Forums » Nekategorizováno

• 10. decembra 2009 13:04:51 CET
    "Sex je pudová záležitost."

"Buď to pude, nebo to nepude."
  • 10. decembra 2009 13:03:41 CET
    Mladá prostitutka si zavedla zákazníka do svého pokoje a začala se svlékat. Zákazník si prohlížel jak vypadá mladě a pak se jí zeptal:
    "Slečno, kolik je vám let?"

"Třináct."

"Cože, třináct." Lekl se a utekl rychle pryč.

Prostitutka se posadila smutně na postel a povídá:
    "Blázen jeden pověrčivý."
  • 10. decembra 2009 13:02:44 CET
    "Nechal jsem si vytetovat na penis stokorunu." Chlubí se Jenda kamarádovi.

"A jaký to má význam?"

"Hned tři. Za prvé si můžeš hrát se svými penězi. Za druhé můžeš pozorovat růst kapitálu. A za třetí manželka může měsíčně prokouřit kolik chce."
  • 10. decembra 2009 13:01:57 CET
    Jednoho dne dostal Bush infarkt a umřel. Okamžitě se odebral do pekla. Ďábel už na něj čekal a povídá mu:
    "Jsi na mém seznamu, ale já zrovna nemám volné místo. V každém případě tady musíš zůstat, takže mám pro tebe návrh."

"Mám tady pár hříšníků, ty si jednoho vybereš, já ho pustím, ale ty půjdeš na jeho místo."

Bushovi se to zdálo jako dobrý obchod. Ďábel tedy otevřel první místnost. Tam byl veliký bazén, v něm plaval Nixon.

"Ne, já nejsem dobrý plavec." Řekl Bush.

Ďábel tedy otevřel druhou místnost. Tam byl Newt Gingrich a velikým kladivem rozbíjel kameny. Kamenu nikdy neubývalo.

Bush řekl:
    "Ne. Mám problémy s ramenem, strašně bych trpěl."

Ďábel tedy otevřel třetí místnost. Tam ležel na zemi Bill Clinton, ruce svázané nad hlavou, nohy svázané a roztažené. Nad ním se skláněla Monica Lewinská a dělala to, co dělala nejlépe.

Bush neváhal a rychle řekl:
    "Myslím, že tohle bych vydržel."

Ďábel se ďábelsky zasmál a řekl:
    "Monico, můžeš jít."
  • 10. decembra 2009 12:54:24 CET
    Přijde Jeníček k lékaři a ptá se ho:
    "Pane doktore, může desetiletá holčička otěhotnět?"

"No to víš, že nemůže."

"Vyděračka!"
  • 10. decembra 2009 12:46:58 CET
    Ve třídě říká paní učitelka dětem:
    "Děti, kdo si myslí, že děti nosí čáp, ať si stoupne do levé části třídy a kdo si myslí něco jiného, ať si stoupne do pravé části."

Přihlásí se Maruška a ptá se paní učitelky:
    "Paní učitelko a ti, co už souložili si můžou jít na chodbu zapálit?"
  • 10. decembra 2009 12:45:34 CET
    Paní učitelka zkouší u tabule Jeníčka. Má vyjmenovat Shakespearova díla. Jeníček se ptá učitelky, jestli k tomu může použít pravítko.

"Samozřejmě, když ti to pomůže." Říká paní učitelka.

A tak Jeníček spustí:
    "5 cm - Romeo a Julie, 10 cm - Mnoho povyku pro nic, 15 cm - Jak se vám líbí, 20 cm - Sen noci svatojánské, 25 cm - Zkrocení zlé ženy."

"Pepíčku, proč si dal nejslavnějšímu dílu pouhých 5 cm?"

"Mezi námi, paní učitelko, proč si myslíte, že se Julie otrávila?"

"A nemáš na pravítku ještě 30 cm?"

"Mám, ale to už je jen od Nerudy Kam s ním."
  • 10. decembra 2009 12:43:56 CET
    Student je zkoušený a pan profesor se ho ptá:
    "Co mi můžete říci o vlivu dědičnosti?"

Student se zamyslí a odpovídá:
    "Když se dítě podobá otci, je to dědičnost. Když sousedovi, je to vliv prostředí."
  • 10. decembra 2009 12:40:13 CET
    "Pane doktore, neměla bych si koupit ty Ženšenové kuličky, když tak špatně spím?"

"Raději si kupte kuličky Venušiny. Sice nebudete spát, ale budete bdít daleko příjemněji."
  • 10. decembra 2009 12:33:28 CET
    Přijde domů manžel z práce a křičí na ženu:
    "Jak to, že nemám hotovou večeři."

