Forums » Nekategorizováno

Zmena Fóra

• 8. apríla 2009 18:48:12 CEST
    Nie je to tu zlé, ale by sa už zišlo trochu to tu zprehľadniť, čo myslíte ?
    Uvediem pár vecí pre adminov:

- Vo fóre by mohli byť FEMALE nicky červeným a MALE nicky modrým. ... nemusí to byť rozlíšené práve farbou nicku.
    - V profiloch by boli užívateľove príspevky.
    - Aspoň mne osobne, neviem ako ostatným, by vyhovovalo obrátenie diskusíí resp. prvý príspevok by bol hneď hore na prvej strane a posledný na poslednej dole (klasicky)
    - Takisto uvítam možnosť pridania poviedky nie cez kontakt, ale pod možnosťou PRIDAŤ POVIEDKU a tá by sa následne odoslala adminom, aby som nemusel posielať cez mail. - Maličkosť, ale myslím, že tak stúpne počet poviedok. Cez mail som už jednu posielal a odpoveď ani uverejnenie sa nedostavilo.
    - A tak...
  • 10. apríla 2009 23:02:41 CEST
    Ja som myslel, že v tom profile by bolo niečo také: Hľadaj prispevky od užívateľa... a bol by tam link s číslom kolko je ich a vypísal by sa zoznam jeho príspevkov. Podľa mňa celkom užitočná vec...
    • 2 posts
    10. apríla 2009 0:03:21 CEST
    a co tak pridavat podobne prispevky do fora kam to patri a nezakladat kvoli kazdej blbosti nove?
    Ked das do profilu prispevky uzivatela zatazis zbytocne databazu blbostami a navyse vecsinou ti ten prispevok neda zmysel.
    Posledny prispevok predsa je hore na prvej strane tak nechapem co chces.
    Poviedku posli mailom mne, pozriem co sa s tym da spravit - mail je nenufer@bdsmshop.sk, myslim ze nikto iny ti ju tu neprida.
    • 9 posts
    8. apríla 2009 21:10:43 CEST
    Tie príspevky by som nechal ako sú. V niektorých fórach sú ich desiatky a nechce sa mi to vždy prechádzať celé. Na počítači je to jednoduché, ale skús si to cez mobil. A pochybujem ze to cez niekoho donúti čítať celé fórum,ked občas niektorý niesú schopný precitat si päť posledných príspevkov.
    A založil si ďalšie zbytočne fórum,toto patrí do fóra o Domine.