Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 9. februára 2009 14:37:16 CET
    Vzhľadom k tomu,že milujem trampling,cock crushing a pod.zaujímajú ma Vaše skúsenosti v tejto oblasti.Nie som na tejto stránke registrovaný dlho,ale našiel som tu pár domín,ktoré majú aké-také skúsenosti v tejto oblasti, tak ma zaujíma ako to funguje aj v reále.
  • 19. októbra 2010 19:52:40 CEST
    tento víkend ma moja pani zničila ako nikdy predtým.Znovu ma prechádzala autom veľa krát dopredu a dozadu kolesami po bruchu a mužnosti a krásne sa pri tom zabávala Pri prechádzaní predným kolesom pridala viacej plyn aby koleso na mne prehrabovalo až som si myslel že mi mužnosť vytrhne aj s koreňom.Občas ostala na mne kolesom stáť.
    Pri jednom takom zastavení zhasol motor a nedal sa naštartovať.Koleso mi drtilo rebrá a vnútornosti,nemohol som dychať,nevládal kričať,ukrutná bolesť v celom tele až som strácal vedomie.Ja som si naisto myslel že je to môj koniec lebo mi občas blbne štartér a deň predtým som musel pohýbať káblami až tak naštartoval lenže teraz som bezmocný ležal nehybne pod kolesom auta..Prial som si čas vrátiť späť veď takúto smrť som si nepredstavoval (iba pod nôžkami mojej pani) a ešte som sa pri tom natáčal na kameru ako hrozný dôkaz..trvalo to pre mňa nekonečne dlhých 30 sekúnd kým motor našťastie naštartoval (ten nádherný zvuk znamenal moju záchranu) a pani zo mňa s autom zišla.Od tej chvíle mám väčšiu úctu k životu.

Šiel som pre zaujímavosť auto odvážiť.Každým kolesom som vyšiel na váhu samostane a tak odvážil presne tak ako keď prechádza po mne.Takže váha ktorou tlačilo na mňa zadné koleso je 300 kg a predné úctyhodných 410 kg.

No mojej pani sa zdalo že ešte vyzerám dosť živo a tak mi po boľavom bruchu šliapala a dupala v šlapkách s opätkami.Celou váhou na opätku sa mi viackrát postavila na krk.To dusenie bolo oveľa príjemnejšie ako pod kolesom auta
    Pani si pustila hudbu pri ktorej tancovala a šliapala mi po tvári a zároveň si česala pekné dlhé blond vlasy.Bola nádherná
    Pri rockovej pesničke si spievala a celou silou mi pätou dupala po čele,trafila aj oko a nos pričom sa pekne smiala.
    Na hrudníku sa mi celou váhou krútila na ihličkových opätkoch až mi do tela vyvrtala hlboké krvavé diery.
    Opätkami mi rozšliapala ruky a čím viac som od bolesti kričal tým hlasnejšie pani spievala aby ma prehlušila.Jej spev sprevádzaný radosťou z dominancie bol nádherný Mám problém sa i najesť

Všetko ma bolí,ledva sa hýbem,telo i tvár mám posiate čiernymi a krvavými podliatinami.

Moja pani je úžasná Zbožňujem ju,urobím pre ňu všetko i život dám

Všetko mám na videu,dám aj fotky do albumu.
  • 19. októbra 2010 19:38:02 CEST
    mrzí ma že nemáš reálne skúsenosti a si odkázany ako sám píšeš na masturbačné čítanie.Potom sa nečudujem že máš blbé pripomienky k tomu čomu sa nerozumieš a ani to nikdy nedosiahneš.Len si daj pozor aby si si nepostriekal semenom klávesnicu lebo ti môže zoskratovať
  • 28. septembra 2010 0:35:59 CEST

teda ako vtip je to dost dobre samozrejme :)
    alebo ako masturbacne citanie.
  • 27. septembra 2010 20:52:39 CEST
    Konečne som to včera vyskúšal.Moja pani mi kázala si vykopať jamu (hrob )kde som si lahol a 12 krát mi autom prešla dopredu a dozadu kolesom po bruchu a mužnosti.3 krát mi zostala chvíľu stáť kolesom na bruchu a mužnosti a zabávala sa na mojej úplnej bezmocnosti ako som márne kričal a búchal po aute prosiac o zlutovanie Nenapodobniteľný pocit keď môj život bol doslova len v rukách či v nohách(pedále) mojej pani Mal som pocit že vnútornosti mi vytlačí von ústami,chvíľami som strácal vedomie,lepšie ako opiaty Keď sa pani zdalo že ešte javým známky života tak mi začala po boľavom pomliaždenom bruchu obidvoma nôžkami skákať aby ma dorazila a darmo som prosil o milosť lebo pani sa krásne pri tom zabávala