"Nezlob se, miláčku. Sousedovi ulétl kanárek, tak jsem mu celé odpoledne na zahradě honila ptáka."
  • 10. decembra 2009 12:20:00 CET
    "Pane doktore. Chodím s mojí dívkou už dva roky a stále se se mnou nechce milovat. Poraďte mi, co mám dělat."

"Musíte ji tou chůzí natolik unavit, aby si konečně lehla."
  • 9. decembra 2009 22:05:32 CET
    Trestanec utekl z věznice, kde byl držen po celých 15 let. Při útěku
    narazí na dům a vloupe se do něj.
    V posteli najde mladý manželský pár. Vytáhne muže, sváže ho na
    židli a přiváže ženu k posteli.
    Nato na ní vyleze, políbí ji na krk, pak vstane a odejde do koupelny.
    Když je trestanec v koupelně, muž říká své ženě: "Poslouchej,
    tenhle chlápek je vězeň, podívej se na jeho oblečení! Nejspíš
    strávil douhou dobu ve věznici a roky neměl ženskou.Viděl jsem,
    jak Tě políbil na krk. Jestli chce sex, nevzpouzej se, nestěžuj si,
    jenom
    dělej,co Ti řekne a uspokoj ho. Tenhle chlap musí být nebezpečný,
    jestli se naštve,zabije nás oba! Buď silná, miláčku. Miluji Tě."
    Žena odpovídá :
    "Nelíbal mě na krk, ale šeptal mi do ucha, že si myslí, že jsi
    vážně sexy chlap a ptal se mě, jestli máme v koupelně nějakou
    vazelínu...
    Buď silný, miláčku. Taky Tě miluji".
  • 9. decembra 2009 9:24:18 CET
    Politiku a politikárčenie prosím na dominu neťahajte, vyzerá to potom na propogandu
  • 4. decembra 2009 23:32:09 CET
    Pane Boze,
    tento rok si mi vzal mojho oblubeneho spevaka Michaela Jacksona,
    oblubeneho herca Patricka Swayzeho,
    oblubeneho clena Boyzone Stephena Gatelyho...
    Hovoril som Ti uz ze moj oblubeny politik je Robert Fico??
  • 4. decembra 2009 12:04:06 CET
    Príde Fero zo služobnej cesty, vstúpi do predsiene a počuje z kúpeľne mužský hlas:
    ”Dáme pusinku na cicíky, dáme pusinku na pupček, pobozkáme mačičku...”
    Rozhodol sa Fero, že pristihne Maru absolútne in flagranti a vylezie v spálni na skriňu. Po chvíli sa otvoria dvere, do spálne vojde nahý chlap s nahou Marou v náručí a opäť vraví:
    ”Dáme pusinku na cicíky, dáme pusinku na pupček, pobozkáme mačičku...” zarazí sa na chvíľu a pokračuje, ”... ale fuj... fuj... ty si si neumyla riťku...”
    ”No...” uvedie veci Mara na pravú mieru. ”Keby si videl to, čo ja, tak sa z toho tiež poserieš!”
  • 4. decembra 2009 11:51:44 CET
    Zena vojde do novej predajne BMW. Zbadá kabriolet, ktorý sa jej zdá perfektný, tak sa k nemu priblízi, aby si ho prezrela. Ako sa tak zohne, aby sa dotkla interiéru, ujde jej jeden hlasný prd. Velmi zahanbená, sa nervózne otocí, aby zistila, ci niekto nepocul jej "malú nehodu", dufajuc ze sa tak nestalo. Lenze ako sa tak otocí, zistí, ze priamo pri nej stoji predavac: Dobry den slecna, mozem vam nejako pomoct? Ona, tentokrat uz celá cervená od hanby, mu odpovedá: Ano, chcela by som vediet, kolko stoji toto auto....
    Predavac: "Slecna, uz len pri dotyku s nim ste si prdli, ak vam poviem kolko stoji, poseriete sa....
  • 4. decembra 2009 11:44:07 CET
    Príde muž k doktorovi a hovorí:
    "Moja žena nemá rada francúzske milovanie, co mám robit?"
    Doktor:
    "Ked prídete domov natrite si ho nutelou a zajtra mi prídete povedat ci to zabralo."
    Na druhý den muž celý naradostený hovorí doktorovi:
    "Bolo to fantastické,nic lepšie som do teraz nezažil."
    Doktor:
    "A co žena jej sa to pácilo?"
    Muž:
    "Neviem, deti ju predbehli."
  • 4. decembra 2009 11:34:28 CET
    Hlboká noc. Rodina ešte nespí - neprišiel domov 15-ročný syn. Nakoniec sa synáčik predsa len objavil vo dverách.
    - Kde si bol ? - kričí otec - Hovor !
    - Súložil som... - odpovedá trasúcim sa hlasom syn.
    - Čo?! Ty,môj syn,súložil si? - poteší sa otec - Počuli ste? Môj syn súložil ! Prvý raz v živote.Stal sa chlapom!!! Poď synček,vypijeme si!
    Zasadli k stolu, vypili si...
    - A zajtra ? - pýta sa otec - Kam pôjdeš? Predpokladám, že opäť si zasúložiť...
    - N...n...nie.
    - A prečo?
    - Riť ma bolí.
  • 4. decembra 2009 11:32:56 CET
    Zajac veselo skáče po lese a vykrikuje: pomiloval som medvedicu, pomiloval som medvedicu!
    Všetky zvieratká sa smejú, ale počuje to aj veľký medveď tak príde k zajacovi a pýta sa: brum, brum zajac prečo klameš a vymýšľaš si?
    Neklamem, povie zajac a začne utekať čo mu sily stačia. Medveď sa rozbehne za zajacom jak valiaci sa kameň. V tom zajac skočí pomedzi dve blízko seba stojace stromy, medveď za ním, no keďže je oveľa väčší ako zajac, zasekne sa medzi stromami, funí, silí sa, ale nemôže ani dopredu, ani dozadu. Zajac pomaličky obíde medveďa, pozrie na jeho veľký zadok, a povie: medveď, keď ťa teraz pomilujem tak toto mi fakt nik neuverí.
    Medveď: zajáác niéé ...
  • 4. decembra 2009 11:30:57 CET
    Muž v drogérii hovorí predavačke: ... Prosím si kabátik na chlapčeka ... Predavačka mu podá balíček prezervatívov a vraví: ... Tu máte kabátik a keby ste chceli aj kožušinový golier, tak o 18-tej končím!
  • 3. decembra 2009 20:09:03 CET
    Ako spoľahlivo uspokojiť ženu:
    Starať sa o ňu, chváliť ju, hýčkať, pochutnávať si na jedle, ktoré uvarila, opravovať veci v domácnosti, spievať piesne o láske, lichotiť jej, podporovať ju, ukľudňovať, zvádzať, mať zmysel pre humor, uzmierovať sa, povzbudzovať ju, hladiť, objímať, ignorovať prebytočný tuk, maznať sa, vzrušovať ju, chrániť, telefonovať jej, predvídať, chovať sa vľúdne, odpúšťať, chovať sa šarmantne, dobývať ju, preukazovať jej láskavosti, doprevádzať, dôverovať, brániť, uznávať, byť ochotný pre ňu zomrieť, uspokojovať, prejavovať oddanosť, zbožňovať ju, nosiť na rukách...

