Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 5 posts
    13. februára 2009 20:05:22 CET
    nikdy nehovor nikdy.
  • 13. februára 2009 17:48:21 CET
    caute..trampling je cool
    ..tiez ma skor lakju zeny ktore stretnem na ulici alebo kolegyne ako nejaka profi domina..ale oslovit nejaku s poziadavkou nech po mne postupa v opatkoch.. nemozne pre vacsinu "neznej" populacie je to uchylka a nie vzruso
  • 13. februára 2009 11:26:48 CET
    Veď si chlap,tak niečo vydržíš,okrem toho aj v tom je kus vzrušenia,keď to bolí od podpatkov, a na hrudi ostávaju odtlačky ako na chodníku
  • 12. februára 2009 22:46:47 CET
    Ide o to, ci chce slecna oboch zucastnenych "pobavit", alebo dotycneho zabit :-D Ani menej kil neznamena, ze sa moze automaticky postavit celou vahou na opatok, naopak ani 100 kil neznamena, ze sa to neda vobec... Treba proste pouzivat rozum.
  • 12. februára 2009 22:34:01 CET
    no neviem, keby sa na vas postavila hoc aj na boso nejak dobre stavana domina, nadcent zivej vahy,,,ci by kosticky nepraskali
  • 12. februára 2009 20:20:54 CET
    Ak nie je slecna uplne lava, je jej hmotnost dost malo dolezity faktor.
  • 12. februára 2009 13:50:58 CET
    Tak, tak, nie je nič krajšie,ako pohľad na krásnu ženu zospodu, a ak to ešte aj ju baví tak je to úplne super.
  • 12. februára 2009 13:48:52 CET
    Každý máme posunutý práh citlivosti,ináč,preto sa aj jednoznačne nedá odpovedať na Tvoju otázku,koľko môže vážiť domina.Je to závislé aj od faktorov,aké má topánky obuté,kde sa postaví,a pod
  • 12. februára 2009 9:23:19 CET
    Pekne si to napísal aj ta štylistika sa my páči(myslím tie odstavce). aj ked máme niečo spoločne ako napr. BDSM môžeme mat odlišne názory ako aj vkus. No tá perspektíva má niečo do seba a to s oboch strán aspoň čo my podaktoré ochotníčky dali o sebe vediet.
  • 12. februára 2009 1:25:05 CET
    to by ma zaujimalo, aka je v tomto pripade este pre zdravie unosna max. pohotovostna hmotnost dominy...
    • 1 posts
    11. februára 2009 20:29:24 CET
    Vopred sa ospravedlnujem, niekedy sa privelmi rozkecam a odbocim od temy takpovediac bez smerovky...

Biped:

Mam skusenosti s takou prechadzkou a uprimne, moja skusenost je pozitivna. Ale ta prechadzka bola skor v ramci trochu intenzivnejsej masaze a na chrbat viac nez prijemna...na moje stuhnute chrbtove svalstvo a rozpraskane klby priam blahodarna..

Ale skusali sme to zakomponovat aj do nasho intimneho spoluzitia na D/s urovni a aj tam to bolo zaujimave. Aj ked ponizujucejsie a vzrusujucejsie bolo skor lezat na chrbte, pricom mi moja partnerka stala na hrudniku, pripadne hrdle alebo spominanych genitaliach. Pocit poddanosti je jedna vec, ale ten pohlad na NU zdola bol jednoducho uzasny. Ta iskra v jej ociach, priam neopisatelne...

