Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 18. apríla 2010 0:13:42 CEST
    a z coho bol ten stolik bol to normalne dreveny stvol ktoremu si skratil nohy a vyrezal dieru????
    Ja chcem skusit taky zahradny plastovy ale neviem ci to vydrzi ci sa okolo miesta kde bude vyrezana diera nebude lamat...Neviem ci nemam okolo diery dat nejake veci napr.molitan alebonejaku deku aby ma to nehryzlo ked tam budem mat hlavu.Ty tam budes nieco davat????
  • 17. apríla 2010 20:24:34 CEST
    podobny stolik som mal urobeny ale nie na hlavu ale vtaka,bolo to uzasne,teraz chcem tiez urobit taky stolik ale s 3 otvormi,na tvar,brucho a vtaka :) byt totalna podlaha.
  • 16. apríla 2010 22:09:57 CEST
    Ja patrim asi skor k tym otrokom ktory nechcu mat vyditelne zranenie hlavne koli okoliu kedze to o mne nikto nevie a aj tak si myslim ze 90%ludi v mojom okoli ani nevie co trampling vobec je a keby to vedeli tak by si asi myslelyze som sibnuty alebo tak nejak...
    To o "vanilkovom" vztahu je pravda lebo ja z priatelkou cim viac a castejsie to robime tak sa v tom zlepsujeme urcite doporucujem...
    Pises ze vsetky dominy si priviedol ku hard tramplingu ty,ale mna by zaujimalo ci ked si sa s nimi spoznal boli to uz akoze zeny domini,alebo to boli zeny ktore maju radi normalny sex a o BDSM vobec nic nevedeli...
    Ako prebudim potencialnu dominu?????
    Co je preteba uz upna horna hranica kde by si to uz nezvladol????Kedy si vedel ze toto je ten hard ktory ti vyhovuje,ale aj neviem co je extremny hard kedy je to uz extrem hard?????
    Jasne ze je fajn ked je inteligentna ze sa z nou normalne porozpravas ako s kamaratkolu a neberie ta tak ako zakaznika po ktorom pride dalsi...tak ako si pisal v niektorej starsej odpovedi...
    Co sa tyka znamenia tak ja ho zatial az tak nepotrebujem kedze to co tu ty popisujes ja robim asi tak z polovice co ty,takze zatial sa v tom zdokonalujem a spoznam svoje telo co vlasne vydrzim,ale raz sa k tymto veciam dufam ze prepracujem aj ja
    Ides skusit nove veci????co sa da este skusit ved co tu pises je asi vsetko co by som niekedy chcel skusit jasne ze ma vzdy napadne nejaka drobnost na zmenu ale nic zavazne neviem co este nove ktore zmeni podstatu tramplingu uz asi neni ci ano???ked ano tak sa ospavedlnujem ale ja uz nic take asi nepoznam???
    Ja som zacal pracovat na takom malom projekte ze si urobim taky stolik vyrezem si don dieru na tvar,aby som si pod stolik lahol hlavu strcil do tej diery a priatelka sa nan postavy a bude vykonavat bezne prace pricom ja budem jej uplna podlaha...vydel som to na nete a vyzera to strasne super a pri predstave na to ako to bude vyzerat po dokonceni sa mi dvyha az sebavedomnie dufam ze sa mi to podari
  • 15. apríla 2010 19:19:06 CEST
    po dovolení mojej Panej, krásnej Panej sa pripájam do diskusie...
    vyzerá to trampl, že skúseností máš vskutku na rozdávanie...a asi to tak aj bude, moje skúsenosti boli v podstate dosť malé predtým ako som poznal moju Pani...a celkom určite sa netýkali tramplingu, čo mi pravdupovediac aj chýbalo...zažiť ten pocit, keď Žena kráča, stojí, šliape po Tebe jej božskými nôžkami a vedome Ti spôsobuje bolesť, ktorú Ty hrdinsky prekonávaš...hľadácitlivé miesta, alebo si tak len zahrieva nôžky..to je na nezaplatenie..a predsa si za to mnohé platiť nechajú a mnohí dajú i väčšiu sumu, aby zachytili aspoň odlesk tejto peknej disciplíny, kráľovskej disciplíny pre dominy...i keď majú asi len malú šancu zažiť to, čo zažíva otrok s Paňou, ktorá ho pozná, vie čo si môže dovoliť a plní mu takto jeho sny...

