Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 27. apríla 2010 19:05:25 CEST
    Ahoj žienka Vidím že si šikovná a smajlíky sa ti podarili a nie len to.Akoby si si ich chcela vynahradiť,je ich požehnane

Som uveličený ako si sa krásne rozpísala Jednoznačne tu nik na teba nemá a dodala si tomuto fóru taký život čo predčilo moje aj najodvážnejšie očakávania Ďakujem
    Verím že to potešilo viacerých a chceli by to aj zažiť v reáli

Čo sa týka státia na tvári tak v niečom sa budem opakovať.Neviem to tak reálne opísať ako ty,ako by to človek videl na živo
    Mám umytú tvár lebo na mastnej sa šmýka.V opätkoch sa nešmýka lebo sa zaboria do tváre na rozdiel od bosích nožičiek.

Mojej domine sa na mne už nešmýka tak ako na začiatku lebo sme už zohratý.Skúsenosť otroka zohráva pritom veľkú úlohu.Musí vedieť ako jemne pridržiavať domine nôžky a vedieť správne vyvažovať hlavu.Hlavne na začiatku keď sa ide domina postaviť lebo tým že sa postaví najprv na jedno líce celou váhou tak hlavu má snahu vychýliť do boku kým sa nepostaví aj druhou nôžkou na druhé líce a tým je tlak vyrovnaný.No keď prešľapuje z jednej nôžky na druhú tým sa celá váha dominy striedavo presúva z jednej strany tváre na druhú.Tam treba vedieť ako to vyvažovať nielen aby domina sa nezošmykla ale aby nezlomila otrokovi väzy.Pochopitene treba mať aj silný krk.
    Keď naschvál mi na tvári dlho tancuje a prenáša kývavými pohybmi váhu na boky ako pri lyžovaní tak neudržím hlavu a vychyľuje ma.Robí to naschvál a kričí narovnaj sa.Zabáva sa že nevládzem tak si pomáham z boku tlačiť hlavu rukov a narovnať

• 26. apríla 2010 22:22:20 CEST
    Prepac, ty mas doma Ds-kovu manzelku a niekde mimo dominu?
  • 25. apríla 2010 22:51:34 CEST
    Ahoj žienka Mne sa páči keď mi domina(Pani) rozkazuje,takže tvoj rozkazovací spôsob je v poriadku
    Ale nikomu inému by som to neodporúčal lebo sa môžu vo mne prebudiť staré inštinkty a nejaký chlap by skončil so zlámanými kosťami alebo výstrelom z pištole

Prepáč mi prosím že som sa odmlčal,ja som už písal že som zaneprázdnený mojou pomocou iným ľuďom.Občas sa mi podarí aspoň nazrieť či si napísala alebo niekto iný.

Vidím že si napísala veľa a podrobne čo ma veľmi potešilo.Máš spisovateľské črevo,začni písať poviedky aj knihy
    Opísala si to tak podrobne a živo.
    Dokonca sa sem vďaka tebe pridala ďalšia domina.

Ja som kamarátky nezneužil,len som spojil užitočné s príjemným Robili to dobrovolne a možno mi raz za to poďakujú alebo ich partneri čo dobré sa vďaka mne naučili

Jasné že mať trampling doma je najlepšie a preto som aj vstúpil do takého manželstva.Ako manželka otehotnela a priberala na váhe tak som rýchle musel hľadať spôsoby ako vydržať.Perfektný tréning.Už keď bola dcera staršia 5-6 rokov ťažko sa nám to tajilo.Až jedného dňa zapílila že už vie ako sa robia deti:mama skáče po ocovi a narodí sa dieťa
    Vtedy to začalo upadať a ako dcéra rástla skončilo to úplne.Máme totiž malý 1-izbový byt.Zostalo veľké množstvo nakúpených topánočiek.Manželka sa smeje že ak dcéry si nájdu blázna ako ja tak to využijú

Som rád že si otvorená a rýchla pre nové veci a hneď ste vyskúšali aj stúpanie po tvári.Neviem čo konkrétne myslíš že mám podrobnejšie opísať,skús mi napovedať lebo som už niečo podrobnejšie písal nižšie,aby som sa neopakoval.

Ja domine nemám veľa možností sa hľadieť do očí.Má rada pohyb čiže skákanie a dupanie a vtedy sa do očí zle pozerá.Keď mi dupe po čele vidí mi rovno do očí ale ja väčšinou vidím jej peknú pätu ako sa rýchlo približuje akoby do očí a po dupnutí sa mi na chvíľu zahmlí.
    Mám hlavu podopretú tak aby som videl na jej pekné nožky ako sa do mňa zabárajú.Páčia sa mi veľmi päty lebo aj bolesti viac narobia či na boso alebo v opätkoch tak je väčšinou ku mne otočená chrbtom a páči sa jej keď zároveň jej hladím a masírujem lítka.Ale občas zdvihnem zrak a vidím ako sa s radosťou pozerá striedavo raz na svoje nôžky ako ma mučia a raz do mojich očí ako pocit nadvlády a môjho utrpenia.
    Páči sa mi aj keď domina pri šliapaní po mne sa tvári nezaujate ako keby som bol chodník a pozerá televízor alebo telefonuje s kamarátom.

