Forums » Nekategorizováno

dominantný muž s chuťou aj na submisívnych mužov... som BI ?

• 16. decembra 2004 23:34:17 CET
    Mám niekoľko veľmi dobrých skúseností aj so submisívnymi mužmi. Zaujímalo by ma preto, či má niekto podobné skúsenosti a či si myslíte že som v podstate "BI"... Prioritou je však pre mňa vrámci SM hier stále partnerka žena... a čo sa týka "klasického" sexu, tak určite LEN žena... Aj keď počas SM hier so sub mužmi môže dôjsť ku všeličomu, a môže to byť veľmi vzrušujúce... Čo vy na to ? Som "BI" ? Alebo ?
  • 19. októbra 2009 0:28:58 CEST
    Ja som napríklad bi/dom a často ma oslovujú subíci s tým, že v rámci lekcie nemajú problém poslúžiť pánovi aj po sexuálnej stránke hoci inak sú total hetero
  • 12. januára 2009 22:06:19 CET
    1BaDeSaM, diky ze si ozivil tuto temu. Ja sa nepovazujem za bi, ale je to super, ze tu na domine v profile sa da nastavit aj kategoria: bi-curious. Ja som tiez taky. Muzi sa mi fakt nepacia, ani nevzrusuju, jedine baby, ale ked ide o BDSM, tak strasne citim potrebu byt otrokom (alebo kedze som crossdresser, tak aj otrokynou) dominantneho Pana...
  • 26. decembra 2008 15:01:24 CET
    Dlho som uz neprispel ale toto je zaujimava tema.
    U mna je to nejak podobne aj ked komplikovanejsie Som transka a pacia sa mi zeny a ine transky. Ale muzi ako muzi vobec. Mnohe transky ktore pritahuju ine transky maju problem priznat ze su vlastne bisexualne. Tak to skryvaju za pomenovanie "trans-lesba" , co mne pripada fakt komicke, hlavne ak sa jedna transvestitu, nie transexuala. Na druhej strane je to pre ne asi tazke priznat si to ak ziju v konzervativnom prostredi. Cele je to asi o tom aky sme sami k sebe uprimny.
    • 7 posts
    24. decembra 2008 11:10:27 CET
    Možno preto,že aj ja som hetero,ale mám aj subinku,aj otroka a z každým z ních ma to baví/myslím BDSM-hrátky/.Súhlasím s keslaveke,Profesorom ako aj z dalšími.Je zaujímavé si ho celé prečítať a tým,čo majú k nemu čo povedať,sa aj vyjadriť.
  • 2. februára 2006 14:19:09 CET
    Suhlasim s nazormi, ze BDSM ako take stoji nad orientaciou, podla mna je to pravda, cize "strach" o to, ci si Bi-cko by jednoducho nemal branit realizovat to, co sa ti paci - myslim, podla mojho nazoru, ze nim byt vobec nemusis, a ako povedal 'steniatko' : rob, co sa paci, neries preco, zaco, naco..

... alebo ako povedala BEEKY : vsetci sme Bi-cka, cize to mas potom jedno :?)
  • 24. januára 2006 9:22:56 CET
    Mňa tiež v klasickom milovaní viacej vzruší muž ale pri d/s predstavách často myslím na to ako sa milujem a pritom ovládam aj osobu rovnakého pohlavia napríklad vo svojej predstave mám obyčajnú prostitutku ,ktorú mučím
  • 24. januára 2006 9:16:33 CET
    niez by som si nebol isty tvrdit, ze si BI... mna vzrusuju zeny, ale ked premyslam o BDSM, tak si to viem ako subik predstavit aj s chlapom... a nemam pocit, ze som BI... Skor ide o ponizenie a pod.
  • 6. novembra 2005 19:53:13 CET
    Pro mě, jakožto 100% heterosexuála, je něco podobného nemyslitelné. Navíc, ačkoliv jsem vůči ženám sub, vůči mužům se cítím být dom, i když to nemá sexuální podtext.
  • 5. novembra 2005 17:59:53 CET
    alan,mozno je pre teba z nejakeho dovodu preedstava,ze sa ponizujes pred zenou,neprijatelna :-) Nie si nejaky zamaskovany macho? :-))) Alebo tvoje podvedomie mozno potlaca tu bisexiualitu tak, ze je pre teba prijatelny sex s muzom iba tak,ze si k tomu prinuteny a vlastne za to nemozes :-) Takze teraz pekne pojdes a vyskusas,aby si vedel,co a ako .-) Ale nezaduni na stopku! :-) Nie si isty? Poisti! :-)))
  • 4. novembra 2005 22:45:40 CET
    Všetci sme v podstate BI a basta! Čo sa tu ešte rieši? Debata skončila! Vyskúšaj to, zistíš aspoň na čom si :) Nevyskúšaš, tak budeš žiť v neistote dovtedy, pokial to tak či tak nevyskúšaš...Je to silnejšie ako ty, tak šup do toho!
    Neviem na čo čakáš!
    p.s. Dôvera zbližuje!!!

