Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 28. februára 2010 18:03:13 CET
    som rád že sa ozval niekto čo sa zaoberá touto témov serioznejšie a má aj skusenosti.Skutočne(a sú na to jednoduché výpočty)že čím väčšia váha pôsobí na čím menšiu plochu,tým väčší je výsledný tlak napr v MPa.Pravda je že váha sa rozkladá medzi špičku topánky a opätok.Čím vyšší je opätok tým pochpiteľne väčšia váha sa prenáša na špičku.Stačí sa spýtať žien ale videl som na to aj tabulku.

Neviem presne aký priemer má ten opätok čo som písal ale nie viac ako 8 mm a je kovový.Za pár dní tam idem tak ho zmerám,samého ma to zaujíma No nič to nemení na skutočnosti že v takých opätkoch mi domina celou váhou stojí len na opätkoch obidvoma nohami na hrudi a krúti sa na nich.Zostanú mi asi 1cm hlboké čierne diery ktoré postupne zmiznu.Keď je opätok obdratý a má na krajoch ostré vyčnievajúce hrany,čo pri krútení doslova dotrhá kožu tak aj krvavé stopy vydržia podstatne dlhšie Na bruchu sa jej krútiť nedá lebo sa celé opätky zaboria do mňa ale prešlapuje z jednej nohy na druhú a tým v určitom (nie krátkom) momente stojí celou váhou len na jednom 8 mm opätku.Ja to mám vyskúšané x krát z mnohými dominami a to sa tým reálne zaoberám cez 17 rokov!Skúšal som aj státie na hrudi celou váhou len na jednom asi v priemere 1cm kovovom opätku.Ani nemôžem napísať všetko veď vidím podla reakcii že už toto je zrejme extrem.

Záleží akým svalstvom otrok disponuje a aký má prah bolesti.Neviem či si čítal čo som písal že sa zaoberám energiami.Vtedy telo funguje ináč a vydrži viac ako za bežných okolností.Určite si počul že meditáciami a treningom telo nielen vydrží väčšiu bolesť ale aj zpevnie a nezraní sa,napr fakíri ležiaci na klincoch a na nich stojaca žena,tlačiaci bremeno kopiou opretov o krk či lámanie tehál rukov atď.

Mojím príspevkom som len chcel zistiť do akej miery sa zhodujem alebo odlišujem od väčšiny čo majú túto istú záľubu a zároveň povzbudiť aby aj ostatný sem priniesli niečo konkrétne,z atraktívniť to,aby to nevyzeralo pre nováčika ako mlátenie prázdnou hubou a skutek utek,ako som aj niekedy nadobudol taký pocit keď som sa tu zaregistroval,a preto doteraz mlčal.

Zároveň som písal že je to moja osobná skúsenosť ale každý sme iný,aby ma niekto neobvinil že som sa pričinil niekomu k úrazu
  • 28. februára 2010 10:25:32 CET
    Po prstoch s ihlickami je to celkom fajn, ale nechty som neskusal. A este jedna poznamka, ked sa hovori o ihlickach tak je to dost nepresne a moze to niekoho dost zavadzat. Ja napriklad Volam ihlicky opatky s mensou kruhovou plochou o 1 cm priemere. Lebo je dost podstatny rozdiel v hmotnosti na aku plochu zatazenie posobi. Pri kovovych opatkoch o priemere 5-6 mm si viem dost tazko predstavit aby 60 kg domina stala celou vahou len na opätku tak aby niekomu neublizila. Nevylučuje to však aby stála a chodila potele ako po chodniku. Tam sa to zaťaženie prenáša na pätu a špicu čiže ak 60 kg stoji klasicky na jednej nohe tak sa asi da uvažovať že otrok na opätku pociťuje asi polovicu jej hmotnosti, a to sa da vydržať.
  • 27. februára 2010 15:12:23 CET
    akú máš skúsenosť so šliapaním po vajíčkach ty?Myslím že či domina ti riadne po nich šliape alebo len zľahka zatlačí napr po sediačky?
    Mne keď pri skákaní po mne stupila celou váhou pätou na vajíka tak mi bolesť vystrelilo niekde do brucha a dlho som to predychával.Už sa radčšej tomu vyhýbam(možno som na to citlivejší,v dectve som mal úraz).

