15. mája 2010 15:23:12 CEST
Ahoj Žienka.
Tú Lenku Bondovú som nepoznal ale vďaka tebe som ju pozrel a má tam naozaj veľa poviedok.Len som nemal čas každú prehrabávať či tam je niečo aj o tramplingu.A neviem či je to vymyslené alebo opis reálu lebo vymyslieť sa dá kadečo.
Ja si radšej počkám na tvoju poviedku.Ty opisuješ reál a veľmi verne ako 3D kino
No to či vydržíš skákať dlhšie ty alebo otročik ako trampolína záleží od veľa faktorov.Akú má výdrž otročik ale aj akú máš ty kondíciu a hlavne čo máš obuté
Aj tak vsádzam v prospech teba,hovorím to z vlasnej skúsenosti
Minulý viked bol najkrajší v mojom živote.Bol som sobotu i nedeľu pri domine
Domina vymyslela aby som u nej prepal a zostal aj na druhý deň aby som jej vo všetkom slúžil a staral sa o jej pekné nôžky k jej úplnej spokojnosti
Prežil som s ňou nezabudnuteľných 21 hodín
Urobili sme veľké nákupy viacero topánočiek,šaty a potom šli do kina,kúpil som jej tam niečo na chrúmanie.Bol to najkrajší film aký som videl i keď neviem o čom bol
Totiž domina mi prikázala si ľahnúť na zem pod jej nôžky a tak pozerala nejaký film.Pritom vôbec potme nevidela ani ju to nezaujímalo kde mi nôžkami v topánočkach dupla alebo tlačila,či na ústa nos krk rebrá mužnosť
Ja som musel byť úplne ticho aby nás neodhalili
potom som jej masíroval nôžky
Ani by som netušil ako atmosféra kina pre oboch zvýraznila zážitok
V noci som spal na zemi pri jej posteli ako podložka schodík pripravený splniť jej akekolvek želanie.
Ráno jej doniesol raňajky do postele a použila ma ako WC.
Bolo veľa hard tramplingu a nových vecí čo sa ani nedá opísať.
Ale aspoň niečo.Pätou mi stála celou váhou na krku a prikázala aby jej pritom lízal duhú nôžku.
Stála špičkami alebo pätami mi na očiach až mi ich vtlačila do hlavy a zabávala sa že potom dlho nič nevidím
Tancovala mi na tvári celou váhou opätkami prešlapávala z nôžky na nôžku až mi chrapšťalo v lícach a krútila sa až mi rozšliapala tvár.Smiala sa že mi zostane dlho veľa stôp,urobila to naschvál
Až doteraz som mal na tvári krvavé otlačky čo ani aknekolor nezamaskoval
Skákala mi po bruchu ako trampolíne a keď sa jej zdalo že veľa vydržím,obula si šľapky s opätkami.To bol môj koniec,skákala a krútila sa dookola a ja od bolesti strácal vedomie.Povedala že aj tak som veľa vydržal ale moje brucho bolo označkované na nepoznanie
Je úžasná
Aj som natočil na kameru otlačky po ihličkách na hrudi rukách i tvár,niečo dám asi aj do albumu(okrem tvári
)