Mám na bruchu velké čierne flaky,aj nejaké hrubé výstupky či pruh alebo čo,ledva sa hýbem a s problémami močím

Mojej pani sa to zapáčilo a chce to na budúce zopakovať.Nuž musím sa rýchlo pozbierať,želanie mojej pani mi je rozkazom Veď som otrok a hračka mojej pani

Táto zábavka má nevýhodu že sa nedá tlak auta regulovať postupne ako pri tramplingu kedy pani prenáša svoju váhu postupne stále viac napr opätkom na krk pokým vydržím.
    Pri aute čelím hneď celej váhe auta (samozrejme rozloženej na 4 kolesa aby zas niekto nemudroval ak nerozumie pojmu váha na jednom kolese) bez možnosti postupného pridávania váhy a tak skúšania hranice výdrže a v tom je krásny pocit veľkého neznáma keď dopredu neviem ako dopadnem a či prežijem

Nedoporučujem to bez tréningu napodobňovať

Mám to aj na videu a fotky v albume.

• 27. septembra 2010 20:01:07 CEST
    Podľa teba je úplne jedno či ťa prejde napr 24 tonový kamion alebo "iba" 1 tonové osobné auto.Však ako píšeš na váhe nezáleží,hlavne že je v kolesách vzduch veľa šťastia ak to chceš vyskúšať
  • 24. augusta 2010 13:05:34 CEST
    čítam pomaly túto diskusiu, veľmi zaujímavé a lákavé musím povedať, len toto čo si uviedol v poslednom príspevku tu chýbalo pre ozrejmenie faktov

Váha - neváha, stále je v kolese vzduch.
  • 23. augusta 2010 14:40:00 CEST
    Ahoj,to točenie nie je úplné ako,keď na ceste,len trochu, samozrejme.Neberiem,žiadné prostriedky na utíšenie bolesti,resp. zníženie citlivosti.Okrem toho, pneumatika je v zásade makšia, ako napr.podpatok či už plastový alebo oceľový,nehovoriac o tom, že tlak na cm2 sa pri pneumatike rozkladá na vačšiu plochu,ako pri podpatkoch.Auto je Octavia II,tkže tá hmotnosť je tam cca 350kg na koleso +-.
  • 22. augusta 2010 15:12:15 CEST
    Zastať predným kolesom auta na vtákovi položenom na tvrdej foršte a ešte krútiť volantom..to ti ho nerozmliaždi alebo inak nepoškodí a je naďalej plne funkčný?Totiž mne už krvácal keď domina skákaním z postele a súčasnom dupnutí naň ho rozdupala.
    No pravda záleží aj aké auto pri tom používaš lebo ja mám vpredu ťažký motor.Ale aj tak neviem či to nieje nakoniec nebezpečnejšie ako prejsť kolesom po bruchu a tak aj po ňom.

Používaš aj dáke prostriedky na znecitlivenie bolesti napr ako futbalisti keď ich dokopú?

