13. apríla 2010 22:39:32 CEST
Samozrejme je ťažko hodnotiť dominu po jednom stretnutí.Domina aj subík či otrok sa musia navzájom oťukať čo si môžu dovoliť a čo nie.Je to ako vo vanilkovom vzťahu.Čím viac stretnutí majú tak nielen viac sa oťukajú ale postupne obaja aj rastú a zlepšujú sa.
Počtom stretnutí rastú nie len skúsenosti ale aj prax.Preto som vždy uprednosťoval dlhodobé vzťahy s dominami a budovať ich a nie prelietavať ako motýľ a nikdy nebyť spokojný.
Všetky dominy čo som mal som priviedol k hard tramplingu ja a takmer všetky ani len netušili čo to trampling je.Keď som ich postupne do toho zasvätil tak sa im to zapáčilo zo slovami že sme ani netušili čo dobré a vzrušujúce može byť
Po ulici chodí veľa potencionálnych domín len ich treba správne prebudiť.
Ja osobne ako som v tomto rástol som potreboval stále tvrdšiu dominu.Z terajšou dominou som maximálne spokojný.Tým že to má v krvy sama s radosťou pritvrdzuje stále viac.Čím je na mňa tvrdšia tým väčšiu radosť má.Rada ide naplno čiže celá váha,dupanie celou silou,výskoky čo najvyššie.Mne sa to veľmi páči a potebujem byť na hrane keď neraz upadám do bezvedomia.Tým si trénujem a posúvam hranice a výdrž.
To máš ako pri posilovaním,ak máš slabý tréning nečakaj rast výkonnosti.Ale ak máš tréning naplno až skoro do odpadnutia tak telo sa naučí zvládať stále väčšiu hmotnosť a tréningovú záťaž.
Moja domina je zároveň veľmi inteligentná a má veľmi dobré srdce.Je to vzácna kombinácia pri hard domine.Jednoducho musí sa taká narodiť.Dá sa s ňou o kadečom porozprávať,vždy žartujeme.Chodíme aj do prírody,či na nákupy topánočiek.Je to veľmi príjemne strávený čas a umocňuje to úžasný zážitok zo stretnutia.Je dôležité mať vzájomnú dôveru.Jednoducho nemá chybu
Samozrejme čim tvrdší trampling tým väčšie riziko nehody.Musím si byť vedomý do čoho idem a nech sa stane čokolvek,všetku zodpovednosť beriem na seba.Bola zlatá keď si trénovala ako v prípade nehody bude volať záchranku
Máme dohodnuté znamenie že keď som s výdržou úplne na hranici na doraz ťuknem jej jemne po nohe a vtedy prestane.A keďže domina je domina tak občas to predlži podľa svojho uváženia a ja sa dostávam do bezvedomia
Znamenie sa treba naučiť aj používať.
Bála sa mi postaviť na krk že sú tam jemné kostičky.No ona dlho okolky nerobí,jednou nohou sa mi postavila na boso na hruď a druhou začala tlačiť na krk.V polovici váhy sa ma pýta že či nič,no jasné že som jej nemohol odpovedať s pristúpeným krkom tak ona to vnímala ako pokračovanie a postavila sa celou váhou.Začal som sa dusiť a kašlať.Vtedy ma hneď nenapadlo dať jej znamenie že dosť a tak stála na krku ďalej a smiala sa ako ju pri mojom dusení kašlani nadhadzuje
Túto sobotu sa cestou pri nej zastavím a chcem skúsiť aj nové veci