28. februára 2010 18:03:13 CET
som rád že sa ozval niekto čo sa zaoberá touto témov serioznejšie a má aj skusenosti.Skutočne(a sú na to jednoduché výpočty)že čím väčšia váha pôsobí na čím menšiu plochu,tým väčší je výsledný tlak napr v MPa.Pravda je že váha sa rozkladá medzi špičku topánky a opätok.Čím vyšší je opätok tým pochpiteľne väčšia váha sa prenáša na špičku.Stačí sa spýtať žien ale videl som na to aj tabulku.
Neviem presne aký priemer má ten opätok čo som písal ale nie viac ako 8 mm a je kovový.Za pár dní tam idem tak ho zmerám,samého ma to zaujíma
No nič to nemení na skutočnosti že v takých opätkoch mi domina celou váhou stojí len na opätkoch obidvoma nohami na hrudi a krúti sa na nich.Zostanú mi asi 1cm hlboké čierne diery ktoré postupne zmiznu.Keď je opätok obdratý a má na krajoch ostré vyčnievajúce hrany,čo pri krútení doslova dotrhá kožu tak aj krvavé stopy vydržia podstatne dlhšie
Na bruchu sa jej krútiť nedá lebo sa celé opätky zaboria do mňa ale prešlapuje z jednej nohy na druhú a tým v určitom (nie krátkom) momente stojí celou váhou len na jednom 8 mm opätku.Ja to mám vyskúšané x krát z mnohými dominami a to sa tým reálne zaoberám cez 17 rokov!Skúšal som aj státie na hrudi celou váhou len na jednom asi v priemere 1cm kovovom opätku.Ani nemôžem napísať všetko veď vidím podla reakcii že už toto je zrejme extrem.
Záleží akým svalstvom otrok disponuje a aký má prah bolesti.Neviem či si čítal čo som písal že sa zaoberám energiami.Vtedy telo funguje ináč a vydrži viac ako za bežných okolností.Určite si počul že meditáciami a treningom telo nielen vydrží väčšiu bolesť ale aj zpevnie a nezraní sa,napr fakíri ležiaci na klincoch a na nich stojaca žena,tlačiaci bremeno kopiou opretov o krk či lámanie tehál rukov atď.
Mojím príspevkom som len chcel zistiť do akej miery sa zhodujem alebo odlišujem od väčšiny čo majú túto istú záľubu a zároveň povzbudiť aby aj ostatný sem priniesli niečo konkrétne,z atraktívniť to,aby to nevyzeralo pre nováčika ako mlátenie prázdnou hubou a skutek utek,ako som aj niekedy nadobudol taký pocit keď som sa tu zaregistroval,a preto doteraz mlčal.
Zároveň som písal že je to moja osobná skúsenosť ale každý sme iný,aby ma niekto neobvinil že som sa pričinil niekomu k úrazu