Si mi dala inšpiráciu Za 2-3 týždne vyskúšam aby sa mi postavila na tvár a na oči úplne vyšpanovanými špičkami a pritom si budeme pozerať rovno do očí a nech na mňa pľuje Ona sa rada postaví úplne na špičky a prednými kostičkami alebo prstíkmi ako baletka mi mliaždi mužnosť alebo sa vbára do brucha či hrudi,krku.Ešte urobí pritom na jednej nôžke labuť či ako sa to volá

V začiatkoch som pri každej domine dával podnety väčšinou ja.
    Teraz už nerobíme plány,lebo sme už zohratý ale každý donesie aj nejakú zmenu vylepšenie.
    Máme dohodu že ak chceme posúvať hranice tak si domina nevšíma moje vytreštené oči ani chrčanie ako pred smrťou ale čaká na moje znamenie ktoré občas predlži.Ak z nejakého dôvodu nestihnem dať znamenie tak zomriem ako povedal lukaško012 najkrajšou smrťou

Ja som tiež nebol na takom BDSM stretnutí ani netuším ako to prebieha,či to je zvlášť trampling alebo všetko spolu.Len som zachytil že sa to delí na kecacie a reálne či akčné stretká.

To myslíš imotikov akože smajlíkov?To som si hneď všimol že ti to akosi nefunguje.Tu kde píšem na spodku text správy sú hore zobrazený rôzny farebný smajlíkovia,určite ich vidíš.Prídem na neho šípkov myši a kliknem a zobrazí sa tam kde mám momentálne kurzor také divné slovo s dvojbodkou podľa toho aký smajlík.: smile :,: icon10 :,: ahhhh :
  • 25. apríla 2010 14:59:45 CEST
    vôbec mi to nikde nedalo imotikonov, prečo?:(((
  • 25. apríla 2010 14:58:45 CEST
    Trampl

Aj tu píše žienka

Trošku som sa odmlčala a prestalo to tu fungovať?! Trampl, to mi nerob! Na tvoje príspevky sa teším, kvôli nim som opäť sem nazrela, sám si ma vyprovokoval na začiatku nechtiac ( chtiac? ) k písaniu! Dosť bolo rozkazovacieho spôsobu, nemôžem za to, mám ho rada

Takže takto si ty nahováral kamarátky? To sa môže? Zneužívať tak, nevedomé osoby?

Veľmi by ma zaujímalo, čo sa stalo, že už manželka takto nefunguje, že hľadáš únik. Prepáč, viem, že je to veľmi, len je to škoda, niet nad to, keby to mal človek doma...

S mojim otrokom sme sa nespoznali cez internet, hoci ten ma dostal k BDSM s ním. Čisto pred ľuďmi s internetu mám rešpekt. Nie som typ tak stretávať sa tak na slepo a skúšať a hľadať a tápať... To v podstate je so mnou tak stále, len s tou výnimkou, že pozitívnych BDSM ľudí ako si ty, ma čoraz viac láka stretnúť a spoznať na takých tých stretnutiach, čo sú... Zatiaľ ani na to som nenabrala odvahu, možno preto, že naozaj mi môj otročik plne vyhovuje Som však žienka a my žienky sa rady chválime... Tak som tu a zase píšem

V ten utorok sme sa nestretli, musel som zrušiť stretnutie. Stretli sme sa až v piatok. Krásne stretnutie, aj hneď v sobotu zase, sobotňajšie však nebolo o tramplingu, tak sa vrátim k piatkovému
    Mala som plán. Neviem ako máš zorganizované stretnutia so svojou dámou ( Paňou? To by ma zaujímalo tiež), ja mám priplavený plán. Málokedy ho dodržím do bodky.
    Mala som tu napísaný priebeh nášho stretnutia, dosť podrobný, lenže nakoniec som ho vymazala... to sa sem nehodí, je to predsa len naše...
    Skákala som po ňom, nádherne sa mi odrážalo z rebier... ani neviem ako dlho som po ňom skákala, aj z diaľky zo zeme, aj ďaleko z neho, môjho odrazového mostíka, na zem, aj som na špičkách skackajúc otáčala okolo vlastnej osi, no nádhera. Smiala som sa ako fučal, aj ho nechala prosiť, keď som stála na solar plexus a zatláčala a on zase prosil a prosil

Tam zbožňujem státie, aj na genitáliách, či mäkkom brušku...Musela som, keď len po ňom chodím, aj len tak jemne skočím, smeje sa, že som ľahká, takže využívam citlivé bodíky na tele... a sľúbila som mu, že sa bude pár dní liečiť a cítiť si telo
    Keď tak stúpnem na citlivé miestečko a zatláčam postupne viac a viac, dívam sa mu do očí, vidím tie zmeny v tvári, vidím ako sa snaží vydržať, pritlačím viac, začne najskôr zadržiavať dych, sem tam si odfukne a nakoniec sa už len snaží prosiť, ťažko sa mu hovorí... Kto mu má rozumieť čo chce? Pokračujem, kým neuznám, že má naozaj dosť Neviem či sa aj vy tak pozeráte do očí, keď chodí či zatláča citlivé miesta na tebe, ale tie meniace sa zreničky sú najlepším ukazovateľom jeho bolesti. Zbožňujem taký pohľad otroka podo mnou...Keď ho dosiahnem, ešte chvíľku vytrvám a potom som taká zlatá, že povolím, nech sa spamätá