s mojou Pani som mal šťastie..vskutku...bol som trpezlivý..a nalákal ju na stávku..ktorú som nemohol vyhrať a ona si poistila výhru hneď na prvom stretnutí ma aj pošliapala v čiernych vysokých čižmičkách, a spôsobila mi ranku, ktorá zanechala jazvičku - znak dodnes viditeľný na mojom hrudníku...:) pamätám sa ako sa zľakla a dušovcala sa že také niečo viac nespraví...a o 2 mesiace nato som už mal celý hrudník posiaty modrinami od jej čižiem:)

chcem sa Ťa však opýtať, lebo napísal som až až toho..Pani by rada skúsila šliapanie po tvári...aké s tým máš skúsenosti? na čo si treba dať pozor? ako to robili tebe? šliapali po Tebe aj ťažšie dominy? vďaka za odpovede..
  • 13. apríla 2010 22:39:32 CEST
    Samozrejme je ťažko hodnotiť dominu po jednom stretnutí.Domina aj subík či otrok sa musia navzájom oťukať čo si môžu dovoliť a čo nie.Je to ako vo vanilkovom vzťahu.Čím viac stretnutí majú tak nielen viac sa oťukajú ale postupne obaja aj rastú a zlepšujú sa.

Počtom stretnutí rastú nie len skúsenosti ale aj prax.Preto som vždy uprednosťoval dlhodobé vzťahy s dominami a budovať ich a nie prelietavať ako motýľ a nikdy nebyť spokojný.
    Všetky dominy čo som mal som priviedol k hard tramplingu ja a takmer všetky ani len netušili čo to trampling je.Keď som ich postupne do toho zasvätil tak sa im to zapáčilo zo slovami že sme ani netušili čo dobré a vzrušujúce može byť

Po ulici chodí veľa potencionálnych domín len ich treba správne prebudiť.

Ja osobne ako som v tomto rástol som potreboval stále tvrdšiu dominu.Z terajšou dominou som maximálne spokojný.Tým že to má v krvy sama s radosťou pritvrdzuje stále viac.Čím je na mňa tvrdšia tým väčšiu radosť má.Rada ide naplno čiže celá váha,dupanie celou silou,výskoky čo najvyššie.Mne sa to veľmi páči a potebujem byť na hrane keď neraz upadám do bezvedomia.Tým si trénujem a posúvam hranice a výdrž.

To máš ako pri posilovaním,ak máš slabý tréning nečakaj rast výkonnosti.Ale ak máš tréning naplno až skoro do odpadnutia tak telo sa naučí zvládať stále väčšiu hmotnosť a tréningovú záťaž.

Moja domina je zároveň veľmi inteligentná a má veľmi dobré srdce.Je to vzácna kombinácia pri hard domine.Jednoducho musí sa taká narodiť.Dá sa s ňou o kadečom porozprávať,vždy žartujeme.Chodíme aj do prírody,či na nákupy topánočiek.Je to veľmi príjemne strávený čas a umocňuje to úžasný zážitok zo stretnutia.Je dôležité mať vzájomnú dôveru.Jednoducho nemá chybu

Samozrejme čim tvrdší trampling tým väčšie riziko nehody.Musím si byť vedomý do čoho idem a nech sa stane čokolvek,všetku zodpovednosť beriem na seba.Bola zlatá keď si trénovala ako v prípade nehody bude volať záchranku

Máme dohodnuté znamenie že keď som s výdržou úplne na hranici na doraz ťuknem jej jemne po nohe a vtedy prestane.A keďže domina je domina tak občas to predlži podľa svojho uváženia a ja sa dostávam do bezvedomia

Znamenie sa treba naučiť aj používať.
    Bála sa mi postaviť na krk že sú tam jemné kostičky.No ona dlho okolky nerobí,jednou nohou sa mi postavila na boso na hruď a druhou začala tlačiť na krk.V polovici váhy sa ma pýta že či nič,no jasné že som jej nemohol odpovedať s pristúpeným krkom tak ona to vnímala ako pokračovanie a postavila sa celou váhou.Začal som sa dusiť a kašlať.Vtedy ma hneď nenapadlo dať jej znamenie že dosť a tak stála na krku ďalej a smiala sa ako ju pri mojom dusení kašlani nadhadzuje

Túto sobotu sa cestou pri nej zastavím a chcem skúsiť aj nové veci
  • 13. apríla 2010 21:55:19 CEST
    Je ženatý:))))))))) A pravdaže žena o tomto ani nechce počuť:))) A nechodí len na trampling...Je otrokom so všetkým, čo k tomu patrí:)))
  • 13. apríla 2010 21:50:24 CEST
    Ja si myslím že je ťažko porovnávať kto aká domina je lebo je to veľmi subjektívne.Koľko ľudí toľko chutí.
    Veď už pri BDSM vidno aké su rozdielne chute a keď zoberieme nás trampling pozitívnych je tu tiež dosť rozdielov.

