galantnost a od kedy uz nie? ...mozno to len prehanam a mala by som prestat vyrabat stres. Ale tak chcela som si overit, ako to vidia ti, ktori to aj v praxi poznaju. Zjavne to budem musiet zistit sama. Aj tak dakujem, uz som si zacinala mysliet, ze som kompletne mimo :-) Vdaka.
    • 5 posts
    12. februára 2009 21:26:44 CET
    Ja by som povedal ze nezamietala len diskutovala a vzdy to brala zo svojho pohladu jej osobnosti . otazka ci to mysli vazne ?? mozno ano mozno nie ale urcite je viacero D/S zijucich rodin ktore toto forum oslovilo .Kazdy znas ma predsa otazku . Ublizi to mojmu dietatu ? dalej MAla domina to ukoncila podakovanim kazdemu za jeho prispevok a nazar a vyslovila svoj postoj ako vzdy :) a tak by som to aj bral a dalej nerozoberal
  • 12. februára 2009 21:12:15 CET
    Několik manželských D/s párů znám... U velké většiny to funguje tak, že ten vztah nikdy není D/s na 24/7, přičemž po narození dětí se podíl D/s ještě snížuje, občas téměř až na nulu. Prostě po celodenním shonu a starosti o děti už jim na to nezbývá čas ani nálada... A když už se výjimečně zadaří, tak po převlečení do latexu či připoutání subíka se s pravděpodobností blížící se k jistotě rozpláče některé z dětí...
  • 12. februára 2009 20:17:53 CET
    :-) ok
  • 12. februára 2009 19:57:51 CET
    zober si to ako chces. mozno som len potreboval vyslovit to...a mozno je to aj pochybnost o tom ci to myslis vobec vazne...

uz tu bolo kopec takych co len vyzvedali a vyzvedali:)