Myslím že na nete je plno videí keď subíci sú znecitlivený alebo omámený rôznymi prostiedkami alebo drogami.
    Potom niekto otvára ústa nad ich výdržou..
  • 16. augusta 2010 15:15:17 CEST
    Ahoj. Nie praktizujeme to tak,že ležím na zemi bokom pri kolese,koleso je na cca 10cm vysokej a 30 cm širokej foršte-ohobľovanej a tak mi po ňom chodí,resp. zastane. Nechať si vyliezť auto na brucho,resp. rebrá by asi bol dosť problém,aj keď niečo podobné robí Ďuri Barbarič verejne,ale auto je ľahšie/Polo,Felicia,Tico/ a prechádza mu len jedno koleso,aj to auto je našikmo, a koleso mi pripadá odľahčené.Musím sa ho opýtať,či má tiež BDSM fantáziu,alebo ho to baví len tak.Nechať si prepichnúť vtáka podpatkom, nie je celkom jednoduché,už z toho dôvodu,že telo reaguje na nebezpečenstvo pudovo, a vtáčik akokeby zaliezol do tela a vonku ostáva obal/kožka a predkožka/.Skúšali sme už aj ocelové tenké vysoké podpatky priemeru cca 7-8mm,značka ostala na kožke poriadná a dlho, ale podpatok cez kožu neprešiel. Možno, keby bola podložká pod ním makká,/polystyrén,polyuretán a pod/,tak by to snáď šlo.
  • 13. augusta 2010 15:44:57 CEST
    Včera som bol s mojou paní na jej chate v Tatrách a jednu z úloh-učesať jej nádherné dlhé blond vlasy-som nesplnil podľa jej predstáv tak mi za trest po holom chrbte a trupe ťahala klbko vlny aby jej mačky po mne skákali a pazúrmi ma úplne doškriabali...no nepáčilo sa mi to,a veľmi to páli ale musím pani poslúchať..
  • 12. augusta 2010 20:32:21 CEST
    Da sa povedat ze suhlasim s tym driemanim dominy v zenach.
    Mi tiez tak fungujeme, ze klasicky sexik, ktory je malokedy okoreneny, ale budem na to korenie viac dbat :) a rovnako ked ma svoje dni, tak nastupuje kuca paca :)
    Dalsia vec je, ze priatelka ma ma rada, co je normalne, tak ju to blokuje k drastickym vykonom.
    S priatelkou som dal medzicasom rec, tak mi slubila, ze tuto moju "uchylku" sa bude snazit nezanedbavat. Naposledy sa zabavala na mne tak, ze ma dokopala v drevakoch. Mal som skoro 3 tazdne podliate modriny na bruchu a stehnach. Par dni dozadu co mi to zmizlo.
  • 12. augusta 2010 20:24:14 CEST
    No skvely zazitok. Odnieslo si to rebro. Si ako Janosik :)
    Hratky z autom to uz mi pride nebezpecne a take nepriame by som to nazval. Ale ma to nieco do seba. Ja by som chcel vyskusat prepichnut kozu mojej muznosti opatkom.
  • 11. augusta 2010 22:19:05 CEST
    Ak som ťa správne pochopil tak ty to praktizuješ tak že ty ležíš na zemi a domina ti prejde autom po mužnosti a tým vlastne aj po bruchu?A pritom ti aj stojí kolesom na ňom a krúti volantom?Priznám sa že som o tom zatiaľ nepočul To akože ti pritom nezlomí pánvovú kosť alebo nepohmoždí vnútornosti?A ako vyjde na teba autom keď nemá pridávať plyn?Máš mostík alebo si v jame?Totiž moje auto je vysoké ani nie 20cm takže podlahou by mi zostalo visiet na bruchu a kolesa by vlastne prešmykovali kým by ma niekto nevyslobodil Záleží aj od hmotnosti auta.Môj 2l TD má hmotnosť 1230kg takže to nie je ľahká škatula

To prechádzanie po ruke mi moja pani urobila teraz po prvý krát a tak ju to nadchlo že chce to robiť opakovane a povedala nech vykopem jamu kde si vložím hlavu aby mi mohla prejsť autom po hlave No potom od toho ustúpila.Ale po mužnosti a bruchu mi zrejme prejde z radosťou

Doteraz mi skákala,dupala a skákala i z postele no neviem o čo väčší tlak môže byť od kolesa auta.No státie kolesom na ruke som zvládol ako keď mi stojí celou váhou na ruke v tvrdých šlapkách a krúti sa Tu zohráva úlohu nielen váha ale aj tvrdosť a plocha ktorou tlačí.