Stúpala som mu aj po tvári, bála som sa veru, či mu neublížim... Najskôr špičkami na oči, potom čelo a ústa, potom opačne päty na očiach... Šmýkalo sa mi, má úzku tvár, aj mi nôžky pridržiaval... Zle som sa pridržiavala, tlačila som viac na jednu stranu. Človek sa však učí stále.))) Skočiť som sa ešte z tváre neodvážila, viem však, že to skúsim... nebojím sa už, viem že mu neublížim, ani modrina neostala. Mačkala som mu nos medzi nôžkami, keď som tak stála špičkami na očiach To sa mi veľmi páčilo, ešte aj keď dýchať nemohol
    Chcem sa odraziť z tváre na budúce a doskočiť na hruď. Na tej mu vyšli na povrch pokožky modrinky už večer a do dnes ho bolí celé telo Tak sa vytešujem))

Už len toľko, že v sobotu som neodolala a nielen sa na neho vyšvihla, ako som mu v lone sedela, ale aj ešte si na neho skočila, na také bolestivé
    Doslova ma zhodil zo seba. Vysmiala sa som sa mu... Tak som spokojná, že sa mi to ani opísať nedá, keď takto spomína trpiac na mňa aj dnes a rátam, že pár dní ešte bude

Na budúce trampling nebude, chcem psíka, len výberom obojkov nie som spokojná...:)))

Pekné čítanie a prosím ťa, môžeš mi opísať podrobnejšie to státie na tvári? Máš s tým viac skúsenosti, zaujíma ma to

• 25. apríla 2010 13:43:44 CEST
    Píše žienka (to len aby som nikoho nepomýlila):)))
    Ako si ho nazvala, že moja hračka:))) Chcela som napísať, že až tak to neberiem, uvedomila som si však, že stačí moje slovo a chlapec ma poslúchne a veľmi rád...že doslova čaká, čo poviem... aké je to krásne, keď na mne visí očami, na každom mojom pohybe...aké sú dôležité detaily... a tá dôvera, ktorú sme si postupne vybudovali, až sme dospeli tam, kde sme teraz....že vlastne môžem všetko... tak verí vo mňa...je to zároveň veľmi záväzné...
    Máš aj teraz otroka svojho? Máš ich aj viacej naraz? Páči sa Ti najviac chodenie po ňom, nich, skákanie?
  • 21. apríla 2010 23:44:11 CEST
    Tiez ma k tomu davno priviedla v tej dobe moja hracka. Prve pokusy boli tiez vahave, ako u teba :-) Ale samozrejme, tomu sa neda neprist na chut :-)
  • 21. apríla 2010 20:51:56 CEST
    Ktore vety ta tak bobavili???
    Opätovne skriesenie ked budes vediet tak ma to naucis a tiez vyskusam.Ja kebyze si mozem vybrat ako zomriem tak by som chcel byt udupany davom zien,alebo celna zrazka z kamionom
    Na vojne som sice nebol,lebo uz nebrali ale "ťažko na cvičisku ľahko na bojisku" poznam velmi dobre...
    Kysla uhorka??????????????????
    Ovladanie tela myslou je asi fakt super,ale malokto to dokaze a ty si asi jediny co to dokaze.Takze ked sa poriadne posnazim prestanem aj fajcit????Pekne od nej ze ti tie nechtiky odklada,ale niesu trocha tvrde?A ty potom na wc mas problem trocha to asi reze co???
    Skoda ze ti nechcu dovolit zverenit videa aspon by sme sa mi ostatny mohli tiez k niecomu priucit,lebo tebe to ide fakt "odruky"Kedy zasa ides ksvojej pani????????nech si precitam zasa nieco nove a zaujimave
  • 20. apríla 2010 22:09:22 CEST
    Niektoré vety si napísal humorne,keď som si to aj predstavil nemohol som sa zdržať hlasného smiechu no horšie bolo doma vysvetlovať na čom sa smejem

Mňa viackrát napadlo že najlepšia smrť je pod nôžkami dominy ale ešte nemám prepracované opätovné vzkriesenie Tak sa zatiaľ uspokojím že upadám takmer do bezvedomia to zvládam Keby som mal rozmýšľať že "čo keby" alebo "čo ak " tak nič nedosiahnem.Veď poznáš že risk je zisk len každý si musí dať hranicu sám čo zvládne a niesť aj za to zodpovednosť.

Ja si myslím že to mám pod kontrolou a drobné úrazy robia skutočného chlapa Hádam si bol na vojne tak poznáš "ťažko na cvičisku ľahko na bojisku"

Že ako to chutilo?????Doporučujem radšej raz skúsiť ako 10krát počuť

Povedal som si že kaviar od dominy keďže ju zbožňujem je pre mňa veľká chutná odmena po ktorej túžim(ale musíš tomu aj uveriť).Moja myseľ to nevnímala ako klasické....ale bolo to jemnej až príjemnej arómy ,konzistencie ako mäkká čokoláda neutrálnej chuti len občas som zacítil nestrávené zvyšky jedla čo mi domina prenechala,napr kyslú uhorku..bolo to v pohode ale deň pred tým som nejedol

Chcel som skúsiť v novom rozmere moje experimenty ako mysľou dokážem ovládať telo aby sa podriadilo čomu ja potrebujem.Všetko v živote čo ako vnímaš je len postoj tvojej mysle,aké máš v nej schémy ,programy.Väčšinou sa ľudia nechajú ovládať žiadosťami tela a tomu sa podvolí aj myseľ a keď je podriadená slabá ľudia sú unašaný okolnosťami života.