Zhrnul by som to do jednej myslienky: davam ti za pravdu, ze su aj podstatne krajsie a zaujimavejsie alternativy v kategorii trampling, ale osobne ma tato alternativa oslovila tiez a az tak nudna mi nepripadala...takze vrelo odporucam dalej...

cbt1: myslim, ze si rozumieme a nemozem nesuhlasit - lodicky su pekny bonus aj ked bose labky maju pre mna vacsie caro (aj ked take vysoke kozene cizmicky na ihlickovom opatku..ach jaj... :) ) a nieje naozaj nic krajsie, ak to aj spominanej slecne sposobuje radost/rozkos...
    • 5 posts
    11. februára 2009 15:52:02 CET
    každý podla svojho gusta a nieje to nebezpečné???
  • 11. februára 2009 15:32:18 CET
    Lepšie je podpatkami po vajičkách
    • 9 posts
    11. februára 2009 13:54:06 CET
    čo tak šliapanie po prstíkoch???
  • 11. februára 2009 13:32:34 CET
    myslel som skôr,ako na to u žien,ktoré velmi nepoznáš,nie u tých s ktorými máš nejaký vzťah.S tými nemám problém,ak im to nejak jemne vysvetlíš čo sa Ti páči,popr.začneš s masážou nôh,obuješ ju a jemne nasmeruješ obuté nôžky smerom ku genitáliam,tak vačšina sama pochopí,o čo Ti ide.Ja osobne ešte zvyknem kupovať tej žene nové lodičky,sandálky,čižmičky atď,jednak neznášam schodené topánky,a jednak ju ľahšie nasmeruješ k tomu čo od nej chceš,a keď prekoná strach, že by ti mohla ublížiť, tak to už ide samo.
  • 11. februára 2009 13:22:31 CET
    Aj mňa osobne viac baví tá hra. v oblasti genitálií, ako prechádzky,ale samozrejme milujem, keď sa mi krásna štihlá žena postaví v lodičkách na hruď,a keď sa ešte pri tom aj sama odbavuje...no je to fantastický pocit/aspoň pre mňa/
  • 11. februára 2009 11:59:59 CET
    máš osobne skúsenosti s tou prechádzkou? Mne sa práve tá prechádzka zdá najnudnejšia.
    • 1 posts
    11. februára 2009 0:28:52 CET
    Rozhodne niesi sam, aj ked to oslovovanie na ulici mi uz pripada trosku..hm..mimo a neviem si predstavit sposob, akym nejaku peknu slecnu s takymto niecim na ulici oslovit....

A inak trampling aj mimo oblasti genitalii je fajn, mensia prechadzka damy po chrbte je niekedy viac nez prijemna... :)
  • 10. februára 2009 20:29:48 CET
    neboj, nie si sam "postihnuty" ako tomu rikas, aj iny su v takej istej situacie, napriklad ja som este nebol poslapany od ziadnej Domine, a ani neviem ako to mam vobec navrhnut. Mam priatelku, ktoru este asi moc dobre nepoznam, a nemozem jej povedat ze aby mna poslapala....to by bolo moc divoke:(
  • 10. februára 2009 13:44:23 CET
    Ďakujem
    • 5 posts
    10. februára 2009 12:14:09 CET
    hod si do vyhladavania trampling ..a najdes to asi v piatich forach :-)
    • 9 posts
    10. februára 2009 10:35:47 CET
    Mám za to že človek ktorý dokáže tejto hre s opätkami čeliť nepatri k postihnutým jedincom ale naopak. Za vážnejší problém by som považoval ak by partner nerešpektoval túžbu svojho partnera/ky, a to len zo strachu s bolesti ...
  • 10. februára 2009 9:05:22 CET
    Nejaké skúsenosti v reále mám,išlo mi skôr o to,ako to funguje,keď stretnete ženu, trebárs na ulici, ktorá sa vám páči,a chceli by ste to od nej,ako na to, aby Vás nepokladala za úplného blázna, alebo úchyla.Je mi jasné, že nie je problém nájsť dominu profi,ktorá ma pošliape,ale to nie je celkom ono.Okrem toho ma zaujímalo, či nás je tu na tomto fore rovnako postihnutých viac...
    • 5 posts
    9. februára 2009 17:28:11 CET
    Suhlasim s docu. No doporučejem zbierat vlastne skusenosti nie obracat prostrednictvom fora na iných.
  • 9. februára 2009 16:41:02 CET
    No prideš a domina ťa pošliape čo ešte chceš? Ja som to zažil neraz v reáli.