V každom prípade si mi dal inšpiráciu lebo som za skúšanie nových vecí
  • 11. augusta 2010 15:37:06 CEST
    Ahojte všetci.Už som tu dávnejšie nebol,tak so záujmom čítam Vaše príspevky.Časť z nich sa točí okolo toho, že je ťažko nájsť partnerku,ktorá by chápala našu"úchylku" keď to tak môžem nazvať.Podľa mňa je to skôr o tom,že aj keď sa nájde partnerka, ktorú bavia takéto hry, tak každá potrebuje ešte "normálny sex". My s priateľkou to praktizujeme tak, že počas menštruácie sú Moje dni, a venujeme sa BDSM hrám, a počas zvyšku mesiaca praktizujeme klasický sex, samozrejme okorenený, tak že je v lodičkách, sandalkách,čižmách,šľapkách atď.podľa ročného obdobia. Samozrejme, niekedy vzniká problém,že po CBT torúre vyzerá vtáčik ako po vojne,a niektopré rany sa nezahojá tak rýchlo,tak vtedy je krátka pauza alebo "čepička".Z mojej skúsenosti v 90% žien drieme "domina" len ju treba prebudiť. Už klasik povedal, že nieto frigídných žien, sú len neschopný muži.TO Trampl: Keď budeś niekedy ležať na zemi a domina Ti bude prechádzať po ruke autom, skús pokial máš rád CBT. nech Ti ho prejde autom/ale vtedy nech nepridáva plyn/.Je to úžastný pocit bezmocnosti, keď ho máš pod kolesom,a cítiš každý pohyb volantom alebo jej nastupovanie do vozidla. Ešte z vlastnej skúsenosti-lepšie sú zimné pneumatiky ako letné, nakoľko majú makšiu zmes.
  • 9. augusta 2010 20:30:50 CEST
    Moja jediná pani sa rozhodla ma počas dvojdňoveho výchovného výcviku kruto potrestať a okrem iných nádherných vecí mi celou váhou zabodla do brucha celé 8cm vysoké a 7,5mm široké krásne ihličky.Zdalo sa jej že málo trpím tak celú krásnu váhu 55kg preniesla len na jeden opätok a stála a pohupávala sa na ňom tak dlho až mi zlomila pri tom rebro Ledva dýcham

Autom mi opakovane dopredu a dozadu prechádzala po ruke.Aj mi zostala kolesom stáť na ruke,bol som nádherne bezmocný Keď mi prechádzala cez ruku predným kolesom pridala viac plyn aby mi na ruke koleso prehrablo-myslel som že mi vytrhá z ruky všetky kostičky

Moja pani je úžasná,zbožňujem ju

Mám z toho aj video a fotky v albume
  • 14. júla 2010 9:07:56 CEST
    Ahojte. Skvele sa to cita tu. Cele vlakno som presiel. Na zaciatku som nieco prispel, ale potom som to tu uz nesledoval, ale vidim, ze sa to ubralo dobrym smerom.
    Uplne sa stotoznujem so vsetkym co sa tu pise. Tiez to mam rad natvrdo, al lizanie spinavych topanociek atd.
    Mozno sa viac rozpisem, kedze nemaM MOC PRILEZITOSTI NA TUTO TEMU.

Zvykol som sa zamyslat, ze cim to je ze v cloveku vznikne takato tuzba. Vo mne, asi aj ako u vas to vzniklo uplne samo od seba bez akehokolvek vonkajsieho podnetu.
    Zaciatky pamatam uz v skolke a zintezivnilo sa to na konci zakladnej skoly a odvtedy sa to somnou vlecie. Mam 27 rokov.
    Teraz mam priatelku ktora o tychto mojich chutiach vie a obcas ju aj ukecam ako som uz pisal, ale predtym som mal este 2 priatelky a tie to nevedeli. Zilo sa mi dost zle preto som si povedal, ze dalsej priatelke to urcite poviem a tak sa aj stalo. Po pol roku s terajsou priatelko som jej to zacal jemne naznacovat az som to vyklopil nakoniec. Som jej povedal, ze radsej jej to poviem na zaciatku vztahu, aby sme ho mohli popriopade ukoncit. Ale prijala to. Ako som uz spominal obcas sa mi podari ju ukecat, ale problem je ze obcas. Jej sa to sice paci, ale stale aj po 5 rokoch spolu je viac naklonena klasickemu sexiku a umna je to naopak. Inak kludne o mojej priatelke pozme hovorit ako o mojej pani.
    Aj rozmyslam nad tym, ze skusit chdit potajme za nejakou pani, ktora by sa na mne vyblaznila, ale jednak ziadnu nepoznam a za druhe podla zraneni by ma priatelka hned odhalila. A jemne bez nasledkov ma to nebavi.
    Inak milujem drevaciky. Z tychto topanociek nemozem, strasne ma vzrusuju a tiez aj tenke opatky, alebo potom nieco na styl wedges.
    Este co sa mojej skusenosti tyka, tak priatelka ma cca 65kg a zvladnem aj tenke opatky. Sice musim riadne zatat zuby, ale da sa vydrzat.
  • 15. mája 2010 16:11:03 CEST
    No vidíš,ja som dávno písal že alkohol pomôže urobiť z potencionálnych domín divošky Aj som písal ak sa to z alkoholom preženie môžeš prísť k úrazu ale si to prežil