Napr sú dominy čo ich baví ponížiť otroka tým že ho postúpajú ale sú veľmi opatrné a boja sa aby ho náhodou niečo nebolelo alebo nebodaj mu zostala nejajá stopa.
    Naopak sú dominy čo čím viac otrokovi ublížia a neraz aj s následkami a stopami krvy tým viac vnímajú svoju prevahu a víťazstvo.To sa niekedy môže blížiť k sadizmu.
    Tak isto sú otroci čo vnímajú svoju podriadenosť keď ho domina postúpa ale pokiaľ možno chce sa vyhnúť veľkej bolesti a najmä otlačkom tak naopak sú otroci ktorý potrebujú byť od dominy čo najviac dobitý skoro až do bezvedomia a chcú mať z toho následky.To sa môže blížiť k masochizmu.
    Samozrejme medzi týmito extremami je veľa odtieňov.

Je dôležite aby sa vytvoril taký pár domina otrok aby boli obidvaja maximálne spokojný,aby si navzájom sadli.
    Tragédia je keď otrok očakávajúci hard pride za dominou tou opatrnou a povie že to bolo o ničom.A zas opatrný otrok príde za hard dominov a sťažuje sa že mu ostali stopi.
    Takže hodnotiť dominy ktorá aká je je subjektívne a záleží od toho čo otrok očakával a či to aj dostal.
  • 13. apríla 2010 19:02:18 CEST
    Aj priatelka ma rada ked si moze vyhrievat nozicky ona ich ma tiez casto studene.
    on ma partnerku akoze frajerku a na trampling chodi k tebe????,ona o tom nevie...no zaujimave
    Preco mu to nerobi partnerka a nechce skusit vas obe naraz???? ja by som to rad skusil dve zeny naraz
  • 13. apríla 2010 18:58:31 CEST
    jasne v pohode ja si na tu odpoved este pockam a ze si pisal dlhu????To je u tebe bezne ze mas obsiahle odpovede,ale zasa k veci a velmi poucne,nekecas len tak do vetra........
    Cakam
  • 12. apríla 2010 22:17:00 CEST
    Písal som ti fakt dlhú odpoveď s konketnymi skusenosťami aj o hranici bezpečnosti ale blbý kláves spôsobil že mi to zmazalo už dnes na to kašlem lebo rozbijem počítač.Aj tak ráno o 4.30 vstávam do roboty.
  • 12. apríla 2010 22:01:11 CEST
    Neklesá žiadna miera bezpečnosti. To je prvoradé. Vieš, nemôžem toľko porovnávať ako ty, keďže je to zatiaľ môj prvý a jediný otrok, ale keď skúšam novú vec, robím vec naozaj opatrne, zo začiatku sa mu aj zdalo, že ho šetrím, šlo mi však o spoznanie jeho tela,a ko reaguje a potom sa už môžem blázniť. Vieš, niečo ako zlomené rebro si nemôžeme dovoliť a ani nechcem. Vážime si jeden druhého ako muž a žena a tie hry tomu aj tak prispôsobujeme. Ide o radosť z hry pre oboch. Teda jeden krásne trpí pre moju radosť a hlavne pre svoje potešenie:))))))))
  • 12. apríla 2010 21:28:03 CEST
    Zdá sa že si vesela kopa a rada sa smeješ a zabávaš.A to je dobre.Moja skúsenosť je že čím veselšia až pochabejšia domina tým lepší zážitok lebo sama ma inšpiráciu ale zároveň tým klesá aj miera bezpečnosti

