Forums » Nekategorizováno

Amatersky film

• 24. februára 2009 9:41:25 CET
    Hi všetci čo by ste povedali na myšlienku skusit natocit nejaky amatersky film??? O filmy s sm tematikou je velky zaujem a keby to vedel niekto aj dobre zmanazovat dalo by sa na tom mozno aj nieco zarobit bol by niekto ochotny ist do toho???
  • 18. marca 2009 17:00:54 CET
    ak niekto nakruti amatersky film, nemal by na nom zarabat... ale podla mna je to celkom fajn napad, ak to niekomu neva...ja nie som exibicionistka, ale rada by som kuk..
    mozete mi poslat kopiu, hehe
    • 7 posts
    17. marca 2009 14:18:16 CET
    Dik,konečne jeden rozumný človek. Koniec nezmyselnej diskusie.
    • 5 posts
    17. marca 2009 13:47:00 CET
    smxxx z 24.02.2009@11:50 Napisal " Mne ide skôr o zarobok ako o to uzit si pri natacani "
    POznamka : ako ide dokopy AMATERSKY film a ZARABANIE penazi? je opodstatena nakolko su to stratove projekty. Dalsia debata trocha odbaca od temata fora . Skuste to zmenit a osobne pripomienky k osobe napiste radsej sukromne .Dakujem
    • 5 posts
    17. marca 2009 10:17:45 CET
    ..a mimochodom vo forume domaca muciaren pises o tom, ako si zavesil svoju subinku aj otroka, vyfotil a dal fotky do alba tu na domine, takze si oznamil celemu svetu co robis ...a nie ja
    • 5 posts
    17. marca 2009 10:04:10 CET
    ..keby si nenapisal, ze ide o tvoju subinku, alebo subika, nikoho by to ani nenapadlo ...citaj poriadne a nedomyslaj si nejake bludy ..zacinas byt mierne receno vztahovacny, ..ale prave si dokazal, ze si potrebujes zvedat ego ...vies niekedy je lepsie dvakrat si rozmysliet co povies
    • 7 posts
    17. marca 2009 9:29:43 CET
    cítim z Tvojho príspevku značnú mieru agresivity a možno aj slepú závisť/ja som tu nikde nepísal,že ide o moju subinku,alebo otroka/,myslím že si zašiel daleko a hodil na sklo moje súkromné veci.Ked sme sa o niečom bavili,bolo to v úzkej skupine ludí,ktrorí sa poznáme a dotyčný neboli proti zverejneniu. P.S.Ja sa do Teba tiež nestarám,čo robíš a ako,tak to láskavo rešpektuj aj opačne.Ked takéto niečo chceš,povedz mi to osobne,len na to asi nemáš odvahu.
    • 5 posts
    16. marca 2009 22:37:54 CET
    ..co ma spolocneho to, ze ten smxxx chce zarobit peniaze na ds filmoch s tym, ci sme nieco natocili? .....nepotrebujem si zvedat svoje ego tym, ze budem ukazovat nekomu, ako som zbil subinku, alebo subika. to co je medzi mnou a mojim partnerom ostane len medzi nami, nemusi to videt cely svet .....P.S.: ..jo a natocil som par zaberov a aj vyfotil par fotiek, len nemam potrebu sa s nimi chvalit
  • 16. marca 2009 22:11:33 CET
    nemam tusenie co to spolocne s tym ci sme nieco natocili alebo nie. ak si precitas co som napisal tak som sa v podstate zamyslel len nad tym ako idu dokopy AMATERSKE zabery a PROFESIONALNA produkcia...

lebo o to v podstate v mojom ponimani autorovi prveho prispevku ide. natocit amaterske zabery na komercny ucel...alebo sa mylim?

a co do rypania...moje prispevky nie su ani vulgarne a nezachadzaju ani do osobnych utokov ci usudkov. ja tu nikoho netitulujem ako idiotov, ci internetovych honicov
    • 7 posts
    16. marca 2009 21:33:42 CET
    Už ste niečo natočili/nejakú BDSM scénu/?
    korsinho-neviem,kto tu prvý začína do všetkého rýpať?
  • 16. marca 2009 19:49:20 CET
    nuz....ja ti uz za to nemozem ue nieco chapes inak ako ja....ja sa zvyknem vyjadrovat le stylom akym ja rozumiem niecomu napisanemu...

takze prepac ak som nieco nepochopil na chlp ako ty.