No isto by som neprežil ja ak by si vypila moja domina,je tvrdá aj bez toho

Máš nádej že si to zopakuješ viac krát keď už raz si začal lebo začať je najťažšie.Gratulujem

Len by si mohol napísať podrobnejšie ako to prebiehalo,ako a kde ti stúpali,či boli obuté atď. nech to vyzerá aj pre ostatných dôverihodnejšie.
  • 15. mája 2010 15:23:12 CEST
    Ahoj Žienka.
    Tú Lenku Bondovú som nepoznal ale vďaka tebe som ju pozrel a má tam naozaj veľa poviedok.Len som nemal čas každú prehrabávať či tam je niečo aj o tramplingu.A neviem či je to vymyslené alebo opis reálu lebo vymyslieť sa dá kadečo.
    Ja si radšej počkám na tvoju poviedku.Ty opisuješ reál a veľmi verne ako 3D kino

No to či vydržíš skákať dlhšie ty alebo otročik ako trampolína záleží od veľa faktorov.Akú má výdrž otročik ale aj akú máš ty kondíciu a hlavne čo máš obuté Aj tak vsádzam v prospech teba,hovorím to z vlasnej skúsenosti

Minulý viked bol najkrajší v mojom živote.Bol som sobotu i nedeľu pri domineDomina vymyslela aby som u nej prepal a zostal aj na druhý deň aby som jej vo všetkom slúžil a staral sa o jej pekné nôžky k jej úplnej spokojnostiPrežil som s ňou nezabudnuteľných 21 hodín

Urobili sme veľké nákupy viacero topánočiek,šaty a potom šli do kina,kúpil som jej tam niečo na chrúmanie.Bol to najkrajší film aký som videl i keď neviem o čom bol
    Totiž domina mi prikázala si ľahnúť na zem pod jej nôžky a tak pozerala nejaký film.Pritom vôbec potme nevidela ani ju to nezaujímalo kde mi nôžkami v topánočkach dupla alebo tlačila,či na ústa nos krk rebrá mužnosť Ja som musel byť úplne ticho aby nás neodhalili potom som jej masíroval nôžky Ani by som netušil ako atmosféra kina pre oboch zvýraznila zážitok

V noci som spal na zemi pri jej posteli ako podložka schodík pripravený splniť jej akekolvek želanie.
    Ráno jej doniesol raňajky do postele a použila ma ako WC.

Bolo veľa hard tramplingu a nových vecí čo sa ani nedá opísať.
    Ale aspoň niečo.Pätou mi stála celou váhou na krku a prikázala aby jej pritom lízal duhú nôžku.
    Stála špičkami alebo pätami mi na očiach až mi ich vtlačila do hlavy a zabávala sa že potom dlho nič nevidím

Tancovala mi na tvári celou váhou opätkami prešlapávala z nôžky na nôžku až mi chrapšťalo v lícach a krútila sa až mi rozšliapala tvár.Smiala sa že mi zostane dlho veľa stôp,urobila to naschvál Až doteraz som mal na tvári krvavé otlačky čo ani aknekolor nezamaskoval