Bývalá domina mi okrúhlym opätkom celou váhou vyrazila na čelo olympijské kruhy a bavila sa pri tom.Dlho sa to hojilo a ťažko som vysvetloval čo sa mi to stalo
  • 12. apríla 2010 20:37:30 CEST
    :))) neublížim, neboj, potrebujem ho predsa zdravého a živého:)))))))))) A veru sa kvôli jeho slzám nezastavím, ak mám chuť pokračovať, skončím, až keď som spokojná s jeho prosením...a vidím, poznám ho, viem, kedy naozaj stačí. Vyhýbame sa znakom na tele kvôli jeho partnerke, niekedy sa však tomu nevyhneme...
    Ako kedy...niekedy len raz do mesiaca, inokedy aj každý týždeň si ho pošliapem... teraz sme sa venovali trošku inému, ale aspoň som si oddýchla na ňom, len tak som sa na neho posadila, ležal na chrbte, nôžky položila na tvár,snáď večne ich mám studené:))) Je môj vyhrievaný koberček:)))
  • 12. apríla 2010 18:56:28 CEST
    Ma stastie ten tvoj otrok ze sa na tom tak super bavis.Tvoja vaha je super,no len mu velmi neubliz
    Ako casto mu to robis?????
  • 11. apríla 2010 23:22:56 CEST
    Tak mi je oddaný, že mu nestačí len označkovanie, ako to volám, od stretnútia úplne prvého, kedy som po ňom pošliapala v opätkoch a doteraz jedna značka vydržala, verte, je to pekná doba, že chce normálne sa mi dať označkovať. Mám to premyslené, tak sa vytešujem ako dievčatko pri novej bábike, až to urobím... Je to môj prvý otrok, on hľadal dlho... Mala som naozaj šťastie, veľmi sme si sadli... Keď ma prvýkrát presvedčil na piss, posadila som sa na neho a nedokázala to... teraz sa smejem:))) Celkovo je toto nádherný svet
  • 11. apríla 2010 23:15:45 CEST
    Kludne ma oslovuj Predposledný, veď cez neho píšem...
    Zapojila som sa, že má to rád môj otročik a ja doslova zbožňujem sa aj len po ňom prechádzať, balancovať na ňom, lebo nepridržiavam sa ničoho, keď vidím pri zodvihnutí nôžky, ktorú zbožňuje lebo je drobná a mäkká, ostávajú otlačky od opätku a tak to krásne modrie po chvíľke, niečo len sčervenie...je to vzrušujúce... ale najviac si vychutnávam, keď som bosá a prštekmi mu zatláčam jeho citlivé miesta až prosí o milosť... keďže vážim 55kg, čo tvrdíte chlapci, že to nie je veľa, mám naozaj možností na výber ajajaj:))) Mám rada tie jeho psie oči, keď v nich vidím, že sa snaží bolesť prekonať... no, ale som lepšia a musí prosiť...zase a zase...tak rada sa mu potom smejem:)))
  • 11. apríla 2010 21:59:10 CEST
    aj ja by som poprosil druhu stranu o vysvetlenie co pritom preziva ake ma s toho pocity zena pri tramplingu...velmi ma to tiez zaujima
  • 11. apríla 2010 21:54:33 CEST
    alkoholu sa zbavit zatial nechcem ale tie cigarety by som mozno skusil prestat lenze som z daleka tak neviem ci bi to slo
    Otaznik to bude asi klavesnicou
    Piss skusim slubujem sam sebe ale aby som si ho bral do flase a daval do mrazaku nooo to neviem.
    To vsetko o com tu pises ty zazivas asi vdaka tomu ze chodis ku ozajstnej domine zene ktora sa s tym narodila a je jej to prirodzene,ale priatelka neni taka dominantna sice v poslednom case sa dost zlepsila a vydim na nej ze to uz zacina robit aj z usmevom na tvary a vydim ze ju to uz aj bavi ked mna to boli a zvieram sa od bolesti...
    Neviem si zatial predstavit aby som bol pri takej zene ktora je prirodzene dominantna,mozno by som to ani nezvladol a rozplakal sa jak male decko.Ked to robi frajerka a vydi ze uz sa mi az slzi tlacia do oci tak mi da vydychnut ale domina by mi asi nedalo co???
    Neviem neskusil som taku dominu tak to neviem porovnat ale ty uz s tym mas skusenosti tak skus aky je medzi tym rozdiel
  • 11. apríla 2010 20:13:03 CEST
    Viacerý ma žiadali v ss o kontakt na dominu čo robí dobrý trampling.Už som písal nižšie že ja mám s dominami kamarátsky d/s vzťah a nie sú pre verejnosť.
    No mám z minulosti dobrú skúsenosť s dominou otvorenou pre verejnosť a má široký záber lebo mala v minulosti vlastné s/m štúdio.
    Dôležité je že nemá problém sa na otroka kde kolvek postaviť.Ďalšie plus je že to ako to má prebiehať si určujete ak chcete vy sami,neplatíte za to čo nechcete.
    A najdôležitejšie je za dobrú kvalitu nízka cena len 50 EUR a dá sa aj dohodnúť.
    Spojil som sa s ňou aby mi dovolila zverejniť ju.0908/818411,treba povedať o čo máte záujem.Niekedy sa ťažšie dovoláva,treba napísať sms,na odkazy nereaguje.