Naopak ja sa učím mysľou ovládať telo čiže i bolesť choroby závislosti.Vyšší stupeň je ovplyvňovať mysľou veci a okolnosti okolo seba v prospech seba aj iných,niečo ako zhmotňovanie myšlienok,ja tak pomáham i liečim aj iných.
    Nehovorím o autosugescii ani pozitívnom myslení ale o umení napojiť sa na nekonečný zdroj energie čo stvorila celý vesmír.
    Ale toto sem nepatrí

Domina mi odkladá ostrihané nechtíky z jej pekných nožičiek aby som ich potom zjedol lebo to by bola veľká škoda ich len tak vyhodiť

Už som spomínal že dominy dali podmienku že videá nesmiem zverejniť.Dokonca teraz som na žiadosť dominy vymazal z albumu jej pekné nožičky i lodičky.Ale myslím že v budúcnosti nejaké topánočky mi ešte dovolí zverejniť.
  • 20. apríla 2010 21:03:07 CEST
    Ahoj žienka No neviem čo od údivu povedať.Si ma veľmi potešila a prekvapila svojím príspevkom.Nielen že si predsa napísala a obetovala sa ale dokonca tak veľa a podrobne s pocitmi čo pritom prežívaš.Jednoznačne máš najdlhší príspevok a to hádam na celej webstránke.A hneď to prinieslo aj reakciu,aj som očakával že keď budeš prispievať že sa postupne pridajú aj iné dominy.Len niekto musí prekonať prvotné zábrany a začať a tak strhne aj ďalších.Ďakujem Rád budem vinný tak ako píšeš že keď ťa to povzbudilo vyjsť s intimity

Tak tvoj otročik predsa rafinovane obklukov ťa dostal k tramplingu keď dal stávku ktorú chcel prehrať a tvoja výhra mal byť práve trampling v čižmičkách
    I keď zo stúpaním si mala už skúsenosť ako píšeš po chrbte na boso ale to bola vlastne masáž a nik na tom nič divné nevidí.

Vlastne tak som sa dostal k tramplingu i ja.Za komunizmu keď o tramplingu nebolo ani chýru ma ako 16 ročného (teraz zisťujem že som v tramplingu vlastne 22rokov!) pri tréningu karate zatlo v chrbte tak že som od bolesti ledva dychal.Nepomohli ani obstreky ani elektroliečba.Lekárka povedala že niekedy to starý rodičia liečili chodením po chrbte,nech mi skúsi ľahké dieťa.Pri kamarátovi som sa sťažoval čo to máme za zdravotníctvo a jeho mama potvrdila že naozaj to pomáha.Kamarátova o 2roky odo mňa staršia sa sestra sa podujala že po mne postúpa.Najprv chrbát ale potom som ju nahovoril že ma bolí aj krk a hrudný sval čo bola pravda.A tak mi stúpala po hrudníku aj krku.Pri tom čítala noviny a fajčila.Mali sme niekoľko takých stretnutí,vravel som že to pomáha ale ešte treba .Potom mi občas stúpala lebo som tvrdil že prevencia aby sa nevrátilo Takto občas som nahovoril aj staršiu sesternicu.Až potom keď som spoznal manželku ona prvá použila topánky a skutočný trampling.Tiež mala rada mi sadnúť na brucho,oprieť sa o moje pokrčené nohy ako operadlo a svoje nôžky si zohrievala na mojej tvári kým pozerala televízor.
    Mňa ako chlapca pri školských láskach nelákali dievčenské prsia ako ostatných ale dievčenské nôžky a sníval som ako po mne stúpajú keď akože náhodou spadnem

Pochopila si správne,unikám z domu keď to už doma nemám
    Zdá sa že vy dvaja ste sa spoznali cez internet.Teraz sa oveľa ľahšie hľadá dominu ako za mojich čias,internety ale aj väčšia tolerancia voči týmto veciam.

Možno v tejto chvíli šliapeš po tvári svojmu otročikovi.Som zvedavy ako to dopadlo a teším sa na tvoje podrobnééééééé dojmy
  • 20. apríla 2010 12:13:14 CEST
    Prepáč, tiež najskôr odpíšem a až potom pozriem an profil. Si žienka, tak ako ja:))) Tiež sa ti táto disciplína páči?
  • 20. apríla 2010 12:11:53 CEST
    Ďakujeme:))) Neskromne si myslím, že aj sme. Prikývnutie môjho otročika nepotrebujem, to určite chápeš
    Som zvedavá, neprispieval si tu, čo si sa tak rozhodol?
  • 20. apríla 2010 9:26:04 CEST
    Velmi vam drzim palce. Musite byt krasny par
  • 20. apríla 2010 0:25:22 CEST
    :))) Tak si ma milý Trampl presvedčil a rozhodla som sa pre obetu:))) Píše zase žienka

Chcela som prestať písať nie preto, že by ma to tu prestalo baviť, len som sa na inom fóre spýtala o stretnutia v BB a jednej žienky som nechceno asi dotkla. Vytkla mi, že ma už pozývala na stretnutia a že som "odmietol" niekoľkokrát a či som si to teraz "nerozmyslel". To pozývala môjho otroka, nevšimla si, že píšem v ženskom rode. Nepotrebujem sa za nikoho skrývať, len som naozaj kvôli jednej otázke nechcela si zakladať nick. Dostala som chuť spoznať sa s niekým takým ako som sama, podebatiť tak ako s tebou(aj sme ťa dnes s obdivom spomínali). Myslím si, že naozaj aj s tramplingom žiješ, zaujali ma práve tvoje príspevky, sú plné skúseností a zážitkov. Vlastne si na vine, že som dostala chuť trošku vyjsť z intimity a spoznať niekoho takéhoto mimo nás dvoch. A môj otročik to nazval kráľovská disciplína:)))