Skákala mi po bruchu ako trampolíne a keď sa jej zdalo že veľa vydržím,obula si šľapky s opätkami.To bol môj koniec,skákala a krútila sa dookola a ja od bolesti strácal vedomie.Povedala že aj tak som veľa vydržal ale moje brucho bolo označkované na nepoznanie
    Je úžasná

Aj som natočil na kameru otlačky po ihličkách na hrudi rukách i tvár,niečo dám asi aj do albumu(okrem tvári )

• 9. mája 2010 19:46:08 CEST
    Vcera vecer sa mi podaril husarsky kusok
    Bol som z priatelkou a jej kamoskou posediet v bare a zrazu prisla debata na to kto ma co rad pri sexe a tak.Ja som uz nedokazal tajit ze mam strasne rad trampling a tak som to tej kamaratke vysvetlil ze co to vlasne je a ona to az velmi dobre pochopila ze o co ide a tak slovo dalo slovo a uz sme bezali ku priatelke domov ze to vyskusame.Ja som bol cely bez seba ze konecne vyskusam dve zeny naraz.
    Mali sme uz nieco vypite tak atmosfera bola uvolnena a tak nebol problem povedat co chcem.
    Najprv som im musel obom vymasirovat nozicky boli krasne vonave a potom to prislo,lahol som si na zem ony si pustili muziku a zacali sa na mne strasne zabavat.Skakali po mne od hlavy az po päty uplne vsade a nehladeli pri tom ci ma to boli alebo nie v urcitych chvylach som az plakal od bolesti ale urcite to stalo za to.
    Nenormalne sa bavili tancovali a ja som zazil jednu najkrajsiu hodinu svojho zivota,len ma strasne mrzi ze vtedy ma nenapadlo zobrat kameru a aspon trocha z toho natocit aby som si to mohol potom pustat stale dokola apozerat sa na to ako som vtedy trpel,ale aspon to mam v svojej hlave a asi ani na to nikdy nezabudnem.Urcite to doporucujem vyskusat je to uzasne som z toho cely bez seba
  • 1. mája 2010 21:50:28 CEST
    Tak ešte raz naozaj za to vychválenie ďakujem

Bola to moja prvá BDSM poviedka. Šitá pre môjho otroka amňa na mieru Preto som ju stiahla, zdala sa mi veľmi intímna, živo som si jeho reakcie predstavovala, aj svoje. mala som vtedy dakú chuť aj dvod odmeniť ho, tak som mu ju napísala za pár minút a podarila sa, tiež ma vychválil

Jednu dlhú sme už písali s otrokom, kúsok on, kúsok ja, doplňovali sme sa. Je dosť dlhá, potrebovala by úpravy. Taká na pokračovanie ako sú na Lenke Bondovej, ak tam chodievaš, vieš.

Teraz ma napadlo, že by som veru mohla nejakú rýchlu o tramplingu napísať. Ak bude mať ten môj zase nejaký sviatok

Skákať na ňom vyššie a prudšie dopadať, to budem, aj rôzne vylomeninky pri podskakované po ňom to áno, ale či si dovolím vyskočiť na tvár, skôr zoskočiť, ešte mám obavy, aby som mu neublížila...ktovie možno časom...

Sľúbila som mu zatiaľ, že budem na ňom dovtedy skákať, kým sa neudychčím. No neviem, či toľko vydrží Čo myslíš?

Ak budeme niečo robiť takéhoto, čo sa týka tramplingu, napíšem, môžem, teda, ak nebudem sama, čo budem prispievať svojimi zážitkami askúsenosťami... zvrhlo sa to na písanie len medzi tebou a mnou...ostatní chodia len čítať, hm

Odvážnym patrí budúcnosť a spokojnosť v živote
  • 30. apríla 2010 19:47:13 CEST
    Ahoj žienka.Vychválil som ťa lebo tá poviedka bola naozaj šťavnatá ako čerešnička na torte Bola spestrením aké tu ešte nebolo a myslím že je škoda že si ju vymazala,práve naopak mnohý by sa potešili aj ďalším tvojim poviedkam Vieš veľmi vierohodne detailne opísať situáciu ako by to človek sledoval v kine,máš talent

