Forums » Nekategorizováno

TOALETNÉ OTROCTVO

• 23. decembra 2004 3:03:18 CET
    Mohol by si snad na uvod napisat svoj pohlad na vec, co povies ?
  • 16. júla 2008 21:53:23 CEST
    cavte ženy totalny otrok sa hlassy pište SS
  • 12. februára 2006 3:06:28 CET
    Cau, otrok, su to riadne ptakoviny, keby si len pil moc , dajme tomu 3 dni aj to by si nevydrzal, lebo potrebujes pravidelny prisun tekutin, pozor tekutiny vhodne pre tvoj oganizmus, moc obsahuje mnoho soli takze po 24 hodinach uz by si bol hotovy. pocitoval by si obrovsky smad, a 24 hodin nepit vodu to uz je o zdravie , takze sem tam si oliznut to je ako tak OK...
  • 11. februára 2006 17:33:14 CET
    Mam jednu otatazocku!Toaletne otroctvo je na predstavu zaujimave ale ak otrok trvale zije v domacnosti.Nema prijem.Stravuje sa len Panovimy vyluckami.Ved po troch dnoch zarasta.To musi kazdu pani pri cisteni a konzumacii pichat!Ako sa holi taky domaci otrok?S pozdravom.Drobec
  • 9. februára 2006 22:12:20 CET
    tato praktika je vo vyssom levely a nie kazdy kto o nej sniva si ju dovoli aj splnit je to tu dom sub ale nutitr niekoho kto na to nie je priporaveny je asi nie prave to naj ale asi takto vravím preto ze som taka polo vanilka bi a este k tomu switch ale so skusenostami a raaad si to necham robit od druhej osoby ak je tam to spravne napatie je to suuper sucast normalneho priebehu skusis a uz to chces vzdy aspon ja :)
  • 19. januára 2006 0:17:07 CET
    Vážení přátelé a velevážené dámy především... Prosím nehrajme si tu na Robina Hooda. Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí apod. Toto je problém většiny fór, ale zároveň vzájemné napadání jim dává určité kouzlo. Na názor má přece každej právo a podle mého názoru nemá smysl se hádat kdo kdy začínal se Sádlo-máslo praktikama a kdo si kdy začal honit vtáka, ak vraví vaša krásná slovenština...
  • 9. januára 2006 15:15:53 CET
    tu sa to nejak zvrhlo.. nechcete to tu prepisat na "bojove pole" alebo nieco podobne? :)
    myslim, ze vacsina z nas je dostatocne inteligentna na to, aby pri podaktorych dokazala identifikovat, ci hovoria pravdu alebo loz..
  • 5. januára 2006 17:08:46 CET
    Co si ty hovorca vsetkych ? Podal som informaciu o jednom klamstve na sukromnom profile a ak rad klames aj ty, tak to tu veru nezasieraj.
  • 5. januára 2006 0:55:35 CET
    jarmilka, to ze toto ma nadpis toaletne otroctvo neznamena ze to tu mozes zasierat svojimi vyplodmi. pis jej to ako private message, nikoho to tu nezaujima
  • 3. januára 2006 18:53:12 CET
    Cesidy je diskutabilna, ale asi by sme sa mohli vratit k teme.
    Myslim, ze kvalita tychto for by nemama trpiet blbostami...
    Mna napriklad toaletne otroctvo nevzrusuje, ale piss by som rad vyskusal...:)
  • 3. januára 2006 15:55:00 CET
    Ked na tomto fore niekto vo svojom profile ostatnych klame, tak sa to tyka vsetkych cestnych ludi (teda aj teba ?). Nemas za co.
  • 3. januára 2006 9:37:22 CET
    Nechceš přenést řešení svých problémů s Cesidy do soukromých zpráv? Děkuji
  • 2. januára 2006 20:00:10 CET
    Reakcia na nereakciu v sukr.spravach:
    Dala si si do profilu fotku mladej baby, pises tam ze mas 18, a zaroven si mi napisala, ze si uz v BDSM ked som si v ZDS zacal honit vtaka. To by si mohla mat tak 50. Zle skusenosti Tvojej sestry s internetovymi stretnutiami nie su o tom, ze su na nete zli ludia ale o tom, ze si sestra zlych ludi vyberala. Dobri ju jednoducho nezaujali. Stava sa to prave takym ludom, ktory nemiluju uprimnost, klamu, preto sami su casto oklamani. Keby ju milovala, jasnejsie by vedela odhalit, co v cloveku je. Ja sklamania v ludoch nepoznam. Preto aj s Tebou by som si rad pisal, ale len uprimne.
