Forums » Uncategorized

Fetish party

• 6. mája 2009 10:25:52 CEST
    Stapana Roberta planuieste o petrecere fetish cu desscode si cu diferite teme fetish cei interesati sa ia legatura cu mine in pm sau mail [email protected]
    Petrecerea va avea loc pe 25 mai asa ca cei doritori vor trebui sa se grabeasca !!
  • 5. marca 2010 17:10:38 CET
    Pe cind un party si anul acesta?
  • 5. marca 2010 10:14:09 CET
    Termine 29.5.2010 - Brno (CZ) more at www.volny.cz/fgp
  • 24. mája 2009 20:39:19 CEST

Tuturor celor care veti participa la fetish party, va doresc sa aveti parte de o petrecere reusita maine, sa va simtiti bine si sa traiti intens tot ce vi se intampla.Distractie placuta!
  • 17. mája 2009 21:58:45 CEST
    Am sa rog supusii care vor sa vina la petrecere sa se decida mai repede nu mai sunt prea multe locuri si nici prea mult timp
  • 17. mája 2009 2:51:58 CEST
    Hotararea ai luat-o 'fara sa stii' Jessy. Ma pricep sa citesc barbatii. Ai sa 'confirmi' ca iti pare rau dar din X motiv nu poti sa vii. Se vede ca vrei sa mergi, ca doresti asta dar, din pacate, nu te lasa teama. E un moment bun. Sunt mai multe stapane, vei gasi una compatibila. Sunt mai multi sclavi, iti va da curaj. Nu esti la tine in oras. Ai cea mai buna sansa ca sa spargi gheata. Nu ii da cu piciorul ca nu vine in fiecare zi.
  • 16. mája 2009 12:12:23 CEST
    Ciao Wanda. In primul rand nu am confirmat inca ca vin si-s de acord ca faptele conteaza, dar aici fiind un forum, vorbele reprezinta un fel de fapte sau mai bine zis niste pasi spre fapte.Ma hotarasc in maxim 3 zile daca vin si atunci anunt si costumatia:)
  • 16. mája 2009 3:36:45 CEST
    E nevoie de fapte JessyBlue nu de vorbe! Eventual poti spune care iti e tinuta pentru petrecere ca sa stiu ce accesorii iau cu mine. Unul mi-a spus ca el vine in pantalonasi scurti, cu tablita, creta si nuia asa ca la el e simplu.
  • 15. mája 2009 16:28:52 CEST
    "The end" si aici?:)Chiar daca se mai gasesc unii ce se iau de o amarata de cratima in loc sa atace subiectul in sine(adevarul e ca-s si multi agramati), nu cred ca nu se mai gasesc lucruri de discutat in legatura cu petrecerea.Asa ca, propun ca "sedinta" sa nu se suspende!
  • 14. mája 2009 22:32:52 CEST
    nu cred ca mai scriu jessy ei sunt aici doar sa se bucure de greseala de tipar a cuiva sau sa strice vre-o conversatie :)) asa ca ... de discutat ce rost are ... ne pierdem tipul aiurea pe net sa mai radem si noi de cineva ca noi nu avem nici o treaba cu sm-ul de fapt ;)
    ne vedem in bucuresti jessy
  • 14. mája 2009 18:52:37 CEST
    Nu mai scrie nimeni pe aici? Sunteti f ocupati sau doar nehotarati asa ca mine?:)Cred ca ar fi fain sa incepem sa discutam despre petrecere, despre lucruri ce au legatura cu aceasta, eventual pareri ale celor care au mai participat la asa ceva.
    • 5 posts
    9. mája 2009 12:46:39 CEST
    jessy am sa te rog sa ma contactezi pe [email protected] pentru detalii despre petrecere si nu numai tu si ceilalti interesati !
  • 8. mája 2009 23:07:39 CEST
    Nu suna rau subiectul acestui chef, plus ca e initiativa unei doamne , care din cate am observat, e un om serios in aceasta comunitate.Sunt tentat sa particip, eu fiind un novice, dar odata si odata, tot trebuie sparta gheatza..cred.
  • 8. mája 2009 9:37:28 CEST
    fiind petrecere cu tema fetish fiecare se poate imbraca in tema fetishului pe care il detine dar cum va fi folosit depinde de fiecare stapana in parte deci ceva genul
    oricum cuvantul care l-ai spus tu este preluat din franceza cel pe care l-am spus eu din engleza deci diferenta este destul de mare
  • 8. mája 2009 8:10:14 CEST
    Multumesc.
    Crezusem ca e ceva legat de dessous si in imaginatia mea, parea ca sclavii sunt cei care vor fi "echipati" tematic; gen gay, subreta, tarfa etc. urmand sa fie folositi corespunzator in functie de echipament.
  • 7. mája 2009 20:08:25 CEST
    Dress code inseamna tinuta fetish orice tine de fantezii si fetish de la pilele lac latex plasa etc in traducere motamo dress code inseamna codul imbracamintei
    cu placere
  • 7. mája 2009 18:11:36 CEST
    Imi cer scuze pentru ignoranta dar ce inseamna desscode.
    Multumesc.