Pekne si napísala že plánuješ veľa cvičiť šliapanie po tvári,veru má sa na čo tešiť tvoj otročik ako cvičebná pomôcka Len ho veľmi neznič On môže zvyšovať svoj prah bolesti aby ti umožnil bez obmedzení sa na ňom vyblázniť
    Držím vám palce Napíš keď to vyskúšate aby si povzbudila aj iných

Vidno že si otvorená pre nové veci a rýchlo napreduješ Či už to nádherné šliapanie po tvári alebo i piss,verím že za nedlho skúsiš i kaviár Len skúšaním človek postupne odhaľuje pekné zážitky o ktorých predtým netušil Ak mu to nevyhovuje skúsi zas niečo iné.Odvážnym patrí budúcnosť

• 27. apríla 2010 23:32:37 CEST
    Ahoj

Sledujem túto diskusiu, zaujímavé čítanie, narazil som na jedno videjko pre inšpiráciu :
    http://www.footfetishtube.com/video/31515/my-comfortable-foot-rest
  • 27. apríla 2010 22:08:28 CEST
    Ahoj,
    vychválil si ma, naozaj ďakujem.
    Neprehnala som to s tou poviedkou tu? Pre istotu som ju zmazala, celý ten príspevok, práve kvôli tej poviedke

A s tým prešľapovaním na tvári, tak to sa mi veľmi páči. Už sa teším, ako bude otročik stenať
    Prvýkrát som mu stúpala po tvári, takže som mala obavy o neho. Stúpanie bolo vyslovene opatrné. Je to tak u mňa so všetkým, čo skúšame prvý,a j druhý či tretí krát. Musím najskôr spoznať jeho prah bolesti, preto, opakujem sa, sú dôležité jeho oči. Pri stúpaní na tvári však hľadenie do nich anozaj nie je také jednoduché. Chce to len cvik, tak ako si písal. Takže plánujem veľa cvičiť

Na ten kaviár ma tiež už dlhšie nahovára, teda spomíname ho,a le ani len pissešte nie je samozrejmý pre mňa, ešte to chce čas

nebudem to tu opisovať, ani vypisovať. Nech sa prejavia aj iní. Napísala som dosť. Všetko je veľmi intímne, kto robí takéto činnosti to dobre pozná a kto nie, nech skúsi. Doporučujem
  • 27. apríla 2010 20:06:55 CEST
    Ahoj.V pohode,nemám sa prečo hnevať.
    Ja nemám Ds-kovú manželku.Ja som už písal že som ju postupne priviedok k tramplingu.Láska dokáže divy,zamilovaná osoba urobí pre svojho milého aj to čo by normálne nikdy neurobila O tom by vedeli hovoriť vanilkový
    Potom prišly objektívne príčiny ktoré som opísal a postupne s tým prestala a nechýba jej to Myslí si že aj mňa to odnaučila,preto musím byť opatrný

Pre mňa to nie modna vlna nejakého spestrenia ani prechodné obdobie.Ja na tramplingu získavam okrem zážitku
    aj iné veci.
    A tak čo nemám doma hľadám mimo domu.Takže mám úžasnú dominu som s ňou veľmi spokojný,a tak ako som mal rôzne aj predtým,keď sa stane z nejakého dôvodu že bude treba zas budem mať Nemienim s tramplingom skončiť

Som rád že si sa pridala Skús sa s nami podeliť so svojími skúsenosťami a obohatiť nás,čo sa ti páči a čo by si chcela vyskúšať Ďakujem
  • 27. apríla 2010 19:35:15 CEST
    Nechtíky vo veľkom množstve som ešte nejedol tak neviem či režú
    Ale pozerám sa na veci pozitívne a určite je to zdravé ako črevná metla keď zješ vlákninu alebo piesok

Včera som narýchlo musel vycestovať do čiech a chcel som sa cestou zastaviť pri domine ale mi to nevyšlo lebo som tade prechádzal v noci Po 13hodinách jazdy a len 3hodinách spánku som šiel do roboty a bol som omámený akoby ma naozaj rozdupala domina ibaže bez otlačkov

No v tom "zhmotňovaní myšlienok" sa dá rozvíjať do nekonečna a využiť v akejkoľvek oblasti nielen v tramplingu čiže aj v odnaučení sa fajčiť.Takže sa poriadne posnaž