Naozaj je môj otrok originálny a rafinovaný. Keby mi navrhol, aby som ho len pošliapala v lodičkách s tenkým opätkom, niekam by som ho poslala. Ale, že chcel výprask, to bolo iné. Ani on, ani ja sme neboli predtým v živote udretý ani len rodičom. A ako sme si o kadečom písali, no vyprovokoval ma zrovna týmto. Vieš, chodila som pred tým po chrbte aj ocinovi, aj mužovi ( on je ženatý a ja vydatá - prosím bez komentára:))) ), v lodičkách by som bola odmietla, že čo ak ublížim a na boso mi to divné až tak nepripadalo - na chrbát, mohla by som spadnúť z neho a prehrať tak prípadnú stávku. A výprask lieskovicou ma jednoducho zaujal, vedela som, že neprehrám. Keby vydržal polovicu dohodnutých rán, bola by som mu zadok potrela vodičkou a to by veru už nevydržal:))) Ako som už spomenula, týždeň som sa pozerala na pravú ruku, e dokázala udrieť, aj to na jeho niekoľkonásobné napomenutie, že ak neudriem, prehrala som. Lebo aj som sa zahnala niekoľkokrát a predsa neudrela. Normálne som zostala v šoku, sadla si, on k nohám mojim a preberali sme, čo sa vlastne stalo, naše pocity. Tým ma vlastne dostal.
    Stávku prehral a moja výhra bola pošliapať ho v čižmičkách. Takéto niečo som robila prvýkrát v živote, myslím celkovo takto zamerané stretnutie, bola som veľmi neskúsená, vlastne som nič nevedela, skoro nič neprečítané, len nejaké poviedky... No takže ľahol si na zem ku linke, pod sebou len koberček, prichytila som sa nej, stúpila na neho opatrne a so strachom jednou nôžkou, potom druhou, videla som, že ho to bolí, tak som sa zľakla, že som hneď z neho zostúpila. Asi som sa na opätku pootočila, lebo tú značku má pod rebrom doteraz, tú jednu jedinú a prvú a tak som si ho nechtiac hneď označkovala:)))

Celé to stretnutie bolo pre mňa ako šoková terapia. Keď som sa stále a stále pozerala na tú ruku, čo udrela, no veľmi som zvažovala. Že som mu nechala ranu pod rebrom, ma veľmi vtedy nezaujalo. Áno, ospravedlňovala som mu, že som až tak nechcela, to však naozaj vtedy nebolo podstatné pre mňa ako to udretie. Vieš, hneď mu navreli pásy na zadku a ja som fascinovane sa ich dotýkala a dívala sa ako navierajú... Vôbec som sa ho v ten deň neplánovala dotknúť rukou, tie pásy ma zvábili...

To bolo prvé aj posledné takéto bitie rázne s viditeľnými pásmi na zadku.

Trampling prišiel celkom prirodzeno bosými nôžkami. Aj to som spomenula ako rada cítim teplú pokožku pod nôžkami, celkovo mám rada dotyk na holú kožu. krásne bolo spoznávanie citlivých miest na tele. Kde mám stúpiť a smeje sa, že som pierko a kde stúpiť, aby krásne prosil. Aj len zbožňujem posadiť sa na neho s nôžkami na tvári. Osviežujem mu vzduch, ktorý dýcha:)))
    Zasmiala som sa, spomenula som si ako som prvýkrát na ňom nadskočila a on sa zľakol, že aj na neho dopadnem a doskočila som rozkročená na zem, on medzi nôžkami. Bolo to pre neho nečakané, takéto veci mi nemusí vravieť.
    Neskôr som naozaj nadskočila a už aj dopadla na neho. Tak krásne odfukol A moja spokojnosť nemala konca kraja, keď mi opisoval pár dní po, ako si cíti ubolené telo, pritom na tele ani známky, že bol môjím vyhrievaným koberčekom.
    Keď po ňom šliapem v tenkých opätkoch, tak mám stále strach, nie zo šľapania, ale zo znakov, aby mu na to žena neprišla. v podstate je to jeho prolém, sadli sme si však tak, že je to až myslím výnimočné a to si treba chrániť.

Tak krásne sa cítim, skvelo škodoradostne. Keď sa teším a to sa teším každý deň (sme veru často v kontakte a drobné úlohy a tresty fungujú) taká vlna radosti, škodoradosti, vzrušenia a hlavne nesmiernej spokojnosti mnou prebehne, aj teraz pri tých spomienkach

So stúpaním na krk, to som sa bála, je to štíhly muž, bála som sa, aby som mu nič v tele nepoškodila, nie báť sa stúpiť, to nie. Už aj toto máme za sebou, krásne mu tým obmedzujem dýchanie, sem tam mu dovolím aj popri masturbovať. Celkovo, aj s dychom je krásne hranie sa...

Na tvár sa bojím najviac, že stúpim...Presvedčil ma. Viem však, že to chcem skúsiť a čo chcem, to aj v našom prípade urobím, až kým nedosiahnem prosenie, s ktorým som konečne spokojná

Keď niečo nové navrhne napr. piss , tak toto ma vystihuje, hanbím sa... Avšak zvedavosť je mocnejšia...