Život je krásny
  • 4. novembra 2005 12:42:28 CET
    V normalnom sexe preferujem len zeny, ale ako otrok chcem sluzti dominantnemu panovi, ktory si so mnou bude robit co chce a bude ma perverzne ponizovat aj sexualne. Ale iba o tom snivam este som to neskusil mam to v sebe potlacat alebo to vyskusat live? A som bi?
  • 31. októbra 2005 6:37:19 CET
    myslim, ze neni potreba znat duvody, proc je to tak, jak to je...proste neco mas rad a pokud je to jen trosku mozne, realizuj to tak, aby jsi potesil sebe i toho druheho a neres, proc, nac, zac...
  • 30. októbra 2005 23:48:03 CET
    Jo, to by mohla být jedna z mnoha psychol. interpretací:)
    Už vidim, jak mi nějakej freudián erudovaně sděluje, jak jsem vlastně na chlapy a ženský si představuju v roli domin, protože se jich jako skrytej gay víceméně bojim, plus tam potřebuju chlapy jako bottom takže sem jasnej:) nebo, co já vim:)
    No asi, co člověk to názor, co psycholog to jiná interpretace:)
    a skutečnost? V tom by se prase vyznalo :) budu se těžit z rozvinutý fantazie:), ale asi tě zklamu, travesty vůbec nemusim:)
  • 30. októbra 2005 17:27:24 CET
    No, ono to na prvy pohlad sice vyzera ako riadne zamotane, ale urcitu logiku to ma :-))) Preco, nie je na tom niec zvlastne. Kazdy ma pravo vnimat to, ako to citi.

V BDSM sa casto stieraju rozdiely medzi hetero, homo a bi. BDSM je o niecom inom, teda hlavne D/s, je to o pocite moci,nadvlady, odovzdanosti . Tieto pocity su casto silnejsie,ako samotny chtic, a preto presahuju nad ramec sexualnej orientacie ako takej.

Tak ma napriklad napada, ze ked si sam seba predstavujes ako dominantnu zenu voci subikom, mozno je to z akehosi nepomenovaneho pocitu viny,ktory ti hovori,ze iba zena moze byt domina a ked si potrebujes ventilovat svoje dominantne chutky,tak sa preto musis stylizovat do zenskej ulohy.

Inak, travesty je strasne eroticke samo o sebe :-)

No, mozno pan Freud by vedel,co sa v tebe deje, ty sa vsak iba tes, ze mas tak silne rozvinutu fantaziu :-)
  • 29. októbra 2005 22:14:03 CEST
    Jsem sub ohledně ženských, ale zároveň mě i láká mít otroka. Určitě víc než mít pána. Nejspíš jsem bi. Má to někdo podobně jako já? Chatoval jem s pár subama se zájmem mi sloužit. Ti zas by nepřenesli přes srdce, kdyby se měli snížit před ženskou, přestože jsou třeba bi. Zároveň mám tendenci si v takový situaci představovat sebe samotnýho jako dominantní ženskou Zvláštní, že? Jsem tedy hetero a láká mě to, protože nemůžu najít dominu, jsem bi nebo snad skrytý gay?:)
    chlap by prostě měl být podle mně ve spod vždy:)
  • 24. októbra 2005 10:22:35 CEST
    No ja som BI... a teda je mi tazke vyjadrit sa k tomu zvlast ak vlastne suhlasim doslova s tym co tu napisal Peter32-28.01.2005... S/M lekcia rovnakeho pohlavia moze byt do znacnej miery pre subika vhodnym ponizenim, avsak aj to je diskutabilne... Ak by bol domboyke subik tak mozno nebude BISEX, ale ak je domboyke dominant, tak je podla mna na tom rovnako ako ja... a je BISEX... len si to nechce priznat tak ako som s tym mal problem predtym aj ja... Tha asi tak... cawes z KE
  • 5. augusta 2005 0:41:19 CEST
    Vdaka za nazory. Po case som tu znova nakukol a vidim ze sa to tu pekne rozrastlo, skoro som tento topic ani nenasiel.
    Takze ak tu medzicasom zabludil niekto novy, kto by sa rad k teme vyjadril, budem rad.
  • 21. apríla 2005 20:11:41 CEST
    to je ok, nejak to prezijem :-)
  • 21. apríla 2005 14:38:07 CEST
    :) len sa vyjadrujem...
  • 21. apríla 2005 13:55:24 CEST
    Uf, ty mi davas zabrat
  • 21. apríla 2005 12:51:59 CEST
    :) strapon zboznujem... minimalne pouzivanie vibratoru pri subikovi... hlavne ked je zviazany a ma pocit ze musi svojej pani podrzat...
  • 20. apríla 2005 16:55:37 CEST
    No ak potrebujes v sebe "nieco" citit, vyskusaj "strapon"...to je moja sucastna tuzba. Alebo to musi byt zive? :-)
  • 16. apríla 2005 21:12:18 CEST
    myslim,ze to je bezne. BDSM stoji nad orientaciou ako takou. Ked ti ten pocit dokaze dat aj osoba rovnakeho pohlavia,je to preto,ze to je o tom pocite. Pa :-)
  • 8. februára 2005 22:38:52 CET
    ...ci ide o styl, hru ,zivotny zmysel ,su uplne zbytocne.Podstane ,je ze to zucastneny chcu a vedia si to vychutnat.Spokojnost nadovsetko.:smile
  • 8. februára 2005 22:33:48 CET
    Ziadne strachy. Si uplne normalny.Pri Bdsm ,tiez nerozlisujem ,ci ide o muza ,alebo zenu .