No v súčasnosti mám inú dominu s ktorou som maximálne spokojný,ona sa s tým narodila,a to som už skúsil naozaj kadečo.

Prajem vám veľa úspechov
  • 11. apríla 2010 19:24:02 CEST
    či ako ťa nazvať.Som rád že sa tu po prvý raz s niečim konketnym pripojila aj domina Popíš viac tvoje skúsenosti a čo sa ti páči nech to vidíme aj z druhej strany čo sa páči domine.Môže to byť povzbudivé najmä pre hľadajúcich.

Ja mám otlačky na tele rád,veď otrok musí byť označkovaný svojou dominou že patrí len jej

Celkove vidím že toto fórum konečne ožilo.Neviem či bolo doteraz zlé postavenie hviezd alebo sa ľudia liečili z prasacej chrípky
  • 11. apríla 2010 19:08:59 CEST
    Ak sa budeš chcieť zbaviť alkoholu daj vedieť.Už som pomohol ľuďom závislým na alkohole,drogách,hracích automatoch či cigaretách čo im ani opakované liečenie nepomohlo.
    Aspoň za ušetrené peniaze kúpiš domine topánočky a pri skákaní ti nerozbije pečienku

S otáznikmi nemám problém len som rozmýšľal či tak zvýrazňuješ dôležitosť otázky alebo máš pokazenú klávesnicu

Trampling či zbožňovanie nožičiek je prejav tvojej podriadenosti domine.Po x stretnutiach dominu zbožňujes tak že jej piss a neskôr kaviár je pre teba odmena lebo je to odpad z jej pekného úžasného tela.

Piss ma naučila bývala domina.Nie vždy bola možnosť priamo do úst tak dlhé obdobie každý deň sa vycikala do velkého pohára a topánkou mi mliaždila ruku kým som to celé nevypil,ak sa neponáhľam ruku by mi rozdrvila.Postupne zvyšovala dávky až nazbierala plnú 1,5 l flašu.Najprv som sa premáhal ale pri takom zaúčaní si zvykneš.
    Pri súčasnej domine mi jej piss skutočne chutí nič chutnejšie nepoznám.Je to prednosť keď ti domina dovolí prijať čo ona vylúči.

Najnovšie to dávam aj do mrazničky a neskôr to vychutnávam a pomaznem sa s tým.Len to v mrazáku nesmie objaviť manželka

Doporučujem ti to,sú tam vitamíny a minerály Mne to pripomína urologický sladký čaj ale má prichute podľa toho čo domina pije alebo zje.
  • 11. apríla 2010 17:50:38 CEST
    Som tu len cez nick svojho otroka, pre objasnenie, nemám tu nick založený. Nedalo mi nezapojiť sa.
    A ešte niečo... lesné blato nie je zlé... mám rada, keď ho tak zamažem celého, keď mi očistí topánočky jazykom. Mám veľmi rada také prírodné prostredie. Pekný deň všetkým
  • 11. apríla 2010 17:46:08 CEST
    Píšu tu len samí muži...:)))
    Páči sa mi, čo tu čítam, rada sa prechádzam po otrokovi, aj nadskočím rada...hoci musím opatrne, lebo veď manželku má doma, aby sme sa neprezradili...Aj tých párkrát, čo čom bola vyslovene v tenučkých opätkoch som si vychutnala.Pamätám si na prvé stretnutie, keď som sa bála na neho v tých čižmičkách pošliapať a doteraz je mnou takto poznačený... Teraz sa chichocem, keď je taký označkovaný mnou na tele, doslova sa musím krotiť:))) Aj tak mám najradšej na ňom svoje bosé nôžky... Miesta na tele citlivé mu poznám a teda nemusia byť znaky na tele, aby sa zotavoval viac dní:))) Pekný deň všetkým:)))
  • 11. apríla 2010 12:51:51 CEST
    Ako ti chutilo to blato mne bi asi nechutilo...
    Nemyslela si ta doktorka ze si doma tyrany alebo tak nejako???Painball dobra vyhovorka no to bi ma nenapadlo
  • 11. apríla 2010 11:45:06 CEST
    raz som sa zabudol a siel darovat krv po tramplingu :) ked to dokrorka videla tak len rychlo som si vymysle ze chodim s kamaratmi hrat paintball a tie podliatiny su od kuliek co som kupil ;)