Celkovo k nášmu vzťahu a celkovo k môjmu ponímaniu BDSM chcem povedať len toľko, že hoci ja som Madam, je to práve on, môj otročik, ktorý si určí, čo chce skúsiť a pokiaľ. To je základ. Z toho vychádzam doteraz. Tiež dobrovoľne bez nátlaku priznávam, že hlavne to pokiaľ, s potešením posúvam
    Vlastne často som to ja, čo som akoby vedľajšia a predsa nie som... Neviem, len dúfam, že to chápeš ako to myslím... Ten krásny pocit, priam božský, keď je pod mojimi nôžkami muž, keď vidím jeho pohľad ako ma zbožňuje, aj pohľad plný utrpenia vďaka mne, keď vidím, že je ochotný zase to utrpenie podstúpiť len kvôli tomu, aby som sa schuti zasmiala a prišľapla ešte viac, pohľad plný vzrušenia a oddanosti, keď ho pohladím a on je vďačný ako psík...mám moc ublížiť aj odpúšťať, aj pritúliť ho chvejúceho sa a pomojkať... cítim sa naozaj ako kráľovná, cítim tú moc v sebe, že môžem všetko a viem, že mi to dovolí, stačí moje slovko, aj len pohľad, náznak...

Ešte k tebe
    Nick mi zakladať nemusíš, budem tu teda fungovať takto začas. Dúfam, že som trošku uspokojila tvoju zvedavoť. Naozaj sa celkovo BDSM venujem len vyše roka, toľko čo som s otrokom mojím prvým a jediným. Nemôžem porovnať, ani po tom netúžim. Bavia ma však takéto debaty... Sem tam mi je ľúto, že tu unikajú detailíky, také pocitové. Sám však vieš, že všetko sa napísať nedá a ani nemá, sú veľmi intímne a veľmi krásne, človeka naplnia...
    Takže neboj sa, že si tu jeden z mála ženatých a unikáš z domu. (dúfam, že som to správne pochiopila), unikáme viacerí...
    A veľmi ma teší, no som žienka, že som ťa zaujala a aj prispela k tomu, že sem píšeš častejšie, než si mal zvykom.

Už naozaj dobrú noc
  • 19. apríla 2010 22:04:08 CEST
    Teraz píšem tej čo má otroka Žienke

Aha tak už rozumiem.Ja som tvojho otroka vychválil ako originálne a rafinovane ťa priviedol k tramplingu a to bola nakoniec stávka o výprasku.Aj tak by ma zaujímalo ako si začala s tramplingom.
    Chcem ťa poprosiť aby si porušila svoje predsavzatie že už nenapíšeš tak ako si ho porušila prvý krát lebo si veľkým prínosom pre toto forum a to som presvedčený že nie je len môj názor.Si jediná domina čo nabrala odvahu tu prispieť konkrétnymi a dlhými skúsenosťami.To znamená že tým aj v reáli žiješ a skutočne ťa to baví.
    Som rád že toto forum ožilo lebo to bolo mojím zámerom.Za 7týždňov čo tu prispievam bolo toľko pozretí čo za celý rok predtým až od založenie fora.

Je ľahké sa vzdať,no vznešené je urobiť niečo pre dobro iných aj za cenu vlastných obetí.Písal som že ťa vnímam ako veselú ale vnímam ťa aj ako inteligentnú.Bola by škoda keby si sa naozaj stiahla.Verím že to zvážiš,za čo ti vopred ďakujem,získaš na tom i ty

Je pochopiteľné že ako domina máš nárok byť aj pohodlná že sa ti nechce založiť si nick,veď máš na to ľudí aby ti slúžili.Nech ti založí nick tvoj otrok alebo mám to urobiť ja???????????????(ejha dal som viac otáznikov ako lukasko012 )

Chcem ťa poprosiť aby si napísala svoje dojmy z pošliapania po tvári svojho otroka čo máte mať zajtra.Zaujíma ma to a ešte aj preto lebo ste chceli odo mňa aby som napísal o tom podrobne svoje skúsenosti a nerobil som okolky.Nech nie som len ja čo idem s kožou na trh.Ak nenapíšeš budem ťa musieť vyhľadať aby si mi to povedala osobne

Ja si tiež nemôžem dovoliť zranenia,veď som tu zrejme jeden z mála ženatý.Ale máš pravdu,dovolím a urobím svojej domine všetko aby bola maximálne spokojná a nehľadím na to čo musím obetovať.Ale tak som sa správal ku všetkým dominám,treba vás rozmaznávať

Ja o tramplingu nie len krásne píšem(ako si napísala)ale dokážem dať v reáli domine zážitok čo sa nedá opísať.