No páči sa mi keď domina celou váhou šliape,skáče,dupe po mojej mužnosti,keď ho mliaždi ako cigaretový ohorok najmä v topánkach je to ponižujúcejšie ale i bolestivejšie najmä keď sa trafí na nesprávne miesto opätkom(môže byť aj úraz )
  • 27. februára 2010 14:31:31 CET
    akú máš skúsenosť so šliapaním po prstíkoch ty?Mal som dominu ktorá mi vždy na rozlúčku stupila opätkom postupne na nechty všetkých 10 prstoch na rukách až som mal problém sa obliecť Pačilo sa mi keď v ihličkových opätkoch sa mi celou váhou krútila na dlaniach,trplo mi pritom cele telo a videl som hviezdičky.Ale som trpol aby ju nenapadlo sa celou váhou postaviť ocelovým opätkom aj na prst,zrejme by mi ho nenávratne rozdrvila..
    Šliapanie,skákanie a dupanie po rukách stále obľubujem.

Je úžasne ponižujúce keď mi domina v topánkach celou váhou šliape na jazyk,i krúti na jazyku opätkom(samozrejme už nie celou váhou,aj bez toho mám problém potom niekoľko dní jesť )
  • 26. februára 2010 22:12:58 CET
    je to naozaj skutočná podriadenosť a bezmocnosť keď mi domina stojí na hrudníku a druhou nohou prenáša váhu na krk až na nedostatok kyslíka prestám vnímať okolie a som odkázaný na jej milosť či nemilosť Viac sa mi to páči keď je obutá ale je to už dosť na hrane..
  • 26. februára 2010 21:47:49 CET
    všetko záleží od váhy a schopnosti dominy som otrokom dvoch domín jedna má 20/170/55 tá po mne stúpa v čižmách na ihličkových podpätkoch pričom na ne prenáša celú svoju váhu druhá má 39/179/86 tá po mne súpa v čižmách jazdeckých najradšej mi stojí na hrudníku jednou nohou skoro celou svojou váhou a druhou mi na krk postupne prenáša svoju váhu až pokým sa uzná za vhodné
  • 26. februára 2010 21:16:43 CET
    výzva všetkým trampling pozitívnym na usporiadanie stretnutia ak máte záujem vaše nápady priania požiadavky príspevky posielajte na adresu [email protected] predbežný termin stretka 25.5.2010 teším sa
    lokácia po dohode
  • 26. februára 2010 21:16:24 CET
    zdá sa že ohladne max.pohotovostnej hmotnosti dominy si sa veľa nedozvedel.Súhlasím že je to individuálne a záleží od veľa faktorov ale myslím že osobné skúsenosti aspoň na hrubú orientáciu by nezaškodili,ak som nie len teoretik nemám čo skrývať.

Ja osobne bežnú 60kg dominu vydržím keď mi šliape a skáče v tenkých opätkoch po bruchu,krúti sa celou váhou v ihličkách na hrudníku až mi zostanu 1cm hlboké diery a niekoľko týždňov krvavé otlačky na tvári na lícach mi stojí celou váhou na cca 2x2cm širokých opätkoch a keď sa jej to zdá dlho tak prešľapuje až citim ako by mi v hlave niečo praskaloPáči sa mi aj keď mi stojí na hrudi a celou silou mi pätou dupe po čele a krúti.
    80kg dominu vydržím na tvári na boso alebo širšie mäkšie opätky.skúšal som aj 100kg dominu ale keď sa mi postavila na brucho a celou váhou mi vrazila celé 12cm vysoké a 3x3cm široké opätky do brucha tak som sa divil čo ľudské telo vydrží a viac som neskúšal