  • 14. decembra 2005 12:02:06 CET
    Podla mna je uzasny piss,ked mi krasna dama dovoli aby som sa dotkol spickou jazyka jej krasnej muslicky a pritom mi zacne cikat do ust a ja to mozem vsetko pit tak to je pre mna jedna z najkrajsich odmien
  • 13. decembra 2005 23:12:03 CET
    jasne otrok ku mne moze prist ked som v praci alebo ked je v praci on. Nemam vobec skusenosti ani neviem co je to otrok len uz prosim ta prestan zasierat svojou tzv. logikou
  • 13. decembra 2005 6:01:57 CET
    Logicke odpovede treba dotiahnut do konca. Ked mas vela otrokov tak preco si vobec davas inzerat na komunikaciu, ved komunikovat sa da lepsie nazivo ? Ked sa nudis, preco svojho otroka radsej nezavolas k sebe ? Ked nemoze prijst, preco si nevezmes dalsieho ?
  • 12. decembra 2005 20:08:23 CET
    ako chodi mi tu denne 10-25 sprav a zatial sa neda povedat zeby som s niekym trvalo pisala. Odpisujem len ked nudim tj. vo chvili ked zrovna svojho otroka nemam pri sebe. Ked uz ste pri tej logike z toho logicky vyplyva ze odpisujem malokomu a z toho logicky vyplyva ze sa take nuly ako vy urazaju a potom ma odrbuju na forach ;)
  • 12. decembra 2005 7:39:10 CET
    Ahoj jarmilka. Myslim, ze si to napisal tak ako to v skutocnosti je. Mas uplnu pravdu a suhlasim s tebou.
  • 11. decembra 2005 23:48:19 CET
    prepac, ale od jesitnosti mam ja aj moja inklinacia daleko. Ja som len realista a logika hovori jasne. Keby si mala ako pises v skutocnosti vela otrokov, nehladala by si vyzitie v dopisovani si, pretoze realita je pre kazdeho cloveka silnejsi zazitok. Jednoducho tu hladas intenzivne len to, na co dociahnes.
  • 11. decembra 2005 23:18:29 CET
    Ked myslis hehe :) Ja som zacinala real s BDSM ked teba ucili na zakladnej skole si honit vtaka ;) Ale som rada ze sa aspon tvoja jesitnost ozvala.
  • 11. decembra 2005 19:23:16 CET
    Ak po tom tuzis, prajem ti, aby si nasiel dievca, po ako tuzis. Mam ale skusenosti, ze su to skor predstavy a v reale sa to potom nechce. neviem, ale ake mas uz skusenosti. Verim, ze ti to vyjde.
  • 10. decembra 2005 16:06:57 CET
    ja osobne som kaviar nemal pokial sa nerata lizanie spinaveho zadku ale keby na to prislo viem ze by som to prijal...ved preco aj nie ked som jazykom umyval damsku toaletu a vzrusovalo ma to...real je sice daco uplne ine ako fotka ci video to uznavam ale osobne to citim tak,ze by som ako spravna toaleta obstal...
  • 9. decembra 2005 17:33:55 CET
    Ja si myslim, ze ako mnoho zien, aj Tebe staci si len o tom pisat, pozerat obrazky a pod. K realite zatial nemas odvahu alebo o nu ani nemas zaujem a ti "mnohi Tvoji otroci" su len Tvoja zasterka, aby na Teba nikto nenaliehal. Muzi maju radsej realitu. Muzi a zeny su naozaj akoby z inej planety.
  • 7. decembra 2005 23:45:26 CET
    Ked som zacinala a spoznavala svoju dominanciu odmietala som podobne praktiky. Momentalne je to u mna cislo 1. Niet lepsieho pocitu ako ulavit si otrokovi do ust a sledovat ho pri tom. Je to pre mna chvila ked najviac pocitujem svoju nadradenost nad otrokom. Ked ma este potom "vycisti" tak je to je uz len ceresnicka na torte. U mna je kaviar proste super vec
  • 1. decembra 2005 14:17:19 CET
    Piss s mou Paní praktikujeme poměrně často, včetně pití, od pramene i ze skleničky. Mě to přitahovalo odjakživa, má Paní to zprvu sice neodmítala, ale ani v tom nenacházela zálibu. Její vztah k té praktice však prošel postupným vývojem a nyní ji již považuje za "velice dominantní".
    Názor na kaviár prošel podobným, ještě však neukončeným vývojem u mě. Asi před deseti lety bych ho zařadil až za hranici tvrdého limitu. Pak mi přestala vadit představa nechat si to udělat na tělo, později i přímo do úst. Občas o tom s Paní mluvíme a oběma nám je jasné, že na to jednou dojde. Ale zároveň mě ta představa i trochu děsí.
  • 15. septembra 2005 9:31:59 CEST
    Je to něco fantastického, pokořit se před svojí bohyní...