Však čo som bol len pri jednej profidomine,reku skúsim skúsenú,a hneď pri prvom stretku keď som začal zobrala telefón a zrušila nasledovné stretnutia aby som jej mohol robiť dobre čo najdlhšie
  • 19. apríla 2010 19:10:27 CEST
    Ja videa nekupujem neverim tomu.
    Videl som videa kde mu z vtaka isla krv aj trampl tu pisal ze to zazil,ale to musi ku... boliet nie???
  • 19. apríla 2010 19:02:59 CEST
    No a ked sa ti uz nieco stane tak potom uz bude neskoro nie???Ale aspon zomries pri tom co zboznujes to by bola asi najlepsia smrt.A co by povedala keby zavolala sanitku ja ani netusim ako by som to im vysvetlil,ale mozno by bol sanitar bdsm+.
    No tak to musim asi poriadne zacat trenovat...
    Najponizucejsia vec???no super piss rovno do ust tak to este hej ale kaviar?Ako to chutilo???neviem si to vobec predstavit.
    Je nieco co bi si pri tramplingu neurobil???hoci si myslim ze asi nic ale aj tak sa spytam.
    Zhrubnutu kozu na nozickach mam rad aj ja,ale musi mat pekne nozicky...
    Zavesis niekam tie videa??????????
  • 18. apríla 2010 23:24:12 CEST
    ano su to platne videa, par som si kupil :) ps. je tam aj Slovenske. TRAMPLE STORE SK
    k face tramplingu. tiez ho mam rad,je to super pocit ze ti ide skoro hlavu rozstrelit.ale skor mam radsej ked mi madam sliape po vtakovy kym sa neurobim :)
  • 18. apríla 2010 22:18:58 CEST
    Teraz píše tá, čo má otroka:))) Žienka:)))
    Chcela som pôvodne prispieť len tem jedenkrát, ale ty tak krásne píšeš o tom tramplingu, že mi to nedá.
    Naozaj však píšem poslednýkrát z toho nicku ( keď aj píšem, tak sa ku sebe priznávam, nikoho nechcem domýliť, že kto to vlastne píše).:)))
    Obdivujem koľko dovolíš svojej Domine. Úžasné. Je dobré, že si môžeš dovoliť zranenia na tele, my si nemôžeme, hoci sem tam neodolám a pritvrdím. Myslím, že som sa vynašla. V podstate nie je umenie zanechať na tele stopy, umením je však nezanechať stopu a telo predsa bolí niekoľko dní...Takže toto je môj trampling. A tá stávka bola, že vydrží 50 rán lieskovicou po zadku, nevydržal ani 10, vyše týždňa som si obzerala ruku, že vôbec dokázala udrieť. To je však z iného súdka, tu sa venujeme tramplingu. Takže, áno, mám chuť ho pošliapať aj na tvári a trénujem rovnováhu, lebo nepridŕžam sa ničoho, keď po ňom stúpam. Mám najradšej bosé nôžky, keď prštekni našlapujem, zbožňujem pocit teplučkej kože pod nimi a to mi topánky neumožňujú. Záleží však podľa nálady a on vie, aká som rozmarná. Niekedy by som ho topánočkami rozšiapala, len naozaj nemôžem, takže si to ventilujem inak:)))
    Niet nad to, ked úpenlivo prosí o milosť. Fakt božský pocit:)))
    Takže chlapci majte sa tu pekne, viac nenapíšem, nechce sa mi nick založiť si, radšej si môjho otročiak vychunám a to už tento utorok:))) Pa
  • 18. apríla 2010 18:36:14 CEST
    No za hornú hranicu považujem to že keď ju prekročím sa mi niečo stane.Tréningom sa dá tá hranica posúvať ďalej.
    Je to pre každého individuálne.

Včera som sa zastavil pri domine na 7 nádherných hodín.Dá sa pri tom zažiť kadečo a nedá sa to všetko opisovať ale som posúval hranice hard tramplingu ďalej.Niekoľko krát som strácal vedomie a dusil sa.Je to zrejme daň za to že potláčam bolesť a tým varovný signál a tak prekračujem hranicu.Neviem dokedy sa takto dá ísť ale ma domina potešila že nemocnica je blízko a sanitka príde za pár minút

Domine sa páči stále viac pritvrdzovať a ja pracujem na tom aby som vydržal a tak hranicu posúvame ďalej ale ja vždy dopadnem horšie.Zrejme som už na tom závislý a uspokojuje ma to

Rád experimentujem nielen v pritvrdzovaní v tých zostavách čo máme najradšej ale aj v rôznych obmenách aby to bolo zaujímavejšie.

Včera sa mi konečne podarila najponižujúcejšia vec.
    Domina sa mi postavila na hrudník a čupla si mi nad tvár.Vypustila piss mi rovno do úst a pil som ho(to už bolo veľa krát)ale vytlačila kaviár mi do úst a na tvár a musel som časť z neho zjesť a bolo ho naozaj veľa
    Tým som urobil pokus ako ľudska myseľ oklame telo a vnímal som to že je to dobré a že to chcem

Chcel som s touto dominou skúsiť ešte jedno ale už nestihol tak nabudúce.
    Mám v drevenej malej doštičke zatlčený klinec tak že na druhej strane trčí necelý centimeter a poriadne naostrený.
    Bývalá domina mi ten klinec dala na hrudník a postavila sa v topánkach na doštičku celou váhou.Samozrejme mi celý klinec vrazila do tela.Keď videla že som prežil tak ho vytiahla a položila znovu vedľa a skákala po ňom.Najprv sa bála ale potom ju to bavilo,len nechci vedieť ako som vyzeral

Včera som sa domine postaral o jej pekné nožičky a okrem samozrejmej poriadnej masáže som jej pemzou ošetril zhrubnutú kožu ktorú som aj jedol aby nevyšla na zmar.

Urobil som včera aj nejaké videá čo mi zostali dierky po tramplingu v ihličkách na dlaniach a bruchu a rozšliapanie jedla i rozdupanie kindervajca
  • 18. apríla 2010 18:00:26 CEST
    Ináč s tou stávkov je to dobrý nápad ako naštartovať potencionálnu dominu Zároveň ju vyprovokuješ a zároveň motivuješ aj finančným prospechom.Je to veľmi dobrý príklad pre tých čo stále márne hľadajú.