celkove by si mohol zhodnotit ton akym sa bavis ci uz so mnou alebo inymi tu na fore...ak uz si dominant, to sa neprejavuje tym ze budes utocit a vykrikovat ako janosik pred bytcianskym hradom...
    • 5 posts
    16. marca 2009 19:25:41 CET
    ..necitas poriadne, nenu a thery maju pravdu pozri prispevky smxxx 24.2.009 09:41 a 24.2.2009 11:50 ..hovori o tom, ze ma scenare, o zarobku a nie o tom ako si pri tom uzit
    • 7 posts
    16. marca 2009 15:19:57 CET
    Vidím,že sa zase chceš naťahovať,tak podme nato,ja nie som nikdy mimo,len aby si vedela do budúcnosti,nemusím mať správny každý názor,ale byť mimo je asi niečo iné.Čo vlastne korsinho povedal:"...ty chces mat asi skor profesionalnu produkciu za lacne, t.j. s hercami amatermi ktori si bud nepopytaju vobec nic alebo len malo..."a o tom nepísal smxxx nikde,skôr si myslím,žs by chcel niekde účinkovať,kde by ho zaplatili,takže ani Ty nečítaš poriadne a veci si vysvetluješ tak"že ako vždy máš pravdu len TY".
    • 2 posts
    16. marca 2009 12:11:26 CET
    ked si pozries prispevok od smxxx z 24.02.2009@11:50 zistis ze mimo si ty a nie korsinho
    • 7 posts
    16. marca 2009 10:30:19 CET
    Ked si niečo natočil,môžeš uviesť svoju skúsenosť,nie je to tu o filozofovaní čo by kto chcel,alebo nechcel,o čo komu ide.Prečítaj si úvodný príspevok a zistíš,že si to zle pochopil.
  • 13. marca 2009 17:03:21 CET
    taka drobna otazka...ako ide dokopy AMATERSKY film a ZARABANIE penazi? ved tebe nejde o ten amaterizmus...ty chces mat asi skor profesionalnu produkciu za lacne, t.j. s hercami amatermi ktori si bud nepopytaju vobec nic alebo len malo...
  • 13. marca 2009 10:21:07 CET
    Natoš svůj, sám si ho postříhej. Nepočítej ale se ziskem. Vím o čem mluvím, točil jsem i militar a veteran akce. Vždy byl obrovský zájem ale jakmile jsem chtěl aby zaplatili plácali mě po ramenou, že jsou moji kamarádi a že jim přece nebudu nic účtovat. Spíše to vidím, tak že díky filmečku si uděláš dostatečné jméno. Jedině tudy vede cesta. Udělat si jméno, a mít kredit v BDSM skupině.
  • 10. marca 2009 7:48:09 CET
    vyborna myslienka je podla mna vo filmoch elite pain urobit nieco take amatersky by bolo naozaj fajn ale ako som zistil je s tym naozaj dost prekazok
    • 7 posts
    4. marca 2009 17:20:12 CET
    ak niekdo viete kde by sa dalo stiahnut nejaky amatersky film dajte vediet....
    • 13 posts
    24. februára 2009 22:31:23 CET
    Natočily jsme film je to o fetish BDSM, je tam vlastně docela hodně, je amatarský. Prodáno jen dvě kopie (už je starý tak skoro rok),bylo to sestřihané na PC,udělán obal, spracováno na DVD, a stejně o to neni zájem. (cena byla 300 kč a potom 200) je lepší si stáhnout něco kvalitnějšího a zadarmo než se koukat na něco co nemá jméno a je to neznáme. Myslím že podruhé bych do toho nešel. (ale asi stejně pujdu, je krása to natáčet), a co se týče agentury na BDSM tak to sorry ale asi těžko se tam někdo dostane je to o tom že pověčinou jsou tam subici zadarmo, oni mají přeci čest tam být (viz třeba ENGLISH MANSION nebo OWK). Pokud nejsou znamý tak smůla.
    • 2 posts
    24. februára 2009 18:17:40 CET
    Vytvorit platenu stranku znamena do nej investovat dost penazi alebo zobrat hotove riesenie ktore ti z kazdej zaplatenej sumy odcerpa cca 50%. Vzhladom k neochote ludi na nete cosi platit sa to ked to bude dobre dostane na P2P a je po peniazoch.
    Samotny film nieco stoji pokial ho samozrejme nenatocis na jednu domacu kameru a nepustis von bez strihu.
    Toto vsetko sa ale potom vylucuje s tvojou predstavou ziskania penazi za ucinkovanie. To urcite viac dostanes ked vyuzijes sluzby niektorej agentury a nechas zo sebou taky film natocit. Samozrejme pokial splnujes ich vizualne poziadavky.
  • 24. februára 2009 17:49:15 CET
    No mozno ano ako vychadza z predchadzajucich diskusii bolo by to treba osetrit aj pravne ale keby sa urobila nejaka platena stranka mozno by s toho nieco bolo. A to co napisal 1Badesam je pravda amaterska produkcia pôsobi vierohodnejsie a preto je aj viac rajcovna. Priznavam ze by bolo treba dotiahnut par veci ale nie je to podla mna nemozne
    • 7 posts
    24. februára 2009 16:51:16 CET
    ja som už aj niečo natočil,je to však len pre mňa,prípadne niekoho,kto si to zaslúži vidieť.Dá sa to urobiť,dokonca amatérske veci sú niekedy vzrušujúcejšie,ako profesionálne,ale byznys vyžaduje niečo viac.U nás je málo ludí,ktorý sú ochotný zaplatiť a ver mi,niečo o tom viem.
    • 2 posts
    24. februára 2009 12:59:43 CET
    Nebolo by jednoduchsie najst si produkciu ktora podobne veci toci ? Hlavne ked ti ide o peniaze. Amatesky film nebyva nijak vynosny ani ked ho robia ludia zadarmo
  • 24. februára 2009 11:50:15 CET
    No scenarov nosim v hlave vela a urcite su niektore z nich pouzitelne pre film.Mne ide skôr o zarobok ako o to uzit si pri natacani
    • 2 posts
    24. februára 2009 10:23:20 CET
    Mas scenar alebo si len nevies ako zohnat dominu tak skusas ci si neuzijes pri natacani?