18. mája 2009 19:28:52 CEST
Sunt in Franta dar nu la produs ci la reprodus.
Da tu cand ai REnascut? Cu ceva zile in urma parca nu erai!
20. mája 2009 18:10:51 CEST
Ma uitam la schimbul de mesaje si ma intrebam cat de frustrat trebuie sa fii ca sa scrii sub mai multe nume; personalitate multipla, fuga de propria identitate (chiar asa de relativa ca cea data de ID).
cam suna a labilitate psihica.
Mare gradina, gardul jos ...
20. mája 2009 6:14:48 CEST
slavetom69 (2): baby... capcana!!!
Si uite asa slavetom69, jaguar paww, pawwjaguar, asul sau bluesky30 ai picat in propria-ti capcana!
19. mája 2009 22:34:56 CEST
Daca ai futut-o si pe Ezada ca pe WAnda atunci nici o musca nu a scapat "nefutata" de tine. Plecand pe firul nebunelii tale e usor de tras concluzia ca aceasta Emma care spui tu ca se prostitueaza in Franta, ca are coafor si pentru care ai facut tu o fixatie te-a suparat atat de tare incat tot ce e blond iti pute.
19. mája 2009 20:38:25 CEST
Dovada!!!...vreau dovada!!!!
nu te cred!!!!!!!!!!!!!!
nu-i asa ca te-a ignorat -crunta pedeapsa-, apoi ti-ai facut un alt id si ai inceput sa arunci peste tot cu noroi?
recunosc, nici pentru mine EZADA nu e STAPANA ideala, dar o respect pt ceea ce face in folosul comunitatii!
19. mája 2009 20:38:14 CEST
Si boala lui tom, a avansat intr-un ritm alert :))
19. mája 2009 20:04:55 CEST
Nu risca sa ajunga asa, e deja :)Nu-i de ras, e drama totusi.Oricum, ii mai acordam si noi atentie cand mai luam o mica pauza de la alte activitati.Oare-si va reveni candva?
19. mája 2009 19:59:03 CEST
tom, vad ca mintea ta e prea odihnita!
cred ca ti s-a acordat prea multa atentie.....daca atata lume iti spune ca esti beat , du-te tata si te culca!
risti sa ajungi penibil, caraghios
19. mája 2009 18:48:37 CEST
Of, sclavule Tom, ce-i cu tine? De ce nu-ti revii?Ai ramas fara medicamente? Oricum, nu stiu daca ti-ar mai fi de folos, la tine turbarea e in stare avansata.Inca sper sa-ti revii!SFAT : LEAGA-TE SI ARUNCA CHEIA!
19. mája 2009 17:43:20 CEST
Uite ca m-am reprodus "artistic" si au iesit niste copii SU-PER-BE !!!!
Stii care e problema? Nu mai generaliza ca nu toate femeile sunt precum maica-ta: curva, betiva si proasta care nu a fost in stare sa fete decat un avorton.
Esti prea confuz. Nu stiu daca mintea ti-e constipata de alcool, de drog, de prostie sau de toate la un loc dar ai timp sa ne arati. Sau poate ca, de bun ce esti, cand te-au dat afara cei de la bmw te-a refuzat si "concurenta" si ai ramas pe drumuri!?
18. mája 2009 20:56:25 CEST
Ce-i cu tine sclavule tom ? Ti se pare ok sa te comporti asa ? Ai scapat din lanturi? Ce mama dracului mai, nu ti-e rusine? Astea-s apucaturi de om dezaxat, imi pare rau ca trebuie sa folosesc asemenea cuvant, oricum bland la ce reactii ai pe aici.Revino-ti!