Ja som väčšinu potencionálnych domín naštartoval tým že vraj ma z roboty bolí chrbát a zišlo by sa mi pomasírovať.Keďže to boli kamarátky čo vznikli tým že som im ja pomáhal s liečením tak to zobrali akože mi to oplatia Keď sa do toho chytali tak som pokračoval že mi môžu tramplingom pomôcť pri rozvíjani liečiteľskej energie a získajú na tom veľa aj ony čo je skutočná pravda lebo vďaka tej energii čo nimi prechádza cítia výrazne zlepšenie v každej oblasti života
    Tento spôsob asi malokto využije

Manželku som získal ináč.Hadzal som do nej bodliaky tak aby sa od nej odrazili na zem a keď som ich chcel akože znovu zdvihnuť som náročky nechal ruku aby mi na ňu stupila lebo vždy pristupila a rozmliaždila bodliak aby som ho znovu nepoužil.Vtedy som ani netušil ako sa to postupne vyvinie do tramplingu a až do manželstva

No terajšia domina,o nej som už písal že je z iného súdka a vysoká kvalita.
  • 18. apríla 2010 17:30:38 CEST
    No neviem ako vás mám teraz rozlišovať keď dvaja píšete z jedného nicku
    Som rád že si prispel dlhým a vecným príspevkom.

Je dobre že tvoja domina chce sama ti šliapať po tvári,je to oveľa živšie ako keby to robila neradostne a ustráchane.

Mne sa šliapanie po tvári páči najviac lebo to považujem ako najväčšie poníženie v rámci tramplingu keď ti domina rozšliape tvár,ona ti zobrala tvár,bez tváre si nikto a patríš len jej a páči sa to aj domine.
    Najväčšiu váhu na tvári som mal 80kg dominu a to aj v topánkach so širším opätkom.Teraz to zažívam pravidelne a stojí mi na tvári dlho a v rôznych obmenach 55kg domina.

Doporučujem mať pod hlavou vankúš alebo molitán.Začať najprv na boso až potom opätkami aj to najprv širšími a mäkšími(guma) až tak prejsť na tvrdé plastové a tenšie.Opätky sú lepšie nižšie lebo aj bez toho bude domina ako akrobat a tak je lepšie keď sa niečoho aj pridržiava.

Postaví sa mi pätami na líca v smere prstami ku krku a postupne sa zaváži celou váhou na päty.Potom sa na pätách krúti,prestupuje z nôžky na nôžku,poskakuje,tancuje pri hudbe...Pred tým si umyjem tvár aby nebola mastná a domine sa nešmýkalo a mierne ju rukami pridržiavam za päty aby sa nezošmykla.Občas sa preváži na špičky a tak mi stojí na krku.
    Rada to robí obutá s opätkami lebo ako hovorí že dlho vydržím a bolia ju päty z mojich lícnych kostí.V opätkoch je to brutálnejšie a ani sa jej nešmýka lebo sa opätky zaboria do tváre.
    Tvár má hrubšiu kožu ako trup preto je odolnejšia voči vzniku otlačkov a rýchlejšie sa hoja.

Takto mi stojí bosá pätami aj na očiach no chystám sa postupne aj s opätkami.
    Páči sa mi keď stojí na boso či obuta jednou nôžkou na čele a druhou na ústach.Treba postupne prenášať váhu na ústa aby si neprišiel o zuby alebo sánku
    Páči sa mi keď celou váhou mi stojí pätou na čele a krúti sa alebo celou silou dupe.Čelo je najtvrdšia ľudská kosť.

Včera keď mi stála opätkami na tvári tak chcela telefonovať kamarátovi no ja som už po 7 hod tramplingu nevládal.Teraz to banujem a nabudúce jej rád vyhoviem.

Ak nepatríš medzi tých opatrných a chceš niečo zažiť čiže nemáš strach ísť až na hranu musíš byť s dominou zohratý a dohodnúť si znamenia.
    Ja dominu mierne hladím rukov po nôžke čo znamená že môže viacej pritlačiť,keď prestanem zostane v tej polohe kým si nezvyknem a pokračujeme ďalej a posúvame hranicu.Mierne klepnutie po nohe znamená dosť.

Treba dávať pozor aby ti nepichla opätok do oka ale mne sa to ešte nestalo a pri tej technike čo som opísal to ani nehrozí,iba ak by si to sám chcel.

• 18. apríla 2010 15:23:59 CEST
    ten nápad je super, ja si ho dám určite zhotoviť, mám síce stol okrúhly, ale to sa dorieši. díky za skvelý nápad.
  • 18. apríla 2010 12:18:30 CEST
    tak to sa asi na ten plastovy fakt vykaslem a urobim to z normalneho stola.Co sa tyka tych videi tak neviem ci som spravne hladal ale ja som nasiel len platene videa.Hladal som dobre???
  • 18. apríla 2010 12:10:17 CEST
    ja som mal taku drevenu dosku,ten plastovy stolik by som neodporucal,mohol by sa zlomit a poranit ta. ale mas dobry napad s tum obycajnym stolom,skratit nohy a neaky molitan okolo, pozri si clips4sale a do vyhladavaca daj trample lodge, milujem tie klipy.