Forums » Nekategorizováno

Mučenie konským vlasom

• 14. apríla 2009 8:44:07 CEST
    Zaujímajú ma aj Vaše skúsenosti aktívne či pasívne.
    • 5 posts
    10. augusta 2009 5:16:55 CEST
    Ak si chceš užiť bezpečné týranie močovej trubice/ nič sa nesmie prehnať/ mám s tým skúsenosti pozri si stránku:
    http://www.sexshop-usa.inshop.cz/inshop/scripts/shop.aspx
    Je to český internet.predajca. Mám s ním dobré skúsenosti,aj ked nie je najlacnejší ale za kvalitu sa platí. Ku všetkému je návod a certifikát.
    Subící na ktorých som to aplikoval boli nadmieru spokojní,aj keď vraj takú bolesť spojenú s rozkošou ešte nezažili. Ak si dom.tak na prvý krát to rob so stopkou lebo elektro v močovej trubici a druhý pol v anále.....keď som s týmto začínal skúsil som to na sebe a aj keď prah bolesti mám vysoký bolo to "niečo"... S tým konským vlasom by som to rozhodne neskúšal.
  • 5. augusta 2009 18:22:56 CEST
    to je informacia.nie chcenie.vlado!
  • 4. augusta 2009 18:01:18 CEST
    Hobraho, ked si chces zavliect do mocovej trubice zapal mozes si tam dostatocne dlho strkat napr. hrdzavy klinec, a vysledok bude zaruceny. Aj ked neviem co za opuchy tam chces mat. V kazdom pripade ta bolest Ta velmi rychlo vylieci z bdsm predstav. Takze: po par podobnych experimentoch a par tyzdnoch inkubacnej doby som raz rano isiel uplne normalne na zachod, odrazu pri moceni halda krvi a bolest ze som vylozene isiel do kolien. Okamzite do spitalu na urologiu, odtial prevoz do Trencina, antibiotika v kapacke, min. 1 den zo mna tiekla krv, pustili ma za tyzden, vraj nebakterialna infekcia neznameho povodu. VLASTNA SKUSENOST. Tymto chcem poradit tym menej skusenym: NEZAHRAVAJTE SA.
  • 23. júla 2009 18:37:58 CEST
    nietkoré sibírske kmene zajatcom robili rany na nohách a tam vsúvali konské vlasy, nohy oviazali, zajatcov spútali a ak sa to zrástlo, zajatci už nemohli újsť, pretože chodili iba na špičkách, na nohách mali zápal na celý život
    • 8 posts
    27. apríla 2009 13:41:53 CEST
    Teda dobry brutus.... konsky vlas radsej nechat na konovy
    • 7 posts
    26. apríla 2009 19:04:41 CEST
    myslím si,že toto je poškodzovanie zdravia,ktoré môže zanechať trvalé následky,takže to nechajme stredoveku.
  • 26. apríla 2009 9:38:33 CEST
    strcia ti do penisu konsky vlas a ten vyvola zapal a ked mocis ako by ta rezali ziletky mas bolesti a opuchy.
  • 15. apríla 2009 7:56:22 CEST
    Mne jen napadá že ten koňský vlas bude asi mít velké tření (proto se z něj dělají např. smyčce k houslím), takže to asi bude dost bolestivé - mne osobně by to tedy rozhodně moc nebralo.
  • 14. apríla 2009 22:59:29 CEST
    sorry znie to tak dievcensky prepac
    ale v podstate to nic nemeni na tom , ze vlas je vlas a netusim ako ho pouzit..
  • 14. apríla 2009 21:13:55 CEST
    Nauč sa čítať, už som to tu napísal a v profile mám jasne napísané že som muž lol
  • 14. apríla 2009 17:24:05 CEST
    a co si citala akurat tu jeden cierny hruby konsky vlas mam a ako nan kukam tak nan kukam , nic ma veru nenapada.....