Ako spoľahlivo uspokojiť muža:
    Prísť nahá.
  • 3. decembra 2009 19:54:48 CET
    Holiacim strojčekom.
  • 3. decembra 2009 19:53:01 CET
    Zápalky sú pre dospelých a hrajú sa s nimi deti a prsia sú pre deti a hrajú
    sa s nimi dospelí.
  • 3. decembra 2009 19:44:15 CET
    "Predstav si, včera som zachránil svoju kolegyňu pred znásilnením."
    "Nehovor, a ako?"
    "Ukecal som ju."
  • 3. decembra 2009 19:34:14 CET
    Súloží chlap so svojou milenkou u nej doma. Zrazu z pod vankúša vylezie šváb. Chlap sa rozoženie, že ho zabije, ale šváb prehovorí ľudským hlasom:
    \"Nezabíjaj ma, nezabíjaj ma, raz sa Ti odvďačím.\"
    Chlap ho teda nechá žiť a pokračuje vo výkone. A ako to už tak býva, zarachotia kľúče v zámku a manžel milenky sa vracia zo služobnej cesty ... panika vrcholí ... znovu sa ale objaví šváb a hovorí:
    \"Prišiel môj čas, teraz sa ti môžem odvďačiť. Keď si raz zatiahneš za prirodzenie, zmeníš sa na švába a môžeš sa schovať pod posteľ. Keď sa budeš chcieť premeniť späť na človeka, zatiahneš za svoj penis dva krát.\"
    Chlap poslúchne zatiahne raz a skutočne sa zmení na švába. Zalezie pod posteľ a čaká, až manžel zaspí. Po chvíli si povie, že je čas sa premeniť nazad a potichu sa vytratí. Zatiahne teda za svoj penis dva krát, ale nič sa nestane, skúsi to teda znovu a zase nič, ešte raz - nič, po chvíli už zúrivo ťahá za svoj penis ....
    .... Náhle sa ozve hlas:
    \"Pán kolega, nielen že ste zaspal na porade, ale ešte tu onanujete!\"