Ale je to moja osobná skúsenosť a musím podotknúť že sa vážne zaoberám energiami a liečim ľudí v rámci Slovenska tak si myslím že aj moja vydrž nie je uplne štandartná(ale to sa dozviem ak aj iný naberú odvahu niečo napísať).Trampling vyhľadávam okrem záľubi aj preto lebo keď potláčam bolest ešte viac rozvýjam energie..
    Keď mi domina zlomila rebro,za 2týždne sa mi zahojilo
  • 26. februára 2010 20:46:11 CET
    mne sa práveže páčia,ako si to ty nazval "schodené" topánky pripadá to pre mňa reálnejšie a ponižujúcejšie keď domina v topánkach v ktorých chodí bežne vonku stúpa po mne ako po chodníku.Páči sa mi keď stojí jednou nôžkou na mne a celou váhou mi do hrudi zabára opätok a druhú nôžku mi dá na tvár aby som jej vyčistil jazykom podrážku a obhrýzol a zjedol zo zodtratých opätkov šúpolčeky
  • 24. februára 2010 20:05:24 CET
    a čo tak nechať po sebe stúpať krásnu kočku obutú v jazdeckých čižmách
  • 24. februára 2010 11:43:19 CET
    Nechat po sobě šlapat holýma nohama, po obličeji a koulích.
  • 22. februára 2010 23:07:54 CET
    ako tu citam je nas tu dost co sa nam paci trampling ja osobne ho zboznujem(mam aj osobne skusenosti} a aj preto travym vela casu na nete a hladam zaujimave stranky kde je o tom aj nieco viac...dostal som sa na par ale vecsinov su bud platene alebo su tam iba foto...bol bi som vdacny keby vedel niekto poradit aj nejaku dobru na videa vdaka...
  • 15. februára 2010 8:23:05 CET
    Mna tiez velmi vzrusuje damsky trampling kdekolvek na tele, ale len v topankach. S cudzimi zenami nemam skusenost, ale priatelku obcas ukecam. Potom si to uzivam. Ale ona sa tiez boji vzdy ci mi neublizi. Ubezpecujem ju ze ziadny strach :)
    Tiez som kedysi skusal na pokeci nejaku na toto najst, ale nepodarilo sa mi.
  • 27. januára 2010 17:23:37 CET
    no prispejte aj svojimi videami stouto praktikou alebo ak mate niake slovenske tramplingove videa tak dajte sem linky:)
  • 20. decembra 2009 14:09:06 CET
    minule som nasiel odkaz na fem dom.cz bola tam sutaz o naj tramplingove telo ;( skoda ze som to nasiel neskoro...poztite si tu akciu a skuste porozmyslat ci by sme nevedeli aj mi nieco take usporiadat.
  • 8. decembra 2009 1:02:42 CET
    Nuz vidim ze nie som sam koho taketo nieco pritahuje. Je to fakt super ked citim ako sa do mna zabaraju opatky. Len fakt je ze zeny vatsinou nie su ochotne taketo veci robit.
  • 7. decembra 2009 12:47:03 CET
    a co tak stupanie pekne naboso,chrbat,brucho,hlava,tvar...?skusali ste to uz...?
  • 6. decembra 2009 23:14:10 CET
    Raz som si priskripol gule do zipsu na rifliach... Neodporucam.
  • 5. decembra 2009 18:06:50 CET
    Trocha šlapání chodidly po koulích také není k zahození.
  • 4. decembra 2009 0:24:26 CET
    Zažil som to neraz od domin je to moje najobľubenejšie
  • 3. decembra 2009 23:49:39 CET
    Aj ja milujem keď mi baby stúpajú, skákajú po brušku je to super. Nikdy som nezažil profi dominu. O túto vec prosievam kamarátky, teda prehováram, naozaj je ich veľmi veľa, ktoré to neurobia, pár ich aj sľúbi, ale potom od toho odskočia. Zvykol som si vypitovať sa na pokeci bab zo svojho okolia ze mam rad ked mi baby stupaju po brusku je to super, a ze ci by mi stupila. Priznam sa velmi vela ma posle hned do p.... ale normalne som zazil uz asi 5 takych bab co ma vobec nepoznali, suhlasili s tymto a vyslo to. Bolo to super. Robili sme to v bicykliarni, ja som vzdy doniesol aj stolicku odkial mi baby skakali, noo bomba. Len myslim ze vela ludi v mojom okoli to vie, noo co uz.
  • 16. februára 2009 11:43:08 CET
    Samozrejme,je zaujímavé sa na vec pozrieť pohľadom z druhej strany,ale tak ako sú submisívny muži, tak existujú aj submisívne ženy,ktoré baví, keď sú rôzne ponižované/nemusí to byť pošliapaním/,mučené a pod.Preto sa nám zdá, ako nepredstavitelné, že by si mal šliapať po žene, keď na ňu vzhliadaš, ako na svoju pani.Ale funguje to aj opačne.V každom prípade je trampling super,a taktiež aj cock crushing. Z reakcií na tomto fore vidno,že vačšinou sa o to zaujímajú muži,žien je tu poskromne,alebo možno nechcú reagovať,popr. ich táto téma nezaujimá.
  • 14. februára 2009 9:41:51 CET
    Dívať sa na veci s pohľadu tej druhej osoby je veľmi dobrá vlastnosť aspoň podľa vlastnej skúsenosti tak súdím. Som rád že môžem čitat príspevok od niekoho kto sa takto dívať vie.
  • 14. februára 2009 7:18:52 CET
    ano...mas pravdu..ale ked mna ten trampling tak velmi laka a vzrusuje..
  • 13. februára 2009 23:57:16 CET
    tak to by boli inak vyplestene okale...ale pozri sa na to z druhej strany...ak by mna oslovila nejaka holka aby som po nej postupal aj ked by bola mohutnejsia nez ja :), teda neviem co by ma na tom mohlo vzrusit, navyse by som po cely cas bol v strese, ci uraz neprivodim...